καταραμενα γλυκα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    αυτη τη δυναμη θελησης και το πεισμα που τα πουλανε ρε κοριτσια;;; :blush: παω στοιχημα πως οι αντρες δεν εχουν την ιδια αναγκη για ζαχαρη...περιμενω να μου το επιβεβαιωσει και ο filipparas! παντως σας θαυμαζω ολους, ειστε η κινητηριος δυναμη μου, μπαινω καθημερινα στο forum για παραδειγματισμο μπας και ξεκολλησει ο εγκεφαλος μου αλλα και η ζυγαρια μου!

Senior Member
    Έλα μου ντε! Προσπαθούμε να αντλήσουμε έμπνευση ο ένας απ' τον άλλον. Για μένα άρχισε να φυσάει πνοή άνοιξης και ανανέωσης. Είπα να δείξω λίγο μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την εμφάνισή μου, αφού με είχα παρατήσει εντελώς και ξεκίνησα ήδη με αποτρίχωση και μανικιούρ. Σειρά έχουν τα μαλλιά και παράλληλα προσπαθώ να αρχίσω και πάλι να τρώω φυσιολογικά, χωρίς επιτυχία βέβαια. Στόχος μου είναι να χάσω μέχρι τα τέλη Αυγούστου δέκα κιλά. Εφικτό, δε λέω, αλλά η όρεξή μου είναι στα ύψη και πέφτω από τη μία αποτυχία στην άλλη. Ελπίζω η ανανεωμένη μου εμφάνιση να μου δώσει κουράγιο να ξεκινήσω δυναμικά και να μην κάνω πισογυρίσματα. Για να δούμε, θα τα καταφέρω?

Senior Member
    Στανταρακι θα τα καταφερεις!Εγω πρωτη φορα ξεκιναω διατροφη (η λεξη διαιτα δε μ αρεσει) συνειδητοποιημενα αλλα με σαμποταρουν τα γλυκα...μη τα ξαναλεμε! Δυστυχως εδω που ειμαι δεν εχω την πολυτελεια να ξεχαστω και να ανανεωθω αλλα σε λιγες μερες ερχεται το Πασχα και θα μου ανεβασει το ηθικο αφου θα παω σπιτι μου στους δικους μου ανθρωπους. Μακαρι να με δουν εστω και λιιιιγο αδυνατισμενη, θα πυροδοτησει μεγαλη δυναμη! Αντε αισιοδοξια!

Senior Member
    Τι καλά που έχεις να παλέψεις μόνο τα γλυκά! Σκέψου να σκέφτεσαι να φας τα πάντα, κάθε μέρα, όλη μέρα! Αλλά είπαμε, αισιοδοξία και δύναμη! Θα τα καταφέρουμε!! :thumbup:

Senior Member
    Νιώθω πραγματικά τυχερή που δεν μ αρεσουν τα γλυκά, ειδικά η σοκολάτα
    αλλα τα αλμυρά τα ξεσκίζω καθημερινώς.

Senior Member
    δε σ αρεσουν;;;UNPISTEUTABLE! πως το κανεις;;;θελω κι εγω!!! εμενα πχ η πιτσα δε μου κλεινει το ματι μπροστα σε ενα cheesecake που ομολογουμενως θεωρω σχεδον οργασμικο :bigsmile:

Senior Member
    Αυτό είναι το δράμα μου: Εμένα μου κλείνουν το μάτι και τα δύο! Χάθηκε ο κόσμος να μου κλείνει το μάτι κανένα μαρούλι?

Senior Member
    Originally posted by connie
    παω στοιχημα πως οι αντρες δεν εχουν την ιδια αναγκη για ζαχαρη...περιμενω να μου το επιβεβαιωσει και ο filipparas!
    Απαντώ για τον εαυτό μου, δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να βρώ το μέτρο. Ζώ σε τρία mode τα τελευταία χρόνια:

α) το τωρινό όπου τρέφομαι σωστά και πολύ σπάνια μου έρχεται η επιθυμία για κάτι "απαγορευμένο". Οι αταξίες που έχω κάνει τους τελευταίους 3 μήνες είναι ελάχιστες με τη συντριπτική πλειοψηφία να γίνεται αναγκαστικά λόγω περιστάσεων(τούρτα σε γενέθλια, κανά τυροπιτάκι σε πάρτυ, ποτό σε έξοδο/επίσκεψη κλπ). Αυτή τη φορά θεωρώ οτι τρέφομαι πιο καλά και ελπίζω αυτό να με βοηθήσει να αποφύγω το β)

β) το εντελώς αντίθετο που με εχει πιάσει 2 φορές στο εύρος 110-120 κιλά και ήδη με προληματίζει αν θα ξαναρθει και πως θα το αντιμετωπίσω. Τότε τρέφομαι αποκλειστικά σχεδόν με γλυκά. Αλλά μιλάμε για απίστευτες ποσότητες.

γ) Κάποια περίοδος(μετά τη γλυκοφαγία και αφού έχω πάρει πίσω ακριβώς οτι έχω χάσει) που τρώω φυσιολογικά με κάποια ξεσπάσματα σε γλυκά και αλμυρά. Συγκριτικά πολύ μικρότερες γενικά σε σχέση με τις άλλες δύο.

Ανάθεμα κι αν σου απάντησα βέβαια, μάλλον δεν έχω απάντηση. ΤΩΡΑ δε μου έρχονται επιθυμίες για γλυκά, τουλάχιστον οχι ανεξέλεγκτες...

Senior Member
    κατι καταλαβα παντως σ ευχαριστω, το χα παντα απορια γιατι οι αντρες δεν ορμανε στις τουρτες και τις σοκολατες οταν ειναι στεναχωρημενοι! και παρεπιπτοντως μπραβο σου!τρομερη προσπαθεια κανεις!ευχομαι και εις κατωτερα!και στα δικα μου!

Senior Member
    Σαν απάντηση σε στεναχώρια δε μου αυμβαίνει, αυτό είναι αλήθεια.

Ευχαριστώ, εννοείται και στα δικά σου!

Senior Member
    δε σ αρεσουν;;;UNPISTEUTABLE! πως το κανεις;;;θελω κι εγω!!! εμενα πχ η πιτσα δε μου κλεινει το ματι μπροστα σε ενα cheesecake που ομολογουμενως θεωρω σχεδον οργασμικο :bigsmile:
    βασικα με πιανει λιγο πονοκεφαλος μετα το γλυκο
    και για μενα ενα τσιζκεικ δεν λεει τιποτα μπροστα σε ενα πιτογυρο με τζατζικι

Senior Member
    Originally posted by κατέ
    βασικα με πιανει λιγο πονοκεφαλος μετα το γλυκο
    και για μενα ενα τσιζκεικ δεν λεει τιποτα μπροστα σε ενα πιτογυρο με τζατζικι
    Θα συμφωνησω απολυτα με την κατέ!!!!!!

Συμφωνω και εγω με Κατε.Το μοναδικο γλυκο που μου κανει κουκου ειναι το παγωτο!

Originally posted by Ava
    Αυτό είναι το δράμα μου: Εμένα μου κλείνουν το μάτι και τα δύο! Χάθηκε ο κόσμος να μου κλείνει το μάτι κανένα μαρούλι?
    :wink2:

Senior Member
    Χαχαχαχα, maroulaki με έκανες και γέλασα!
    Εσένα δεν σε τρώω, είσαι καλόοο!!!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast