ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ

ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΙ Κ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ!ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ,ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΠΑΛΕΥΩ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΙΤΕΣ Κ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ...ΓΙἈΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ,ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Κ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΖΩΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    emma καλώς ήρθες εφόσον λες πως έχεις εδώ κ καιρό που παρακολουθείς το φόρουμ όλο κ κάποιες ιδέες θα έχεις πάρει για όσα σε απασχολούν!από ότι είδα ο Φίλιππος σου έδωσε ήδη το λινκ για το θέμα την σληβ,επίσης υπάρχει κ το θέμα για το Νοσοκομείο του Ρίου,δεν χρειάζεται να ανοίγεις καινούριο θέμα για κάθε μία ερώτηση που έχεις!!! και αν μπορείς σε παρακαλώ μην γράφεις κεφαλαία,είναι κουραστικό κ σημαίνει ότι φωνάζεις.

Τι ασφαλεια εχεις;Επισης υψος-κιλα

Junior Member
    Originally posted by marou_laki

γεια σου marou_laki εχω ασφαλεια ΝΑΤ(οικος ναυτου).ειμαι 1,74 125kg

Originally posted by emma000
    Originally posted by marou_laki

γεια σου marou_laki εχω ασφαλεια ΝΑΤ(οικος ναυτου).ειμαι 1,74 125kg
    Αυριο πρωι θα παρεις τηλεφωνο την ασφαλεια σου και θα ρωτησεις αν καλυπτουν επεμβασεις παχυσαρκιας.Γιατι δεν την γνωριζω την ασφαλεια σου.
    Καλως ηρθες!