ξεκιναω ατκινς..... - Page 85
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 85 of 103 FirstFirst ... 3575838485868795 ... LastLast
Results 1,261 to 1,275 of 1536
    Member
    Γειά σας παιδάκια να'μαι κι εγώ!!!! Πρώτη μέρα atkins σήμερα!!! Να σας πω τι έχω φάει να μου πείτε τη γνώμη σας και να μου πείτε αν με παίρνει να φάω και μια ομελετίτσα με μανιτάρια και λίγο λουκάνικο γαλοπούλας.
    Λοιπόν: Πρωΐ- 1 φύλλο μαρόυλι, 1 φέτα γαλοπούλα, 1 φέτα τυρί κίτρινο
    Δεκατανό- 1 φύλλο μαρόυλι, 1 φέτα γαλοπούλα, 1 φέτα τυρί κίτρινο
    Μεσημέρι-2 μπριζόλες και μια ντομάτα
    Απόγευμα- 1 κομματάκι σοκολάτα sweet&balance
    Βράδυ-????????????

Senior Member
    γεια σου κριαρακι...καλη αρχη..προσοχη στις ντοματουλες εχουν πολλους υδατανθρακες..προτιμαμε πρασινη σαλατα...βραδυ μπορεις ανετα να φας την ομελετουλα που λες...πρεπει να τρως σαλατες μεχρι 12-14 υδατανθρακες..φτιαξε ενα μπολακι πρασινη σαλατουλα με την ομελετα σου..και σε παιρνει για αλλη μια φετα τυρακι..

Senior Member
    Στην Atkins δεν δεν επιτρέπονται τα φρούτα? uzzled:

Member
    ευχαριστώ πολύ migg θέλω τόσο πολύ να έχω τη δική σου δύναμη!!!!!!!:starhit:

Senior Member
    break..oχι δεν τα επιτρεπει...κριαρακι...προσπ αθω οπως ολοι εδω και καθε μερα αγωνιζομαι-μαστε ολοι...εχουμε πολυ αγωνα μπροστα μας...ο ανθρωπος ολα τα μπορει..ειπαμε..στο μυαλο ειναι ο στοχος...

Senior Member
    Originally posted by migg
    break..oχι δεν τα επιτρεπει...

Δύσκολο μου φαίνεται χωρίς φρούτα!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    προσπαθω οπως ολοι εδω και καθε μερα αγωνιζομαι-μαστε ολοι...εχουμε πολυ αγωνα μπροστα μας...ο ανθρωπος ολα τα μπορει..ειπαμε..στο μυαλο ειναι ο στοχος...

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    οταν ξεκινησεις να ανεβαζεις υδατανθρακες ανα εβδομαδα και να φτανεις στους 30-40 την μερα θα μπορεις να φας και φρουτα...στις πρωτες φασεις ομως δεν επιτρεπει....

Senior Member
    migg μ' έχεις βοηθήσει πολύ με την δύναμη σου!!!!!!!!!!!

Senior Member
    προσπαθω να βγαλω απο το μυαλο μου οτι απαγορευμενο υπαρχει εντελως...σκεφτομαι οτι μπορω να φαω μονο απο τα επιτρεπομενα οσο θελω....ζαχαρη,αλευρι ασπρο,μακαρονια ασπρα,πατατες...τζιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιζ....(οσον αφορα την διατροφη που κανω ετσι??)

Senior Member
    οταν ξεκινησεις να ανεβαζεις υδατανθρακες ανα εβδομαδα και να φτανεις στους 30-40 την μερα θα μπορεις να φας και φρουτα...στις πρωτες φασεις ομως δεν επιτρεπει....

Θα την μελετήσω!!! Όμως δεν ξέρω εαν θα μου ταιριάζει κ δεν θέλω να ζορίζομαι κ πολύ!!!! :starhit:

Senior Member
    κοιτα επειδη με κουρασε λιγο η ατκινς οσον αφορα τα γαλακτοκομικα ξεκινησα απο τον μαιο ντουκαν...δεν μπορω χωρις γιαουρτι και επειδη ειχα και εχω πολλα κιλα θα κανα πολυυυυυυυυυυ καιρο να φτασω να ανεβαζω υδατανθρακες ωστε να μπορω να φαω γιαουρτι....

Senior Member
    προσπαθω να βγαλω απο το μυαλο μου οτι απαγορευμενο υπαρχει εντελως...σκεφτομαι οτι μπορω να φαω μονο απο τα επιτρεπομενα οσο θελω....ζαχαρη,αλευρι ασπρο,μακαρονια ασπρα,πατατες...τζιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιζ....(οσον αφορα την διατροφη που κανω ετσι??)

Αυτό είναι το θέμα να ελέγχεις το μυαλό!!!!!!!
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Αλήθεια πως τα καταφέρνεις? :spin::spin:

ααα παρεμπιπτόντως το πρωτεϊνούχο ρόφημα τέλειο!!!!

Senior Member
    το σοκολατενιο πηρες?πως τα καταφερνω ε?αν σου πω θα γελασεις..σκεφτομαι οτι εχω κανει εγχειρηση και οτι αν φαω θα με πειραξει και θα παω να το βγαλω...ασε..ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται...μια φορα την εβδομαδα θα φαω κατι απαγορευμενο αλλα μεχρι εκει...

Senior Member
    Nαι το σοκολατένιο καθώς είμαι κ εθισμένη στη σοκολάτα!!!!!!!!!!

Και εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω, μια μέρα την εβδομάδα να την έχω ελεύθερη κ τις υπόλοιπες μέρες να μετράω θερμίδες!!!!!!

Την atkins δεν με βλέπω να την κρατάω για εμένα θα είναι πολύ δύσκολο χωρίς φρούτο κ γάλα!!!unk:unk:unk:

Page 85 of 103 FirstFirst ... 3575838485868795 ... LastLast