ξεκιναω ατκινς..... - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 103 FirstFirst ... 210111213142262 ... LastLast
Results 166 to 180 of 1536
    Senior Member
    τι να σου πω???? μακαρι γιατι εχω αρχισει να απογοητευομαι....αλλα θα δουμε...χαμογελαστη προς το παρον :yes:

Senior Member
    τι απογοητευεσαι βρε,στην αρχη εισαι ακομα!!!!!
    Μην το ξανακουσω αυτο !!!!!!

Member
    Γεια σας κοριτσια... Κι εγώ δεν άντεξα σήμερα έφαγα 2 κουλούρια Θεσσαλονίκης το πρωί. Δεν μπορούσα με τίποτα να φαω γαλοπούλα τυρί. Και γενικα την χάλασα για σήμερα αλλά νιώθω καλά. Αύριο αν κλαίω βέβαια άλλη ιστορία...

Member
    Originally posted by dimitroula22
    δεν μπορω να φαω σχεδον τπτ....το εχει νιωσει καμια σασ αυτο??????
    Νομίζω ότι ακόμη κι αν δεν πεινάς πρέπει να τρως γιατί αλλιώς ο μεταβολισμός πάει για νάνι...

Senior Member
    Originally posted by Kate2
    Originally posted by dimitroula22
    δεν μπορω να φαω σχεδον τπτ....το εχει νιωσει καμια σασ αυτο??????
    Νομίζω ότι ακόμη κι αν δεν πεινάς πρέπει να τρως γιατί αλλιώς ο μεταβολισμός πάει για νάνι...
    ναι ετσι ειναι. ετσι και τρως μια φορα τη μερα ας πουμε,θα εχεις θεμα με τον μεταβολισμο! Ακομα και αν δεν πεινας,φαε τουλαχιστον μια φετουλα γαλοπουλα με λιγο μαρουλακι,κανενα αυγουλακι,κατι μικρο κ οχι πολυ χορταστικο...

Senior Member
    σουρκουνα μου για την ζαχαρινη εχω την καντερελ. στα σουιτ εντ μπαλανσ ποσεσ ζαχαρινεσ μπορουμε να παιρνουμε???μου ειχαν πει οτι ειναι απεριοριστεσ και επινα κα8ε πρωι φραπε με 3 ζαχαρινεσ. δεν ειχα προβλημα στην απωλεια ομως.

Senior Member
    δημητρουλα μου το ενιωσα κ εγω αυτο που λεσ. και ακομα το νιω8ω....αλλα τρωω 3 φορεσ την ημερα κανονικη ποσοτητα και ασ μην πειναω. σημερα το βραδυ ομως πεινουσα. παρηγγειλαν οι υπολοιποι σουβλακια αλλα εγω κρατηθηκα στο υψος μου!!! πηρα 3 καλαμακια κοτομπεικον σκετα και 1 σως που εννοειται δεν εφαγα ολη!εχω ομως εναν μικρο φοβο που δεν τολμω να σκεφτω.....τα μπεικον μηπως ειχαν προσθηκη ζαχαρησ?μηπως ειχαν υδ/ες????

Senior Member
    ελα βρε το μπεικον απ οσο ξερω δεν εχει υδατανθρακες.....τρωω με το ζορι 3 φορεσ την μερα ακομη κ κατι μικρο η οχι πολυ....αλλα τρωω....σημερα ημουν αψογη.....μακαρι να συνεχισω και ετσι.......

Ατκινς και ανορεξία και πολύ μικρές ποσότητες φαγητού = φρένο στην απώλεια..Δεν γίνονται καύσεις ο οργανισμός κλειδώνει(μειώνει τον μεταβολισμό)

Μου έχει συμβεί κι έμενα μια φορά στης εποχές που έκανα ατκινς. Οι λόγοι που μπορεί να συμβεί αυτό είναι:

1)η ελάττωση των υδατανθράκων κάνει την γλυκόζη να είναι χαμηλά με σκοπό τη μείωση της όρεξης
    2) αν τρως μονότονα και μια κατηγορία κρεάτων συχνά, μπορεί να συμβεί επίσης

Τρόποι αντιμετώπισης που έκανα εγώ
    1)μικρό διάλειμμα
    2)περισσότερο ψαρί στα γεύματα .
    Επίσης βοηθούν πολύ η κίνηση που μαζί με το νερό είναι απαραίτητη με τον ατκινς

Στο βιβλίο του έχει πολλές συνταγές , εάν κάποιος μπορεί να της ακολουθησει είναι κάλο γιατί αποφεύγεις την ρουτίνα, και τη μονοτονία στα φαγητά.

