ξεκιναω ατκινς..... - Page 77
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 77 of 103 FirstFirst ... 2767757677787987 ... LastLast
Results 1,141 to 1,155 of 1536
    Senior Member
    Originally posted by dimitroula22
    merry maker misery μου εκανες τις εξετασεις???πως βγηκανε????ολα καλα?
    εχω ακομα 20 μερες, θα κανω ελαφρια ατκινς ομως γιατι εφερε η μανα μου ολοκληρο μαγαζι με κρεατα και γαλακτοκομικα και αλλαντικα. Γενικοτερα αισθανομαι μια χαρα, τη γυμναστικη εχω αφησει αυτες τις μερες.. μολις φυγει η μανα, τα κεφαλια μεσα!

Senior Member
    οκ μερυ μου..... περιμενω τα αποτελεσματα σου να ησυχασεις κ εσυ.... καλη μου μιγκ εφαγα μακαροναδα με θαλασσινα τζατζικια πατατες λουκουμαδες με παγωτο και χαλβα σιμιγδαλενιο.... μετα απο πολυ καιρο ηθελα να τα βγαλω ολα και αισθανομουν τοοοσο ασχημα..προσπαθησα αλλα ευτυχως το μετανιωσα....ειμαι ακομα 2 κιλα πανω ..... ελπιζω να φυγουν μαζι με αλλα γιατι εχω και παρασταση 29 ιουνου κ θελω να ειμαι οσο πιο ομορφη γινεται......

Senior Member
    Originally posted by dimitroula22
    οκ μερυ μου..... περιμενω τα αποτελεσματα σου να ησυχασεις κ εσυ.... καλη μου μιγκ εφαγα μακαροναδα με θαλασσινα τζατζικια πατατες λουκουμαδες με παγωτο και χαλβα σιμιγδαλενιο.... μετα απο πολυ καιρο ηθελα να τα βγαλω ολα και αισθανομουν τοοοσο ασχημα..προσπαθησα αλλα ευτυχως το μετανιωσα....ειμαι ακομα 2 κιλα πανω ..... ελπιζω να φυγουν μαζι με αλλα γιατι εχω και παρασταση 29 ιουνου κ θελω να ειμαι οσο πιο ομορφη γινεται......
    Εγω πιστευω οτι εισαι στα καλυτερα σου ηδη ^_^, αν πας με αυτοπεποιηθηση και δειξεις τη ομορφια που εχεις μεσα σου, μια χαρα εισαι! δε θα μας ριξουν 2-3 ψωροκιλακια! Μεγαλυτερη δυναμη εχεις εσυ απο αυτα! Λιγο υπομονη και προσπαθεια και θα πανε απο εκει που ηρθαν!

Senior Member
    αυτο πιστευω κι εγω καλη μου...... απλα το φορεμα μου ειναι πολυ πολυ στενο και ηδη φαινεται πολυ η κοιλια μου κ απλα θα ηθελα να εχει ξεφουσκωσει λιγαααακι....

Αχ κοριτσακια μου.Την Παρασκευη μου ειπε η Πεθερα μου οτι αδυνατισα,για να μου το πει ειναι αληθεια,χαρηκε τοσο πολυ η καημενουλα που με φιλουσε.Ετσι μπραβο μου λεει σιγα σιγα μην βιαζεσαι και μην το βαζεις κατω.Καλα μ ου εφτιαξε την μερα χαρηκα παρα πολυ και πηρα δυναμη για να συνεχισω.Φιλια πολλα σε ολεςςς!!!

Senior Member
    εισαι τυχερη που εχεις τοσο καλη πεθερα.....μονο αυτο σου λεω!

Senior Member
    τελεια αδαμαντια...εμενα ουτε καν με κοιταζε παλια τωρα με κοιταει απο πανω μεχρι κατω...χαχαχαχαχα ΕΚΔΙΚΗΣΗ....δημητρουλα..λουκ ουμαδες με παγωτο......τα σαλια μου τρεχουν...

Senior Member
    Originally posted by Αδαμαντια
    Αχ κοριτσακια μου.Την Παρασκευη μου ειπε η Πεθερα μου οτι αδυνατισα,για να μου το πει ειναι αληθεια,χαρηκε τοσο πολυ η καημενουλα που με φιλουσε.Ετσι μπραβο μου λεει σιγα σιγα μην βιαζεσαι και μην το βαζεις κατω.Καλα μ ου εφτιαξε την μερα χαρηκα παρα πολυ και πηρα δυναμη για να συνεχισω.Φιλια πολλα σε ολεςςς!!!
    τι καλο!!!
    με συγκινησε!!!
    να, ετσι πρεπει να ναι οι πεθερες

Senior Member
    δημητρουλα, ειναι φουσκωμα κ θα φυγει, μη στεναχωριεσαι κ συνεχισε την προσπαθεια :thumbup:

Senior Member
    δημητρουλα ψηλα το κεφαλι και συνεχισε.....

Senior Member
    ναι βρε εδω ειμαι και συνεχιζω μην ανησυχειτε...ολα καλα! δεν ειναι μαλλον μονο φουσκωμα γτ δεν εφυγε ακομα αλλα οκ το παλευω..... ηρθε ο καλος μου γ αυτο εχω χαθει....4 μηνες ειχα να το δω το φανταρακι μου!!!:love:

Senior Member
    αντε μπραβο...καλως τον δεχτηκες...

Senior Member
    eyxaristw polyyyyyyyyyyyy......ase pou plisiazei i parastash kai exw 3 xoreytika k kanw proves oli mera

Senior Member
    καλο αυτο...γυμναστικουλα μια χαρα...εγω παω σε στιβο και τρεχω...

Senior Member
    κοριτσια μου εχω κολλησει στα 89 κιλα.....καμια συμβουλη να ξεκολλησω???? να ξαναπαρω μπροστα????? βεβαια περιμενω περιοδο αλλα ειμαι πολλες μερες κολλημενη.....κοντα 2 εβδομαδες

Page 77 of 103 FirstFirst ... 2767757677787987 ... LastLast