ξεκιναω ατκινς..... - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 103 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast
Results 121 to 135 of 1536
    Senior Member
    ναι μια χαρα ειναι η απωλεια σου!!!μπραβο!!!ξερω πως αν ζυγιστω 8α με βγαλει αρκετα παραπανω η στα ιδια κιλα γιατι ειχα αρκετεσ μερεσ που ενω την εκανα κανονικα το βραδυ πλακωνομουν στα σαντουιτσ πιτσεσ σουβλακια. και το κακο ειναι οτι παρασυρθηκα απο την παρεα///οχι πως παρηγγειλα απο μονη μου....εχω αυτο το 8εμα εγω!!!και παντα να 8ελουν απο φαστφουνταδικα που να μην μπορω να βρω σκετη πρωτεινη!!!....πρεπει να αποξενωθουμε τελειως απο τισ βραδιες με την παρεα?????uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:

Senior Member
    οχι κοπελα μου γλυκια....απλα παρε καποιο φιλετο κοτοπουλο κτλ ....η φαε νωριτερα ωστε να μην πεινασ........

Senior Member
    prepei opwsdipote na vrw tropoys ''apexartisis''................den ginetai allo....entaxei apopse prin ligo efaga 2 ayga omeleta +1koytalia magioneza+1 metria pros mikri ntomata....einai kala??na pw pws eftiaxa tin omeleta se thgani me mpoliko ladi....((tiganise prin i mama moy fagito gia na parei mazi tis stin doyleia ayrio!!))ee kai den i8ela na petaxw to ladi....gia pes moy...

Senior Member
    ναι βρε καλα ειναι ..κι εγω πανω κατω τετοια τρωω ...ε οσο μπορεις προσεχε το λαδακι κυριως για τις θερμιδες......

Senior Member
    το θεμα με την παρεα ειναι το λιγοτερο..... κανονισε να βγαινεις κ να πηγαινεις οπου θες,η και σπιτι οταν παραγγελνετε,παρε μια σαλατα και καποιο φιλετο κοτοπουλο,μπιφτεκια,καλαμα κια,τοσες επιλογες εχεις !!!

οσο για τις ατασθαλιες.... εγω σημερα εφαγα --> 1 τοστ τυρι-γαλοπουλα+3 κομματακια σαγανακι+1 ολοκληρο κεφαλο πεταλι (800γρ.ωμος)+μαρουλι με 2 κ.σ.λαδι+1 φιλετο κοτοπουλο.
    συνολο καπου 2.500 θερμιδες! την παρασκευη το βραδυ,μονο απο το ποτο,πηρα 3500+. Μιλησε κανεις???

Senior Member
    να βρε ανθη μ βλεπεις???? εγω το ποτο του σαββατου δεν κανω καν τον κοπο ν το υπολογισω τοσο που ηπια....θα γελαει ο καθε πικραμενος!!!

Senior Member
    Originally posted by anthi1992
    ναι μια χαρα ειναι η απωλεια σου!!!μπραβο!!!ξερω πως αν ζυγιστω 8α με βγαλει αρκετα παραπανω η στα ιδια κιλα γιατι ειχα αρκετεσ μερεσ που ενω την εκανα κανονικα το βραδυ πλακωνομουν στα σαντουιτσ πιτσεσ σουβλακια. και το κακο ειναι οτι παρασυρθηκα απο την παρεα///οχι πως παρηγγειλα απο μονη μου....εχω αυτο το 8εμα εγω!!!και παντα να 8ελουν απο φαστφουνταδικα που να μην μπορω να βρω σκετη πρωτεινη!!!....πρεπει να αποξενωθουμε τελειως απο τισ βραδιες με την παρεα?????uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:
    Αμα πηγαινετε για σουβλακια εσυ θα περνεις σκετα καλαμακια ή μεριδα γυρο.Θα τρως ολο το κρεας με την ντοματουλα και το κρεμμυδι και θα αφηνεις πισω τη πιτα και τις πατατες.Αν πατε για πιτσες να τρως το απο πανω μονο και αφηνε πισω τη ζυμη.Η Ελλαδα ειναι η χωρα του κρεατος(παiδακια,μπριζολες χοιρινες-μοσχαρισιες,πανσετες,γυροι ,καλαμακια,κοντοσουβλια)
    Εχουμε πολλες επιλογες!!

