Results 1 to 11 of 11
Thread: size one
-
07-04-2011, 00:25 #1
size one
γεια σας εχει δοκιμασει καμμια σας το size one της power health???? και αν ναι εντυπωσεις??λεω να παρω τιποτα μηπως κ βοηθηθω
- 07-04-2011, 01:01 #2
Ουτε για αστειο...
07-04-2011, 01:56 #3
Ενα πραγμα θα σου πω, αν τα "μαγικα ματζουνια" ηταν πραγματικα, δεν θα υπηρχαν παχυσαρκοι.
Ολα αυτα των φαρμακειων ειναι ακριβως σαν τους πωλητες μαγικων ελιξίριων που υποσχοντουσταν τερμα στη τριχοπτωση, θεραπειες ολων των ασθενειων, που τα πωλουσαν
πισω απο καρα που τα σερνανε γαιδουρια. Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα, μονο που τα "καρα" ειναι πλεον τα φαρμακεια.
07-04-2011, 07:23 #4
Λοιπον ακου εγω περυσι ειχα δοκιμασει ολα τα σκευασματα που κυκλοφορουν στα φαρμακεια... Αυτο που κανουν κατα τη γνωμη μου ειναι να σε ξεφουσκωνουν τις πρωτες δυο- τρεις μερες τελειως, να σε στραγγιζουν δλδ... ετσι βλεπεις μια πολυ σημαντικη πτωση στη ζυγαρια και αυτο σου δινει κουραγιο. Παρ'ολα αυτα δεν αδυνατιζουν... σε καμια περιπτωση.... Το συγκεκριμενο ειναι φετινο προιον... τις προηγουμενες χρονιες υπηρχε το Xs-xpress με χαπια και αναβραζοντα... Βγηκε απλα κατι φανταζομαι να αντικαταστησει ενα ηδη κορεσμενο προιον....
Ολα αυτα ισως να βοηθανε σε ενα 5% της προσπαθιας... αλλα χωρις διατροφη και κυριως γυμναστικη δεν γινεται τπτ...
08-04-2011, 00:15 #5
Πανε σε καταστημα με βιολογικα και παρε λουιζα...Εχει και ωραια γευση .Ταραξακο και ιπποφαες.Η πες του να σου κανει ενα μειγμα.
Χιλιες φορες καλυτερα απο το να τα σκασεις στους απαταιωνες της power health..
08-04-2011, 00:43 #6
Εχει δικιο η Πηνελοπη! Εγω αρχισα διαιτα πριν λιγο καιρο,και εχανα περιπου 1,5 κιλο την εβδομαδα. Αρχισα να παιρνω xxxxxxx (Ολα αυτα παρομοια ειναι αλλα δεν αναφερω πλεον τι παιρνω εγω,γιατι καπου διαβασα πριν μερικες μερες σε παλιο ποστ οτι καποιοι κανουν διαφημιση προιοντων κτλ,και δε θελω σε καμια περιπτωση να θεωρηθει οτι κανω κατι τετοιο) και τωρα χανω 2-2,5 την εβδομαδα ΑΛΛΑ ταυτοχρονα εχω αυξησει αρκετα την ασκηση.
Και εννοειται οτι κανω πολυ καλη διατροφη. Οποτε μπορω να πω,χωρις να ειμαι σε θεση να το αποδειξω βεβαια,οτι τα 2,2 κιλα που χανω οφειλονται στη διατροφη και την ασκηση,
και ισως ενα 0.3 στο xxxxxxx. Το οποιο δε νομιζω να κανει και τιποτα το ιδιαιτερο,το μονο που μπορω να εγγυηθω ειναι οτι οντως κοβει την ορεξη!
Απο κει και περα,οποιο σκευασμα και να παρεις,ειτε ειναι χαπια,συμπληρωματα διατροφης,υγρα,τσαγια,ειδι� �οι καφεδες,σαλιο σαλιγκαριου και οτιδηποτε αλλο,αν δεν συνδυαζεται με σωστη διατροφη χαμηλων θερμιδων και αρκετη ασκηση,δεν προκειται να δεις ικανοποιητικο αποτελεσμα,περαν του ξεφουσκωματος της πρωτης εβδομαδας....
01-05-2011, 19:34 #7
paidia hlikrina dokimase to SIZE ONE kai pio megalh apath den yparxh!!!!! Milame ta eperna treis ebdomades me gymnastikh kai den eida kamia diafora sthn zigaria mou! Afiste pou exoun apesia gefsh! Hlikrina den ta sinistw sen kanena!
01-05-2011, 21:22 #8
εγω δεν το δοκιμασα και ουτε προκειτε να ξαναπαρω σκευασμα... εχω ενα κουτι με acaixrta απο το φαρμακειο , οχι αυτο κυκλοφορει μεσω ιντερνετ , το περνω εδω και 2 εβδομαδες , την πρωτη με κανονικη διατροφη χωρις ασκηση το αποτελεσμα εβαλα ..... αυτη την εβδομαδα κανω διαιτα και ασκηση 30 λεπτα καθε μερα (εκτος σημερα ) που ειναι κυριακη και ειναι μερα ξεκουραση και εχασα 1 κιλο οσο επρεπε να χασω με την διατα και την ασκηση , τπτ παραπανω!!! συμπερασμα : τσαμπα τα 38 ευρω που εδωσα... μπορουσα να παω κομμωτηριο ή για νυχια με αυτα τα λεφτα, αλλα αφου τα πληρωσα αναγκαστηκα τα περνω γιατι λυπαμαι τα λεφτα που εδωσα. ολα το ιδιο ειναι τπτ δεν κανουν και εχω παρει και αλλα πολλα στο παρελθον με το ιδιο αποτελεσμα φυσικα...
04-05-2011, 18:56 #9
Kai pollh kala kaneis!!! Makari na xaseis!!!
Paidia egw exw mathei oti den prepei na kanoume gimnastikh gia na xasoume ta kila kai meta thn paratame.... O skopos einai na thn iothetisoume os tropo zwhs!!! Grafite se mathimata xorou, pante ston stibo me ths kollites sas!!!! Etsi xaneis diaskedazontas! Oxi otan skeftese poses thermides ekapsa!!!!
:smilegrin:
04-05-2011, 21:39 #10
εγω παλι ξεκινησα περπατημα ....
τωρα που εφτιαξε και ο καιρος .. βαζω στο Mp3 την μουσικουλα που μου αρεσει και επρπαταω τουλαχιστον 3 φορες τη βδομαδα απο 1 ωρα , και επιλεγω καθε φορα διαφορετικες πορειες μεσα στη πολη για να μην βαρεθω .. και πηγαινω και απο τμηματα που εχει ανηφορα για λιγο .. αλλα εκει πραματικα τα φτυνω :P
25-06-2013, 16:14 #11
Kalispera se olous.Kalo kalokairi na exoume.Exw ena erwtima .Exei dokimasei kaneis to size one premium formula?Mesa se ena xrono exasa 5 kila xwris idiaiteri prospatheia apla ekopsa to vradino.Twra epidi exw kolisei thelw na xazw alla 5 duskoleuomai arketa.Na pw oti perasa simera apo to farmakeio kai akousa thetika sxolia gia auto to skeuasma.Malista kapoies exoun dei apotelesmata se kila k pontous.Apla an to exei dokimasei kapoia as mou pei.Euxaristw filakia:starhit:
Η αποχή από τις ερωτικές σχέσεις είναι επιλογή ή συνέπεια;...
09-05-2025, 22:38 in Σχέσεις και Επικοινωνία