ξεκιναω ατκινς..... - Page 95
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 95 of 103 FirstFirst ... 45859394959697 ... LastLast
Results 1,411 to 1,425 of 1536
    Senior Member
    Εγω δε την προτρεπω, μεγαλη κοπελα ειναι ας διαβασει και ας κρινει αν της ταιριαζει.Εγω απλως ειπα οτι σε μενα ταιριαζει αυτη η διαιτα,σε καποιον αλλο μπορει να μη ταιριαζει.
    Darkelf πριν την ξεκινησεις διαβασε για να μη μπεις τζαμπα στον κοπο και την κοψεις στη μια εβδομαδα.Ποσα κιλα θες να χασεις αν ειναι λιγα τοτε την ακολουθεις μεχρι να χασεις κια μετα προσεκτικα μπαινεις σε μια κανονικη διτροφη.

Senior Member
    Koριτσια σας ευχαριστω απο καρδιας για τις απαντησεις και το ενδιαφερον σας.Ειμαι 1,80 υψος και 80 κιλα και θελω να χασω 10-15 κιλα.Διαβασα την ιδεολαγια και αποφασισα να μην την κανω γιατι ειναι ακρως αντιθετη απο τις αγαπημενες διατροφικες συνηθειες που εχω απο παιδι καθως λατρευω τα φρουτα,τα λαχανικα,τα δημητριακα,τα παξιμαδια,τα οσπρια πραγματα που αν καταλαβα στην ατκινς απαγορευει δια ροπαλου.Εν τω μεταξυ απο μικρη δεν μπορουσα να φαω κρεας το σιχαινομουν οποτε μαλλον αυτη η διατροφη δεν κανει για εμενα.Απλα ηταν η εσχατη λυση δεν ξερω ι πρεπει να κανω...με συγχωρειτε που ταλαιπορω και εσας...

Junior Member
    Dark elf είμαι καινούρια στο site και δεν ξέρω να το χειρίζομαι. Προσπάθησα να σου στείλω u2u αλλά δεν ξέρω αν το πήρες. Αν ναι απάντησέ μου σε παρακαλώ.. ) xxx

Senior Member
    Originally posted by Dark Elf
    Koριτσια σας ευχαριστω απο καρδιας για τις απαντησεις και το ενδιαφερον σας.Ειμαι 1,80 υψος και 80 κιλα και θελω να χασω 10-15 κιλα.Διαβασα την ιδεολαγια και αποφασισα να μην την κανω γιατι ειναι ακρως αντιθετη απο τις αγαπημενες διατροφικες συνηθειες που εχω απο παιδι καθως λατρευω τα φρουτα,τα λαχανικα,τα δημητριακα,τα παξιμαδια,τα οσπρια πραγματα που αν καταλαβα στην ατκινς απαγορευει δια ροπαλου.Εν τω μεταξυ απο μικρη δεν μπορουσα να φαω κρεας το σιχαινομουν οποτε μαλλον αυτη η διατροφη δεν κανει για εμενα.Απλα ηταν η εσχατη λυση δεν ξερω ι πρεπει να κανω...με συγχωρειτε που ταλαιπορω και εσας...
    Ξεκινα απλως κοβοντας τα γλυκα και το junk food και παλι θα δεις διαφορα.Να τρως ολα αυτα που σου αρεσουν αλλα να βαλεις μετρο.Αν τα τηρησεις αυτα σιγουρα θα χασεις.

Senior Member
    Αστεροπη μου γλυκια σε ευχαριστω τοσο πολυ που μου απαντας...δεν τρωω βρωμικο φαγητο και γλυκα εχω να φαω 2 χρονια....

Senior Member
    Περιεργο μου φαινεται που δεν τα τρως αυτα και εχεις επιπλεον κιλακια:shocked2:.Εγω απο αυτα(κυριως γλυκα) εχω παρει κιλα.

Senior Member
    Ναι ειμαι αρκετα περιεργη περιπτωση καθως τα κιλα τα πηρα απο βουλιμικα επισοδεια που ακολουθησαν την 2χρονη ανορεξια...Αλλα ακομα και τα βουλιμικα μου ηταν με τροφιμα οοπως φρουτα,οσπρια,ψωμι μαυρο,νθοτυρο,φετα και τετοια αυτα που μου αρεσουν και ειχα στερηθει δλδ...

Senior Member
    Αστεροπη μου γλυκια σε ευχαριστω τοσο πολυ που μου απαντας...δεν τρωω βρωμικο φαγητο και γλυκα εχω να φαω 2 χρονια....

Πόσο σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!! :starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    Ποτε δεν ημουν γλυκατζου αυτο ειναι αληθειαααα!!!

Senior Member
    Originally posted by break

Πόσο σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!! :starhit::starhit::starhit:
    Πραγματικα ομως... δεν μπορεσα ποτε να ξεκοψω εντελως το ντελιβερυ.
    Τα γλυκα, ετσι και ετσι ημουν παντα. Αλλα το ντελιβερυ ειδικα.. αν και αυτο με χαντακωσε, δεν το εκοψα ποτε. Απλα παραγγελνα κοτοπουλο σχαρας/κεφαλακι/κοντοσουβλι κτλ.

Senior Member
    Eγω παλι ποτε...αντε να εχω φαει εξω 4 φορες με το ζορι στα 18 μου χρονια...Δωσε μου φακες με ψωμι και τυρι και παρε μου την ψυχη....

Senior Member
    καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας.....
    1) ζελε light στην πρωτη φαση -ενεργοποιηση μπορεις να φας?
    2) αναψυκτικα λαιτ?
    3) τσιχλες?
    4) γαλα?

σας ευχαριστω....και αν μου λεγατε ποσα κιλα μπορω να χασω μεσα σε 2 μηνες (ενδεικτικα) θα ημουν χαρουμενη !!

Senior Member
    Ειχες ποσταρει το ιδιο και στο lowcarb ε?
    Λοιπον,
    1)μπορεις αλλα καλυτερο θα ηταν να αποφυγεις στην ενεργοποιηση τα γλυκαντικα.
    2)Ναι αλλα με μετρο
    3)Η καθε τσιχλα(εννοειτε χωρις ζαχαρη) εχει περιπου εναν υδατανθρακα,αρα αν τις συμπεριλαβεις στους 20 εισαι οκ
    4)Εχει πολλους υδατ. και δεν ενδεικνυται για αρχη,θα το βαλεις αργοτερα στη διατροφη σου.

Τωρα για τα κιλα οπως ξερεις παιζουν πολλα ρολο,απ'οτι βλεπω εχεις ηδη χασει αρκετα και τωρα εισαι 97.Αν την τηρησεις κατα γραμμα πιστευω θα χασεις γυρω στα 10-15.Εγω την κανω 1,5 μηνα και εχω χασει 8 αλλα ξεκινησα απο λιγοτερα.Εσυ που ξεκινας με πιο πολλα θα χανεις πιο ευκολα φανταζομαι.

Senior Member
    σε ευχαριστω παρα πολυ!!!
    το εγραψα και εκει , ναι ....ειμαι απογοητευμενη!!!!:blush:
    ευκολα δεν χανω τωρα πια για αυτο εχω μεινει καιρο σε αυτα τα κιλα...αλλα ρα 10 κιλα μεχρι τα χριστουγεννα με κανουν χάαααααρμα!!:bouncy:

Senior Member
    εδω ειμαι παλι...με τις ερωτησεις μου!!!!!

Πηρα κατι μπαρες και ροφηματα απο ατκινς. Καποια αποα αυτα λενε φασεις 2,3 και 4. Οκ καταλαβα....δεν ειναι για την πρωτη φαση.
    Καποια ομως λενε all phases αλλα περιεχουν γαλα.....
    και μπερδευτηκα.....υποτιθεται δεν πρεπει να πινουμε γαλα στην πρωτη φαση ετσι δεν ειναι? εχετε καμια ιδεα ρε παιδια??:smirk:

Page 95 of 103 FirstFirst ... 45859394959697 ... LastLast