ξεκιναω ατκινς..... - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 103 FirstFirst ... 1321222324253373 ... LastLast
Results 331 to 345 of 1536
    Senior Member
    Originally posted by natallia
    Originally posted by natallia
    καλημερα κοριτσια
    μολις τσακισα- τρεις φετες γαλοπουλα με δυο babybael και τεσσερα κουτακια σοκολατα fytro με φουντουκι (εξοχα!!!)
    και συνεχιζω επειδη το μεσημερι δεν ειχα φαγητο ανακατεψα δυο κουταλακια του γλυκου ταχινι με λιγη κρεμα γαλακτος κακαο και ζαχαρινη .......
    σε λιγο ομως θα φαω σολωμο στο φουρνο με φασολακια στον ατμο :starhit:
    τωρα αν πεινασω το βραδυ ισως φαω λιγο τυρι με λιγα φασολακια ακομα..... πως με βλεπετε?
    τελικα εφαγα δυο σουβλακια κοτοπουλο λιγα φασολακια και 2 κουτακια σοκολατα, μιλαμε εχω σκασει αλλα το ευχαριστηθηκα:smug:

Senior Member
    Originally posted by boldozas
    AliceSante εγώ το έλαβα ότι εμείς είμαστε οι κατηγορούμενοι και όχι οι κατήγοροι ,υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα μας να κάνουμε ατκινς. δε επιτεθήκαμε μας επιτέθηκαν !!
    έχεις δίκιο, δεν έπρεπε να το πω έτσι?. Και όντως δεν τα γνώριζα όλα?
    MKEH78 Συγγνώμη αλλά θα στο πω χύμα, εδώ και 2 σελίδες αφόριζες την ατκινς και όλους εμάς που ακολουθούμε τόσο λάθος τρόπους αδυνατίσματος , και ξαφνικά διαβάζω ότι τώρα θα τη δοκιμάσεις , μας είπες ότι η ατκινς σου έκανε ζημιά, ότι είναι λάθος, ότι πως είναι δυνατόν να υπάρχουν άτομα που κάνουν τέτοιες δίαιτες .
    Και τώρα αναφέρεις ότι δε γνώριζες καλά τι είναι η ατκινς .
    ΝΑΙ, εγώ δεν είχα ακούσει τίποτα καλό, εκτός του ότι έχει γρήγορη απώλεια......
    Εγώ αν μου επιτρέπεις θα σου έλεγα να μιλήσεις με κάποιους πιο ειδικούς στο θέμα της διατροφής και της ψυχολογίας, και να ισορροπήσεις μέσα σου για το θέμα σε πια κατηγορία διατροφική ανήκεις , και σε συνεργασία με εσένα τι πλάνο διατροφής θα σου ταίριαζε καλυτέρα.
    Μέχρι σήμερα και μετά από αρκετές ώρες πάρλας εδώ μέσα με τα κορίτσια και αφού έμαθα καλά το μάθημά μου για τα ισοδύναμα, είχα καταλήξει πως μόνο η σωστή διατροφή και η άσκηση είναι υγιεινός τρόπος για χάσιμο βάρους...
    σε ψυχολόγο δεν θα πάω, σε διαιτολόγους που έχω πάει, μου λέγανε αυτά που σας έλεγα.......
    Επίσης σε πληροφορώ ότι με βάση τα στοιχειά που έχεις το τικερακι σου δεν έχεις 40% λίπος στο σώμα σου αλλά 26-27% αυτό τουλάχιστον βγάζουν τα bmi test και σε κατατάσσουν στην κατηγορία υπέρβαρου (υπέρβαρος θεωρείτε και αυτός ακόμη που έχει έστω και 1 κιλό παραπάνω στους πίνακες) και ότι δεν ανήκεις στους παχύσαρκους .
    Body Type BMI Index
    Underweight <= 18.5
    Normal weight 18.5 - 24.9
    Overweight 25 - 29.9
    Obese >= 30
    Πολύ μου αρέσουν οι πληροφορίες που μου δίνεις??
    Γιατί εχθές έκανα 1 test όπου μετράς με μεζούρα λαιμό μέση και γοφούς
    Και μου έβγαλε 40%.....

πατα εδώ
    και βάλε
    γυναίκα
    εκατοστά
    157 υψος
    32 λαιμός
    90 μέση
    103 γοφοί

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    Originally posted by MKEH78
    αυτά δεν τα ήξερα, τι να πω.
    ίσως την κάνω και εγώ.
    νηστεία κάνω και εγώ τώρα αλλά μόνο μέχρι το πάσχα.....
    μετά μπορεί να κάνω ξανά την ατκινς .... ελπίζω να την κάνω και πιό σωστά τώρα.......
    τι ύψος έχεις?
    καπου στο 163. ΑΝ κανεις νηστεια, το μονο που μπορω να πω ειναι σπασ'την μια φορα το μηνα, οι τελευταιες μου εξετασεις που εκανα πριν τη κοψω ειχα πολυ κακες ενδειξεις απο ελλειψη πρωτεινης και χαμηλο ζαχαρο στο οριο υπογλυκαιμιας (μαμακια δικια μου γιατι παντα βαριομουν να μουλιαζω φασολια απο βραδυς, η το ξεχναγα)
    Νηστεία κάνω μόνο για Πάσχα.....
    Μεγάλο λούκι τράβηξες και έχεις άλλη μία βδομάδα ? ωχ?
    Πάντως και σε μένα συμβαίνουν που και που αυτά?..
    Εργάζομαι σε γραφείο πολιτικού μηχανικού και έχω πολλές φορές να κάνω με δημοσίους
    υπαλλήλους, που ο καθένας έχει την δική του αρμοδιότητα οπότε δεν γίνετε η δουλειά μου.
    δεν τους βρίσκω στα τηλέφωνα χάνονται αρχεία φάκελοι, πρωτόκολλα κολλάνε τα συστήματα κ.λπ.
    άσε που όλο και κάποιος θα πάρει άδεια και καλό περίμενε?..
    ʼστα να πάνε?..

Senior Member
    Originally posted by MKEH78
    Originally posted by christina gavraki
    πιστεψε με,οσο και να ενημερωθεις,δε θα βγαλεις ακρη. Ο Ατκινς εχει μονο φανατικους εχθρους,και φανατικους υποστηρικτες. Κατι ενδιαμεσο δεν υπαρχει! Ετσι,οτι και να διαβασεις εδω μεσα,θα ειναι ειτε αρθρα οπου τον αποθεωνουν,ειτε κειμενα αλλων διαιτολογων και διατροφολογων που τονιζουν ολα τα αρνητικα της ατκινς,ακομα κ αυτα που στην ουσια δεν υπαρχουν.... Εγω οσο διαβαζα,τοσο μπερδευομουν και αποφασισα να μην ξανακοιταξω τπτ αλλο !!!

Και οκ δε χρειαζεται να ζητας συγνωμη,φορουμ ειναι,οταν λειπει η ομιλια κ η επαφη γινεται μονο μεσω γραπτου κειμενου,λογικο ειναι να δημιουργουνται παρεξηγησεις κ να μην ξερουμε πως μιλαει καποιος,πως εννοει αυτο που λεει,με τι προθεση κλπ!
    Πάντως καλά πράγματα για την Atkins εγώ σήμερα άκουσα πρώτη φορά
    ίσως επειδή δεν είχα ξανασχοληθεί?.. λόγο που πίστευα ότι αυτή έφταιγε που έβαλα κιλά?
    Σημερα βγηκα για καφε με μια ξαδερφη που ειχα 2 μηνες να δω.
    Παιδια μου στο σταυρο που σας κανω,οταν την ειδα ηταν 80 κιλα (απο 95). Εχασε τα 15 με ατκινς. Τη βλεπω σημερα,δεν την γνωριζω,και μου λεει ειμαι 105! ΑΛΛΑ η κοπελα ειχε παντα διατροφη τιγκα στους υδατανθρακες! Εκανε λιγο ατκινς,σε διαιτολογο που αναθεμα κ αν ηξερε τι λεει ο ατκινς,αφου δεν της επετρεψε ποτε ουτε γραμμαριο υδατανθρακα,και ξαφνικα τα παρατησε. Αρχισε να τρωει πρωινο παστες,μεσημεριανο πιτσα και πιτογυρο,απογευματινο παγωτΑ,και βραδυνο πιτογυρα και τσιζμπεργκερ και κλαμπ σαντουιτς και τα συναφη.... Φταιει ο Ατκινς????
    Εντελως τυχαιο ηταν το σημερινο,και στο λεω για να δεις αυτο που ειπα παραπανω. Οτι η επιτυχια της καθε διαιτας-διατροφης,εξαρταται απο το ατομο,και απο τον βαθμο στον οποιο ταιριαζει στις διατροφικες του συνηθειες.... Αν ξεκινας ατκινς με το σκεπτικο οτι μολις χασεις τα κιλα θα γυρισεις στα παλια,(γλυκα,ψωμι,μακαροναδ ες) θα αποτυχεις,και δε θα φταιει ο ατκινς γι'αυτο....

Υ.Γ.Κ εγω ημουν κατα του ατκινς,μεχρι που το εψαξα πολυ!
    Διαβασα και τα θετικα,και τα αρνητικα,και τους υποστηρικτες,και τους εχθρους,και εβγαλα τα συμπερασματα μου !

