ξεκιναω ατκινς..... - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 103 FirstFirst ... 3442434445465494 ... LastLast
Results 646 to 660 of 1536
    Senior Member
    κοιτα μαλλον θα φταιει το προβλημα τουαλετας που πηρες 2 κιλα αλλα για το οτι εχεις κολλησει μαλλον θα φταινε τα αναψυκτικα...κοιτα τι μπορεις να κανεις
    παρε κετοστιξ
    αν κανεις κετωση ολα καλα προχωρα ακομα κι ας κολλαει η ζυγαρια...λογικα θα χανεις ποντους
    αν δεν δειχνει κετωση δοκιμασε να κοψεις για 2-3 μερες τα αναψυκτικα και κανε κετοστιξ(κετωση κανουμε καθε 2 μερες υποψην)
    αν δειξει οτι εισαι σε κετωση φταιει αυτο αν οχι κοψε και τα γλυκακια...μεχρι να δεις τι φταιει...
    το φαστ φατ το ειδα στο lowcarblife το κανουν καποια παιδια οταν εχουν κολλησει...καταναλωνουν 1 μερα μονο λιπαρα νομιζω αλλα τσεκαρε το κι εσυ...

ξερει κανεις τι γινεται στην τελευταια φαση της ατκινς?
    μεχρι ποσους υδατ μπορουμε να παιρνουμε στην τελικη φαση?

Senior Member
    Στο βιβλιο του ο Ατκινς στη σελ 225 γραφει:
    Για να θεωρησουμε οτι μια παυση της διαδικασιας αδυνατισματος ειναι γνησιο πλατο πρεπει να ικανοποιει τα παρακατω κριτιρια:
    -Δεν εχετε χασει ουτε κιλα ουτε ποντους τουλαχιστον για 4βδομαδες
    -Δεν εχετε αρχισει καποιο φαρμακο,δεν εχετε αλλαξει προγραμμα της γυμναστικης
    -εξετασατε την οργανικη σας κατασταση
    -Εξετασατε τις διατροφικες σας συνηθειες με προσοχη και μπορειτε να πειτε με ειλικρινεια οτι τηρειτε πιστα την ατκινς.

Γνωμη μου, Μην αλλαξεις διαιτα,συνεχισε την Ατκινς,ειναι νωρις για πλατο οπως και για fast fat.Αυτο ειναι για αλλες φασεις.
    Στο βιβλιο συμβουλευει, προσεξε τους κρυφους υδατανθρακες(σαλτσες πχ),απεφυγε την ασπαρταμη τον καφε και μην το παρακανεις με τα τυρια και τους ξηρους καρπους.Παρακολουθησε για μια βδομαδα τι τρως και γραφε το σε ενα ημερολογιο.Και αυτο που λεει συνεχεια ο Ατκινς(και ολες οι διαιτες βεβαια)ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ.

Senior Member
    γεια σας
    μηπως ξερετε αν επιτρεπεται το κεφιρ?

Senior Member
    τι ειναι το κεφιρ?

Senior Member
    ξυνογαλα εννοεις?στην πρωτη φαση δεν επιτρεπεται...

Senior Member
    to κεφιρ ναι ειναι σαν ξινογαλα,που κανει παααρα πολυ καλο στην υγεια ,αν διαβασεις στο ιντερνατ μονο καλο κανει,,,,,,,,,,αλλα τωρα λες οτι δεν κανει,,,

Senior Member
    εγω επειδη δεν πινω γαλα το ξυνογαλα κατα περιεργο τροπο μου αρεσει..ισως επειδη ειναι πηχτο και μου θυμιζει γιαουρτι...αλλα στην φαση ενεργοποιησης (πρωτη φαση)δεν κανει...στις επομενες που λεει για γαλα μπορεις να πιεις...

Senior Member
    μετα απο μια αναζητηση ειδα τι ειναι...οντως πολυ θρεπτικο φαινεται...θα το δοκιμασω....
    εχει 4.5 υδατ στα 100 γραμμαρια οποτε μπορεις αν θες να πινεις αρκει να μην ξεπερνας τους 20...
    καπου διαβασα οτι μπορω να το φτιαξω και μονη μου..οποτε τοτε θα ξερω επακριβως τους υδατανθρακες

Senior Member
    παντως γιαουρτι τρωω καθε μερα....δεν ξεπερναω τους 20 και ελπιζω να μη με μπλοκαρει....

Originally posted by migg
    boldozas οταν λες 4 μερες ετρωγες απο ολα,ετρωγες και υδατανθρακες(μακαρονια,πατ ατες ας πουμε) και γλυκα?
    Ναι στο 4ημερο διάλειμμα έτρωγα ότι ήθελα ,συνήθως έτρωγα πράγματα που απαγορευόταν στο στάδιο ενεργοποίησης .
    στο τετραήμερο διάλειμμα έπαιρνα συνήθως 1 κιλό το όποιο χανόταν στη 2η μέρα που άρχιζα πάλι το 10ημερο.
    Στα 10ημερα έχανα συνήθως 4 κιλά αν τηρούσα σωστά το πρόγραμμα.
    Αυτά συνέβαιναν σε εμένα ,άλλα επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι οργανισμοί , και δεν έχουμε όλοι τα ιδία κιλά για χάσιμο αυτά λογικά θα διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.
    (εγώ έκανα μια παραλλαγή του ατκινς συνεχώς επί 10 μέρες στάδιο ενεργοποίησης, και 4 μέρες διάλειμμα) με βαριά χειρονακτική δουλεία 8-9 ώρες και έπινα πάρα πολύ νερό.
    Aν σε κάποιο 10ημερο έβαζα πολύ ψάρι, αντί για χοιρινό-μοσχάρι-κότα έχω δει και -5 -6 κιλά κάτω στο 10ημερο.
    ξεκινησα 180 κιλά αλλά παρόλο που αδυνάτιζα η απώλεια ήταν σταθερή. Δε μειωνόταν ο ρυθμός.

