ξεκιναω ατκινς..... - Page 93
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 93 of 103 FirstFirst ... 43839192939495 ... LastLast
Results 1,381 to 1,395 of 1536
    Senior Member
    Και εγω εδω και λιγες μερες κανω ΑΤΚΙΝΣ ,μετα απο αρκετο διαβασμα και ψαξιμο.Νιωθω πολυ καλυτερα αυτες τις μερες, εγω που ετρωγα καθημερινα ο,τι εχει σχεση με γλυκο ουτε καν το σκεφτομαι.Γιατι ως γνωστον οσο περισσοτερο τρως υδατανθρακες τοσο περισσοτερο τους αναζητας.Κοιταξα απο περιεργια στο σουπερ μαρκετ κατι μπισκοτα που ετρωγα και ελεγαν απο πισω οτι ενα μονο μπισκοτο ειχε κοντα στα 100 γραμμαρια υδατανθρακες!!!Και εγω σε αλλη περιπτωση ενα πακετο μπισκοτα το ετρωγα σε μερικα λεπτα.Επισης οσο λιγοτερο τρως υδατανθρακες τοσο λιγοτερο πεινας,ειδικα τις δυο τελευταιες μερες να πω την αληθεια τρωω σχεδον με το ζορι γιατι πρεπει αναγκαστηκα,αλλιως δε θα καιει ο οργανισμος.Αυτααααα!!!!

Senior Member
    Destiny22 για την ντουνκαν δε ξερω και πολλα,νομιζω στην αρχη τρως μονο πρωτεινη.Για την ατκινς που κανω μπορεις να τρως κανονικα σαν ανθρωπος,σα να μη κανεις διαιτα,απλως αποκλειεις τους κακους υδατανθρακες και τη ζαχαρη και παιρνεις 20γρ στην αρχη ,απο λαχανικα ως επι το πλειστον.Λενε ειναι ανθυγιεινη αλλα αν σκεφτειτε 20 γρ υδατ, τη μερα ειναι πανω απο τρεις κουπες σαλατα...ε δε νομιζω.Εγω τουλαχιστον τωρα τρωω πιο υγιεινα τωρα,τρωω και χορτα βραστα,που ουτε που να τα δω σε αλλη περιπτωση κτλ!Το καλο ειναι οτι υπαρχουν και αρκετα γλυκακια που μπορεις να φτιαξεις,μετα τη πρωτη φαση βεβαια.Μπες εδω http://www.lowcarblife.org/ και διαβασε τα τοπικ αλλα και τις συνταγες για lowcarders θα σου λυθουν οι αποριες πιστευω.Ομως να ξερεις οτι αν δεν αντεχεις χωρις ψωμι,μακαρονια,ρυζι,πατατε� � τοτε θα ειναι αδικος κοπος να τη σπασεις μετα απο καποιες μερες.Αυτα θα τα βαλεις πολυ αργοτερα στη διατροφη σου,οταν θα εχεις χασει το μεγαλυτερο ποσοστο των κιλων.

Senior Member
    καλημερα σας κοριτσακια μου....εδω ειμαι κ εγω μετα απο διακοπες κ εξεταστικη που λογω φορτου εργασιας δεν εμπαινα..... τι μου κανετε???? εγς αισιως εφτασα τα 84 κιλακια και ειμαι πολυ χαρουμενη κυριως γιατι τα εφτασα πανευκολα....δεν ειναι η αναμενομενη απωλεια δεδομενου οτι μονο ατκινς δεν ειναι αυτο που κανω αλλα ειναι απωλεια....2-3 κιλακια το μηνα εμενα μου φτανουν και νμου περισσευουν...κ ετσι κ δινω χρονο στο σωμα μου ν επανελθει και δεν πιεζομαι και τα διαλειμματα μου τα κανω κ οοολα τελεια.... destinity22 αν θες ν διαλεξεις η migg μας τισ εχει κανει κ τισ 2 με τεραααστια επιτυχια οποτε μπορεις να την συμβουλευτεις.....δεν θα συμφωνησω με την αστεροπη μας γιατι εγω αγαπουσα μακαρονια κ γλυκα κ παρολα αυτα δεν δυσκολευτηκα ν σταματησω...υπαρχοθν ομως και ατομα που δεν μπορουν....το θεμα ειναι παντα τι ταιριαζει σε σενα......

Senior Member
    Originally posted by asteropi
    Λενε ειναι ανθυγιεινη αλλα αν σκεφτειτε 20 γρ υδατ, τη μερα ειναι πανω απο τρεις κουπες σαλατα...ε δε νομιζω.
    Επειδη τρωνε (και γω επισης αφου και γω ετσι ξεκινησα) λαχανικα οσοι κανουν ατκινς δεν την κανει αυτοματα μη ανθυγιεινη.Ανθυγιεινη την κανουν τα επιτρεπομενα λιπη που εχει.Μπεικον,κιτρινα τυρια,κρεμες γαλακτος,βουτηρο κοκ.Η ατκινς βασιζεται στα λιπη.Οποιος δεν τρωει λιπη στην ατκινς απλα δεν κανει ατκινς.

Senior Member
    Originally posted by Destinity22
    αν κ εχω φρικαρει στο οχι ψωμι για δεκα μερες
    10μερες?Οχι ψωμι μεχρι να χασεις τα κιλα, οχι 10μερες :starhit:

Αγαπουλες μου γλυκες καλημερα και καλη εβδομαδα.Στην ατκινς κι εγω απο τον Μαιο νομιζω,δεν ειχα την απωλεια που θα μπορουσα να εχω αλλα καλα ητανε 15 κιλα,δεν την χαλασα καθολου στις διακοπες αλλα απο τοτε που γυρισα ολο την χαλαω ,ολο καποια δικαιολογια βρισκω.Αυριο λεω ναξαναρχισω,για να δουμε τι και αν θα τα καταφερω.Φιλια πολλα σε ολες σας και καλη δυναμη!!

Γεια σε ολες κι απο μενα...
    και εγω τη χαλάω καθε τοσο...
    αλλα τωρα αποφασισα να την κανω ολη τη βδομαδα και να τη χαλαω το ΣΚ.
    το εκανα αυτο το ΣΚ και πηρα μονο 400 γρ.
    οποτε δεν ειναι τραγικό νομιζω και δεν με κουραζει...τι λετε εσεις που ειστε οι παλιές?

Senior Member
    Καλύτερα να μη στερείσαι για να χεις δυνάμεις να την κρατήσεις όσο πιο πολύ μπορείς.

kalhmera chrisa etsi skeftika ki ego...kai de nio8o oti kano diaita

Senior Member
    Χωρίς να είμαι ειδικός(δεν έχω κάνει ποτέ ʼτκινς...) απ'όσο ξέρω η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης δίαιτας έγκειται στο γεγονός οτι εξαναγκάζεις τον οργανισμό σου να μπει σε διαδιακασία κέτωσης και να καίει λίπη για τη καθημερινή σου δραστηριότητα. Επειδή χρειάζονται 2-3 24ωρα για να μπει ο οργανισμός σε κέτωση αν κάθε ΣΚ κάνεις διάλειμμα ουσιαστικά 2-3 μέρες την εβδομάδα κάνεις ʼτκινς.

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Χωρίς να είμαι ειδικός(δεν έχω κάνει ποτέ ʼτκινς...) απ'όσο ξέρω η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης δίαιτας έγκειται στο γεγονός οτι εξαναγκάζεις τον οργανισμό σου να μπει σε διαδιακασία κέτωσης και να καίει λίπη για τη καθημερινή σου δραστηριότητα. Επειδή χρειάζονται 2-3 24ωρα για να μπει ο οργανισμός σε κέτωση αν κάθε ΣΚ κάνεις διάλειμμα ουσιαστικά 2-3 μέρες την εβδομάδα κάνεις ʼτκινς.
    Πολυ σωστα.Ακομη και 1μερα να τη χαλασεις(οχι τοσο αν φας παραπανω λαχανικα αλλα να φας ψωμι ή μακαρονια), την χαλας και δεν κανεις ατκινς.Η ατκινς και η Ντουκαν ουσιαστικα ειναι χημικες διαιτες και ενα γευμα να φας απο τα "απαγορευμενα" σε περνει πισω και χαλας τη διαδικασια.

Μαλλον έχετε δικιο, αλλά μου σηνέβει το πολυ περίεργο να κάνω για 3 βδομάδες Ατκινς με πολύ συνεση και να χάνω 2 κιλά (κόλησα) και με το που τη χαλάω ΣΚ (παγωτάκι φρούτα παστίτσιο) παίρνω το 1 κιλό και στη συνέχεια ξαναρχίζω και χάνω 2 κιλα στις 5 μέρες, σταματάω την κυριακή με (παγωτάκι+ γλυκο) το βράδυ, παιρνω 400 γρ και σήμερα έχει αρχίσει και πάλι η απώλεια.

Να σημειωθεί οτι παρόλο που έφαγα γλυκά κ.α. οι θερμίδες που πήρα στη μέρα μου δεν ξέφυγαν τις 1500.
    Δεν υπήρξαν υπερφαγικά.
    Α, και πριν τη χαλάσω ένιωθα πολύ αδυναμία...ενω μετά συνήλθα.

Ισως να την σταματαω μονο οταν δω τη ζυγαρια κολλημενη...
    Με προβληματισατε παρολο που δεν ήθελα να το παραδεχτω...:smug b:

Senior Member
    Originally posted by mariao
    Μαλλον έχετε δικιο, αλλά μου σηνέβει το πολυ περίεργο να κάνω για 3 βδομάδες Ατκινς με πολύ συνεση και να χάνω 2 κιλά (κόλησα) και με το που τη χαλάω ΣΚ (παγωτάκι φρούτα παστίτσιο) παίρνω το 1 κιλό και στη συνέχεια ξαναρχίζω και χάνω 2 κιλα στις 5 μέρες, σταματάω την κυριακή με (παγωτάκι+ γλυκο) το βράδυ, παιρνω 400 γρ και σήμερα έχει αρχίσει και πάλι η απώλεια.

Να σημειωθεί οτι παρόλο που έφαγα γλυκά κ.α. οι θερμίδες που πήρα στη μέρα μου δεν ξέφυγαν τις 1500.
    Δεν υπήρξαν υπερφαγικά.
    Α, και πριν τη χαλάσω ένιωθα πολύ αδυναμία...ενω μετά συνήλθα.
    ακριβώς το ίδιο κ γω. Κ μετά τ α κιλά έφευγαν. Παρακολούθησε τον οργανσμό σου κανένα μήνα ακόμη κ δες μετά. Όλα σχετικά είναι απο οργανισμό σε οργανισμό

Page 93 of 103 FirstFirst ... 43839192939495 ... LastLast