ξεκιναω ατκινς..... - Page 83
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 83 of 103 FirstFirst ... 3373818283848593 ... LastLast
Results 1,231 to 1,245 of 1536
    Senior Member
    κοιτα επειδη ειμαι του γλυκου τρωω κατι σε γλυκο..παγωτο ας πουμε...πιτσες μακαροναδες και σουβλακια δεν εχω φαει απο τοτε που ξεκινησα...

Senior Member
    μπραβο ρε μιγκακι....τι κουραγιο ειναι αυτο παιδι μου???? το μιγκ τι σημαινει???? fb εχεισ????/

Senior Member
    οχι δεν εχω..απο μιγγ ξεκιναει το επιθετο της μανας μου....χαχαχαχα

Senior Member
    χαχαχαχαχα α οκ!!!!!

Αχ βρε αγαπουλες μου κιι εγω αυτα σκεφτομαι και βλεπω οτι αρχιζω να κουραζομαι,αλλα αυτο με την μια μερα ειναι πλυ καλη ιδεα δεν βγαινει αλλιως.Ειναι μεγαλος ο δρομος.Φιλια πολλα και καλη συνεχεια σε ολοες και ολους μας!!!

Senior Member
    αντε καλη μας συνεχεια...

κοπελιές συγνώμη για τη παρέμβαση αλλά επειδή άρχισα κι εγώ άτκινς εδώ και μία βδομάδα είπα να χωθώ στη συζήτηση. Κατ'αρχήν για ελεύθερη μέρα δεν το έχω σκεφτεί ακόμα και δέ νιώθω ότι το χρειαζομαι (ακόμα).

Να πώ ότι σε μία βδομάδα έχασα 2 κιλά (το γλυκογόνο μου) και παρατήρησα μίαν εξομάλυνση στη ψυχική μου κατάσταση. Έκανα την έρευνά μου και ανακάλυψα κάτι ιατρικά άρθρα που εξερευνούν την επίδραση μιας διατροφής χαμηλής σε υδατάνθρακες σε ασθενείς με ψυχολογικά προβλήματα και μέχρι τώρα έχουν θετικά αποτελέσματα. (κι εγώ)

Ελπίζω να μου κάνει καλό και στις πολυκυστικές (έχω να δω περίοδο 2 μήνες τώρα). Μήπως έχει καμία σας πολυκυστικές να μου δώσει 1 θάρρος γιατί δέ θέλω να ξαναπάρω duphaston. Δε θέλω άλλα χημικά στο σώμα μου...

Senior Member
    εδω το καλο το πραμαααααααα....... πολυκυστικες κ εγω!!!! σου δινω θαρρος λοιπον λεγοντασ σου οτι οσο χανεισ κιλα εξομαλυνεται η περιοδος σου εγω εκοψα και τα αντισυλλιπτικα που επαιρνα τα εκοψα κ εχω κανονικα εδω και 5 μηνες
    !!!!!!!!!! :smilegrin:

Αγαπουλες γεια σας και η Ατκινς καλα κρατει!Αργα μεν ,αλλα ικανοποιητικα δε εφασα κι εγω τα 10 κιλα μειον ειμαι 137,5 απο 147,9Φιλακια πολλα σε ολους και καλη δυναμη!!!!!

Senior Member
    μια χαρα τελεια...μπραβο....καλη συνεχεια..φιλια...

Originally posted by dimitroula22
    εδω το καλο το πραμαααααααα....... πολυκυστικες κ εγω!!!! σου δινω θαρρος λοιπον λεγοντασ σου οτι οσο χανεισ κιλα εξομαλυνεται η περιοδος σου εγω εκοψα και τα αντισυλλιπτικα που επαιρνα τα εκοψα κ εχω κανονικα εδω και 5 μηνες
    !!!!!!!!!! :smilegrin:
    Μπράβο σου ρε κορίτσι τί ανακούφιση μου έδωσες Σιχτήρ πια με αυτό το σύστημα να περνώ 1 μήνα προεμμηνορυσιακό σύνδρομο και να τσακίζω ότι ζάχαρη υπάρχει μπροστά μου.... Αμα πια!! Το καλό με την Ατκινς μου τάκοψε αυτά βέβαια ακόμα περνώ στιγμές που χρειάζομαι έναν υδατάνθρακα, μία ζάχαρη βρε αδερφέ... Χτές έφαγα 50γρ σοκολάτα και ξέρεις και τί χέστηκα που παραπάτησα (σιγά το παραστράτημα, πήρα 5γρ υδατάνθρακες παραπάνω) συνεχίζω σήμερα κυρία !!
    Το αβγό μου το πρωί ένα κομμάτι τυρί και δικός σας!!!

Αδαμαντία και Μίγγ συγχαρητήρια κορίτσια όπως λέω εγώ ένα μικρό βήμα για τη δίαιτα, ένα άλμα για να γίνω κούκλα παραφράζοντας τον Αρμοστρονγκ!!!!!!! :smilegrin:

Senior Member
    να σαι καλα κουκλα μου..καλη συνεχεια καρολ,...

Senior Member
    Originally posted by karol_E
    [Χτές έφαγα 50γρ σοκολάτα και ξέρεις και τί χέστηκα που παραπάτησα (σιγά το παραστράτημα, πήρα 5γρ υδατάνθρακες παραπάνω) συνεχίζω σήμερα κυρία !!
    Καλο ειναι να μην σπας την Ατκινς (και προπαντων απο τη 1τη βδομαδα,αστο για πιο μετα).Μολις την σπασεις πρεπει να συνεχισεις παλι απο την αρχη.Οτι "δουλευες" μια βδομαδα πχ το χαλας σε μια μερα.Αν εχεις αναγκη απο σοκολατα να τρως Sweet n balance.Αλλωστε υπαρχουν τοσα ωραια γλυκακια low carb που μπορεις να φτιαχνεις.

Ωραία τα sweet n balance τα έτρωγα και στην ελλάδα έφτιαχνα και γλυκά με τα αντίστοιχα υλικά τους. Καθότι όμως είναι της Γιώτης (αν θυμάμαι καλά) δέν μπορώ να τ'αγοράσω στη χώρα πού'μαι τώρα...
    Εντάξει ξέρω ότι δέν πρέπει να τη σπάς όμως ήμουν στο μεταίχμιο να ταβλιαστώ απο την έλλειψη υδατάνθρακα και υπέκυψα... δέ θα επαναληφθεί όμως, όσο το ελέγχω ακόμα!! Σήμερα πάλι ζαλίστηκα πολύ αλλά αντί για να φάω απο τη σοκολάτα έφαγα μία ντομάτα την αλάτισα και λίγο να μ'ανέβει η πίεση και εντάξει πήρα μεν τα 7γρ υδ. από τα 20 που δικαιούμαι αλλά συνήλθα τουλάχιστο..

Πότε σταματάν οι ζαλάδες ? Γιατί μία βδομάδα τώρα αν εξαιρέσεις τη σοκολάτα τάκανα όλα κατα γράμμα και ενώ δε ζαλίστηκα τότε πολύ, σήμερα με ήρθε ντουβρουτζάς

Member
    παιδάκια καλησπέρα!!Συγγνώμη που μπαίνω στην κουβέντα αλλά θέλω κι εγώ να ξεκινήσω ατκινς μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

Page 83 of 103 FirstFirst ... 3373818283848593 ... LastLast