ξεκιναω ατκινς..... - Page 91
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 91 of 103 FirstFirst ... 41818990919293101 ... LastLast
Results 1,351 to 1,365 of 1536
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    κορίτσια δεν είναι τόσο δύσκολο να μην τρώτε λάδι!εγώ πάντα ντοματοσαλάτα έτρωγα χωρίς λάδι,ποτέ δεν έκανα "παπάρα" μέσα στην όποια σαλάτα έτρωγα,στο φαγητό έβαζα πάντα ελάχιστο και τώρα κατόπιν της επέμβασης δεν τρώω σχεδόν καθόλου (αν και θα έπρεπε, 2-3 φορές που "ήπια" από ένα κουταλάκι του γλυκού μου ήρθε τέτοια αναγούλα και ανακατωσούρα μπλιαχχχχ)Νομίζω πως συνήθεια είναι

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    κορίτσια δεν είναι τόσο δύσκολο να μην τρώτε λάδι!εγώ πάντα ντοματοσαλάτα έτρωγα χωρίς λάδι,ποτέ δεν έκανα "παπάρα" μέσα στην όποια σαλάτα έτρωγα,στο φαγητό έβαζα πάντα ελάχιστο και τώρα κατόπιν της επέμβασης δεν τρώω σχεδόν καθόλου (αν και θα έπρεπε, 2-3 φορές που "ήπια" από ένα κουταλάκι του γλυκού μου ήρθε τέτοια αναγούλα και ανακατωσούρα μπλιαχχχχ)Νομίζω πως συνήθεια είναι
    Ναι ,συμφωνω ειναι συνηθεια αλλα για ντοματοσαλατα δεν με πειραζει η οπου μπορει να μπει απο πανω ωμο.

Το δυσκολο για μενα ειναι στο μαγειρεμα - δεν λεω τα τηγανητα νταξει εκει δεν εχω προβλημα.

Senior Member
    Εγω σήμερα όλο πεινάω. Το πρωι διψουσα το βραδάκι πεινουσα. Τα νεύρα μου

Καλημέρα και από εμένα.
    Είμαι καλεσμένη στε ένα εξοχικό για ΣΚ και προβληματίζομαι.
    Λέω να πάω σουπερ μαρκετ να ψωνίζω κανενα τυράκι και σαλαμάκι και μαρουλάκι και να πάρω και κανένα κοτοπουλο και να πάω στο σπίτι που θα με φιλοξενίσουν με το φαγητό μου...
    τι λέτε? φαίνεται πολύ άκομψο? θα πάρω και σ΄εκείνους βουτήματα...

γιατί καλέ νά'ναι άκομψο... Εδώ στη παρέα μας οι μισοί είναι σε διατροφή και φέρνουν μαζί τους μία σαλάτα κοτόπουλο και οι υπόλοιποι τρων την πίτσα τους.

Έχω βέβαια και άλλους που έχουν ένα μπακλαβαδάκι στο τραπέζι και για να σε κάνουν να το φάς σου βγάζουν την πίστη, αλλά μια όχι, μια όχι σ'ευχαριστώ, μια όχι, λύσσαξες, μια όχι, παράτα μας επιτέλους, το παίρνουν το μήνυμα ...

Αφού εσύ τους πάς και βουτήματα σιγά το πρόβλημα... Πάρε και μία μπριτζολίδια να κάνετε μπάρμπι-κιου όλοι μαζί!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    maria νομίζω ότι αν θα φανεί άκομψο ή όχι εξαρτάται από το πόσο καλή σχέση έχεις με τους οικοδεσπότες σου.Ξέρουν πως κάνεις κάποιου είδους συγκεκριμένη διατροφή?Θα παρεξηγηθούν αν πας οτιδήποτε φαγώσιμο σπίτι τους?Τα βουτήματα δεν μετράνε καθώς είναι μια ευγενική χειρονομία για να τους ευχαριστήσεις για την φιλοξενία τους.Εγώ πάντως όποτε έχει τύχει να φιλοξενήσω κάποιον και ξέρω πως έχει μία συγκεκριμένη διατροφή φροντίζω εκ των προτέρων να την εξασφαλίσω για αυτόν,δεν μου αρέσει να έρχονται με ταπεράκια στο σπίτι μου,και ακόμα περισσότερο αν είναι φίλοι μου έχω και ένα θάρρος παραπάνω μαζί τους να το έχω κανονίσει από πριν

