ξεκιναω ατκινς..... - Page 84
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 84 of 103 FirstFirst ... 3474828384858694 ... LastLast
Results 1,246 to 1,260 of 1536
    καλώς το κορίτσι.! λεπτομέρειες για την άτκινς θα βρείς στο σάιτ της, www.atkins.com όπου σου περιγράφουν τί θα κάνεις. Έχει και ελληνικό www.atkinsgreece.gr αλλά όχι τόσο ενημερωμένο.

Θεωρία: Περιορίζοντας τους υδατάνθρακες υποχρεώνουμε τον μεταβολισμό μας να μπει σε κέτωση, μία εναλλακτική μέθοδο καψίματος ενέργειας που προέρχεται απο το λίπος.

Μπορείς στο πρώτο σάιτ να κατεβάσεις το PDF που δείχνει πόσους υδατάνθρακες έχει το κάθε φαί. Στόχος σου στη πρώτη φάση να μή τρώς παραπάνω απο 20 γραμμάρια υδατάνθρακα τη μέρα. Για να το καταφέρεις αυτό επιτυχώς ιδανικά πρέπει να έχεις μία ζυγαριά τροφίμων κ ένα κομπιουτεράκι, μπορείς και να εγγραφείς δωρεάν στο www.myfitnesspal.com και να καταγράψεις εκεί την πρόσληψη τροφής σου. Το πρόβλημα με αυτό το σάιτ είναι ότι αν και εύχρηστο δέν έχει ελληνικές εταιρίες πχ Μίσκο και θα πρέπει να τα υπολογίσεις μόνη ή να βρείς κάποια ξένη μάρκα που να ταιριάζει το περιεχόμενο.

ΥΓ: Αυτά που λένε για NET carbs εσύ μήν τα υπολογίσεις γιατί στην ευρώπη οι ταμπέλες τροφίμων δείχνουν τους net carbs απ'ευθείας όχι όπως στην Αμερική όπου συμπεριλαμβονται οι φυτικές ίνες.

Καλή αρχή!!

Member
    ευχαριστώ πάρα πολύ...... εσείς τι γνώμη έχετε για αυτή τη δίαιτα είναι αποτελεσματική?

Senior Member
    Originally posted by kriaraki-72
    ευχαριστώ πάρα πολύ...... εσείς τι γνώμη έχετε για αυτή τη δίαιτα είναι αποτελεσματική?
    Αν την κανεις χωρις παρασπονδιες ναι ειναι.

Senior Member
    Originally posted by karol_E
    Ωραία τα sweet n balance τα έτρωγα και στην ελλάδα έφτιαχνα και γλυκά με τα αντίστοιχα υλικά τους. Καθότι όμως είναι της Γιώτης (αν θυμάμαι καλά) δέν μπορώ να τ'αγοράσω στη χώρα πού'μαι τώρα...
    Οκ ακυρο τοτε αφου εισαι εξωτερικο Γενικα παντως κυκλοφορουν στην αγορα προιοντα ατκινς(και για πρωτη φαση) ροφηματα,μπαρες δημιτριακων αλλα η αληθεια ειναι οτι τσουζουν λιγο οι τιμες οταν το ψαξα (στην Ελλαδα τουλαχιστον,δεν ξερω για εξωτερικο).

Απαπά δέ το συζητώ, δέν αγοράζω προιόντα ʼτκινς, παραείναι ακριβά όπου κι αν πας. Εχτές πάντως αγόρασα Flax Seeds (λιναρόσπορος αν μεταφράζω σωστά) που είναι και χαμηλό σε υδατάνθρακες, πλούσιο σε φυτικές ίνες και ομέγα τρία και 6 λιπαρά οξέα που είναι καλά για την υγεία και αντικαθιστά τ'αλεύρι στην Ατκινς.
    (Έφτιαξα ένα ΜΙΜ (Muffin In a Minute) αλλά μάλλον μου πεσε πολλή baking powder και έφαγα τα λυσσακά μου και ήπια 1 μπουκάλι νερό )

Κατα τ'άλλα μή νομίζεις, δέ μου λείπουν οι αμυλώδεις τροφές τόσο, όσο τα γλυκά γιατί έχτισα τον τελευταίο χρόνο έναν εθισμό στη ζάχαρη και έχω τώρα τα ζάχαρη blues.

