ξεκιναω ατκινς..... - Page 47
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 47 of 103 FirstFirst ... 3745464748495797 ... LastLast
Results 691 to 705 of 1536
    Senior Member
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ....μπραβο και σε σενα ανθουλα... κετσαπ δεν κανει να φαμε καθολου λογω ζαχαρης εκτος αν την εφτιαξες εσυ...αφου εφαγες λιγο ειναι οκ ..απλα να το ξερεις...σαλατα του σεφ απ εξω δεν κανει να φαμε λογω της σως..αν την φτιαξεις εσυ(αυτο που εκανες δηλαδη)ειναι οκ...συνεχισε δυναμικα και ολα καλα θα πανε...

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    Originally posted by Αδαμαντια
    Πες τα Αγγελουδακι πες τα:yes::yes::yes:
    Καλημερα σε ολους Δημητρα μας πως εισαι?ΟΙ σκεψεις και οι προσευχες μας ειναι κοντα σου:bisou::bisou:
    Λοιπον τον αντρουλη μου τον λυπηθηκα ρε παιδια εχθες δουλευει νυχτα ο καημενουλης και δεν ειπε κουβεντα εκει να κανει μαζι μου ατκινς,οταν σηκωθηκε ομως για δουλεια τον λυπηθηκα τι θα επερνε στην δουλεια μαρουλοφυλλο με αυγο?:crazy:Κι ετσι του ειπα πως θα κανει διαιτα,αλλα οχι αυτη απλα λιγακι να λειωσει ψωμι ,γλυκα και θα ειναι οκ ασε που δεν εχει και αναγκη αντε να χασει 5 -6 κιλακια και μια χαρα θα ειναι.Εσεις οι ανδρες βεβαια χανετε πολυ πιο ευκολα.Οσο για εμενα ή η ζυγαρια μου δεν παει καλαή η ζυγαρια μου δεν παει καλα δεν υπαρχει κατι αλλο.Ειχα ζυγιστει πριν 4 -5 μερες ημουνα 43,μετα ημουνα 45 μεα 47,8 ετσι ξεκινησα εχθες και σημερα ειμαι 44,9 εεε πόλυ θα ηθελα να ημουνα 44 ,9κιλα ξεχασα μια εκατονταδα να βαλω λεπτομεριες μωρε ε? Λετε να ειναι απο τον Ατκινς?Αυριο θα μου λυθει η απορια πιστευω.
    Φιλια σε ολους και καλη σας μερα παω να κανω δουλιτσεςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
    εεεεεεεεεε γιατι εσυ πας κατω απο 45 και δε σου λενε τιποτα? εγω ειχα βαλει αρχικο απολυτο στοχο τα 40 (το καλουπι μου το σηκωνει) και ειχα το σχολιο οτι το τικερακι μου ειναι "προσβλητικο".

Ποσα τους λαδωσες για να μη στο σχολιαζουν;! Τι μαγια εκανες στα κοριτσια του φορυμ;;;; (μπορεις να κανεις τα ιδια μαγια να κερδισω το λοττο μηπως
    α, λαθος μου, νομιζα οτι εννουσε οτι εχασε 100γρ. Περιεργα το διαβασα.. παντως, αν μπορει κανεις να κανει μαγια να κερδισουμε κανα λοττο.... η παρακληση ισχυει!

Καταρχην αγαπουλες μου σας ευχαριστω ολοεςςςςς για τα καλα σας λογακια κι εγω σας αγαπω!!!
    Ναι καλη μου 144,9 εγραψα,μακαρι να ημουν 44,αλλα και παλι ειναι πολυ για εμενα 1,72 και 44 κιλαθα εξαφανιστωή αλλιως θα καταρευσω κι εγω σαν την Μανωλιδου:tumble::tumble:Καλα βρε εσυ απο τα 110 κιλα εφτασες στα 49?Θα τρελαθω μπραβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ναι αυτο ελεγακι εγω να μειωσει υδατανδρακες και μια χαρα θα ειναι,οχι δεν εχει προβλημα να κανει διαιτα,εξαλλου το κανει για ναμου κανειπαρεουλα,να ναι καλα.Εχουνκαι τα γυμνα τους ποπουδακια τα περιοδικα αυτα κι εμεις δεν ειμαστε για τετοια:cul::cul:Φιλακια πολλα σε ολες και καλες κατηφορες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    κοριτσια,ενημερωση....
    ανακαλυψα σε ενα σουπερ μαρκετ κατι φρυγανιες θαυμα....
    ειναι κατι ιταλικες,ολικης αλεσεως,χωρις ζαχαρη,και με 4,1 υδ+45 θερμιδες/2 φρυγανιες... δεν ειχα ξαναβρει με τοσο χαμηλους υδατανθρακες!!!
    αν σας ενδιαφερει ψαξτε το,αν και απο οτι μου ειπαν σπανια φερνουν και
    δεν εχει σχεδον πουθενα...

Υ.Γ. μη φανταστειτε γευση φρυγανιας ελιτ,καμια σχεση! απλως ξερεις οτι
    τρως κατι τραγανο που θα μπορουσες να βαφτισεις φρυγανια.
    Αλλααα...στην αναγκη κολοκυθοπιτα!