Senior Member
    go sourkouna!!! εγω σημερα ειμαι 1 κιλο πανω...μου λες τι γινεται????κ προσεχω ακριβωσ....

Senior Member
    Originally posted by christina gavraki
    το θεμα με την παρεα ειναι το λιγοτερο..... κανονισε να βγαινεις κ να πηγαινεις οπου θες,η και σπιτι οταν παραγγελνετε,παρε μια σαλατα και καποιο φιλετο κοτοπουλο,μπιφτεκια,καλαμα κια,τοσες επιλογες εχεις !!!

οσο για τις ατασθαλιες.... εγω σημερα εφαγα --> 1 τοστ τυρι-γαλοπουλα+3 κομματακια σαγανακι+1 ολοκληρο κεφαλο πεταλι (800γρ.ωμος)+μαρουλι με 2 κ.σ.λαδι+1 φιλετο κοτοπουλο.
    συνολο καπου 2.500 θερμιδες! την παρασκευη το βραδυ,μονο απο το ποτο,πηρα 3500+. Μιλησε κανεις???
    Στην Ατκινς δεν μετραμε θερμιδες αλλα υδατανθρακες.Ολα οκ που εφαγες εκτος το ψωμι.Εκει ανεβηκαν οι θερμιδες και οι υδατανθρακες.Την επομενη φορα να περνεις λιγο μαρουλι και θα τυλιγεις εκει τη γαλοπουλα σου και το τυρακι.Αν θες ομως να τρως ψωμι ή φρυγανια μπορεις να παρεις κατι σουηδικες φρυγανιες που εχουν τα μεγαλα σουπερμαρκετ(καρφουρ)στα σημεια για υγιεινη διατροφη, με πολυ λιγους υδατανθρακες.Εγω τρωω μια το πρωι με το τυρακι μου και με κραταει.
    Το σαγανακι σου δεν ξερω ποσα γραμμαρια ηταν, αλλα να ξερεις οτι μπορουμε μεχρι 112γρ τυρι τη μερα(δεν εβαλες φρυγανια ή αλευρι πανω φανταζομαι).
    Αυτα!:starhit:

Senior Member
    ???

Senior Member
    Originally posted by dimitroula22
    go sourkouna!!! εγω σημερα ειμαι 1 κιλο πανω...μου λες τι γινεται????κ προσεχω ακριβωσ....
    Μηπως περιμενεις να αδιαθετησεις?Μηπως ζυγιστικες με ρουχα?Μηπως εχεις δυσκοιλιοτητα?Πολλα παιζουν ρολο.Εκτος βεβαια και αν επηρεασε το αλκοολ που ηπιες.
    Μην αγχωνεσαι ομως, συνεχιζεις κανονικα, μετρας τους υδατανθρακες σου,πινεις πολλα νερα.

Senior Member
    αυτα σκεφτηκα κ εγω αλλα οχι σε ολα.... λες να επηρεασε τοσο πολυ???και αν ναι πως το σωζουμε???? να σ πω εσυ ποσο χανεις περιπου???και βασικα ποσα κιλα εισαι για να εχω μετρο συγκρισησ δλδ....

Senior Member
    Επηρεασε γιατι στη πρωτη φαση απαγορευεται το αλκοολ.Ειναι τιγκα στη ζαχαρη.Το σωζεις με το να συνεχισεις κανονικα.Απλα το παθημα μας γινεται μαθημα.Μη νομιζεις και γω μπορει μια μερα να φαω περισσοτερους υδατανθρακες και να κολλησω λιγο αλλα την επομενη μερα συνεχιζω κανονικα.Ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος,αλλες χανουν 2κιλα τη βδομαδα και αλλες μισο.Εγω επειδη δεν κανω συστηματικα γυμναστικη χανω μισο.

Senior Member
    μισο κιλο την εβδομαδα λεσ ετσι???δηλαδη ειμαι καλα που εχασα 3....ισως βεβαια αν δεν επινα να εχανα 4 τελικα αλλα ας μην ζηταμε κ πολλα......

Senior Member
    Μη μιλας καθολου με 3κιλα!!:grin::grin:
    Μια χαρα τα πας.Εγω τη πρωτη βδομαδα εχασα μολις 2κιλα και ημουν πιο πολλα κιλα απο σενα.

Page 9 of 103 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast