ξεκιναω ατκινς..... - Page 80
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 80 of 103 FirstFirst ... 3070787980818290 ... LastLast
Results 1,186 to 1,200 of 1536
    Senior Member
    γεια σου sourkouna μου...ενα θα σας παω παιδια...πηγαινω σε ενα μαγαζι με αθλητικα προιοντα και εχω ξεκινησει εδω και δυο μερες να πινω ροφημα πρωτεινης που γινεται σαν milkshake και μ αρεσει πολυ...ο υπαλληλος εκει ειναι και γυμναστης και διατροφολογος...οταν του ζητησα την γνωμη του για μενα και τον ρωτησα αν οντως μπορω να παω στα 70(εκτος οτι οταν με ειδε μου λεει δεν βλεπω να υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα...βοηθαει και το υψος) μου ειπε για δυο περιπτωσεις που ειχε αναλαβει σε δυο κοπελες που ηταν πανω απο 180 κιλα...και αν τις δεις δεν θα τις γνωρισεις..μου τις εδειξε σε φωτο..πριν και μετα...ασε...με διατροφη και γυμναστικουλα ολα γινονται...οι κοπελες εχουν παει 60 και 75 κιλα αντιστοιχα(με το υψος τους)και ειναι κουκλαρες..δεν πιστευες οτι θα ηταν πανω απο 180 κιλα...

Senior Member
    που ειναι αυτος ο υπεροχος γυμναστης?????? τον θελωωωωωωω!!!! εγω και σημερα 87.9 σταθερηηηηη!!!!! μαρια καλως ηρθες!!! μιγκ μου καλη τι κανεις?????

Member
    Originally posted by migg
    γεια σου sourkouna μου...ενα θα σας παω παιδια...πηγαινω σε ενα μαγαζι με αθλητικα προιοντα και εχω ξεκινησει εδω και δυο μερες να πινω ροφημα πρωτεινης που γινεται σαν milkshake και μ αρεσει πολυ...ο υπαλληλος εκει ειναι και γυμναστης και διατροφολογος...οταν του ζητησα την γνωμη του για μενα και τον ρωτησα αν οντως μπορω να παω στα 70(εκτος οτι οταν με ειδε μου λεει δεν βλεπω να υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα...βοηθαει και το υψος) μου ειπε για δυο περιπτωσεις που ειχε αναλαβει σε δυο κοπελες που ηταν πανω απο 180 κιλα...και αν τις δεις δεν θα τις γνωρισεις..μου τις εδειξε σε φωτο..πριν και μετα...ασε...με διατροφη και γυμναστικουλα ολα γινονται...οι κοπελες εχουν παει 60 και 75 κιλα αντιστοιχα(με το υψος τους)και ειναι κουκλαρες..δεν πιστευες οτι θα ηταν πανω απο 180 κιλα...
    Καλησπέρα migg!!! Αλήθεια λες? Κράτησες μήπως στοιχεία του? Αν θέλεις στείλε μου σε μηνυματάκι. Εγώ προσπαθώ επίσης με διατροφή να χάσω τα κιλά που έχω, έχω πάει σε διάφορους διατροφολόγους χωρίς θεαματικά αποτελέσματα... Συγχαρητήρια για τη δική σου προσπάθεια, είσαι σούπερ!! :thumbup:

Senior Member
    γεια σου sourkouna μου...ενα θα σας παω παιδια...πηγαινω σε ενα μαγαζι με αθλητικα προιοντα και εχω ξεκινησει εδω και δυο μερες να πινω ροφημα πρωτεινης που γινεται σαν milkshake και μ αρεσει πολυ...
    Γεια σου migg μου.Το χω σημειωσει το ροφημα που μ πες και σκεφτομαι να το παρω. Να σε ρωτησω ομως, μηπως ρωτησες αν ειναι "safe" να περνουμε πρωτεινες?Φοβαμαι μη μου αλλαξει κατι στο σωμα μου,μηπως κανει μονο για αυτους που κανουν βαρη,μην βαλω βαρος κτλ.Αν ειναι "επικυνδυνο" δλδ.

