ξεκιναω ατκινς..... - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 103 FirstFirst ... 3543444546475595 ... LastLast
Results 661 to 675 of 1536
    Senior Member
    παιδια εγω τρωω 1 γιαουρτι ημερισιως....νομιζω οτι σημασια εχει να μην ξεπερνας τους 20...βεβαια υπαρχουν και τροφες που μας κολλανε(πχ καφες η αναψυκτικα λαιτ κολλουσαν εμενα)
    δειτε τι λειτουργει σε εσας και προσαρμοστε την....
    εγω για πρωινο τρωω 1 φετα ζαμπον και 1 φετα τυρι τυλιγμενα σε ενα φυλο λαχανου και το απογευμα 1 γιαουρτι...
    μπορειτε να τρωτε αυγο (να βγαλετε τον κροκο κ να τον αναλατεψετε με μαγιονεζα κ ανηθο και να το ξαναφαλετ μεσα στο ασπραδι) τυρια λιγα ξηρακαρπια και γενικα οτι σας αρεσει αρκει να μην παιρνετε υπερβολικες θερμιδες και φυσικα να μην ξεπερνατε τους 20....

Αποστολε σε ευχαριστω πολυ.

Παιδια αν δεν σας κουραζω πολυ ,θα σας πω τι εφαγα σημερα να μου πειτε αν ειναι σωστα?
    Τοπρωι εφαγα 3 αυγα 1 γαλοπουλα ,μια φετα καπνιστο χοιρινο και ενα τυρακι, το μεσημερι μαρουλι με κοτοπουλο βραστο λιγο τριμενο τυρι λαδακι,αλατι,λεμονι.Λιγο αρνακι ψητο και 3 κουταλιες γλυκου φιλαδελφια δεκατιανο,πηγαμε για καφε και ηπια μια κοκα κολα zero και απο μια σαλατα καισαρα εφαγα το μπεικον.ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ λογικο με ολα αυτα που καταβροχθησα.
    Το ζουμακι απο τα βραστα κρεατα μπορουμε να το πιουμε?
    Τα τυρια που εχω παρει εκτος απο το φιλαδελφια ειναι λαιτ λαθος αυτο ε?
    Τα κρεατα τα κανω χωρις πετσα.
    Φοβαμαι μην κανω καποιο λαθος και παει στραφι ολη η προσπαθεια.
    Ωραια που μπορουμε να βαλουμε κρεμουλα στονκαφε,ελπιζω ναπινεται.Φιλια πολλα σε ολους ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love::love:: love:

Senior Member
    Μια χαρα εισαι Αδαμαντια(φανταζομαι δεν ξεπερασες τα 20γρ υδατ).Σωστα συμπερανες, στην Ατκινς δεν "επιτρεπονται" light προιοντα.Ασε που εχουν πιο πολλους υδατανθρακες.Το κρεας μπορεις να το κανεις με τη πετσουλα αν θες(εκτος αν δεν σ αρεσει).Απλα προσεχε λιγο στα αλλαντικα γιατι συνηθως εχουν ζαχαρη.

Senior Member
    Originally posted by sourkouna
    Μια χαρα εισαι Αδαμαντια(φανταζομαι δεν ξεπερασες τα 20γρ υδατ).Σωστα συμπερανες, στην Ατκινς δεν "επιτρεπονται" light προιοντα.Ασε που εχουν πιο πολλους υδατανθρακες.Το κρεας μπορεις να το κανεις με τη πετσουλα αν θες(εκτος αν δεν σ αρεσει).Απλα προσεχε λιγο στα αλλαντικα γιατι συνηθως εχουν ζαχαρη.

ασχετο, αλλα προσκηνω το signature σου.
    ΠΟΣΟ δικιο εχει αυτη η φραση.

Βασικα και οι 2 φρασεις, στις κλεβω!:smilegrin:

Senior Member
    αδαμαντια μια χαρα εισαι...μην ξεπερνας τους 20 και keep walking

Senior Member
    κοπελαρες μου και boldoza Μου εδω ειμαι κ εγω...
    διαγνωσαν ογκο στην οςθηκη μου και την πεμπτη μπαινω στο χειρουργειο... οποτε πανε διαιτες κ ολα....ψυχολογια στο 0 τουλαχιστον.....να σας ρωτησω κατι....ποιο βιβλιο του ατκινσ πρεπει ν παρω??? πως λεγεται και που το βρισκω???? τοθλαχιστον μετα το χειρουργειο ν ξεκινησω σωστα

Senior Member
    δημητρουλα ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο......
    εγω δεν εχω παρει το βιβλιο αλλα πληροφοριες μπορεις να βρεις εδωhttp://www.atkinsgreece.gr/
    οτι αποριες εχεις ρωτα...και περαστικα σου

Καλησπέρα.
    Σου εύχομαι ολόψυχα. Με το καλό να μπεις και με το καλό να βγεις από το χειρουργειο σου.

Υπάρχουν 2 βασικά βιβλία για τον ατκινς:

(το παλιό http://www.dioptra.gr/page.aspx?itemID=PPG504_1020 που εχει και πιο πολλές πληροφορίες και σελίδες.)

(και το πιο καινούργιο http://www.dioptra.gr/page.aspx?itemID=PPG504_1337 που είναι πιο προσαρμοσμένο σε υδατάνθρακες)

Βγες με το καλό ανάρρωσε ,μην αρχίσεις διατροφή κατευθείαν ,ξεκουράσου μίλα και με το γιατρό σου για το πότε είναι καλό να ξεκινήσεις διατροφή, και τι είδους.

Senior Member
    σας ευχαριστω πολυ και τους 2....boldoza ποιο συστηνεισ????

Πρωτα απ'ολα γλυκια μου Δημητρα,με το καλο το χειρουργειο σου ,να πανε ολα καλα και μετα η διαιτες η υγεια πανω απ ολα δεν λεω και την διαιτα για την υγεια μας την κανουμεαλλα καποιες φορες υπαρχουν πιο δυνατα και σοβαρα θεματα απο την διαιτα.Εξαλλου μην ξεχνας πως οτι δεν μας σκοτωνει μας κανει πιο δυνατους.Αγαπουλες μου σας ευχαριστω ολους που αμεσως λυνετε τις αποριες μου,μου δωσατε δυναμηγιατι πιστευα πως θα μου απαντουσατε οτι ολα αυτα που εκανα ειναι λαθος.αρα αφου εχω παρει λαιτ τυρακια θαπρεπει να παρω αυριο κανονικα και μαλλον τα αλλαντικα καλυτερα να τα παιρνω συσκευασμενα για να διαβαζω τι και πως.
    Φιλια πολλα σεολη την ατκινσοπαρεουλα:starhit:

Senior Member
    καλη σου αρχη λοιπον αδαμαντια μ.....

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by Αδαμαντια
    ειπα να ξεκινησω κι εγω Ατκινς απο το πρωι θα την κανει και ο αντρουλης μου μαζι μου για να μου συμπαρασταθει:grin:
    καλέεεεεεεεεεεεεεεεε τι να χάσει???θα τον ρέψεις άτιμη γυναίκα :P

χαχαχαχα!ετσι ετσι πεςοτι εχω αδυνατο κι ωραιο αντρα,οπως κι εσυ αλλωστε!!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    καλα ο ανδρας σου αφενος ειναι κουκλος και αφετερου οι φωτο τον αδικουν!!!

Originally posted by dimitroula22
    σας ευχαριστω πολυ και τους 2....boldoza ποιο συστηνεισ????
    εγω εχω το παλιο, λεει περισοτερα πραγματα εχει και μαγειρικη ατκινς αν θελεις να μαγειρευεις.

Page 45 of 103 FirstFirst ... 3543444546475595 ... LastLast