Senior Member
    Originally posted by boldozas
    Ατκινς και ανορεξία και πολύ μικρές ποσότητες φαγητού = φρένο στην απώλεια..Δεν γίνονται καύσεις ο οργανισμός κλειδώνει(μειώνει τον μεταβολισμό)

Μου έχει συμβεί κι έμενα μια φορά στης εποχές που έκανα ατκινς. Οι λόγοι που μπορεί να συμβεί αυτό είναι:

1)η ελάττωση των υδατανθράκων κάνει την γλυκόζη να είναι χαμηλά με σκοπό τη μείωση της όρεξης
    2) αν τρως μονότονα και μια κατηγορία κρεάτων συχνά, μπορεί να συμβεί επίσης

Τρόποι αντιμετώπισης που έκανα εγώ
    1)μικρό διάλειμμα
    2)περισσότερο ψαρί στα γεύματα .
    Επίσης βοηθούν πολύ η κίνηση που μαζί με το νερό είναι απαραίτητη με τον ατκινς

Στο βιβλίο του έχει πολλές συνταγές , εάν κάποιος μπορεί να της ακολουθησει είναι κάλο γιατί αποφεύγεις την ρουτίνα, και τη μονοτονία στα φαγητά.
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by anthi1992
    σουρκουνα μου για την ζαχαρινη εχω την καντερελ. στα σουιτ εντ μπαλανσ ποσεσ ζαχαρινεσ μπορουμε να παιρνουμε???μου ειχαν πει οτι ειναι απεριοριστεσ και επινα κα8ε πρωι φραπε με 3 ζαχαρινεσ. δεν ειχα προβλημα στην απωλεια ομως.
    Mεχρι 3ζαχαρινες τη μερα ΑΛΛΑ το sweet n balance ή το splenda επειδη εχει πολυ λιγους υδατανθρακες που αν φας 1-2 παραπανω δεν χαθηκε ο κοσμος.Εγω πινω σκετο το καφε, ζαχαρινη θα βαλω στο κακαο που πινω σπιτι ή σε καποιο ψευτογλυκακι που θα κανω.Αν δεν μπορεις χωρις ζαχαρη στο καφε προσπαθησε να το μειωσεις τουλαχιστον.

Senior Member
    μαλιστα καταλαβα. 8α αλλαξω εταιρεια και 8α πινω τισ ιδιεσ ποσοτητεσ αν δεν εχω προβλημα στην απωλεια. το κακαο επειδη εγω το πινω ζεστο το εχω σταματησει τωρα που ανοιξε ο καιροσ. γενικα εγω νομιζω πως εχει ερ8ει το καλοκαιρι και κανω τρελα πραγματα.
    '''ψευτογλυκακια''' φοβαμαι ακομα να κανω γιατι ειμαι στην α' φαση...8ελω δηλαδη να συνεχισω λιγο αυτην λιτοτητα και μονοτονια που εχω..να απεξαρτη8ω λιγο απο αυτα....το καλοκαιρι ομως που ερχεται!!!!!!!κα8ε εβδομαδα και καινουριο γλυκακι 8α κανω!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλα μη νομιζεις οτι κανω και τα τρελλα γλυκα .Μπορει να βαλω λιγη ζαχαρινη και κανελα σε ανθοτυρο,ή ζαχαρινη και λιγες σταγονες λεμονι σε τυρι philadelphia.Και αυτα οταν θα αδιαθετησω και θελω γλυκο.Συνηθως ομως θα φαω λιγη σοκολατα ή ζελε sweet n balance και ειμαι οκ.

Senior Member
    καλημερα κοριτσια ( και αγορια) μου....σχετικα αργοπορημενη σημερα μια και κοινηθηκα στις 5!
    @boldozas.... δεν εχω βαρεθει αυτα που τρωω απλως δεν μπορω να τα φαω....απο παλιοτερες ''διαιτες'' εχει κλεισει το στομαχι μου οσο δεν παιρνει αλλο.....
    @ανθακι.....κοριτσακι μου με γεια σου το καινουριο τικερακι.....μ αρεσει περισσοτερο! ασε που μοιαζει στο σκυλακι μου!
    @sourkouna.... καλημερα κοπελα μου!
    απ το 1 κιλο που μ χε κατσει ( απ το ποτο???) εφυγε το μισο...αντε μακαρι αυριο και το αλλο μισο.... μακαρι! εσεις πως ειστε???κι εχω σημερα να κανω ενα σορο δουλειες...αλλα ακομα ετοιμαζω το πλουσιοπαροχο πρωινο μου....αυγο,ντοματουλα,μπεικ ον και μια φετα τυρακι...α! κ 1 lipton linea!

Senior Member
    καλημερα δημητρουλα!!!ναι το αλλαξα σημερα γιατι σε αυτο μπορω να βαζω και τα γραμμαρια.!!εχεισ σκυλακι?τι ρατσα??δεν ειναι τοπος για τετοιες ερωτησεισ το ξερω !!!!εγω ειπια εναν καφε....δεν πεινουσα κα8ολου...ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι???μηπως εχετε παρατηρησει καμια ανωμαλια στην περιοδο σας με την ατκινσ??

Page 12 of 103 FirstFirst ... 210111213142262 ... LastLast