Senior Member
    μα καλα,τι ωρα κοιμαστε βρε παιδια....?

δεν πειραζει,εγω θα τα πω κ θα κανω παρτι μονη μου!
    το απογευμα βγηκαν τα αποτελεσματα των εξετασεων μου!
    γραφω τις τιμες 1 μηνα πριν-και σημερα! λοιπον:

σακχαρο-->130/78 !!!
    χοληστερινη-->249/174 !!!
    LDL λιποπρωτεινες-->170/115 !!!
    τριγλυκεριδια-->55/30 !!!
    σιδηρος-->38/105 !!!
    φερριτινη-->28/95 !!!
    αιματοκριτης-->32.4/38.1 !!!

Senior Member
    μα καλα,τι ωρα κοιμαστε βρε παιδια....?

δεν πειραζει,εγω θα τα πω κ θα κανω παρτι μονη μου!
    το απογευμα βγηκαν τα αποτελεσματα των εξετασεων μου!
    γραφω τις τιμες 1 μηνα πριν-και σημερα! λοιπον:

σακχαρο-->130/78 !!!
    χοληστερινη-->249/174 !!!
    LDL λιποπρωτεινες-->170/115 !!!
    τριγλυκεριδια-->55/30 !!!
    σιδηρος-->38/105 !!!
    φερριτινη-->28/95 !!!
    αιματοκριτης-->32.4/38.1 !!!

πωωωωωωωωωωω θελω και εγω εξετασεις τωραααααααααα!!!!! θα κοιταξω να κανω και θα σου πω και εγω τα δικα μου!

Senior Member
    χαχαχαχαχα! ναι,οντως!!! ειναι απιστευτη η διαφορα,κ εχει περασει μονο 1 μηνας!!!

Senior Member
    Καλημέρα και συγχαρητήρια σε όλες σας!Σήμερα άρχισα και εγώ Ατκινς.Μόλις έφαγα το πρωινό μου, 1 αυγό βραστο και 2 φέτες γαλοπούλα βραστή..Έχω να κάνω 2 ερωτήσεις σε σας που ξέρετε καλύτερα. Να μετράω και θερμίδες μαζί με υδατάνθρακες? και αν ναι μέχρι πόσες??και επίσης παίρνω κάποιο συμπλήρωμα διατροφής που στην ετικέτα πάνω γράφει 4 υδατάνθρακες! τους μετράω και αυτούς?είναι σε σκόνη (1κτ σούπας).

Senior Member
    ναι,να τους μετρας κ αυτους. αλλα ειναι υπερβολικοι.... ξερεις τι ειναι 4 υδατανθρακες???
    για την ατκινς ειναι πολυ!!!!
    κοιτα,θεωρητικα δεν μετρας θερμιδες. αλλα πρακτικα πρεπει να εισαι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πανω απο τις 1.000. Εγω ειμαι παντα καπου στις 1200-1500 !

Senior Member
    Originally posted by loukouloukou
    Καλημέρα και συγχαρητήρια σε όλες σας!Σήμερα άρχισα και εγώ Ατκινς.Μόλις έφαγα το πρωινό μου, 1 αυγό βραστο και 2 φέτες γαλοπούλα βραστή..Έχω να κάνω 2 ερωτήσεις σε σας που ξέρετε καλύτερα. Να μετράω και θερμίδες μαζί με υδατάνθρακες? και αν ναι μέχρι πόσες??και επίσης παίρνω κάποιο συμπλήρωμα διατροφής που στην ετικέτα πάνω γράφει 4 υδατάνθρακες! τους μετράω και αυτούς?είναι σε σκόνη (1κτ σούπας).
    οπως ειπε η χριστινα. Κοιτα να εισα 1000-1200 θερμιδες, τα περισσοτερα απο πρωτεινη, αλλιως παιζει (και αυτο το διαβασα) να χασεις δυναμη η κατι τετοιο. Αλλα το κυριοτερο ειναι να μην μενεις νηστικη πανω απο 6 ωρες, για να ενεργοποιηθει ο μεταβολισμος. Δες στο ελληνικο σαιτ για ατκινς, εχει και συνταγες με σολωμους... με γλυκακια.. μιαμ!

Senior Member
    σας ευχαριστώ και τις 2 για την αμεσότητά σας..1200 δεν είναι λίγες?αν σκεφτείς οτι μια μπριζόλα 200 γρ εχει γύρω στις 500? μια το μεσημέρι να φάω και μια το βράδυ, μια φέτα γκούντα 30γρ έχει 100 θερμίδες, τελος!!

Senior Member
    σας ευχαριστώ και τις 2 για την αμεσότητά σας..1200 δεν είναι λίγες?αν σκεφτείς οτι μια μπριζόλα 200 γρ εχει γύρω στις 500? μια το μεσημέρι να φάω και μια το βράδυ, μια φέτα γκούντα 30γρ έχει 100 θερμίδες, τελος!!

Δεν ξερω να σου πω, εγω τρωω ψαρι/αλανιαρη κοκκορα απο κρεατα. Με 2 αυγα, τα χτυπαω να φουσκωσουν αρκετα και κανω ομελετα χορταστικη, με βοτανα κτλ. Δες εδω ομως

http://www.atkinsgreece.gr/spread/default.html

εγω δεν θα εψαχνα για προιοντα ατκινς.. παρα ειναι ακριβα

Senior Member
    οπως ειπε η χριστινα. Κοιτα να εισα 1000-1200 θερμιδες, τα περισσοτερα απο πρωτεινη, αλλιως παιζει (και αυτο το διαβασα) να χασεις δυναμη η κατι τετοιο. Αλλα το κυριοτερο ειναι να μην μενεις νηστικη πανω απο 6 ωρες, για να ενεργοποιηθει ο μεταβολισμος. Δες στο ελληνικο σαιτ για ατκινς, εχει και συνταγες με σολωμους... με γλυκακια.. μιαμ!
    να κατι προχειρο που βρηκα!
    ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ
    Στις δίαιτες των 800 θερμίδων (υποθερμιδικές), επειδή το κατώτερο όριο θερμίδων για μια ισορροπημένη δίαιτα είναι οι 1.500 θερμίδες - και κατ? εξαίρεση οι 1.200. Λιγότερες θερμίδες θα οδηγήσουν σε ελλείψεις θρεπτικών συστατικών που μπορεί να προκαλέσουν αναιμία, τριχόπτωση κτλ.
    Επιπλεον,ο μεταβολισμος εχει την ταση να προσαρμοζεται στις υπαρχουσες συνθηκες,κατι που σημαινει πως οσο λιγοτερη τροφη προσλαμβανει,τοσο πιο αργα καιει ενεργεια!
    Τελος,οταν η διατροφη βασιζεται σε διαιτες κατω των 1.000 θερμιδων,ο οργανισμος ενεργοποιει αυτοματα τη λειτουργια ''πεινας'',κατα την οποια βλεπει πως η προσλαμβανομενη τροφη δε φτανει για την καλυψη των αναγκων του,και ετσι οτιδηποτε εισερχεται στο σωμα,αποθηκευεται ως λιπος!

Senior Member
    να κατι προχειρο που βρηκα!
    ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ
    Στις δίαιτες των 800 θερμίδων (υποθερμιδικές), επειδή το κατώτερο όριο θερμίδων για μια ισορροπημένη δίαιτα είναι οι 1.500 θερμίδες - και κατ? εξαίρεση οι 1.200. Λιγότερες θερμίδες θα οδηγήσουν σε ελλείψεις θρεπτικών συστατικών που μπορεί να προκαλέσουν αναιμία, τριχόπτωση κτλ.
    Επιπλεον,ο μεταβολισμος εχει την ταση να προσαρμοζεται στις υπαρχουσες συνθηκες,κατι που σημαινει πως οσο λιγοτερη τροφη προσλαμβανει,τοσο πιο αργα καιει ενεργεια!
    Τελος,οταν η διατροφη βασιζεται σε διαιτες κατω των 1.000 θερμιδων,ο οργανισμος ενεργοποιει αυτοματα τη λειτουργια ''πεινας'',κατα την οποια βλεπει πως η προσλαμβανομενη τροφη δε φτανει για την καλυψη των αναγκων του,και ετσι οτιδηποτε εισερχεται στο σωμα,αποθηκευεται ως λιπος!
    +1

Senior Member
    τι να σου πω,εγω προσωπικα αποφευγω το κρεας,τρωω 1-2 φορες την εβδομαδα,μοσχαρισια μπριζολα η φιλετο,και τις υπολοιπες μερες κοτοπουλο(φιλετο,σουβλακια ,μπιφτεκια) και ψαρια,κυριως τονο,μα πολυ τονο,σολωμο,τσιπουρα,γλωσσ� �,κεφαλο,σαρδελιτσες...και γενικα τα παντα ολα...αλλα απο κρεατικα οχι πολλα!
    τυρι βρες καποιο με λιγοτερες θερμιδες και υδατανθρακες.
    εγω παιρνω κοτατζ.
    Αλλα 500 θερμιδες 1 μπριζολα?? πολυ λες !

Page 23 of 103 FirstFirst ... 1321222324253373 ... LastLast