ξεκιναω ατκινς..... - Page 89
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 89 of 103 FirstFirst ... 3979878889909199 ... LastLast
Results 1,321 to 1,335 of 1536
    Καλημέρα...
    εγω χθες επειτα απο Attkins 22 ημερων χωρις διακοπή είχα το πρώτο υπερφαγικό επισόδιο και πολύ απογοητεύθηκα που δεν κατάφερα να το ελέγξω.
    Παρόλο που δεν έφαγα υδατάνθρακες, αλλά τυρί (περίπου από 200 γρ συνολο) αυγά τηγανητά με μανιτάρια και σαλάμι αερος και καφε με κρέμα γάλακτος και φυσικα το γευμα μου με το κοτοπουλάκι που είχε προηγηθεί + μαγιονέζα.
    Αποτέλεσμα 800 γρ. παραπάνω στη ζυγαριά σημερα το πρωϊ.
    :sniff:

Senior Member
    mariaο συνεχιζεις κανονικα...δεν πειραζει..μην σε παρει απο κατω μονο...

migg, den mporo na dw tin apantisi sou.

a...tora ok
    Ναι ρε γμτ. ειδες μόλις γινει κάτι για το οποίο δεν είμαι ευχαριστημενη απο τον εαυτό μου με παίρνει κατευθείαν από κάτω και φυσικά σχεδόν πάντα μέχρι τωρα τα παρατούσα.
    Αλλά σημερα αρχισα και πάλι κανονικά όπως είπες.
    Απλά με πιάνει δέος που έχω να χάσω τόσα κιλά. Και αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς θα πρέπει να φτάσω στα 60 και όχι στα 70 αλλά τέλος πάντων.
    Εσύ βρε Migg πόσο καιρό σου πήρε να χάσεις τόσα κιλά?
    Απίστευτη είσαι...Μπράβο σου.

Senior Member
    απο τον γεναρη συστηματικα ειχα ξεκινησει ομως κανα τριμηνο πριν με διακοπες....προσπαθω και εγω....δυναμη και υπομονη θελει...

Senior Member
    Εγω κάθε μέρα που περνάει κ δεν τρώω τη θεωρώ κέρδος κ γω μέχρι τα 70 πρέπει να φτάσω γιαυτο ένα βήμα κάθε φορά

Senior Member
    Originally posted by mariao
    Καλημέρα...
    εγω χθες επειτα απο Attkins 22 ημερων χωρις διακοπή είχα το πρώτο υπερφαγικό επισόδιο και πολύ απογοητεύθηκα που δεν κατάφερα να το ελέγξω.
    Παρόλο που δεν έφαγα υδατάνθρακες, αλλά τυρί (περίπου από 200 γρ συνολο) αυγά τηγανητά με μανιτάρια και σαλάμι αερος και καφε με κρέμα γάλακτος και φυσικα το γευμα μου με το κοτοπουλάκι που είχε προηγηθεί + μαγιονέζα.
    Αποτέλεσμα 800 γρ. παραπάνω στη ζυγαριά σημερα το πρωϊ.
    :sniff:
    Τουλάχιστον δεν εφαγες υδατάνθρακες. Δεν είναι λίγο. Σε στάδιο προσαρμογής ειμαστε. Συνέχισε κανονικά

Senior Member
    Συνεχισε κανονικα.Οταν χασεις και αλλα κιλα θα το σκεφτεσαι διπλα αν θα φας κατι "απαγορευμενο".Θα σκεφτεσαι οτι κριμα ειναι να βαλεις κιλο αφου παλευες 1βδομαδα να το χασεις.

θενκς κορίτσια...
    Πάντως Migg απίστευτο...σε 7 μήνες...πολύ γρήγορα τα έχασες!!!
    αντε να δω και τα δικά μου να εξαφανίζονται και τι στον κόσμο...

Senior Member
    τωρα εχω αρχισει και ζοριζομαι και τωρα θελει επιμονη...

Originally posted by migg
    τωρα εχω αρχισει και ζοριζομαι και τωρα θελει επιμονη...
    Έχεις χάσει γύρω στα 50 κιλά με διαίτα;Είσαι θεά!Με την άτκινς;

Senior Member
    σε ευχαριστω..ατκινς εκανα μεχρι τα 110 περιπου...μεχρι τελη απριλη...απο μαιο εχω ξεκινησει dukan,και ειμαι 93 τωρα...

Originally posted by migg
    σε ευχαριστω..ατκινς εκανα μεχρι τα 110 περιπου...μεχρι τελη απριλη...απο μαιο εχω ξεκινησει dukan,και ειμαι 93 τωρα...
    Μπράβο!!!!!!Είχα σκεφτεί και εγώ τη δίαιτα ʼτκινς αλλά επειδή λίγο με παρεξένεψε το γεγονός ότι τρως ελεύθερα πχ μπέηκον που γράφατε παραπάνω είπα να μη τη κάνω.Όταν με το καλό τελειώσεις με τα κιλά σου δε θα έχεις πρόβλημα που θα ξαναγυρίσεις στην απλή διατροφή που θα τρως και υδατάνθρακες;Ή τους βγάετε εντελώς από τη διατροφή για πάντα;

Senior Member
    στην dukan κανεις συντηρηση αρκετους μηνες που βαζεις και στο τελος υδατανθρακες....οπως και στην ατκινς απο οτι ξερω....μπαινουν σταδιακα....σε οποια διατροφη οταν τελειωσεις και συνεχισεις να τρεφεσαι λαθος θα ξαναμπουν τα κιλα εννοειται..θελει προσοχη...

Senior Member
    γεια σας

migg να σε ρωτησω οταν λες ducan διατροφη εννοεις κατι σαν κι αυτη?

http://fashion-style.gr/2011/04/%CE%...A%CE%B1%CF%83/

και συνχαρητηρια για την υπομονη και την επιμονη σου:tumble:

Page 89 of 103 FirstFirst ... 3979878889909199 ... LastLast