ξεκιναω ατκινς..... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 103 FirstFirst ... 345671555 ... LastLast
Results 61 to 75 of 1536
    Senior Member
    αγαπη μ ακριβως επειδη χορταινα με το τιποτα σε συνδυασμο με καποια θεματα υγειας εφτασα εδω που ειμαι....δεν παχυνα απο πολυ φαι...παχυνα απ το κακο φαι και τιν επισοδειακη υπερφαγια ποθ ειχα..... τρεφομουν μονο με μακαρονι; κ γλυκα.... λιγα σε ποσοτητα αλλα μ αυτα......πολυ καλη η απωλεια σου....μπραβο σου!!!!!

Senior Member
    α καταλαβα. δικια μου εισαι! κ εγω αυτο το μακαρονι το ειχα τραξει....
    εχω φαει στη ζωη μου οσο θα τρωνε ολοι οι ιταλοι την επομενη δεκαετια.....

Senior Member
    ε νομιζεις τυχαιο που ημουν στα κιλα σου????τωρα βεβαια ειμαι 96 αλλα εχω αλλα 30 για χασιμο..... μακαρονια σε οτι συνδυασμο κ μετα χτυπουσα και παστα σοκολατινα η καμια κρεπααα....δραμα η κατασταση!

Senior Member
    κι αλλη ερωτηση βρε κοριτσια μ....ξερω σασ εχω ζαλισει..... τα 20 γρ υδατανρακες ειναι υποχρεωτικα????εννοω αμα ειναι 15 πειραζει?????ας μου λυσει καποια και αυτη την απορια.......

Senior Member
    καλησπερα αγαπες..οχι δεν πειραζει καθολου δημητρουλα αρκει να τρως τις σαλατες σου που ειναι 12-15 γρ ημερησιως για την τουαλετα και τις βιταμινουλες...

Senior Member
    να σαι καλα migg μου...και καλο σασ βραδυ...επιφυλασομαι ν επανελθω αυριο με νεες αποριες.......φιλακια κοριτσαρες μου!!!!!

Senior Member
    φιλακια και καλο βραδυ...

Από προσωπική πείρα, ο ατκινς ανταμείβει πλουσιοπάροχα σε απώλεια κιλών , εάν :
    1} καταναλώνεις πολύ ψάρι , 2} πίνεις πολλά πολλά νερά , 3} κινείσαι .

Είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας αυτό στον ατκινς .

Senior Member
    Originally posted by boldozas
    Από προσωπική πείρα, ο ατκινς ανταμείβει πλουσιοπάροχα σε απώλεια κιλών , εάν :
    1} καταναλώνεις πολύ ψάρι , 2} πίνεις πολλά πολλά νερά , 3} κινείσαι .

Είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας αυτό στον ατκινς .
    καλα το κρεας ειναι αυτονοητο οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο. αλλα το κοτοπουλο γιατι οχι?

Senior Member
    boldozas ψαρι με την σαλατα μαζι εννοεις ή σκετο?

@christina gavraki : Και το κοτόπουλο κάνει δουλεία ,άλλα το ψαρί είναι τούρμπο .(προσωπικά έχανα γύρο στα 4 κιλά το 10ημερο. Oταν έβαζα oμως πολύ ψαρί αντί για άλλα κρέατα στο μενού είδα μέχρι και -7 στο 10ημερο !!) μιλώ για τη δική μου περίπτωση που έχω πολλά κιλά γιατί τα νούμερα είναι μεγάλα, σε πιο λίγα κιλά θα είναι και μικρότερη η απώλεια..
    Επίσης άλλη μια διαφορά είναι όταν δούλευα πολύ στο συνεργείο και έπινα και πολλά νερά η απώλεια μεγάλωνε κιας έτρωγα τεράστιες μερίδες ,όταν ήμουν σε μικρή κίνηση και απραξία η απώλεια έπεφτε κατακόρυφα κιας έτρωγα το 1/3 από αυτά που έτρωγα όταν είχα πολύ κίνηση. Το λέει και στο βιβλίο μέσα σηκωθείτε από τον καναπέ και δραστηριοποιήθηται ,επίσης τα νερά είναι πολύ σημαντικά (αποβάλουν τους κετόνες και το λίπος , και κρατανε καθαρά τα νεφρά ) ο ατκινς θέλει πολύ νερό είναι σημαντικό.

@migg: Όπως θέλεις μπορείς να το φας, Εγώ έφτιαχνα και τονοσαλατες ,άνοιγα 2-3 κονσέρβες τόνο σε ελαιόλαδο, έκοβα μια ντομάτα η μαρούλι η λάχανο η βρασμένο κουνουπίδι ,έβαζα και 30-40 γρ γκουντα σε κυβακια καλό ανακάτεμα και είχα ένα ωραίο γεύμα.

Senior Member
    Το ψαρι (οπως και το κρεας) δεν καταβαινει μονο του, θελει και σαλατουλα.Εγω βρηκα μια μαγινεζα απο τον Βασιλοπουλο (δικη του μαρκα) χωρις ζαχαρη και μηδαμινους υδατανθρακες και ετσι κανω παραλλαγες.

Senior Member
    καλημερα κι απο μενααααααααααααα βλεπετε ολο το πρωι ειχα μαθημα....ξυπνησα σημερα και ειμαι ηδη στο -1 !!!! απιστευτο ετσι????? μακαρι να συνεχιστει ετσι..... sourkouna μου ειπες στα ΑΒ βρηκες τετοια μαγιονεζα ε???γτ χτες εψαχνα και δεν εβρισκα..... boldoza καλωσ μας ηρθεσ!!!!!

Senior Member
    να σαι καλα boldoza....το χρειαζομασταν...ξεκιναμε ψαρια παιδια..βουρ..και γυμναστικη..περπατημα εγω δηλαδη...χαχαχαχα...και εγω παιρνω αυτην την μαγιονεζα απο το βασιλοπουλο....:-))

Senior Member
    τελειααααααααααα!!!! εγω ακομη δεν μπορω να χωνεψω το -1!!! κολλημενη για μηνες στα 96-97 κ σημερα 94.8??? παω βασιλοπουλο σημερα κιολας!!!!!

Page 5 of 103 FirstFirst ... 345671555 ... LastLast