Results 1,441 to 1,455 of 1536
Thread: ξεκιναω ατκινς.....
-
30-10-2011, 21:29 #1441
MerryMaker_Misery να σε ρωτησω απ'οτι καταλαβα εκανες και παλαιοτερα ατκινς ε?Εγω εχασα ευκολα 9 κιλα και εδω και μια βδομαδα εχω κολλησει.Ειχες και συ κολληματα να φανταστω ε?Ξερω οτι οταν κολλαμε πρεπει να κοβουμε γλυκαντικα,γλυκακια κτλ αλλα εχω καλομαθει μ'αυτη τη διατροφη και μου φαινεται δυσκολο να τα κοψω:smilegrin:!
- 31-10-2011, 04:42 #1442
μηπως αστεροπη μου εχει σχεση η περιοδος σου?
31-10-2011, 09:35 #1443
Καλημέρα και καλή εβδομάδα !!!!!
Τελικά δεν τη χάλασα τριήμερο έχασα σε μία εβδομάδα 2,2, νομίζω ότι είναι λίγο αλλά σήμερα που ζυγίστηκα είναι και η 1η μέρα του κύκλου μου, οπότε παίζει και αυτό λίγο ρόλο. Τέλος πάντων και τα 2,2 μια χαρά είναι ! Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν είχα υπερφαγικό και δεν το προσπάθησα να μην έχω, απλώς δεν ένοιωθα την ανάγκη να σαβουριάσω. Εχω γεμάτο στομάχι και αδιάφορο μάτι? νωρίς είναι δεν παίρνω θάρρος. Εφυγε η πρώτη εβδομάδα χαλαρά όπως και χαλαρά ξεκίνησα, απλώς για να δω τι είναι αυτή η δίαιτα. Εντυπώσεις 1ης εβδομάδας, ουαουυυυυ, δεν πείνασα, δεν είχα λιγούρες δεν ήθελα γλυκό και ας ήταν δύσκολη εβδομάδα λόγο αναμονής περιόδου.
Αστερόπη συμφωνώ με αυτά που λες για τις δίαιτες λίγο απ? όλα, και εγώ έτσι την πατάω, λίγο απ? όλα, λίγο ψωμάκι, λίγα δημητριακά και μετά τρελή πείνα και κατέβαζα ότι έβρισκα. Βέβαια σε κάποιους ανθρώπους το λίγα απ? όλα δουλεύει και χάνουν πολλά κιλά και νομίζω είναι το καλύτερο, σε μένα μάλλον δεν παίζει.
Δεν ξέρω είναι νωρίς ακόμα, αλλά με τη συγκεκριμένη δίαιτα νοιώθω χορτάτη και είναι πολύ σημαντικό, θα το ξαναπώ, νοιώθω όπως όταν έπαιρνα τα reductil.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν μου έχει λείψει το ψωμί... αναρωτιέμαι τι θα γίνει όταν νοιώσω ότι μου λείπει, τρώω βέβαια και αυτά τα ξύλα του Ατκινς, οπότε ξεγελιέμαι...
Να ρωτήσω κάτι για το καφέ αντί για γάλα εβαπορέ βάζετε κρέμα γάλακτος, και αν ναι κάποια συγκεκριμμένη με χαμηλούς υδατάνθρακες, ligth ή όχι ? Εγώ βρήκα μία λαιτ που είχε πιο λίγους υδατάνθρακες από την κανονική και την αγόρασα.
Να έχετε καλή εβδομάδα !!!!!!!
31-10-2011, 15:27 #1444
mamadyo η αληθεια ειναι πως περιμενω περιοδο.Μακαρι να ξεκολλησει μολις μου ερθει.
alalumaki δε θα σου λειψει το ψωμι πιστεψε με!Ενταξει αν μπεις σε φουρνο και σου ερθει η μυρωδια οκ δε λεω θα το λειγουρευτεις,γι'αυτο το λογο εχω να πατησω σε φουρνο και ζαχαροπλαστειο 2 μηνες:yes:!Μπραβο για την απωλεια σου,μια χαρα ειναι και με περιοδο κιολας!Για τον καφε εγω δεν εχω προβλημα γιατι στο γαλλικο που πινω συνηθως δε βαζω γαλα,αλλα ξερω οτι αραιωνουν λιγη κρεμα γαλακτος με λιγο νερο και το βαζουν ή σκετη την κρεμα γαλακτος.Νομιζω οτι γενικα τα λαιτ προιοντα εχουν περισσοτερους υδατ.Εγω παιρνω του καρφουρ με 3 υδατ.στα 100 γρ. αλλα μπορει να υπαρχουν και με λιγοτερους.Δε τις χρησιμοποιω συνεχεια και δε το εχω ψαξει.
Ενω εχω κολλησει στα 75 εδω και αρκετες μερες δε με πτοει.Ενω αν ημουν σε αλλη διαιτα θα ειχα απογοητευτει και θα σαβουριαζα.Τωρα ομως ετσι και αλλιως τρωω πραγματα που μου αρεσουν και δεν εχω τετοια προβληματα.
31-10-2011, 15:45 #1445
Για το κολλημα της ζυγαριας μπορειτε να κανετε το fast fat αλλα μονο για 3-5 μερες.
31-10-2011, 16:03 #1446
Αστερόπη, και πολύ καλά κάνεις και δεν πτοείσαι? άμα έχεις χάσει και τόσα κιλά μετά έχεις άλλη δύναμη.
Ετρωγες σε αυτό το διάστημα καθόλου προϊόντα Ατκινς ? τρώω μισή μπάρα την ημέρα ?. Δεν ξέρω μήπως είναι πολύ για την πρώτη φάση.
31-10-2011, 16:31 #1447
sourkouna το ξερω για το fast fat αλλα λεω να περιμενω λιγο ακομα.Γιατι απ'οτι λενε τα κοριτσια στο lowcarblife δεν ειναι για απλα κολληματα 1 βδομαδας αλλα οταν εχεις μεγαααλο κολλημα.Εξαλλου εχω καλομαθει με τα φαγητακια και θα μου κακοφανει η ελλειψη χιχι!
alalumaki δεν πολυετρωγα ατκινς προιοντα.Αλλα εχω παρει καποιες σοκολατιτσες.Το αγαπημενο μου ειναι το chocolate brownie,ειναι ΤΕΛΕΙO και εχει ολο 3,3 υδ. αν θυμαμαι καλα.Γενικα δεν εχουν πολλους υδ. αυτα γιατι αν αφαιρεσεις τις πολυολες μενουν πολυ λιγοι.Εγω δε το ηξερα και νομιζα οτι το καθενα εχει 15-18 υδ. και ειχα παθει σοκ.Απλως το θεμα ειναι οτι μπορει να σε ψιλοκολλησουν γι'αυτο καλυτερα να τα μειωσεις λιγο.
31-10-2011, 18:54 #1448
εγω παιδια τον εκοψα τον καφε....καφε χωρις ζαχαριτσα και γαλατακι τι να τον κανω??
.....ευτυχως το αντεχω.....πινω λιγο κοκα λαιτ και λιγο τσαι λιπτον λαιτ και ειμαι οκ....κατα τα αλλα νερο....
προιοντα ατκινς τρωω αρκετα....μπορει και δυο την ημερα....αυτες τις μπαρες λεω. Αλλα παιρνω αυτες που ειναι για ολες τις φασεις...
Τι αλλη ατασθαλια κανω?.....ζελεδακια λαιτ....
Παντως ειμαι ευχαροστημενη μεχρι τωρα , καταρχην επειδη χανω πανω απο κιλο την εβδομαδα μια που ειχα να το δω αυτο μηνες, αλλα και που δεν πειναω....
31-10-2011, 18:55 #1449
Αστεροπη λογω περιοδου ειναι...σε 2-3 ημερες θα σε δειξει ενα κιλακι κατω....σιγουρα!!
31-10-2011, 19:11 #1450
ωραιες οι σοκολατες του ατκινς αλλα οι ατιμες με κολαγανε παντα. Παρατηρησα οτι ο,τι επεξεργασμενο με κολαει, ανεξαρτητος υδατανθρακων. Ειχε ερθει η μανα μου αυτες τις μερες και πηγε σουπερ μαρκετ και πηρε μαργαρινη. Δεν το κοιταξα, το περασα για βουτηρο, και το εβαζα πανω στα κρακερακια που εχω για σνακ, και 3 μερες δεν κουναγε τιποτα. Και λεω.. τι στο καλο... κοιταξα τα παντα που ετρωγα μηπως ειχε αλλους υδατανθρακες και αλλιως θυμομουν, και ειδα τα συστατικα της μαργαρινης. Πηγα και πηρα απο 100% κρεμα γαλακτος βουτηρο και σημερα ημουν στα 52. Μετα απο 2 μερες περιπου, που αλλαξα. Παιζει να'ναι συμπτωση αλλα εχει ξαναγινει τετοια συμπτωση και μου φαινεται οτι δεν ειναι τελικα συμπτωση.
Μαμαδυο, εχεις δοκιμασει sweet and balance και κρεμα γαλακτος πληρες για τον καφε; αυτο χρησιμοποιω (και το χτυπαω σε σαντιγι για φρεντο) και ειναι ιδια με τη ζαχαρη στη γευση.
31-10-2011, 20:51 #1451
Aυτη τη στιγμη πινω ζεστη σοκολατιτσα...μμμμ!Κακαο παυλιδης,σταγονες νατρεεν και 2 κουτ. της σουπας κρεμα γαλακτος!Τελεια!Ειναι και αυτο μια λυση για τις λιγουρες!
Merry maker,σωστα αυτα που λες αλλα και τι να τρωμε?Ολα επεξεργασμενα ειναι...εκτος και αν τρεφομαστε μονο με λαχανικα και φρουτα.
31-10-2011, 23:12 #1452
δεν εχω δοκιμασει παιδια γιατι εγω δεν ειμαι ανθρωπος :bigsmile:...οσο πιο λιγες επιλογες εχω τοσο το καλυτερο γαιτι θα φαω το ψυγειο αλλιως!!!!
31-10-2011, 23:24 #1453
Χα χα! Ε αν τον βαρεθεις σκετο τοτε εχεις επιλογες.Εγω μονο τον γαλλικο μπορω να πιω σκετο αλλα και παλι δε μ'αρεσει,τον πινω ετσι μονο σε περιπτωση που δεν εχω ζαχαρινη μαζι μου!
02-11-2011, 09:28 #1454
Καλημέρα, ήμουν συν 300 γρ σήμερα, δεν ξέρω τι φταίει η περίοδος, οι μπάρες, ίσως τρώω παραπάνω τυρί, ή το εβαπορέ στο γάλα. Πείτε μου καμία καλή κρέμα γάλακτος που να μην έχει υδατάνθρακες και να μην έχει και τρελά λιπαρά... Πάντως πεινάω ελάχιστα και δεν έχω φάει τίποτα απαγορευμένο...
02-11-2011, 09:28 #1455
mamadyo έχεις χάσει όλα τα κιλά με την Ατκινς ?
Άγχος φόβος πολλές κακές σκέψεις !!!
27-04-2025, 09:33 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή