ξεκιναω ατκινς..... - Page 98
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 98 of 103 FirstFirst ... 488896979899100 ... LastLast
Results 1,456 to 1,470 of 1536
    Senior Member
    Originally posted by alalumaki
    Καλημέρα, ήμουν συν 300 γρ σήμερα, δεν ξέρω τι φταίει η περίοδος, οι μπάρες, ίσως τρώω παραπάνω τυρί, ή το εβαπορέ στο γάλα.
    Μπορει να φταινε οι μπαρες.Εχω ακουσει πολλους που ειχαν "προβλημα" με τις μπαρες.Κοψε τις για καμια βδομαδα και προσεχε τα γαλακτοκομικα να μην ξεπερνας τους επιτρεπομενους υδατανθρακες.Μεχρι να τελειωσεις και με τη περιοδο και θα ξεφουσκωσεις θα μπορεις να σαι πιο σιγουρη για το ζυγισμα.

Senior Member
    OK τέλος οι μπάρες για μερικές μέρες, εκτός και αν θέλω κάτι γλυκό οπωσδήποτε. Θα τρώω 4 φέτες του τόστ γκούντα τη μέρα, για να μπορώ να ελέγξω το τυρί και κάτι πρέπει να κάνω με το γάλα στον καφέ. Πρέπει να κουβαλήσω και την κρέμα γάλακτος στη δουλειά.... έρχομαι κάθε μέρα με ταπεράκια....

Κορίτσια ευχαριστώ για τη βοήθεια... είμαι στην αρχή και είναι πολύτιμη.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι θα τη συνεχίσω και για δεύτερη εβδομάδα καθώς συνήθως τα παρατάω. Για να δούμε τι θα δούμε !!!!!!!

Senior Member
    Μπορει να φταιει το γαλα αλλα και οι μπαρες.Κοφτα και νομιζω θα δεις διαφορα.Ειδικα για αρχη καλο θα ηταν να την κανεις πιο αυστηρα γιατι τωρα ειναι που θα χανεις γρηγορα.

Senior Member
    Βρηκα φρυγανιες με 3 υδ η μια,2 ευρω το πακετακι.Λεγονται Scandinavian brain crispbread!

Senior Member
    Γράφεις και στο lowcarblife γιατί και εκεί τις είδα.... Ωραία θα τις δοκιμάσω, παίρνω αυτές του Ατκινς και τρώω 2-3 τη μέρα, λες να με κόλλησαν αυτές?

Senior Member
    οχι κοριτσια εγω δεν τα εχω χασει εμ την ατκινς....τωρα αρχισα πριν 3 εβδομαδες...4 κιλα εχασα με αυτην.
    Βασικα τα κιλα μου εφτασαν σε αυτο το νουμερο οταν πηγα να γεννησω. Μετα γυρισα σπιτι μου 105 κιλα και απο τοτε εκανα υποθερμιδικη. Αλλα εφτασα σε ενα σημειο που δνε αντεχα αλλο. ολο πειναγα και ενω ειχα μειωσει τις θεμιδες σε 1200 (που ειναι λιγες για τα κιλα μου) δεν εχανα....Οποτε με ατκινς παω καλα.
    Ενας λογος που μπορει η ζυγαρια να μην δειχνει μειον ειναι η κατακρατηση που μπορει να εχουμε μια εβδομαδα πριν την αναμενομενη περιοδο και 2-3 ημερες κατα την ωορρηξια. Δηλαδη στη μεση του κυκλου.
    Εγω τρωω απο ολα εκτος ζαχαρη, μακαρονια, αλευρι, ψωμι, ρυζι, γαλα και φρουτα (προς το παρον) . Δεν ξεπερναω τους 20 γρ υδατανθρακες τη μερα και τις 1500 με 1600 θερμιδες. Αλλα με αυτον τον τροπο δεν πειναω.
    Και εγω εχω κολλησει δευτερη ημερα σημερα αλλα θελω να πιστευω οτι ειναι λογω ωορρηξιας γιατι δνε αλλαξα κατι στην διατροφη μου.

Senior Member
    Originally posted by alalumaki
    Γράφεις και στο lowcarblife γιατί και εκεί τις είδα.... Ωραία θα τις δοκιμάσω, παίρνω αυτές του Ατκινς και τρώω 2-3 τη μέρα, λες να με κόλλησαν αυτές?
    Ναι βρε αφου εγω δε στο συστισα το lowcarblife?:wink1:
    Eγω τοσο καιρο παντως δε τα ειχα παρει..καλο ειναι για αρχη μη χρησιμοποιεις ολα τα προιοντα ατκινς.Κανε τη βασικη διατροφη να χασεις γρηγορα καποια κιλακια και μετα τα προσθετεις.
    Παντως η διαφορα στην τιμη ειναι εντυπωσιακη 2 ευρω διαφορα!

Senior Member
    Καλημέρα....

Ναι εσύ μου το σύστησες το site αλλά δεν ήξερα αν γράφεις κιόλας. Τα κράκερς τα έχει και ο Σκλαβενίτης, νομίζω ότι τα είδα άλλα δίστασα να τα πάρω.

Μαμαδύο και εγώ από τις εγκυμοσύνες τα πήρα, και μετά απ' αυτές πήρα λίγα ακόμα έτσι για να έχω.

Λοιπόν ξεκόλλησα έχασα τα 300 που είχε φανεί ότι είχα πάρει και άλλα 700. Δηλαδή 3 κιλά σε 10 μέρες. ΟΚ για Ατκινς δεν είναι πολλά, αλλά για μένα είναι. Το εντυπωσιακό είναι ότι φαίνεται να έχω χάσει περισσότερα.

Τώρα για τα κράκερς θα τα περιορίσω στα 1-2 τη μέρα, και τις μπάρες από 1 σε μισή. Είναι και πανάκριβες!!!!!!!!!

Δεν θέλω να πιεστώ πολύ γιατί δεν θέλω να τα παρατήσω. Χθες πάντως ήταν η πρώτη μέρα που πείναγα πολύ και έφαγα και περισσότερο και ζαλίστηκα για πρώτη φορά. Κατά τα άλλα όμως έχω πολύ ενέργεια.

Senior Member
    3 κιλα σε 10 μερες ειναι ασχημα?Μια χαρα εισαι!

Senior Member
    καλή η Ατκινς.... αλλά κολλάει τρελά με κάτι πράγματα, ήπια πάλι χθες μία sprite zero και το βράδυ έφαγα για πρώτη φορά κοτόπουλο με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος, σήμερα το πρωί πάλι +300 γρ.

Α, δεν λέει πρέπει να κάνω ότι και στην πρώτη εβδομάδα, άσε που αυτή την εβδομάδα που έχω προσθέσει κάτι μπάρες και λίγο μαγιονέζα, πεινάω, δεν ξέρω αν φταίει αυτό, την πρώτη εβδομάδα δεν πείναγα καθόλου. Δεν το βάζω κάτω θα το παλέψω....

Senior Member
    Δε τρωμε βαρια πραγματα το βραδυ...κρεμες γαλακτος και τετοια μονο για μεσημεριανο.Π.χ. χτες το βραδυ εφαγα 2 βραστα αυγα λιγο λαχανο σαλατα και μισο τοταλ.Οσες φορες εχω φαει βαρια το βραδυ με εχει τιμωρησει η ζυγαρια το πρωι.:sniff:...Καλυτερα κοψε τις μπαρες γιατι εισαι αρχη ακομα και εκτος οτι κολλανε στο τελος δε θα σου μεινει ουτε ευρω τοσο που κανουν:roll:!!!

Senior Member
    Ναι, το κόστος είναι ένα μεγάλο θέμα..... έχεις δίκιο για το βράδυ... και τέλος και η sprite zero... Ελπίζω τη Δευτέρα που θα συμπληρώσω και 2 εβδομάδες να έχω χάσει και κάτι ακόμα !

Senior Member
    Originally posted by asteropi
    Aυτη τη στιγμη πινω ζεστη σοκολατιτσα...μμμμ!Κακαο παυλιδης,σταγονες νατρεεν και 2 κουτ. της σουπας κρεμα γαλακτος!Τελεια!Ειναι και αυτο μια λυση για τις λιγουρες!
    Merry maker,σωστα αυτα που λες αλλα και τι να τρωμε?Ολα επεξεργασμενα ειναι...εκτος και αν τρεφομαστε μονο με λαχανικα και φρουτα.

θα σου πω πως το'χω μειωσει οσο μπορω.

