ξεκιναω ατκινς..... - Page 100
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 100 of 103 FirstFirst ... 50909899100101102 ... LastLast
Results 1,486 to 1,500 of 1536
    Senior Member
    οταν παω 78 κιλα τοτε θα παω στην δευτερη φαση που θα αυξανω σιγα σιγα υδατανθρακες.....ισα ισα για να προσθεσω κανα δυο φρουτ την ημερα....αλλιως δνε με νοιαζει αν μην τρωω τα υπολοιπα , εφοσον δεν εχω λιγουρες.....

Senior Member
    mamadyo μου φαίνεται αθλος τα 36 κιλά που έχεις χάσει... σίγουρα θέλει πολύ υπομονή. Δεν ξέρω αυτή την εβδομάδα κόλλησα και είμαι μόνο στην 3η εβδ, είναι φυσιολογικό ? βέβαια η κοιλιά μου έχει πέσει εντελώς και εγώ βλέπω διαφορά στα ρούχα μου.... αλλά η ζυγαριά -3,3 σταθερά.... δεν θα με πάρει από κάτω... συνεχίζω!

Να ρωτήσω τον μήνα που έχασες 5 κιλά δεν τη χάλασες καθόλου ?

Senior Member
    Κοψε εντελως τα γλυκαντικα για καποιες μερες και θα δεις διαφορα σιγουρα!Δυστυχως κολλανε αρκετα.

Senior Member
    παίρνω σουκραλόζη της ΓΙΩΤΗΣ και τρώω 3-6 χαπάκια την ημέρα, λες να φταίει αυτό?? υπερβολικό μου φαίνεται....

Senior Member
    το μηνα αυτο δεν την χαλασα καθολου , οχι....αλλα ηρθαν ημερες (3-4) που εφαγα παραπανω θερμιδες. Οχι πολλες...αντι για 1400 ας πουμε, 1800.
    Απο τα 36 κιλα, τα 24 εχω χασει μονο με διατα. Τα πρωτα 12 ηταν λογω γεννας! Αλλα ειπα να βαλω αυτο το νουμερο στο τικερακι μου γιατι ειχα πανικοβληθει οταν ειχαν δει το 129!!!!:P

Senior Member
    και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη 129 ειχα φτασει!!! Με διαιτα υποθερμιδικη ειχα φτασει 78....δεν καταφερα να παω 74....οσο ημουν πριν μεινω εγκυος.....

Senior Member
    Originally posted by alalumaki
    παίρνω σουκραλόζη της ΓΙΩΤΗΣ και τρώω 3-6 χαπάκια την ημέρα, λες να φταίει αυτό?? υπερβολικό μου φαίνεται....
    Μη φανταζτεις οτι και μενα μου ειναι ευκολο να ελατωσω τα ωραια μας γλυκακια αλλα πρεπει.Ειδικα εσυ που εισαι αρχη,εγω οταν ημουν στις πρωτες 2-3 βδομαδες ετρωγα μονο πρωτεινη σαλατα.Καθολου γλυκα.

Senior Member
    Καλημέρα, αστερόπη ξεκόλλησες ή μου φαίνεται, ήσουν 75 νομίζω?

Mamadyo αφού έχανες με την υποθερμιδική γιατί γύρισες σε Ατκινς?

Εγώ έχασα 0,5 κιλό. Και όλη τη εβδομάδα έτρωγα αυγά, κρέας, σαλάτα, 100 γρ τυρί, καθόλου light αναψυκτικά, και ελάχιστες μπάρες 1/2 τη μέρα. Δεν ξέρω τη φταίει, θα κόψω εντελώς τις μπάρες αυτή την εβδομάδα, να δω, αν χάσω πάλι μισό, ε τι να πω..

Το μόνο καλό είναι ότι αυτή την κρατάω και χάνω έστω μισό, με τις άλλες τις έκανα 2 μέρες μετά 2 μέρες σαβούριαζα.

Senior Member
    alalumaki μου ηρθε περιοδος και ξεφουσκωσα επιτελους.Κυμαινομαι σε γραμμαρια αναμεσα στα 74-75.Αλλα ενω ειχα κοψει τα γλυκαντικα λογω περιοδου ειχα λιγουρες και δεν αντεξα...:smilegrin:.Αλλα θα τα ξανα κοψω.Και εσυ για να δεις πιο γρηγορα αποτελεσματα κοψτα και τις μπαρες τελειως.Η mamadyo φανταζομαι θα το γυρισε στην ατκινς γιατι δε θα αντεξε να πειναει συνεχεια.Και γω γι'αυτο ειμαι στη διαιτα 2,5 μηνες και δεν την εχω βαρεθει καθολου....Σε αλλη περιπτωση αν ημουν κολλημενη τοσες μερες θα την ειχα παρατησει αλλα τωρα οοοοχι!Συνεχιζω!!!

Senior Member
    ακριβως για αυτο.!!!! Την πρωτη φορα τα εχασα με υποθερμιδικη , δεν χρειαστηκε να κανω κατι παραπανω.Τωρα εχασα οσα κιλα εχασα, και 'επαιζα' 94 με 98 πολλους μηνες.....εκανα διαιτα 5 ημερες και ετρωγα αλλες τρεις οσα δεν ειχα φαει τις προηγουμενες! Πολυ λιγουρα. Τωρα, 5 εβδομαδες δεν τηνε χω χαλασει ποτε!!!! ειναι πολυ πιο ευκολο για εμενα δηλαδη. Και πρωτη φορα μετα την δευτερη γεννα μου εφτασα 92!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    αλλαξα και το τικερακι μου!!!! εβαλα τα κιλα που γυρισα σπιτι και οχι οσα εφτασα στην εγκυμοσυνη!!

Senior Member
    Σημερα εφτιαξα τυροπιτα...την εβαλα και στο lowcarblife τη φωτο.Φτιαξτε τη(με ο,τι γεμιση θελετε) γινεται πολυ ωραια....

Senior Member
    μιαμ μιαμ!!!! μπραβο....θα παω να τσεκαρω στο λοου καρμπ!!!βασικα εγω το μονο που τρωω ειναι σαλατες πρασινες, κρεας, ψαρι αυγο, τυρι, μερικα αλλαντικα, μανιταρια, μπαρες και ζελε λαιτ..5 εβδομαδες τωρα δεν εχω φαει κατι αλλο

Senior Member
    Τα υλικα δε διαφερουν απο αυτα που τρως.Ταχινι,αυγο και φετα ειναι.

Senior Member
    Καλημέρα...
    χθες δεν έφαγα μπάρες καθόλου αλλά έφαγα και πολύ λίγους υδατάνθρακες, ούτε 15, γιατί δεν πείναγα, και σήμερα έχασα άλλο μισό κιλό, σύνολο 4 κιλά σε 3 εβδομάδες. Για μένα καλά είναι.

Λοιπόν με τις μπάρες τι νομίζω ότι συμβαίνει εκτός του ότι κολλάς, σε κάνουν και πεινάς... το έχετε προσέξει εσείς ?

Αστερόπη, θα μπω να δω τη συνταγή σου.