ξεκιναω ατκινς..... - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 103 FirstFirst ... 2028293031324080 ... LastLast
Results 436 to 450 of 1536
    Senior Member
    Εγώ κάνω άτκινς. Τρώω μέχρι 20 γρ υδατάνθρακες την ημέρα αλλά δεν κοιτάω "αυτό δεν κάνει στην 1η φάση ή αυτό κάνει" Αν και δεν πίνω γάλα, αν θα ζητήσει ο οργανισμός μου γάλα θα το πιώ αλλά πάντα μέσα στο όριο των 20 γρ. Μπορεί να είναι μισό φλυτζάνι. Αυτό ισχύει για όλα. είτε είναι αρακάς, είτε ξηροί καρποί. Πίνω πολύ νερό. 3 λτ την ημέρα και ομολογώ οτι παρόλο που ειμαι δυσκοίλια, όσο καιρό την κάνω πηγαίνω κάθε μέρα..

Senior Member
    Originally posted by christina gavraki
    Originally posted by loukouloukouΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το μεγάλο σου βήμα και εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!εννοείται και θα ακολουθείς το γιατρό σου!!
    Μιας και συμμετέχω και εγώ στο τόπικ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!!
    Καλα μην χαιρεσαι,για μενα το ειπε.... :P
    σαφώς αλλά είπα να κλέψω λίγη από την αίγλη σου!!!!! χεχε

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Αχ σε ευχαριστώ, ήδη πιστεύω τα πάω πολύ καλά. 46 μέρες από 125 έπεσα στα 110.7 . Αυτό είναι θαύμα για τα δικά μου δεδομένα!!!!

Αυτό είναι το δέυτερο μου βαριατρικό χειρουργείο λουκουλουκου μου, και το 4 χειρουργείο γενικός. !!!!!

Εχω ένα πάθος με τα χειρουργεία!
    έχω κάνει κοιλιοπλαστική και σε καταλαβαίνω.ΣΦΑΔΑΖΑ απο τους πόνους!!!ούτε στην γέννα μου τέτοιο πράγμα!!!!

Senior Member
    Συμμασία πιστεύω έχει να προσπαρμόσεις το πρόγραμμά σου όπως βολεύει εσένα, για να μην το βαρεθείς κιόλας. Εγώ το μόνο πράγμα ψωμοειδές που τρώω πχ είναι 1-2 φρυγανιές το πρωί. Δεν μπορώ να μην φάω φρυγανιά το πρωί με το τυρί μου, ή το χαλούμι μου πχ για πρωινό. Ομως μετά δεν τις θέλω.

Καλά μην τσακωθείτε, όλες είστε πολύ καλές αλλά φυσικά το τόπικ γίνετε ακόμα πιο υπέροχο με την δικιά μου παρουσία!!!!!!!

χαχαχαχαχα (Αρχισα και βρίσκω τον παλιο μου εαυτό και μου αρέσει!!!)

Senior Member
    Originally posted by loukouloukou
    Εγώ κάνω άτκινς. Τρώω μέχρι 20 γρ υδατάνθρακες την ημέρα αλλά δεν κοιτάω "αυτό δεν κάνει στην 1η φάση ή αυτό κάνει" Αν και δεν πίνω γάλα, αν θα ζητήσει ο οργανισμός μου γάλα θα το πιώ αλλά πάντα μέσα στο όριο των 20 γρ. Μπορεί να είναι μισό φλυτζάνι. Αυτό ισχύει για όλα. είτε είναι αρακάς, είτε ξηροί καρποί. Πίνω πολύ νερό. 3 λτ την ημέρα και ομολογώ οτι παρόλο που ειμαι δυσκοίλια, όσο καιρό την κάνω πηγαίνω κάθε μέρα..
    κ εγω το ιδιο ακριβως κανω!
    αλλα δε χρειαζεται να μεινεις για παντα στους 20 υδατανθρακες!
    ο ατκινς λεει καθε εβδομαδα να τους ανεβαζεις κατα 5! Εγω επειδη εχω πολλα κιλα να χασω το κανω καθε 2 εβδομαδες...

Senior Member
    Συμμασία πιστεύω έχει να προσπαρμόσεις το πρόγραμμά σου όπως βολεύει εσένα, για να μην το βαρεθείς κιόλας. Εγώ το μόνο πράγμα ψωμοειδές που τρώω πχ είναι 1-2 φρυγανιές το πρωί. Δεν μπορώ να μην φάω φρυγανιά το πρωί με το τυρί μου, ή το χαλούμι μου πχ για πρωινό. Ομως μετά δεν τις θέλω.

Καλά μην τσακωθείτε, όλες είστε πολύ καλές αλλά φυσικά το τόπικ γίνετε ακόμα πιο υπέροχο με την δικιά μου παρουσία!!!!!!!

πολινακι....? τα κουταλοπηρουνα σου και σε αλλο τοπικ!!!!
    Εδω βασιλευω εγω!!!! :@

Senior Member
    Αχ σε ευχαριστώ, ήδη πιστεύω τα πάω πολύ καλά. 46 μέρες από 125 έπεσα στα 110.7 . Αυτό είναι θαύμα για τα δικά μου δεδομένα!!!!

Αυτό είναι το δέυτερο μου βαριατρικό χειρουργείο λουκουλουκου μου, και το 4 χειρουργείο γενικός. !!!!!

έχω κάνει κοιλιοπλαστική και σε καταλαβαίνω.ΣΦΑΔΑΖΑ απο τους πόνους!!!ούτε στην γέννα μου τέτοιο πράγμα!!!!
    Κοιλιοπλαστική και πόναγες? Οσους έχω ακουσει δεν πονάνε!!!!

εκανα δακτύλιο, έκανα κεσαρική, έκανα σμίκρηνση και ανόρθωση στήθους, και τώρα αφέρεση δακτυλιδίου και σληβ!!!!!

Και ακολουθούν βραχιονοπλαστική, ακόμη μια κεσσαρική (ελπίζω), κοιλιοπλαστική, και μάλλον γοφοί.!!!! Εχω μέλλον ακόμα!
    χαχαχχα

Senior Member

πολινακι....? τα κουταλοπηρουνα σου και σε αλλο τοπικ!!!!
    Εδω βασιλευω εγω!!!! :@
    Δεν κατάλαβες καλά Χριστινάκι!!!!! Τώρα που βρήκα αντίπαλο στην απώλεια κιλώς (και στον αγώνα κουταλοπηρουνιών) δεν πάω πουθενά!!!!

Senior Member
    κ εγω το ιδιο ακριβως κανω!
    αλλα δε χρειαζεται να μεινεις για παντα στους 20 υδατανθρακες!
    ο ατκινς λεει καθε εβδομαδα να τους ανεβαζεις κατα 5! Εγω επειδη εχω πολλα κιλα να χασω το κανω καθε 2 εβδομαδες...

θα τους αυξήσω.αλλά έχω ξεκινήσει 3 μέρες τώρα.λέω να δώ αυτές τις πρώτες 2 βδομάδες πως θα πάει (είναι και το πάσχα μέσα) και μετά βλέπω. έχω και την εξεταστική τον ιούνιο, οπότε θα είμαι κολλημένη σε μια καρέκλα μέχρι να τελειώσω. Λέω πρώτα ο θεός να μείνω στην 1η φάση μέχρι να τελειώσω εξεταστική και μετα ν αρχισω να ανεβαίνω. δηλ, 1 μήνα περίπου.πιστεύω να έχω χάσει γύρω τα μισά του στόχου μου! Δηλ 5-6.

Senior Member
    Και γω αν τα καταφερω να χασω τα κιλα θα χρειαστω σιγουρα νυστερι.Ανορθωση στηθους και κοιλια σιγουρα.Και λιποαναροφηση αν δεν φυγουν τα πολλα ψωμια (και οι μπαγκετες) απ'το πλαι.
    Καλα να παθω ομως!!!

Senior Member
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=2887&page=31

Εδώ είμαι εγώ στα 115 κιλά περίπου.

Senior Member
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=2887&page=19

και εδώ είναι 2 φώτο στα 125 κιλά, πριν το χειρουργείο

Senior Member
    Καμμια σχεση, εχεις "μαζεψει" αισθητα.Μπραβο!!!

Senior Member

και λεφτά απ οτι βλέπω!!!!!!!!φτου φτου φτου μην σε ματιάσω!!!!!και εγώ καισαρική έχω κάνει και αφαίρεση χολής! αλλά αυτή η κοιλιοπλαστική με πέθανε! εγώ που αντέχω τους πόνους λιποθύμησα 2 φορές.μια μέσα στο νοσοκομείο που μου έκαναν αμέσως παυσίπονη ένεση και μια στο σπίτιο που κουβαλούσα πάνω μου 2 σωλινάκια για να φεύγει το αίμα και τα υγρά από την κοιλιά που τα κρατούσαν 2 ράμματα. έπρεπε να κοιμάμαι ανάσκελα όπου τεντωνόταν οι κοιλιά και τα ράμματα (78 για την ακρίβεια) και έβαζα μαξιλάρια να σηκώνομται τα πόδια. να μην πω για την τουαλέτα!τις πρώτες φορές!!!!Δουλεύω σε γραφείο και πήγα μετά από 1 μήνα. Την έκανα σε μεγάλο νοσοκομείο, οπού την γιατρό μου την πέτυχα εδώ μέσα να διαφημίζεται. πλήρωσα 4,500 ευρώ τα ράμματα φαίνονται και στις άκρες -΄στο πρώτο και τελευταίο ράμμα- έχει αφήσει γωνίες. -αν καταλαβαίνεις. ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ..

Κοιλιοπλαστική και πόναγες? Οσους έχω ακουσει δεν πονάνε!!!!

εκανα δακτύλιο, έκανα κεσαρική, έκανα σμίκρηνση και ανόρθωση στήθους, και τώρα αφέρεση δακτυλιδίου και σληβ!!!!!

Και ακολουθούν βραχιονοπλαστική, ακόμη μια κεσσαρική (ελπίζω), κοιλιοπλαστική, και μάλλον γοφοί.!!!! Εχω μέλλον ακόμα!
    χαχαχχα

Senior Member
    Ακόμα να με δεις τωρα στα 110 ποσο εχω μαζεψει!!!!

Page 30 of 103 FirstFirst ... 2028293031324080 ... LastLast