ξεκιναω ατκινς..... - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 103 FirstFirst ... 3038394041425090 ... LastLast
Results 586 to 600 of 1536
    Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχα θα κανω αλυσίδα εστιατορίων Κύπρο-Αθήνα για να τα παίρνεις και φρέσκα!!! (Αχ όνειρο μιας ζωής....)

Senior Member
    Originally posted by sourkouna
    Originally posted by migg
    λοιπον..εβαλα γιαουρτι σε μπωλακι και λιγο μπεικιν παουντερ το ανακατεψα και το βαλα σε λαδοκολλα στο φουρνο....λιγο πριν γινει εβαλα γεμιση απο πανω με τυρι ,γαλοπουλα και λιιιιιιιιιιιγο πιπερια,λιιιιιιιιιιιιιιιι� �ιιγο κρεμμυδι και σκορδο και ξαναμανα στο φουρνο και εγινε τελειοοοοο
    migg με τι μοιαζει αυτο που κανες στο περιπου?Για σνακ φανταζομαι το κανες?
    σαν πιτσα ενα πραγμα και το κανα για μεσημερι αλλα τρωγεται και σαν σνακ....

μπραβο ρε πωλινακι απιστευτη η κουκλα σου...delivery Και εγω...

Senior Member
    Θενκς!!!! και το καλύτερο είναι ότι τρόγετε και έχει γεύση βανίλια υποβρύχιο!!!!

Senior Member
    migg, πως το ψήνεις? με αέρα, πανω-κατω?
    βγαίνει σαν ζύμη δλδ?
    πχ αν βαλω 1 γιαουρτι και 1 κγ. μπεικιν είναι καλα?
    ωραία ιδεα παντως...

Senior Member
    το ψηνω με αερα πανω κατω βγαινει σαν ζυμη...ενα γιαουρτι και 1κγ μπεικιν παουντερ ..ετσι το εκανα και εγω...:-))
    μολις γινει βαζεις απο πανω οτι θες και ξαναβαζεις στο φουρνο μεχρι να λειωσουν τα τυρια και ειναι ετοιμο....

Senior Member
    το ψηνω με αερα πανω κατω βγαινει σαν ζυμη...ενα γιαουρτι και 1κγ μπεικιν παουντερ ..ετσι το εκανα και εγω...:-))
    μολις γινει βαζεις απο πανω οτι θες και ξαναβαζεις στο φουρνο μεχρι να λειωσουν τα τυρια και ειναι ετοιμο....
    ευχαριστώ
    θα το κάνω πολύ σύντομα..!
    ξέχασα να ρωτήσω στους πόσους το ψήνεις? φαντάζομαι δε θελει πολύ..

Senior Member
    στους 200 βαθμους το εκανα μεχρι να ξεκολλαει απο κατω...κανα μισαωρο υπολογισε...

Senior Member
    Καλημερα στο λουκουμακι μου και στην αδελφη του την μιγ, στην σουσκούνα μου που δεν θέλει να την λέω δρακούνα, στο χριστινάκι που έχω την εντύπωση ότι μας εγκατέλειψε και στους υπόλοιπους της παρέας που ίσως ξέχασα!!!! Φιλουθκια

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Καλημερα στο λουκουμακι μου και στην αδελφη του την μιγ, στην σουσκούνα μου που δεν θέλει να την λέω δρακούνα, στο χριστινάκι που έχω την εντύπωση ότι μας εγκατέλειψε και στους υπόλοιπους της παρέας που ίσως ξέχασα!!!! Φιλουθκια
    Τσουπ να μαι και εγώ!!!!Καλημέρα σε όλους και όλες αλλά ιδιαίτερα στο πωλινακι!!!!καλημέρα καλημεραααααααααα..
    χτες είχα πάει στην αδερφή μου...σκάσαμε στο φαί βραδυάτικα..ουφ το στομαχάκι μουυυυυυ...δεν φάγαμε τίποτα εκτός δίαιτας βέβαια, αλλά εγώ σέρνομαι ακόμα απο το κοτόπουλο!!!! δοκίμασα και το γιαούρτι στη λαδόκολλα!!!!καλα σούπερ??????????

Senior Member
    Λουκουμακι μου ομορφο, οτιδηποτε εχει σχεση με γιαουρτι ειναι απλα εξερετικο!!!!!!!

Senior Member
    Λουκουμακι μου ομορφο, οτιδηποτε εχει σχεση με γιαουρτι ειναι απλα εξερετικο!!!!!!!
    καλά όχι οτι τρελαίνομαι για το γιαούρτι, αλλά αυτό ήταν καλό!!!!

Senior Member
    καλημερα!! δεν σας εγκατελειψα κοριτσαρες μου !!!
    Απλα τις τελευταιες μερες δεν μπαινατε καθολου στο τοπικ,
    αντε να εγραφε καποιος κατι καινουριο 1-2 φορες τη μερα,οποτε
    δεν εγραφα κ εγω... Αφου επιστρεψατε,επανερχομαι κ εγω δρυμιτερη!!!

Senior Member
    καλημερα παιδακια μου...το κοτοπουλο που εφτιαξε η loukouloukou απαιχτο....βαρυστομαχιασαμε αλλα σημερα οκ....το γιαουρτι δεν μου πετυχε την δευτερη φορα οπως την πρωτη αλλα οκ..εσεις τι κανετε?αδερφη καλα?

Senior Member
    καλημερα παιδακια μου...το κοτοπουλο που εφτιαξε η loukouloukou απαιχτο....βαρυστομαχιασαμε αλλα σημερα οκ....το γιαουρτι δεν μου πετυχε την δευτερη φορα οπως την πρωτη αλλα οκ..εσεις τι κανετε?αδερφη καλα?
    καλα μπουμπουκακι μου!!!! εδώ γραφείο!!!!!!!!!έχω κάτι εισητήρια για cinema. 6 για την ακρίβεια. πάμε τα μικρά?

Senior Member
    γαματο το τικερακι αν και έβαλες λίμπρες..χαχαχαχαχαχ

Page 40 of 103 FirstFirst ... 3038394041425090 ... LastLast