Results 301 to 315 of 1536
Thread: ξεκιναω ατκινς.....
-
15-04-2011, 15:59 #301
logika opoios kanei atkins exei diavasei apo tin arxi ti synepeies exei kai tis gnwmes tritwn!ara einai diki toy ey8ynh gia to an 8a thn synexisei i oxi.
afoy sthn synexeia ta pros8etei ta perissotera apo ayta poy apagoreyei giati diafwneite??kai xanalew pws otan kapoios stamathsei mia opoiadhpote diaita kai arxisei xana na trwei ton ampako logiko einai na ta xanaparei diplasia kai triplasia....etsi ginetai me oles tis diaites oxi mono me tin atkins. meta kai sthn swsti diatrofi to 8ema einai na kaneis syntirisi....giati an den kaneis poly apla ta pairneis ola pisw....:wink2:
- 15-04-2011, 16:01 #302
'' afoy sthn synexeia ta pros8etei ta perissotera apo ayta poy apagoreyei giati diafwneite??'' alloy pigaine!
15-04-2011, 16:06 #303
τα παίρνεις πίσω μόνο όταν δεν μάθεις να τρως σωστά....
αν ακολουθείς μία σωστή διατροφή με το κοτοπουλάκι της
με της φακές της με τα μακαρονάκια της με τις πίτες της με τα φρουτάκια της
με το γλυκάκι της κλπ. με τα πάντα δηλαδή αλλά προσέχοντας τις ποσότητες
και την συχνότητα είσαι μια χαρά
με της δίαιτες όπως και η Atkins μαθαίνεις απλά όταν ξαναπαχύνεις να την ξανακάνεις από την αρχή....
15-04-2011, 16:10 #304
εγώ λέω όχι σε όλες αυτές τις δίαιτες και δεν την κάνω
οπότε φεύγω να μην γράφω και άσχετα.....
εσείς που την κάνετε δώστε τουλάχιστον καλές συμβουλές (όσο γίνετε ) σε όσους την κάνουν...
15-04-2011, 16:17 #305
Originally posted by MKEH78
τα παίρνεις πίσω μόνο όταν δεν μάθεις να τρως σωστά....
αν ακολουθείς μία σωστή διατροφή με το κοτοπουλάκι της
με της φακές της με τα μακαρονάκια της με τις πίτες της με τα φρουτάκια της
με το γλυκάκι της κλπ. με τα πάντα δηλαδή αλλά προσέχοντας τις ποσότητες
και την συχνότητα είσαι μια χαρά
με της δίαιτες όπως και η Atkins μαθαίνεις απλά όταν ξαναπαχύνεις να την ξανακάνεις από την αρχή....
οχι αν μαθεις να τρως σωστα. Οπως ειπα, πρεπει να διαβασεις ολη τη ατκινς, η οποια στο κατω κατω ειναι διατροφη για διαβητικους στην πρωτη φαση. Οι διαβητικοι δηλαδη τι; κανουν κακη διατροφη μια ζωη; κανουν διατροφη που ειναι προσαρμοσμενη στις αναγκες τους.
"λαθη" μπορεις να βρεις σε ολες τις διατροφες-διαιτες αν τις ξεψυρρισεις, και δεν ειναι ολες οι διαιτες για ολους, το φαρμακο του ενος ειναι δηλητήριο του αλλου
15-04-2011, 16:24 #306
Originally posted by christina gavraki
Ενας ανθρωπος που εδω και 10-15 χρονια εχει συνηθισει να τρωει ολα τα φαγητα με συνοδεια 4-5 φετες ψωμι,και καιγεται για πατατες τηγανιτες,καρμποναρα α λα πολιτα και καταναλωνει 3 κιλα σοκολατα τη μερα,προφανως θα αντεξει το πολυ 2-3 μηνες,και μετα θα πλακωθει στα ζυμαρικα μεχρι να ξαναγινει οπως ηταν!
Καποιος που απεχθανεται το ψαρι-κοτοπουλο,και τρεφεται μονο με μπεικον,χοιρινο και τηγανιτα,σαφως δεν θα εχει αποτελεσμα με τον ατκινς,γιατι η χοληστερινη και τα τριγλυκεριδια θα φτασουν 1000+.
Ειναι αυτονοητο οτι τον ατκινς,οπως και ολες τις αλλες διαιτες,ακολουθουν μονο οσοι τους ταιριαζει!
Αν αρχισεις καποια διαιτα που ερχεται σε πληρη αντιθεση με την καθημερινοτητα και τις διατροφικες σου συνηθειες,η αποτυχια ειναι δεδομενη,οχι παντα μεσοπροθεσμα,αλλα σιγουρα μακροπροθεσμα!
όλοι έχουμε τέτοια θέματα πλέον?.
Αν δεν είχαμε δεν θα πασχίζαμε τόσο πολύ?
Originally posted by christina gavraki
Ειπαμε.... Ατκινς=πολυ ψαρι-πολυ κοτοπουλο-λιγοτερο κρεας-πολυ νερο-πολλη γυμναστικη !!
Όποιος κάνει γυμναστική δεν έχει ανάγκη από τέτοιες δίαιτες?
Η γυμναστική είναι απλώς υγεία
όχι η ATKINS και η γυμναστική λοιπόν,
αλλά η σωστή διατροφή και η άσκηση πάνε μαζί εδώ και πολλά χρόνια
και αυτό το λένε όλοι.....
15-04-2011, 16:26 #307
Originally posted by MerryMaker_Misery
Οπως ειπα, πρεπει να διαβασεις ολη τη ατκινς, η οποια στο κατω κατω ειναι διατροφη για διαβητικους
τότε οκ....
και η δίαιτα της λαχανόσουπας για καρδιοπαθείς ένα βήμα πριν το χειρουργείο είναι
οπότε να την κάνουμε όλοι....... άσχετα με το αν είμαστε καρδιοπαθείς ή όχι
15-04-2011, 16:32 #308
Οπως ειπα, πρεπει να διαβασεις ολη τη ατκινς, η οποια στο κατω κατω ειναι διατροφη για διαβητικους
τότε οκ....
Αν δε γουσταρεις τη διαιτα - διατροφη τη συγεκριμμενη, δουλεια σου, και καλα κανεις για ο,τι λογο εχεις. Μην πιανεσαι και να γυρνας λεξεις-φρασεις επειδη εσυ εισαι εκνευρισμενη και προκατελλημενη με το θεμα.
Με την ιδια λογικη, γυμναστικη κανουν οι αθλητες, ειμαστε ολοι αθλητες που κανουμε;
15-04-2011, 16:43 #309
Κοπελια, ξεφευγεις και εχεις αρχισει να με εκνευριζεις.
Με την ιδια λογικη, γυμναστικη κανουν οι αθλητες, ειμαστε ολοι αθλητες που κανουμε;
αλλά να τρως σαν διαβητικός χωρίς να είσαι και σαν καρδιοπαθείς χωρίς να είσαι είναι λίγο .... κάπως?..
αυτό λέω και δεν είναι κάτι τόσο κακό για να εκνευρίζεσαι
15-04-2011, 16:49 #310
Κοπελια, ξεφευγεις και εχεις αρχισει να με εκνευριζεις.
αλλά να τρως σαν διαβητικός χωρίς να είσαι και σαν καρδιοπαθείς χωρίς να είσαι είναι λίγο .... κάπως?..
αυτό λέω και δεν είναι κάτι τόσο κακό για να εκνευρίζεσαι
Η διαφορα ομως με το ενα και το αλλο, ειναι ο η ατκινς σου ενεργοποιει εναν μεταβολισμο των λιπων σου σε 4 φασεις η οποια απο διαιτα γυρναει σε διατροφη, σαν βιγκαν διατροφη, ωμοφαγικη, κτλ . Η λαχανοσουπα ειναι απλα λιγες θερμιδες για λιγο διαστημα.
15-04-2011, 17:01 #311
Οπότε να την ξεκινήσω και εγώ.
θα μου κάνει σίγουρα καλό, χωρίς να χαλάσει τον μεταβολισμό μου
και χωρίς να μου δημιουργήσει στερητικά σύνδρομα?
και στις ποσότητες θα τα καταφέρω μόνη μου χωρίς κάποιον ειδικό
θα κάνω τις 4 φάσεις και μετά θα συνεχίσω απλά με μια ισορροπημένη διατροφή.....
αλλά τελικά θα έχω χάσει λίπος ή όχι?.......
διάβασε λίγο την επιστημονική άποψη και μετά μου απαντάς....
σοβαρά μιλάω.... εγώ αυτά διάβασα τότε και πίστεψα ότι έφταιγε η atkins που δεν μπορούσα να σταματήσω να τρώω....
15-04-2011, 17:18 #312
Οπότε να την ξεκινήσω και εγώ.
θα μου κάνει σίγουρα καλό, χωρίς να χαλάσει τον μεταβολισμό μου
και χωρίς να μου δημιουργήσει στερητικά σύνδρομα?
και στις ποσότητες θα τα καταφέρω μόνη μου χωρίς κάποιον ειδικό
θα κάνω τις 4 φάσεις και μετά θα συνεχίσω απλά με μια ισορροπημένη διατροφή.....
αλλά τελικά θα έχω χάσει λίπος ή όχι?.......
διάβασε λίγο την επιστημονική άποψη και μετά μου απαντάς....
σοβαρά μιλάω.... εγώ αυτά διάβασα τότε και πίστεψα ότι έφταιγε η atkins που δεν μπορούσα να σταματήσω να τρώω....
http://www.youtube.com/watch?v=9d1VtD_GQbE
αλλα οπως ειπα, το φαρμακο του ενος, ειναι δηλητήριο του αλλου, εγω το μεγιστο του βαρος μου το εχασα με νηστεια, μαζι με το λαδι, αλλα δεν το συνηστω σε κανεναν, γιατι δουλεψε σε μενα, αλλα βλεπω οτι δεν το μπορει π.χ ο αντρας μου. Σε αυτον προσαρμωσα την διατροφη του στις αναγκες του.
Εσενα μπορει να σου ταιριαζει μια πληρως ωμοφαγικη διατροφη (δες το Breakthrough που ειναι αλλο ντοκυμαντερ για μια οικογενεια που ειναι ωμοφαγοι, και τα παιδια τους, εδω και 30 χρονια)
Εμενα δεν μου ταιριαζει. Πρεπει ο καθενας να βρει τι του ταιριαζει. Εγω κανω ατκινς τωρα, και μου ταιριαζει γιατι δεν εχω φουσκωματα, τρωω αρκετο λιναροσπορο (οταν φτιαχνω το ψωμι του) και ολα λειτουργουν κανονικα και χανω λιπος και βαρος.
15-04-2011, 17:31 #313
ευχαριστώ πολύ ανθή μου!!!
15-04-2011, 17:32 #314
αυτά δεν τα ήξερα, τι να πω.
ίσως την κάνω και εγώ.
νηστεία κάνω και εγώ τώρα αλλά μόνο μέχρι το πάσχα.....
μετά μπορεί να κάνω ξανά την ατκινς .... ελπίζω να την κάνω και πιό σωστά τώρα.......
τι ύψος έχεις?
15-04-2011, 17:34 #315
παιδια οτι ταιριαζει στον κα8ενα ακολου8ει. εκανα κ εγω αυτο που λεμε σωστη διατροφη και το μονο που καταφερα ειναι να βλεπω να μην πεφτει η ζυγαρια αλλα ουτε να κουμπωνουν τα ρουχα μου. μετα απο κα8ε γευμα να 8ελω να φαω κ αλλο!!!και να εχω πειστει πως ειναι 8εμα ψυχολογικο!
αλλα οταν ξεκινησα την ατκινσ μπορει να μην τρωω κα8ολου απο τροφιμα που μου αρεσουν αλλα 1)δεν εχω φουσκωμα αλλα νιωθω χορτατη
2)δεν εχω λυγουρεσ εκτοσ απο τις ημερες περιοδου
3)εφυγαν οι ημικρανιες που ειχα μετα απο το κυριο γευμα οταν ετρωγα πολλουσ υδ/ες!
4)πεφτει η ζυγαρια αλλα αυτο φαινεται και στον καθρεφτη μου!
5)εχω αναιμια και με βοηθα πολυ το κρεας σε αυτο
6)και πιο σημαντικο για μενα!ακολου8ω αυτην την διαιτα πιο ευκολα που ειναι κατα πολλους στερητικη απο μια σωστη διατροφη....
παντως σιγουρα ισχυει το οτι δεν ειναι για ολουσ.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....