ξεκιναω ατκινς..... - Page 86
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 86 of 103 FirstFirst ... 3676848586878896 ... LastLast
Results 1,276 to 1,290 of 1536
    Senior Member
    αυτη που λες να μετρας θερμιδες ειναι το τελειο..γιατι δεν στερεισαι τιποτα τρως απο ολα και χανεις...θα κανω και την συντηρηση της ντουκαν και στα τελευταια κιλακια και εγω αυτο θα κανω...

Senior Member
    Πτου πτου!!!!!!!!!!!!!!! :roll::roll::roll:

Μη σε ματιάσω! Μόλις 26 κιλάκια για να φθάσεις στο στόχο σου!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by migg
    αυτη που λες να μετρας θερμιδες ειναι το τελειο..γιατι δεν στερεισαι τιποτα τρως απο ολα και χανεις...θα κανω και την συντηρηση της ντουκαν και στα τελευταια κιλακια και εγω αυτο θα κανω...
    Για εσένα θα είναι πανεύκολο!!!!!!!!!!:starhit:

Senior Member
    φτυσε φτυσε..χαχαχαχαχα ασε και μου φαινονται βουνο....ουφφφφφφφφφ

Member
    Καλημέρα σας!! Συνεχίζω για τρίτη ημέρα αλλά ακόμα δεν έχω ζυγιστεί. Λέω να περιμένω να κλείσω εβδομάδα. 'Η θα ενθουσιαστώ ή θα απογοητευτώ..........αλλά υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ!!! Πολλά φιλιά σε όλους σας......

Senior Member
    καλως την...περιμενε να ρθει η εβδομη μερα λοιπον και μολις ζυγιστεις ετοιμασου...εγω τον πρωτο μηνα ειχα χασει 11 κιλα οταν ξεκινησα ατκινς,,,την πρωτη δε εβδομαδα εφυγαν πεντεμισι..τρομερη ωθηση...πως νοιωθεις?

Member
    Νιώθω μια χαρά.........δηλαδή πιο πολύ από μια χαρά και γιαυτό ακριβώς αναρωτιέμαι γιατί δεν πεινάω?????? μήπως δεν κάνω κάτι σωστά?????????? μακάρι να έχω χάσει την πρώτη εβδομάδα κι ας μην είναι και 5,5:sniffle::sniffle:

Senior Member
    με την ατκινς σιγουρα θα χασεις αρκει να μην ξεπερνας τις 1500-1700 θερμιδες....εγω επαιρνα γυρω στις 1200-1400 το πολυ...στην αρχη μην μετρας θερμιδες μεχρι να συνηθισεις το καινουργιο τροπο διατροφης..μετα δες το...δεν πεινας λογω της πρωτεινης..η πρωτεινη παντα μας κραταει...

Member
    Τελικά στην atkins τι πρέπει να μετράμε, θερμίδες ή υδατάνθρακες??? Ή και τα δύο???????

Senior Member
    Υδατανθρακες.Αλλα να προσεχεις και θερμιδες(προπαντων αν κανεις καθιστικη ζωη).Δεν θα φας 2 πακετα μπεικον πχ επειδη ειναι πρωτεινη :starhit:

Senior Member
    σωστα..στην αρχη μεχρι να συνηθισεις και να φυγουν τα πρωτα κιλα μετρας υδατανθρακες...αλλα επειδη τρως το λιπος σου πρεπει να μετρας και θερμιδες αργοτερα ωστε να μην ξεπερνας κατα πολυ...στην ντουκαν ας πουμε που ειναι ξαδερφουλα οσο και να θες δεν φτανεις τις θερμιδες επειδη ειναι ολα απαχα και χωρις λαδια και λιπη...

Member
    οκ κατάλαβα εντάξει εννοείται χωρίς υπερβολές........π.χ χτες έφαγα το πρωί αγγούρι με cream cheese και δεκατιανό το ίδιο, το μεσημέρι ομελέτα (2 αυγά) με λίγα μανιτάρια και γαλοπούλα και 2 φέτες μαρούλι και το βράδυ μια μπριζόλα μοσχαρίσια ψητή και λίγο τυράκι. Πως τα βλέπετε? Η αλήθεια είναι ότι κάνω καθιστική ζωή γιατί δουλεύω σε γραφείο και με τη γυμναστική καμία σχέση.....μόνο τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει λίγο περπάτημα αλλά όχι συχνά (πρέπει να το κάνω πιο εντατικά:flaming::flaming

Senior Member
    Εγώ τα βλέπω τέλεια προσωπικά σα διατροφή

Senior Member
    καλη ειναι αλλα πρεπει να προσθεσεις πιο πολυ σαλατα..μεσημερι βραδυ σαλατα..πρασινη κατα προτιμηση...και το τυρι θυμισου μεχρι 110 γραμμαρια....κατα τ αλλα μια χαρα εφαγες...

Member
    ναι γαμώτο μου και μου αρέσει πολύ το τυρί.....όλα τα τυριά θα προσπαθήσω να το ελαττώσω. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!! Εσύ filip τα κιλά τα έχασες με διατροφή ή με επέμβαση???
    sorry αν γίνομαι αδιάκριτη!!!!!!!

Page 86 of 103 FirstFirst ... 3676848586878896 ... LastLast