Πολυ ωραια Χριστινακι μαςδενμπορει ναμαςπεις σουπερ μαρκετ και μαρκα?

Senior Member
    κοριτσια μου γεια σας κ απο μενα....ετρεχα σημερα για τα τελευταια χαρτια για το χειρουργειο....τοση γραφειοκρατεια γ ν γινεισ καλα???? απιστευτο!!!! ειμαι στα 91.5 απο 95.9 σε πανω απο ,ηνα βεβαια γιατι απογοητευτηκα τοσο απ την υγεια μου που τα παρατησα οποτε σ αυτο το θεμα ειναι πολυ ευχαριστημενη!!!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    dimitroula καλή επιτυχία στο χειρουργείο σου πάνω από όλα και μη ανυσηχείς όλα τα άλλα και τα κιλά μαζί φτιάχνουν όπως και να έχει πολύ καλή απώλεια!

Senior Member
    Παιδια, ειμαι ξυπνια 2 μερες τωρα, τι γινεται με τους υδαντανθρακες σε τετοια περιπτωση; πρεπει να περιμενω να κοιμηθω;

Senior Member
    Ξυπνια ε...?? εγω στο αλλο ακρο. μιλαμε για την απολυτη νυστα.
    Κοιμαμαι 15+ ωρες τη μερα,και μολις ξυπναω δεν μπορω να παρω τα
    ποδια μου και νιωθω εντελως εξαντλημενη !!!

Senior Member
    mery, το τικερακι σου λεει 77μισο ή 47μισο κ δε βλεπω?

σορρυ για το off topic

Senior Member
    λοιπον το αποφασισα,,θα κανω κ γω ατκινς,,αφου ειστε κ καλο παρεακι )))))))))))))))θα ξεκινησω με την α φαση,,,,,λοιπον ασπραδια αυγων για το πρωι,,,,,κατι ψητο για μεσημερι κ βραδυ κ απο ο,τι καταλαβα θελει λιγη σαλατα ε???μετα την α φαση θα μπορω να τρωω εστω ενα φρουτο?στην α φαση καθολου γαλα στον καφε ε?οκ,,τι να κανουμε,,,

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana

σορρυ για το off topic
    η αρχη λεει 110, μετα 77,5 στη μεση και μετα 45 αλλα εβαλα το "τικ" και το καλυπτει, υποτιθεται οτι ειναι 49. Ειμαι 49 ακατεβατα εδω και καιρο. Αλλα απο τη αλλη ταραζω τις θερμιδες.

Θα ξεκινησω παλι ατκινς και θα δω αν θα κουνηθω λιγο.

Senior Member
    Originally posted by helena73
    λοιπον το αποφασισα,,θα κανω κ γω ατκινς,,αφου ειστε κ καλο παρεακι )))))))))))))))θα ξεκινησω με την α φαση,,,,,λοιπον ασπραδια αυγων για το πρωι,,,,,κατι ψητο για μεσημερι κ βραδυ κ απο ο,τι καταλαβα θελει λιγη σαλατα ε???μετα την α φαση θα μπορω να τρωω εστω ενα φρουτο?στην α φαση καθολου γαλα στον καφε ε?οκ,,τι να κανουμε,,,
    Καλωσηρθες helena.Η πρωτη φαση Ατκινς επιτρεπει πρωτεινη και εως 20γρ υδατανθρακα τη μερα.Δλδ αν φας με το κρεας σου το μεσημερι σαλατα πρεπει να προσεξεις να μην υπερβεις τους 20 και με τη σαλατα το βραδυ.Θα προτεινα να παρεις το βιβλιο του Ατκινς αν οχι μπορεις να ενημερωθεις απο το ιντερνετ.Κοιτα εδω για τη φαση 1 http://www.atkinsgreece.gr/phase1.html
    Καλη επιτυχια.

Senior Member
    τα 20 γρ υδανθρακα σιγουρα δεν ειναι 20 γρ σαλατα ε??????:bouncing:ειμαι κ ξανθο το κοριτσι,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,εσεις ρε κοριτσια τι τρωγατε στην α φαση????οσο για το βιβλιο αποκλειεται να το διαβασω,,,,,,,,,,,,δυστυχως δεν μπορω με τιποτα να διαβασω,,,,,,,,,,,,,κ δω που μπαινω,,πολυ ειναι,,,,

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    Originally posted by Ciciliana

σορρυ για το off topic
    η αρχη λεει 110, μετα 77,5 στη μεση και μετα 45 αλλα εβαλα το "τικ" και το καλυπτει, υποτιθεται οτι ειναι 49. Ειμαι 49 ακατεβατα εδω και καιρο. Αλλα απο τη αλλη ταραζω τις θερμιδες.

Θα ξεκινησω παλι ατκινς και θα δω αν θα κουνηθω λιγο.
    ποσο καιρο κανεισ την διαιτα????:starhit::starhit::starhit::starhi t:εχεισ χασει πολλα κιλα!!

Page 47 of 103 FirstFirst ... 3745464748495797 ... LastLast