Όσο για τις ζαλάδες τί έχετε να μου απαντήσετε? Πόσο καιρό σας πήρε να ξε-ζαλιστείτε ? Εμένα το πρωί μού'ρχεται μία άλφα ζάλη αλλά την υπόλοιπη μέρα είμαι οκ.

Κριαράκι μπάι δε γουέι προσωπικά έχοντας δοκιμάσει πολλές, η συγκεκριμένη με ικανοποιεί γιατί δέν περιορίζει το φαί στην αρχή -γιατί με τόση πρωτείνη στο τέλος σου κόβεται η όρεξη και κόβεις τις ποσότητες από μόνος σου-. Το λέω γιατί κάθε φορά από το να τρώω κανονικά να πηδώ στις 1200 θερμίδες μου φαινόταν πάντα βουνό, με μία πείνα να με ζορίζει στο τέλος να τα παρατήσω. Ενώ τώρα όλα μου φαίνονται πιο ομαλά, δέ γουργουρίζω, και όταν κοιτώ τις θερμίδες που πήρα μέσα στη μέρα συγκλονίζομαι που τρώω γύρω στις 1200 ενώ νομίζω έχω φάει πιο πολλές.

na mai kai go...

καλησπέρα σε όλες και όλους!!!
    Ελειπα διακοπές αυτη τη βδομάδα και παρόλο που προσεχα και δεν έτρωγα νομιζω περισσότερους υδατάνθρακες από τους ενδεδειγμένους δυστυχως δεν έχασα...
    δηλαδη την 1η εβδομάδα εχασα 3 κιλά και τη δεύτερη 500 γραμμάρια.
    και εχω να χάσω μπόλικα...ειναι αυτό καλό αποτέλεσμα?
    τι να φταίει?
    βέβαια τρώω λιπη. Πχ κοτόπουλο με πέτσα. η παιδάκια με τα σχετικά τους... πρέπει να τα κόψω λέτε να φταίει αυτό?...

Πάντως υπαρχει και θέμα με την τουαλέτα. :sniffle:

Senior Member
    καλησπερα και καλως ηρθες...ας πουμε οτι εκανες ενα διαλλειματακι με τις διακοπες σου και τωρα το κεφαλι μεσα..μπορεις να μου πεις ενδεικτικα μια μερα σου??(οχι των διακοπων)σε ρωταω για να καταλαβω τι ακριβως τρως και θα σου πω...(εξπερ της ατκινς..χαχαχαχα)

Member
    Καλημέρα κι από μένα! Ξεκίνησα κι εγώ ατκινς γιατί έχω κολήσει πάλι και δεν χάνω τίποτα παρόλο που 2 μήνες τώρα ξεκίνησα γυμναστήριο.
    migg και οι άλλοι εξπερτς της ατκινς να ρωτήσω κι εγώ κάτι? 13-14γρ. υδατανθρακες από λαχανικά πόσο περιπου είναι? 2 κούπες την ημέρα μαρούλι ας πούμε? δηλαδή μία κούπα σαλάτα πράσινη σε κάθε γεύμα? δεν μπορώ να ο υπολογίσω καλά...

Senior Member
    καλημερα...καλως ηρθες..δες εδω http://gr.atkins.com/images/library/.....κοιτας καθαρους υδατανθρακες...το ενα φλυτζανι μαρουλι εχει 1 υδατανθρακα οποτε υπολογιζεις...οποτε δυο κουπες ειναι πολυ λιγο...πρεπει να τρως πιο πολυ σαλατουλα...

as poume simera...

καλημέρα σε όλες κ όλους!
    Ας πουμε σημερα...
    Πρωί
    καφές με τεσσερα χαπάκια ζαχαρίνης + 2 κουτ.σουπας κρέμμα γάλλακτος (2% υδατάνθρακες-φουλ λιπαρά)
    + 60γρ. cottage. + 2 κουταλιές flowsammen (σαν λιναρόσπορος)
    χθές έφαγα και σαλάμι αέρος 2 φέτες μικρές

ενδιάμεσα
    πράσινο τσάι herballife thermogetics. και ίσως 2-3 μπουκιές advantage bar all phases.

μεσημέρι
    κοτόπουλο ψητό + σαλάτα + 2 κουτ. γλ. μαγιονέζα, 2 κουτ. γλυκ. λάδι + 2 κουταλιές μπαλσάμικο.

ενδιάμεσα
    ίσως λίγο χαλούμι + σαλάμι αέρος... η κανένα αυγό τηγανιτό

βράδυ
    τα ίδια με το μεσημέρι χωρις σαλατα.

στις διακοπές η σαλάτα μου ήταν πάντα τομάτα...
    λες να έφταιγε αυτό?

αυτά...

Senior Member
    μια μικρη ντοματα εχει 6 υδατανθρακες...δες και εσυ τον υδατανθρακομετρητη απο πανω για να εισαι σιγουρη..να θυμασαι οτι επιτρεπεται μεχρι 110 γραμμαρια τυρι καθημερινα,και οι μπαρες ψιλοκολλανε..οχι για καθε μερα..η σαλατα σου πρεπει οπωςδηποτε να ναι 14 γραμμαρια υδατανθρακες ....για την τουαλετα...πρασινη κατα προτιμηση με μπολικο λαδακι..ουτως ή αλλως δεν κανεις παπαρα...εγω οταν εκανα ατκινς το πρωι ετρωγα αυγα με μπεικον..δεκατιανο καμια γαλοπουλα καπνιστη,μεσημερι..πρωτειν� � μπολικη με σαλατα πρασινη το απογευμα καμια γαλοπουλα καπνιστη και το βραδυ ιδιο με το μεσημερι....πρωτεινουλα πρεπει να τρως μπολικη...και να θυμασαι οτι για να χασεις πρεπει να παιρνεις 1600-1700 θερμιδες οχι παραπανω...εγω επαιρνα 1200-1500 το πολυ..

ευχαριστώ πολυ Migg

Ναι...να σου πω δε νομίζω οτι υπερβαίνω τις 1500 ετσι κι αλλιώς, αλλα δεν κάνω γυμναστική...αντε να κάνω λίγο διάδρομο 1-2 φορές τη βδομάδα και φυσικά κολύμπι τα ΣΚ.

Μαλλον το πρόβλημα ήταν η τομάτα!

μπορούμε να εντάξουμε κανενα φρουτάκι λες η είναι απόλυτα απαγορευμένο? πχ 1 κομματάκι καρπουζάκι? πιστεύεις οτι ακόμα και με μια μπουκίτσα βγαίνεις κατευθείαν από την κέτωση?

Migg ευχαριστώ πολυ για όλες τις πληροφορίες!

Senior Member
    σιγα δεν εκανα κατι,,,εδω μαθαινουμε ο ενας με τον αλλον εμπειρικα...επειδη και η ατκινς και η dukan που κανω τωρα ειναι χημικες διαιτες ακομα και μια μπουκιτσα το χαλαει ολο το θεμα...πρεπει να ειμαστε ακριβης....ακομα και μια μικρη ποσοτητα σε βγαζει απο την κετωση...

Senior Member
    Επισης προσοχη στο σαλαμι.Πολλα αλλαντικα εχουν και ζαχαρη.

Salami aeros "en eladi" mono me 1% ydatan8rakes!!!

Alla nai genika exeis apolyto dikio! polla trofima kruboun zaxari.

Page 84 of 103 FirstFirst ... 3474828384858694 ... LastLast