Senior Member
    σημερα 87.8 αντε να παει 87.5 να αλλαξω το τικερακι μου....εσεις κουκλες μου???πως τα πατε????

Senior Member
    μπραβο δημητρουλα...συνεχισε ετσι....σουρκουνα μου ειναι εντελως ακινδυνο γιατι ρωτησα και τον διατροφολογο και τον γιατρο μου...ειναι καθαρη πρωτεινη,φολικο οξυ,ασβεστιο και πρασινο τσαι....

Senior Member
    και μιγκ μου τι κανει αυτο το ροφημα????εννοω πως ακριβως βοηθαει?????

Senior Member
    κοιτα εχει πολλα τετοια ροφηματα και ο αντρας μου παιρνει που και που και δοκιμαζω...βασικα το πινω επειδη ειναι πρωτεινουχο,εχει φολικο οξυ,ασβεστιο και μου φερνει πολυ σαν γευση στο milkshake...αντι να τρωω στα ενδιαμεσα μ αρεσει να το πινω γιατι νοιωθω φουσκωμενη και νοιωθω οτι ηπια κατι γλυκο....και πινω και δυο ποτηρια γαλα την μερα (ποτε δεν επινα το λευκο γαλα)....

Senior Member
    καταλαβα...αν θελει ομως γαλα εγω που κανω ατκινς δεν μπορω :flaming: κριμααααα.......

Senior Member
    Originally posted by mendom76
    Καλησπέρα migg!!! Αλήθεια λες? Κράτησες μήπως στοιχεία του? Αν θέλεις στείλε μου σε μηνυματάκι. Εγώ προσπαθώ επίσης με διατροφή να χάσω τα κιλά που έχω, έχω πάει σε διάφορους διατροφολόγους χωρίς θεαματικά αποτελέσματα... Συγχαρητήρια για τη δική σου προσπάθεια, είσαι σούπερ!! :thumbup:
    καλημερα..τωρα ειδα το μηνυμα σου...σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια...λογω οικονομικης στενοτητας δεν μπορω να με αναλαβει αλλα μονο και μονο πηγαινοντας να παρω την πρωτεινη ο ανθρωπος μου μιλαγε κανα διωρο και μου ελεγε συμβουλες...μια φορα τον ειδα και τον συμπαθησα αμεσως...δεν τον ξερω..μονο το μικρο του ξερω και το καταστημα που δουλευει..σου στελνω σε μηνυματακι..φιλια..

Senior Member
    Originally posted by dimitroula22
    καταλαβα...αν θελει ομως γαλα εγω που κανω ατκινς δεν μπορω :flaming: κριμααααα.......
    μπορεις να βαλεις νερο αντι για γαλα απλα δεν ειναι ακριβως ιδια η γευση...εμενα μ αρεσει γιατι μοιαζει πολυ με milkshake με το γαλα...

Senior Member
    λες να το δοκιμασω??? αλλα κ παλι εγω με τοσο που εχει κοπει η ορεξη μου μηπως κανω κακο στη διαιτα????

Senior Member
    μην σε παρω στο λαιμο μου..ρωτα καλυτερα ενα γιατρο να σαι σιγουρη...

Senior Member
    θα ρωτησω τον μπαμπα κ αν ειναι θα σ πω να μ πεις λεπτομερειες.....ρε κοπελα μου τωρα ειδα το τικερακι σου φτου μην σε ματιασω κιολας...σε λιγο μαζι θα κατεβαινουμε μονο που εσυ με την φορα που εχεις συντομα θα σαι πιο κατω...ρε μιγκ μου μιας κ εχασεσ τοσα κιλα με χαλαρωση πως τα πας???γτ ενα αγχος το εχωωωωω.......

Senior Member
    ωραια....εχω πολυ χαλαρωση στα ποδια...εκει που γινεται χαμος ομως ειναι στα μπρατσα...ασε...

Page 80 of 103 FirstFirst ... 3070787980818290 ... LastLast