CLA - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33

Thread: CLA

Senior Member
    Που αλλο πονουσες??? Τωρα παω στον φαρμακοποιο να τον ρωτησω τι τζαμπα 30 ευρω εδωσα γ@@@το

Senior Member
    Προχθες αγορασα την κρεμα tryple action της lymola και τρομαξα πραγματικα εβαλα στην κοιλια κ στα ποδια μου μετα απο 5 λεπτα κοκκινησαν πριστηκαν κ με εκαιγαν τα ποδια κ η κοιλια ετρεχα στο σπιτι σαν την τρελη ουτε ρουχα δεν μπορουσα να βαλω εκανα μπανιο μπας κ βγειμ κ σταματησει να με καιει τιποτα 1 ωρα κρατησε αυτο ναι μπορει να εκανε ωραιο κ λειο το ποδι αλλα το τι τραβηξα μεχρι να σταματησει να καιει αφου εβαζα κρυο νερο στις περιοχες που εβαλα κρεμα κ το ενιωθα ζεστο πανω μου τρελαθηκα

Senior Member
    Κοκκινη σαν αστακος ειχα γινει κ καψιμο

Senior Member
    Κοριτσια μωλις γυρησα απο τον φαρμακοποιο μου ειπε να συνεχισω να τα περνω .Τα συμπτωματα αυτα λεει που εχω σημαινει οτι κανουν δουλεια κ δρουν στις λιποαποθηκες μου.Εκατο φορες τον ρωτησα κ επιμενει συνεχιζεις μου ειπε

Senior Member
    Οποτε οπως καταλαβαινετε συνεχιζω

Senior Member
    Nαι κ αναλογως λεει που τα εχει καθεμια αλλες εχουν ψωμακια αλλες κοιλια κ.ο.κ

Κορίτσια τελικά το πήρε καμία για πολύ καιρό? Ζεί ακόμα? :P
    Το πήρα σήμερα απο το φαρμακείο αλλά τώρα που διάβασα εδώ για τσιμπηματάκια και φουσκώματα, τρόμαξα λιγάκι:crazy:
    Χριστίνα;
    Αννα;

Senior Member
    Εγω το παιρνω σαν συμπληρωμα 2 μηνες κ μου φαινεται μια χαρα.Η φιλη μου που μου το συστησε το παιρνει μηνες μαζι με αλλα συμπληρωματα -ειναι αδυνατη απλως προσεχει την υγεια της-κ ειναι πολυ ευχαριστημενη.Επαναλαμβαν� � το παιρνω σαν συμπληρωμα μαζι με το φαγητο οχι για αδυνατισμα για υγεια κ ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα.

Και εμένα μου είπαν ότι κάνει γενικά καλό, όχι μόνο για αδυνάτισμα κλπ, γιαυτό και το πήρα.
    Οχι ότι θα με χάλαγε βέβαια να μου μειώσει το λιπος όπως λέει:smilegrin:
    Lessing εσύ πόσες κάψουλες παίρνεις την ήμερα? Γιατί ίσως παίζει ρόλο και αυτο στις παρενέργειες...
    Το κούτι το δικο μου πάνω γράφει 3 την ημέρα και ο ξάδερφος μου που είναι γυμναστής μου είπε 4-5, δλδ πάνω απο 3400mg γιατί αλλιώς λεει δεν κάνει δουλειά...Ναι κάλα...Εγω λέω να αρχισω με 2 βασικά και θα δούμε! Ασε που είναι και πανακριβο, αν παιρνω τόσες θα ξεπουληθώ:lol:

Senior Member
    εγω κοριτσια το σταματησα... αλλα για οικονομικους λογους.. οσο καιρο το επαιρνα παντως ειδα διαφορα.. παρολο που το ειχα ριξει στις μερεντες εχανα αρκετο λιπος και η πιο σημαντικη διαφορα,σε μενα τουλαχιστον, ειναι οτι "εδεσε" πιο γρηγορα το σωμα μου.... μολις ειμαι λιγο καλυτερα οικονομικα θα το ξαναρχισω παραυτα !