Χασαπης για κρεας, του ζηταω να μου κοψει σε ειτε μπουκιες, η λωριδες, αναλογα το κρεας και τι θα το κανω. Κυριως σε μπουκιες και σε μεριδες των 200 γραμμαριων. Μου κανει και εκπτωση που παιρνω μονο απο αυτον. Αγοραζω μια φορα τη εβδομαδα και καταψυχω τις μεριδες.

Κρεμα γαλακτος, δεν εχει υποστει χημικη επεξεργασια.

Τυρι που γραφει οτι εχει μονο συστατικα που δεν ειναι χημειο.

Γιαουρτι προβειο σε πυλινο/γυαλινο που γραφει μονο συστατικα που ειναι φυσικα.

Σκανδιναβικες φρυγανιες

λιναροσπορο ολοκληρο, χρυσο, και το περναω στο μπαμιξ και γινεται σαν αλευρι για μαφιν κατι τα σχετικα.

Βουτηρο που λεει 100% απο κρεμα γαλακτος

Ντακους κριθινους
    καφες σε κοκκους απο καφεκοπτειο η κοφιγουει, εχω αλεστηρι.

Λαδι καρυδας/Ελαιολαδο (εχουμε δικο μας)

Φυστικοβουτηρο βιολογικο χωρις ζαχαρη/αλατι

Ταχινι ολικης
    ωμο ρυζι, (οχι τυπου στιγμης)

λαχανικα/φρουτα απο λαικη.

Κακαο green and blacks

αυγα απο αγροτη

πιτουρο βρωμης

Γαλα πληρες

(οσο γινεται, τα προιοντα να'ναι 100% ελληνικα/ελληνικης προελευσης)

ΔΕΝ αγοραζω

-μπεικον (δεν ειναι καν αληθινο μπεικον, ειναι κρεας που κανανε υγρο και ραψανε μετα το λιπος)

- προιοντα ατκινς

- φετες κρεατος (γαλοπουλα/χοιρινο)

- λουκανικα

- τυρι τυπου "χαμογελαστη αγελαδα"

- γιαουρτι που λεει "επιδορπιο γιαουρτιου"

- μαργαρινη

- σογελαιο/φυτικα ελαια (περαν καρυδας/ελαιολαδο)

- προετοιμασμενα γευματα

- παναρισμενα κατεψυγμενα

- φρυγανιες

- Παγωτο

- γλυκα/σοκολατες/τυποποιημενα κερασματα/μπισκοτα

- ενισχυτικα γευσης τυπου κυβακια κνορ

- κονσερβες με πολλα χημικα.

- ζυμαρικα

- ζαχαρη.

Αυτα που αγοραζω και ειναι επεξεργασμενα

- Sweet and balance προιοντα (τη ζαχαρινη κυριως και τα ζελεδακια)
    - αναψυχτικα λαιτ
    - ζαχαρινη.

Παιζει να'χω ξεχασει καμια 10αρια πραγματα, αλλα συνηθως θα βρεις μεσα στο σπιτι/ψυγειο τα παραπανω.

Ελπιζω να σας βοηθησει και να σας δωσει μια ιδεα.

Senior Member
    Μμμαλιστα,σωστα αυτα που λες αλλα πολλα απο αυτα που δεν αγοραζεις εγω τα αγοραζω διοτι αν δε τρωω στην ατκινς και πραγματα που μου αρεσουν θα τη σταματησω οπως εχω κανει σε ολες τις αλλες διαιτες που εχω προσπαθησει.Ειναι η μονη που δε μου στερει αγαπημενες γευσεις και αυτο ειναι τελειοοοο!

Senior Member
    Originally posted by asteropi
    Μμμαλιστα,σωστα αυτα που λες αλλα πολλα απο αυτα που δεν αγοραζεις εγω τα αγοραζω διοτι αν δε τρωω στην ατκινς και πραγματα που μου αρεσουν θα τη σταματησω οπως εχω κανει σε ολες τις αλλες διαιτες που εχω προσπαθησει.Ειναι η μονη που δε μου στερει αγαπημενες γευσεις και αυτο ειναι τελειοοοο!
    Ειναι! ειναι! δοξα σι που τη βρηκα, ουτε πειναω, ουτε εχω λιγουρες, μακαρι να τη ειχα βρει απο τη αρχη, θα'χα γλιτωσει πολυ αγχος και ταλαιπωρια.

Page 98 of 103 FirstFirst ... 488896979899100 ... LastLast