ξεκιναω ατκινς..... - Page 46
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 46 of 103 FirstFirst ... 3644454647485696 ... LastLast
Results 676 to 690 of 1536
    Senior Member
    Originally posted by dimitroula22
    κοπελαρες μου και boldoza Μου εδω ειμαι κ εγω...
    διαγνωσαν ογκο στην οςθηκη μου και την πεμπτη μπαινω στο χειρουργειο... οποτε πανε διαιτες κ ολα....ψυχολογια στο 0 τουλαχιστον.....
    Ευχομαι ολα να πανε καλα με το χειρουργιο και γρηγορη αναρρωση!!

Senior Member
    καλημερα παιδια..δημητρουλα μου ευχομαι ολοψυχα καλη αναρρωση καλη επιτυχια και καλη δυναμη....η θετικη μας σκεψη και ενεργεια μαζι σου...

Senior Member
    Originally posted by migg
    καλημερα παιδια..δημητρουλα μου ευχομαι ολοψυχα καλη αναρρωση καλη επιτυχια και καλη δυναμη....η θετικη μας σκεψη και ενεργεια μαζι σου...
    έφυγε το 0,5 αδερφήηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Senior Member
    αντε μπραβο....δουλεψε η πρωτεινηηηηηηηηηηη....

Πες τα Αγγελουδακι πες τα:yes::yes::yes:
    Καλημερα σε ολους Δημητρα μας πως εισαι?ΟΙ σκεψεις και οι προσευχες μας ειναι κοντα σου:bisou::bisou:
    Λοιπον τον αντρουλη μου τον λυπηθηκα ρε παιδια εχθες δουλευει νυχτα ο καημενουλης και δεν ειπε κουβεντα εκει να κανει μαζι μου ατκινς,οταν σηκωθηκε ομως για δουλεια τον λυπηθηκα τι θα επερνε στην δουλεια μαρουλοφυλλο με αυγο?:crazy:Κι ετσι του ειπα πως θα κανει διαιτα,αλλα οχι αυτη απλα λιγακι να λειωσει ψωμι ,γλυκα και θα ειναι οκ ασε που δεν εχει και αναγκη αντε να χασει 5 -6 κιλακια και μια χαρα θα ειναι.Εσεις οι ανδρες βεβαια χανετε πολυ πιο ευκολα.Οσο για εμενα ή η ζυγαρια μου δεν παει καλαή η ζυγαρια μου δεν παει καλα δεν υπαρχει κατι αλλο.Ειχα ζυγιστει πριν 4 -5 μερες ημουνα 43,μετα ημουνα 45 μεα 47,8 ετσι ξεκινησα εχθες και σημερα ειμαι 44,9 εεε πόλυ θα ηθελα να ημουνα 44 ,9κιλα ξεχασα μια εκατονταδα να βαλω λεπτομεριες μωρε ε? Λετε να ειναι απο τον Ατκινς?Αυριο θα μου λυθει η απορια πιστευω.
    Φιλια σε ολους και καλη σας μερα παω να κανω δουλιτσεςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Senior Member
    Aδαμαντια αν ο συζυγος δεν εχει να χασει πολλα κιλα, μπορει απλα να μειωσει τα ασπρα(ψωμι,ζυμαρικα,ρυζι,ζα χαρη).Οκ ειναι λιγο δυσκολο να τον πεισεις αν θελει ας παρει και το Mens Health το περιοδικο (το περνει φανατικα ο αδελφος μου)και νομιζω θα του αρεσει.Μεχρι και σε μενα αρεσει.

Senior Member
    σασ ευχαριστω ολουσ σας παρα μα παρα πολυ...μου δινετε απιστευτη δυναμη....αργησα να ξυπνησω γιατι 2-3 μερες τωρα δεν κοιμαμαι καλα απ το αγχος οποτε καταλαβαινετε......μπραβο για το -0.5 λουκουλακι!

Senior Member
    -600 σημερα....πεμπτη μερα ατκινς...!!!
    μεχρι ποτε θα συνεχισει η καλη μου τυχη???
    αραγε υγρα ειναι ολα αυτα ε?

Senior Member
    Originally posted by Αδαμαντια
    Καλημερα σε ολους Δημητρα μας πως εισαι?ΟΙ σκεψεις και οι προσευχες μας ειναι κοντα σου:bisou::bisou:
    Λοιπον τον αντρουλη μου τον λυπηθηκα ρε παιδια εχθες δουλευει νυχτα ο καημενουλης και δεν ειπε κουβεντα εκει να κανει μαζι μου ατκινς,οταν σηκωθηκε ομως για δουλεια τον λυπηθηκα τι θα επερνε στην δουλεια μαρουλοφυλλο με αυγο?:crazy:Κι ετσι του ειπα πως θα κανει διαιτα,αλλα οχι αυτη απλα λιγακι να λειωσει ψωμι ,γλυκα και θα ειναι οκ ασε που δεν εχει και αναγκη αντε να χασει 5 -6 κιλακια και μια χαρα θα ειναι.Εσεις οι ανδρες βεβαια χανετε πολυ πιο ευκολα.Οσο για εμενα ή η ζυγαρια μου δεν παει καλαή η ζυγαρια μου δεν παει καλα δεν υπαρχει κατι αλλο.Ειχα ζυγιστει πριν 4 -5 μερες ημουνα 43,μετα ημουνα 45 μεα 47,8 ετσι ξεκινησα εχθες και σημερα ειμαι 44,9 εεε πόλυ θα ηθελα να ημουνα 44 ,9κιλα ξεχασα μια εκατονταδα να βαλω λεπτομεριες μωρε ε? Λετε να ειναι απο τον Ατκινς?Αυριο θα μου λυθει η απορια πιστευω.
    Φιλια σε ολους και καλη σας μερα παω να κανω δουλιτσεςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
    εεεεεεεεεε γιατι εσυ πας κατω απο 45 και δε σου λενε τιποτα? εγω ειχα βαλει αρχικο απολυτο στοχο τα 40 (το καλουπι μου το σηκωνει) και ειχα το σχολιο οτι το τικερακι μου ειναι "προσβλητικο".