Senior Member
    ναι συμφωνω και εγω με την aggeloudaki...και εγω αν ξερω οτι κανει διατροφη καποιος κοιταω να εχω το δικο του προγραμμα..δεν θα φτιαξω μακαρονια ας πουμε θα κανω κατι ψητο....ή ψητα λαχανικα να μπορει να φαει χωρις τυρια και παχυντικα....αλλα αν δεν γινεται εννοειται οτι θα πας με το δικο σου φαι σε ταπερακι..καθολου κακο δεν ειναι...ισα ισα...

Παρόλο που είχα αναφέρει κάτι δεν ήμουν ξεκάθαρη. Οπότε θα τους το πω ευθαρσώ σημερα.
    Ευχαριστώ κορίτσια.
    Καλό ΣΚ.

Senior Member
    Κανονικά απο ευγένεια πρέπει να σε ρωτήσουν τι τρως. Αλλα καλα θα κάνεις να πάρεις κ κάτι δικό σου. Κ Εξήγησε τους πως εισαι σε προγραμμα που δε χάλας. ΠΑΟ μου την σπάνε όταν επιμένουν. Καλο σκ. Εμένα η ζυγαριά σε κάθοδο. Εφαγα κ ψαράκια σήμερα τέλεια

Senior Member
    Κανένα νέο πως τα πάτε; Εγω σε καθοδική πορεία. Φόρεσα κ μια βερμουδα που όχι να κλείσει ούτε να ανεβει δεν μπορούσα.

Senior Member
    Κανείς δεν μου κάνει παρέα στην ατκινς;

Member
    Εγώ σου κάνω παρέα!!!!!!!!!!!!!!!!! Η απώλεια συνεχίζεται με πολύ αργούς ρυθμούς ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΧΩΡΑΩuzzled:uzzled: Μήπως ξέρετε κανένα κολπάκι για να επιταχύνω λίγο???????
    Αλλά κι έτσι δε βαριέσαι......ΦΑΣΟΥΛΙ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΙ.......... που λέγαν κι οι γιαγιάδες μας!!!!

Senior Member
    Πόσο καιρό την κάνεις; Κάνε μόνο πρωτείνη ή ένα ελεύθερο κ μετα μόνο πρωτείνη. Έτσι λέω δεν ξέρω. Κ γω είδα το 94 μπροστά κ έπαθα πλάκα. Ένα χρόνο είχα να το δω. Είχα πήξει στη γιόγκα κ στο περπάτημα κ στις σαλάτες αλλα ένα έχανα δυο έβαζα κ ψοφαγα της πείνας

Να με και εγώ....
    Λοιπόν εγω ειμαι στασιμη εδω και μια εβδομάδα!
    Μαλλον τρωω περισσότερους υδατανθρακες από το κανονικό.
    Περισσότερες σαλάτες και μαλιστα διαφορα λαχανικα. Το ΣΚ ξεσκίστηκα...
    έφαγα φασολάκια, έφαγα και ψητα λαχανικά...ήπια και κρασί, κατα τ άλλα οχι άλλους υδατανθρακες.
    Τουλάχιστον δεν πήρα απλώς εμεινα στασιμη.
    Αν είχα προσέξει θα εχανα κάτι μαλλον!

Χρύσα, λες αν 2 μέρες κάνω μονο πρωτεϊνη να παρω παλι μπρός? αλλα χωρις σαλάτα ξερεις το αποτέλεσμα...δεν θα έχει επισκεψη στην τουαλέτα...η να τωω και λιγο μαρουλάκι?

Senior Member
    Ήθελα να ρωτήσω με την κυτταριτιδα πως τα πάτε ; Έχετε δει διάφορα; Εγω δεν έχω αλλα φοβάμαι μήπως απόκτησω με τα ζαμπόν κ τα λιπαρά τυριά.

Page 91 of 103 FirstFirst ... 41818990919293101 ... LastLast