Originally posted by loukouloukou
    ζελε όχι, αναψυκτικό ναι. όμως αν κόψω τελείως οτιδήποτε γλυκό έστω και υποκατάστατο θα πέσω ξερή.όχι μόνο εγώ κάθε οργανισμός
    Δεν έχουν όλοι ανάγκη από γλυκό, εγώ πχ μπορώ μήνες χωρίς γλυκά και ζάχαρη και αναψύχτηκα που έτσι κι αλλιώς τα έχω κομμένα.
    Εγώ δε μπορώ καθόλου χωρίς κρέας .
    Δεν είναι όλοι οι οργανισμοί ίδιοι. Για να μη ταλαιπώρησε με την ατκινς πρόσεχε πολύ τους κρυμμένους υδατάνθρακες και της ζάχαρες , υπάρχουν παντού και ας μη το γραφούν στης ετικέτες καμία φορά.
    Και η μουστάρδα εχει κρυμμένες ζάχαρες, και τα προϊόντα λάιτ έχουν υποκατάστατα τα οποία μεταβολίζονται στο έντερο κλπ. στη δίκη μου περίπτωση 1 κόλα ζερό και 1 γιαούρτι μπορεί να τίναζε το 10ημερο στον αέρα. Αντί για -4 έβλεπα -1 κιλά κάτω. 3 ολόκληρα κιλά διαφορά για μια ζερο και ένα γιαούρτι !!
    Με τα λιποστικ μπορείς να ελεγχεις από τα ούρα αν κανεις κέτωση , αν δεις ότι δε κάνεις κέτωση μη ταλαιπωρήσε τζάμπα με κρεατοφαγίες που της καπελώνεις με υδατάνθρακες .κάτι φταίει καταναλώνεις πολλά γαλακτοκομικά η κρυμμένες ζάχαρες.
    γλυκά και ατκινς είναι όπως ο διάολος με το λιβάνι.
    Επίσης θέλει κίνηση και πολλά νερά. Στο δικό μου βιβλίο εχει ολόκληρο κεφάλαιο για αυτά.

Senior Member
    κανει κανεις την τριτη φαση ατκινς?

Senior Member
    γεια σας,,,
    λοιπον ξεκιναω ατκινς
    θα μπορουσατε να με βοηθησετε αν θελετε?το πρωι λεω να φτιαξω ασπραδια αυγων με κοτοπουλο
    το μεσημερι τονο με σαλατα κ το βρασυ κανα σουβλακι καλαμακι με σαλατα
    καφε τον πινω χωρις σαχαρη,,βεβαια τωρα δεν θα βαλω γαλα...ενδιαμεσα τι να τρωω?

Kαλημερα και καλο μηνα σε ολους!:bouncy:
    Επειδη δεν ξερω ποτε θα τελειωσω με αυτο το τεβε για να μπορεσω να κανω τα χαρτια μου να χειρουργηθω καποια στιγμη και επειδη δεν αντεχω αλλο να με βλεπω να παχαινω να παχαινω να παχαινωωωω,ειπα να ξεκινησω κι εγω Ατκινς απο το πρωι θα την κανει και ο αντρουλης μου μαζι μου για να μου συμπαρασταθει:grin:
    Νομιζω πως κανει να βαζουμε κρεμα γαλακτος στον καφε λιγη βεβαια.Θα μου πειτε παιδια?
    Ευχαριστω πολυ!!!!Ελπιζω να τα καταφερω
    Αποστολε το γιαουρτι εχει πολλους υδατανθρακες το ξερω γιατι η μικρη μου που εχει νεανικο διαβητη με ενα γιαουρτακι ανεβαζει ζαχαρο.φιλια

Kαλημέρα παιδιά

Αδαμαντία η κρεμά γάλακτος στον καφέ επιτρέπεται .

Όσο για το γιαούρτι αλλά και κάθε τι απαγορευμένο, σε μια χημική δίαιτα ,και μια μικρή αμελητέα ποσότητα είναι ικανή να φρενάρει την απώλεια . στον ατκινς δε παίζουν ρόλο η θερμίδες και οι ποσότητες , αλλά μεγάλο ρόλο παίζουν οι σωστά μετρημένοι υδατάνθρακες .

Senior Member
    thnx boldoza...κρεμα γαλακτος στην πρωτη φαση οπως και γιαουρτι αναφερει στο βιβλιο του για 2 κουταλιες σουπας ημερησιως, οπως ανεφερε και ο boldozas μπορει ομως καλλιστα να μας κολλησει......helena ενδιαμεσα μπορεις να τρως λιγο τυρι,κανενα αλλαντικο και καμια ελιτσα..

Page 44 of 103 FirstFirst ... 3442434445465494 ... LastLast