Ποσα τους λαδωσες για να μη στο σχολιαζουν;! Τι μαγια εκανες στα κοριτσια του φορυμ;;;; (μπορεις να κανεις τα ιδια μαγια να κερδισω το λοττο μηπως

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    Originally posted by Αδαμαντια
    εεεεεεεεεε γιατι εσυ πας κατω απο 45 και δε σου λενε τιποτα? εγω ειχα βαλει αρχικο απολυτο στοχο τα 40 (το καλουπι μου το σηκωνει) και ειχα το σχολιο οτι το τικερακι μου ειναι "προσβλητικο".

Ποσα τους λαδωσες για να μη στο σχολιαζουν;! Τι μαγια εκανες στα κοριτσια του φορυμ;;;; (μπορεις να κανεις τα ιδια μαγια να κερδισω το λοττο μηπως

Senior Member
    Μιζερυ, η Αδαμαντία τόνισε ότι ξέχασε μια εκατοντάδα στους αριθμούς της!!!! 144,9 εννοεί ότι είναι!!!! Και είμαι σίγουρη πως δεν θα ήθελε να γινει 45 με τίποτα!!!! Κάπου στα 70 την κόβω να θέλει να πάει!!! Να είναι κούκλα, και με τα πιασιματάκια της!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by polinaki1983
    Και είμαι σίγουρη πως δεν θα ήθελε να γινει 45 με τίποτα!!!! Κάπου στα 70 την κόβω να θέλει να πάει!!! Να είναι κούκλα, και με τα πιασιματάκια της!
    και τώρα κούκλα είναι

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Originally posted by polinaki1983
    Και είμαι σίγουρη πως δεν θα ήθελε να γινει 45 με τίποτα!!!! Κάπου στα 70 την κόβω να θέλει να πάει!!! Να είναι κούκλα, και με τα πιασιματάκια της!
    και τώρα κούκλα είναι
    Είπε κανείς το αντίθετο??? η Αδαμαντία ξέρει πόσο πολύ την αγαπάω και πόσο πολύ την θαυμάζω, και τί πιστεύω γιαυτήν, καθώς και για την Αννούλα της, (η οποία είναι η μελλοντική μου νύφη) που όσο μεγαλώνει όλο και πιο όμορφη γίνετε σαν την μαμά της!!!

Senior Member
    Originally posted by LaLuna
    -600 σημερα....πεμπτη μερα ατκινς...!!!
    μεχρι ποτε θα συνεχισει η καλη μου τυχη???
    αραγε υγρα ειναι ολα αυτα ε?
    -1,700 τρίτη μέρα ντουκαν..ΚΑΙ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!

Senior Member
    γεια σας κοριτσια και αγορια!!χρονια πολλα!!!εχ8εσ γυρισα απο το χωριο μου κ εκει π ημουν δεν υπηρχε ιντερνετ. τι κανετε??καιρο εχω να γραψω.....λοιπον την εκανα κανονικα την διαιτα μου, μου φαρδυνε ενα τζιν μου που ειχα παρει τα χριστουγεννα και ειμαι πολυ χαρουμενη γ αυτο. εκει δεν ειχα ζυγαρια αλλα ειχα σαν μετρο το τζιν μου. σημερα που ζυγιστηκα ημουν 900γ παραπανω απο την τελευταια φορα αλλα ξερω οτι ειναι απο το παστιτσιο απο σοκολατεσ και απο γκουντισ χ8εσ στον δρομο. αλλα μονο 900γρ???τιποτα για μενα μετα απο ολα αυτα που εφαγα...σημερα κανονικα ξεκινησα ακα8εκτη και 8α κανω εγγραφη σε γυμναστηριο αυριο.....επισης να πω πως μετρηθηκα και εχασα ποντουσ απο ολα τα σημεια του σωματος.!!!και πιο πολυ στην περιφερεια!!!!αλλα μου ειπαν ΟΛΟΙ οτι αδυνατισα πολυ απο την τελευταια φορα που με ειχαν δει......και κανω την διαιτα κανονικα και πιστα μονο 1 μηνα....

ερωτηση: σαλατα του σεφ κανει να φαμε??εφτιαξα τωρα το βραδυ με μαρουλι-αγγουρι-ντοματα-μαγιονεζα-γκουντα-κετσαπ. να πω πως η μαγιονεζα εχει ελαχιστουσ υδ/ες στα 100γρ. οπως επισης και η κετσαπ.λιγη ποσοτητα εφαγα .....αρα πιστευω πως ειμαι πληρως καλλυμενη....περιμενω παρατηρησεις. και επισης ολη την υπολοιπη ημερα δεν εφαγα κα8ολου υδ/ες!!!

Page 46 of 103 FirstFirst ... 3644454647485696 ... LastLast