Senior Member
    Ασημενια καλημερα το σταματησα γιατι μου ανοιξε την ορεξη ,με αποτελεσμα να βαλω 1,5 κιλο .Ειναι στον οργανισμο τι να πω

Κορίτσια thnx για τις απαντήσεις! Αυριο θα το ξεκινήσω και ο Θεος βοηθός:bigsmile:

Χριστινάκι όντως είναι ακριβά αλλά επειδή κάπου διάβασα νομίζω ότι παίρνεις της powerhealth, να κοιτάξεις και άλλεσ εταιριες γτ παραείναι ακριβά! εγώ με τα ίδια λεφτά πήρα της Lanes και είναι διπλή ποσότητα (60 κάψουλες)!

Senior Member
    Originally posted by Ασημένια
    Και εμένα μου είπαν ότι κάνει γενικά καλό, όχι μόνο για αδυνάτισμα κλπ, γιαυτό και το πήρα.
    Οχι ότι θα με χάλαγε βέβαια να μου μειώσει το λιπος όπως λέει:smilegrin:
    Lessing εσύ πόσες κάψουλες παίρνεις την ήμερα? Γιατί ίσως παίζει ρόλο και αυτο στις παρενέργειες...
    Το κούτι το δικο μου πάνω γράφει 3 την ημέρα και ο ξάδερφος μου που είναι γυμναστής μου είπε 4-5, δλδ πάνω απο 3400mg γιατί αλλιώς λεει δεν κάνει δουλειά...Ναι κάλα...Εγω λέω να αρχισω με 2 βασικά και θα δούμε! Ασε που είναι και πανακριβο, αν παιρνω τόσες θα ξεπουληθώ:lol:
    1 τη μερα

Junior Member
    εγω παιρνω χρονια το cla! μην σας πω απο τοτε που βγηκε στην αγορα!!! η μαμα μου και η αδερφη μου ειναι φαρμακοποιοι και εχω δουλεψει πολλα χρονια στο φαρμακειο.
    Λοιπον το cla ανηκει στα ωμεγα λιπαρα. Μειωνει το λιπος που εχει αποθηκευμενο ο οργανισμος, κυριως στην κοιλιακη περιοχη και την περιφερεια. Πρεπει να ακολουθουμε διατροφη οταν το παιρνουμε (δυστυχως!!!!)
    Η μεγιστη δοση ειναι 3600mg την ημερα εφοσον καποιος κανει γυμναστικη. Η δοση που προτεινω εγω ειναι 2000-2400mg ημερησιως. Το cla της power δεν το συστηνω. Αν παιρνεις τα mg που απαιτουνται (κι οχι 1600mg γιατι ειναι πολυ λιγο!) βγαινει πολυ ακριβο. Εγω αυτο που προτεινω ειναι το cla της nature's plus η της health aid. (εχω δοκιμασει οτι κυκλοφορει απο αδυνατιστικο στο φαρμακειο, αλλιως δεν μπορεις να το πουλησεις!!)
    Ελπιζω να μην θεωρηθει οτι κανω διαφημιση στα προιοντα.
    Αααααα οσο για τα τσιμπηματα και τα φουσκωματα που ειπε μια κοπελα, εγω πρωτη φορα το ακουω. Μηπως ηταν καμμια δυσανεξια σε καποιο τροφιμο? Εγω τοσα χρονια τα παιρνω και δεν εχω παθει τιποτα.
    Ελπιζω να βοηθησα. Ολοκληρω βιβλιο εγραψα!!!!! Καλη επιτυχια σε ολες κοριτσακια!!!!

Junior Member
    Τωρα ειδα οτι το tickerακι μου ειναι λαθος!!! Πολυ θα ηθελα να ημουν 54!!!!!!!!!!!!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast