Results 931 to 945 of 1536
Thread: ξεκιναω ατκινς.....
-
17-05-2011, 22:34 #931
καλησπεριζω την παρεα! καινουρια σ αυτο το φορουμ και ηθελα να διαβασω ολες τις σελιδες μεχρι να γραψω αλλα εχω διαβασει μεχρι την 10 και δεν εχω αλλο κουραγιο! μονο αποριες! :P εψαξα πολλες πληροφοριες για τον ατκινς γιατι θελω να ξεκινησω κ εγω αλλα και μονο που ειδα γραμμαρια το ενα, γραμμαρια το αλλο κουραστηκα! εσεις βρε κοριτσια και αγορια πως μπορειτε και τα μετρατε ολα? πως κανετε τους συνδιασμους των τροφων? επισης, στην ατκινς στην πρωτη φαση πρεπει να παιρνεις 20 γρ. υδατανθρακες... δηλαδη μπορεις π.χ. να τρως οοοση μπριζολα θες αφου δεν εχει καθολου υδατανθρακες? αυτο με τα τηγανιτα αυγα και τα μπεικον το πρωι μου φαινονται υπερβολικα... νομιζω οτι αν τα φαω ολα αυτα οχι θα αδυνατησω αλλα θα παρω κιολας! 10 κιλακια θελω να χασω και εχω ξεκινησει λιποτοξ, αλλα η διατροφη που λεει ειναι απιστευτη! ειμαι 66 κιλα κ 1,68! τι λετε??? θα καταφερω με την ατκινς να χασω αυτα τα αναθεματισμενα κιλα που με βασανιζουν? σε ποσο χρονικο διαστημα λετε? οοο,τι πληροφοριες εχετε, θα γινουν ευπροσδεκτες!^^ ευχαριστωωω
- 18-05-2011, 01:59 #932
γεια σου! νυχτοπουλι εδω!
λοιπον,κατ'αρχην μην κανεις τη διατροφη που λεει το φυλλαδιο του λιποτοξ!
κ εγω τα επαιρνα αλλα εκανα ατκινς,οχι νηστεια...
με την ατκινς ναι μεν επιτρεπονται οσες τροφες ξερεις,αλλα αυτο δε σημαινει οτι χλαπακιαζουμε ολη την ωρα αρνια,μπεικον,αυγα τηγανητα τιγκα στο λαδι, ζαμπον, κρεατα με 100% λιπος κτλ !!
μπορεις να καταλαβεις κ μονη σου ποσο μπορεις να φας απο αυτα.
Φαε αφοβα ψαρια,κοτοπουλακι,γαλοπουλ α,σαλατιτσα (μετρας υδατανθρακες),
και τα υπολοιπα σε φυσιολογικα πλαισια... Εγω πτουλαχιστον αυτο κανω!
Τα 10 κιλα μπορεις να τα χασεις σε 5-6 εβδομαδες,αλλα κ 2 μηνες δεν ειναι ανησυχητικο.
Εξαλλου οσο πιο αργα,τοσο το καλυτερο....
18-05-2011, 10:49 #933
καλημερα!!!! τι ειναι το λιποτοξ ρε παιδια?????????ολο κατι καινουριο ακουω εδω περα μεσα!!χααχα
και να ρωτησω και κατι ακομα?Μηπως αν συνδιαζεις την Ατκινς με κατι αλλο, παιζει να μη λειτουργει σωστα και να αναστελλεται η καυση???
18-05-2011, 12:23 #934
Originally posted by zoinama
καλημερα!!!! τι ειναι το λιποτοξ ρε παιδια?????????ολο κατι καινουριο ακουω εδω περα μεσα!!χααχα
και να ρωτησω και κατι ακομα?Μηπως αν συνδιαζεις την Ατκινς με κατι αλλο, παιζει να μη λειτουργει σωστα και να αναστελλεται η καυση???
Προφανως εννοεις τα κετοστιξ και μετρανε τα επιπεδα κετονων στα ουρα.
18-05-2011, 13:51 #935
@christina gavraki καλημερα νυχτοπουλι!! :P ναι το ξερω οτι οσο πιο αργα τοσο καλυτερα, αλλα το καλοκαιρι ερχεται και πρεπει να μπουμε και σε ενα μαγιο! :P ναι τωρα βασικα επειδη αρχισα την "διατροφη" που λεει το λιποτοξ (ο θεος να την κανει :P) θα συνεχισω ετσι (οσο μπορω) μ αυτα που λεει μεχρι να τελειωσει το 1ο κουτι, και στο 2ο θα κανω ατκινς! παντως σ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!
@zoinama lipotox ειναι κατι χαπια, που σε βοηθανε να χασεις κιλα (βασικα το μονο που κανουν ειναι να σου παρεχουν βιταμινες και ενα αισθημα κορεσμου για να μην πεινας) κ εχω να πω οτι μ εχουν βοηθησει αρκετα!
18-05-2011, 22:13 #936
γεια σας κοριτσια,,απο ο,τι ειδα,,,μπορουμε να τρωμε 2 σαλατες μαρουλι την μερα,,δεν εχουν πολλους υδανθρακες.....σαν σνακ κανει να μασουλαω καροτα????
19-05-2011, 09:52 #937
Originally posted by helena73
γεια σας κοριτσια,,απο ο,τι ειδα,,,μπορουμε να τρωμε 2 σαλατες μαρουλι την μερα,,δεν εχουν πολλους υδανθρακες.....σαν σνακ κανει να μασουλαω καροτα????
20-05-2011, 08:44 #938
καλημέρα σας!! να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια στην 1η φάση επιτρέπεται φέτα??? έχω πάρει μία συσκευασμένη με 0 υδατάνθρακες απ ότι λέει και τσίμπησα λιγάκι χθες.... α και ρόφημα κακάο με λίγη κρέμα γάλακτος αντί για γάλα κάνει???
20-05-2011, 10:49 #939
helena 73 να μασουλας καλυτερα αγγουρακι, το καροτο οντως εχει αρκετους υδατανθρακες.
εγω παντως εχω απελπιστει...γιατι εδω και ενα μηνα τρωω πολυ λιγους υδατανθρακες λογω ατκινς.Τη χαλασα 2-3 φορες τρωγοντας υδατανθρακα (1 κομματι πιτα τη μια φορα, λιγο ψωμι την αλλη... ) αλλα ρε παιδια και αλλη διαιτα να εκανα με τοσους λιγους υδατανθρακες θα εχανα κατι παραπανω απο 2 κιλα....ελεος! Δηλ ας υποθεσουμε οτι δεν κανω ατκινς και απλα δεν τρωω πολλους υδατανθρακες στην καθημερινοτητα μου, ενω πριν ετρωγα ΜΟΝΟ υδατανθρακες καθε μερα... (ασχετα με την κετωση) δε θα επρεπε να χασω κατι παραπανω?Τις πρωτες 10 μερες ετρωγα καροτα σα κουνελα....και μετα καταλαβα οτι εχουν πολλους υδατανθρακες και τα εκοψα...αλλα η 10ημερη προσπαθεια....καταστραφηκε.. . ναι αλλα που κουραγιο ξανα μανα απο την αρχη καθε φορα που κανεις ενα λαθος...
20-05-2011, 10:52 #940
Irene-back, η φετα ειναι απο τα τυρια που ειδικα στην πρωτη φαση των 14 ημερων απαγορευονται.τα κιτρινα τυρια επιτρεπονται.Τωρα τι ακριβως ειναι η συσκευασια που πηρες και αν ειναι φετα και λεει 0 υδατανθρακες...πες μας τι ειναι αυτο που πηρες να το παρουμε κι εμεις....χαχαχα
επισης το κακαο συνηθως εχει ζαχαρη μεσα απο μονο του... προσεχε μη ξεφυγεις απο τα 20γραμ υδατανθρακες τη μερα απο τα τροφιμα που "κρυβουν" ζαχαρη μεσα τους...και καποιοι απο μας δεν το γνωριζουμε..
20-05-2011, 12:01 #941
Originally posted by irene-bak
καλημέρα σας!! να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια στην 1η φάση επιτρέπεται φέτα??? έχω πάρει μία συσκευασμένη με 0 υδατάνθρακες απ ότι λέει και τσίμπησα λιγάκι χθες.... α και ρόφημα κακάο με λίγη κρέμα γάλακτος αντί για γάλα κάνει???
Το άγλυκο κακάο επιτρέπεται αλλα καλύτερα οχι στην πρώτη φάση.Αν είσαι στην πρώτη φάση καλύτερα να περιοριστείς σε αυγά,κρέας/κοτόπουλο/ψάρι,τυρί,μαγιονέζα.
20-05-2011, 12:25 #942
zoinama η φέτα είναι της δωδώνη συσκευασμένη!
21-05-2011, 13:04 #943
καλημερα κοριτσια..πως πατε?
23-05-2011, 07:50 #944
Καλημερα και καλη εβδομαδα,ειμαι χαρουμενη γιατι απο τα 147,9 σημερα ειμαι 142,1:bouncing::bouncing::bouncing:
αντε και κατωτερα σε ολεςςςςςςςςς και ολουςςςςςςςςςςςςςςςςςςς φιλακιααααααααααααααααααα αα!!!!!
Κι εγω τρωω φετουλα,απλα δεν το παρακανω!!!
23-05-2011, 09:47 #945
καλημέρα!καλή εβδομάδα σε όλες!
Κι εγω μες τη χαρά σήμερα,έβαλα παντελόνι που φόραγα το 2008!
Πω πωω τόσους πόντους που έχασα δείχνω σαν να είμαι η μισή!!!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....