ξεκιναω ατκινς..... - Page 60
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 60 of 103 FirstFirst ... 1050585960616270 ... LastLast
Results 886 to 900 of 1536
    Senior Member
    Αδαμαντία μου!!!!!!! Συνχαριτήρια για την απώλεια καλή μου!!!!!!! Διατροφολογικά νιώθεις οτι σου τεριάζει η Ατκινς? αν ναι τότε συνέχισέ την!!!!! Σίγουρα θα έρθει η μέρα του χειρουργείου, αλλά ξέρουμε πως αυτό αργεί!!! Καλή συνέχεια λοιπον κουκλίτσα μου!!!!

ρε παιδάκια...που πουλανε αυτη την σοκολατα sweet n balance? <δεν τη βρίσκω.....
    Βρηκα τη κρεμ καραμελε του Γιωτη sweet n balance αλλα δεν βρισκω τη σοκολατιτσα...βοηθεια!!!!
    και απο την κρεμ καραμελε ποσο μπορει να φαει καποιος βασει των υδατανθρακων?ουτε εκει εβγαλα ακρη....λεει επανω το κουτι ποσους υδατανθρακες εχει αλλα ειναι οι καθαροι υδατανθρακες ή πρπει να κανω προσθαφαιρεσεις?δε ξερω πως λειτουργει το συστημα!! ειμαι χαζη?!!χαχα

Senior Member
    Δεν θυμαμαι αν γραφει πολυολες, αν γραφει αφαιρεσε τις.
    Sweet n Balance εχει το Carrefour παντως.

Senior Member
    Originally posted by Αδαμαντια

Μαιρουλα μου επειδη εχει η κορη μου διαβητη και τρυπιεται συνεχεια να μετραει το ζαχαρακι της και να κανουμε ινσουλινη,δεν τρυπιομαστε και για τις κετονες,με στικακια γτο κανουμε κι εμεις,αλλα ειναι σπανια,πρεπει να εχει συνεχεια υψηλο ζαχαρο καποιος διαβητικος για να μετραει τις κετονες,οποτε γινεται με στικακι.φιλια
    Α, να'σαι καλα. Δεν το εψαξα γιατι θεωρησα αν προχωρισω σε μηχανηματα και τα σχετικα, θα περασω κατι ορια που δεν θελω. Οταν πρωτοζητησα στικ για κετονες μου φερανε ενα που χρειαζοταν μηχανηματακι, οποτε ολα οσα ειπα πριν, ηταν καθαρα υποθετικες σκεψεις που εκανα.

Ευχαριστω για τη πληροφοριση :yes:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by sourkouna
    Δεν θυμαμαι αν γραφει πολυολες, αν γραφει αφαιρεσε τις.
    Sweet n Balance εχει το Carrefour παντως.
    κατά τύχη μολις το έφτιαξα,για να δοκιμάσω πως είναι λόγω του χειρ,λέει ανά 100γρ προιόντος υδατ.48,3 γρ- σάκχαρα1,9 - πολυόλες 39γ
    ανά 100γρ έτοιμου προιόντος 11,1 υδατ-πολυόλες 8,9

Senior Member
    Παιδια, λιγο προσοχη στα προιοντα που εχουν Μαλιτολη για γλυκαντικο. Μπορουν να σας κανουν να κολλησετε. Εγω μου φαινεται οτι εχω κολλησει τοσο καιρο λογω σοκολατας. Ετρωγα λιγο εδω και εκει και το συζητησα με εναν φιλο μου που κανει και αυτος ατκινς και με ενημερωσε. Προς το παρον ειδα οτι μαλιτολη εχει η σοκολατα sweet and balance αλλα οχι η φυτρο. Η φυτρο ομως σε παει 0-200 στη τουαλετα αν φας παραπανω απο μια-δυο μεριδες και σου πρηζει τη κοιλια (εγω σημερα αρχισα τα πολλα υγρα και ελλατωση φαγητου να ξεπρηστω).

Απο φορουμ μετα απο googling :

"Malitol isn't supposed to impact blood sugar, but it does in some people. If you look on the package, they usually state that there are only 2-3 g of impact carbs. I love those bars, too, but usually save them for a treat every once in a while. They cause an interesting run to the bathroom effect in many of us."

Senior Member
    σουκραλόζη δεν έχουν τα προιόντα sweet and balance ?

Senior Member
    στον ζελε ναι, στη σοκολατα μονο εχω δει μαλιτολη, αλλα να σου πω, δεν εχω κοιταξει το καραμελε/κεικ και μιλφειγ γιατι δε τα τρωω ουτοσιαλλος.
    Χτες πηρα τη σοκολατα και οσο ετρωγα ενα κομματακι διαβαζα απο πισω και βλεπω πρωτο-πρωτο "μαλιτολη". Και μενω με τη σοκολατα στο στομα -.-

Senior Member
    εγω βρισκω παντου σοκολατα...σε αλλα σουπερ την εγουν μαζι με τις κανονικες σοκολατες(βασιλοπουλος) και σε αλλα μαζι με τα διαιτητικα η οικολογικα...ρωτα και θα πουν αμεσως....παντως ειναι εθιστικη...δεν μπορεις να φας μονο μια σειρα....

Senior Member
    αδαμαντια μ καλη η δημητρα σας σας διαβαζει απ το κρεβατακι τησ αλλα δεν κανει ατκινς οπως ειναι λογικο....μπραβο κουκλα μου για την απωλεια σου! 5 κιλα σε ποσο καιρο τα εχασεσ??? σ ευχαριστω που με σκεφτεσαι.....απο βδομαδα θα ξεκινησω φτου κ απ την αρχη κ εγω!!!!!!! χαιρετω και τα υπολοιπα αξιαγαπητα μελη μας :grin:

Senior Member
    δημητρουλα περαστικα σου κοπελα μου..σιδερενια...

Senior Member
    σ ευχαριστω καλη μ..... καλη συνεχεια και σε σενα ....εγω οπως με βλεπω απο βδομαδα θα ξαναξεκινησω ..... μεχρι τοτε απλα μου απαγορευεται η διαιτα γιατι εχω συγκεκριμενη διατροφη απ τον γιατρο μ!

Senior Member
    ε ναι εννοειτα...πρωτα η υγεια μας μετα ολα τ αλλα αγαπη...

καλημερα παιδια!!!!! δηλαδη λετε οτι οι πολυολες και η σουκραλοζη ειναι επικυνδινες να με κολλησουν στη διαιτα?γιατι εχω σκοπο να τρωω μιση σοκολατα απο δαυτες τη μερα (αντε λιγο λιγοτερο....απο μιση)!!να μην το κανω λετε?

Μπραβο ρε Αδαμαντια!! Εγω εχω χασει μονο 2 κιλα..αλλα κανω ολο χαζα!Δεν ημουν και πολυ σωστη ως τωρα!
    Αληθεια σε ποσο καιρο εχασες τα 5 κιλακια σου??

Senior Member
    zoi δεν νομίζω πως σου είπαν πως οι πολυόλες και η σουκραλόζη σε κολάει,σου είπαν ότι πρέπει να αφαιρείς τις πολυόλες για να βρίσκεις πόσους υδατάνθρακες έχει η κρέμα καραμελέ ή η σοκολάτα κοκ. Η Μίσερυ είπε πως η σοκολάτα έχει μαλιτόλη που ΙΣΩΣ σε κολήσει δεν συμβαίνει σε όλους.Αν κατάλαβα κάτι λάθος ας με διορρθώσουν

Page 60 of 103 FirstFirst ... 1050585960616270 ... LastLast