Results 196 to 210 of 235
-
31-01-2012, 15:00 #196
Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν τέτοια ώρα με ξύπνούσαν από το χειρουργείο. Εγώ βόγγαγα και παρακάλαγα να με ξανακοιμησουν και σκεφτόμουν τι πήγα κι έκανα ο μ@κ@κ@ς; Δεν ήξερα και δεν περίμενα τόσο πόνο(ναι είμαι απο αυτούς που πόναγαν πολύ το πρωτο 24ωρο).
Ενα χρόνο μετά λοιπόν: Είμαι 49 κιλά ελαφρύτερη. Αισθάνομαι 10 χρόνια νεότερη και η ψυχολογία μου δεν έχει καμίο μα καμία σχέση με πρν ιαπό ενα χρόνο.Κέρδισα τα μικρά πράγματα που είχαν λείψει από την ζωή μου και αισθάνομαι υπέροχα . Οχι ότι έλυσα τα προβληματά μου χάνοντας τα κιλά. Αλλα έχω απιστευτη δύναμη στο να τα αντιμετωπίζω και να παλεύω για κάτι καλύτερο. Δεν μετανιώνω ούτε στιγμη για την αποφασή μου και σήμερα το γιορτασα πηγαινοντας και πάλι γυμναστήριο μετα από 2 μήνες. Δεν ξέρω τι μου επιφυλλάσει το μέλλον. Ξέρω όμως πως αν πάψω να προσπαθώ θα χάσω εγώ κι η οικογενειά μου. Και πάλι σας ευχαριστώ για την διακριτική παρουσία σας!
- 31-01-2012, 15:35 #197
Χρόνια σου Πολλά Yannaki μας προπάντων με υγεία και ευτυχία!!! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου και την δύναμη σου! Είσαι από τα άτομα που έχουν καταφέρει όχι μόνο να αλλάξουν την ζωή τους αλλά και το μυαλό τους μέσα από όλο αυτό το ταξίδι
. Καλές γυμναστικές σου εύχομαι και πολλές απολαύσεις!
31-01-2012, 15:43 #198
Originally posted by yannaki
Οχι ότι έλυσα τα προβληματά μου χάνοντας τα κιλά. Αλλα έχω απιστευτη δύναμη στο να τα αντιμετωπίζω και να παλεύω για κάτι καλύτερο.
31-01-2012, 17:29 #199
Μπράβο Yannaki, εύχομαι να γιορτάσεις πολλές ακόμα επετείους! Συγκινητικά και αληθινά αυτά που έγραψες...
Πάνω που σκεφτόμουν αν πρέπει να ανεβάσω το τόπικ για μια αηδιούλα που μου συνέβη σήμερα, ίσως πρώτη φορά στη ζωή μου πέρασα καλά ψωνίζοντας ρούχα, όχι απλά πέρασα καλά αλλά μου έφταιξε η μέρα δλδ... ενώ λοιπόν είχα πάει κέντρο για κάτι δουλίτσες και ρουτίνιαζα βλέπω εκπτώσεις σε ένα μαγαζί με αθλητικά και λέω ας μπω να πάρω κανά ρούχο για το γυμναστήριο. Μπαίνω λοιπόν ως συνήθως με τη ψυχολογία "τι κάνω τώρα εγώ ο χοντρός εδώ μέσα, άντε να πάρουμε κάτι γρήγορα να φύγουμε" και ζητάω από τη πωλήτρια ένα σορτσάκι και μπλουζάκια και το μου απαντά; Ε; " Δε ξέρω αν θα έχουμε το νούμερο σας, έχουμε μόνο μεγάλα νούμερα!!!!" Και ναι λοιπόν, το σορτσάκι που ήθελα υπήρχε σε large και πάνω και χρειαζόμουν medium(Ναι! medium! ακόμα δε το πιστεύω!) οπότε πήρα ένα άλλο ενώ μπλούζες μου έδωσε large επειδή "φαίνεται οτι γυμνάζομαι και είμαι μυώδης!!!"(δεν είδε τη βιοχλαπάτσα βέβαια από κάτω αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
Αυτά!
31-01-2012, 18:57 #200
Απλά καταπληκτικό Φιλ!
31-01-2012, 19:55 #201
Originally posted by filipparas
Μπράβο Yannaki, εύχομαι να γιορτάσεις πολλές ακόμα επετείους! Συγκινητικά και αληθινά αυτά που έγραψες...
Πάνω που σκεφτόμουν αν πρέπει να ανεβάσω το τόπικ για μια αηδιούλα που μου συνέβη σήμερα, ίσως πρώτη φορά στη ζωή μου πέρασα καλά ψωνίζοντας ρούχα, όχι απλά πέρασα καλά αλλά μου έφταιξε η μέρα δλδ... ενώ λοιπόν είχα πάει κέντρο για κάτι δουλίτσες και ρουτίνιαζα βλέπω εκπτώσεις σε ένα μαγαζί με αθλητικά και λέω ας μπω να πάρω κανά ρούχο για το γυμναστήριο. Μπαίνω λοιπόν ως συνήθως με τη ψυχολογία "τι κάνω τώρα εγώ ο χοντρός εδώ μέσα, άντε να πάρουμε κάτι γρήγορα να φύγουμε" και ζητάω από τη πωλήτρια ένα σορτσάκι και μπλουζάκια και το μου απαντά; Ε; " Δε ξέρω αν θα έχουμε το νούμερο σας, έχουμε μόνο μεγάλα νούμερα!!!!" Και ναι λοιπόν, το σορτσάκι που ήθελα υπήρχε σε large και πάνω και χρειαζόμουν medium(Ναι! medium! ακόμα δε το πιστεύω!) οπότε πήρα ένα άλλο ενώ μπλούζες μου έδωσε large επειδή "φαίνεται οτι γυμνάζομαι και είμαι μυώδης!!!"(δεν είδε τη βιοχλαπάτσα βέβαια από κάτω αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
Αυτά!
31-01-2012, 21:07 #202
yannaki k filippara συγχαρητήρια για τη προσπάθεια κ την αλλαγή που καταφέρατε τον τελευταίο χρόνο!!!! :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
31-01-2012, 22:48 #203
Υannaki σου αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου. Χαίρομαι που έχεις καλή ψυχολογία γιατί κι εγώ μετά την επέμβαση έχω ακριβώς την ίδια καλή ψυχολογία. Τα προβλήματα θα υπάρχουν πάντα στη ζωή μας, καταφέραμε όμως να λύσουμε ένα σοβαρό πρόβλημα και να καλυτερέψουμε τη ζωή μας. Και αφού έγινες 1 έτους χιχιχι σου εύχομαι χρόνια πολλά και καλά.
31-01-2012, 23:00 #204
Filippara καλά ξηγήθηκες και έκανες ψώνια. Αλλά να μη βρίσκεις και ρούχα επειδή έχουν μεγαλύτερο από το νούμερό σου! Φοβερή αίσθηση έτσι; Γέλασα πολύ με τη βιοχλαπάτσα! Ωραία λέξη, δεν την είχα σκεφτεί ποτέ. Μια χαρά είμαστε και ν'αφήσεις τις βιοχλαπάτσες μας ήσυχες! Τι να κάνουμε τώρα; Όταν κάνουμε λάθη πληρώνουμε και τις συνέπειες. Ε και μία συνέπεια είναι και η βιοχλαπάτσα μας, μέσα σ'όλα κι αυτή. Όσο για την ψυχολογία του χοντρού προσπαθώ κι εγώ να την ξεπεράσω ακόμα. Πριν λίγο καιρό πήγαινα στη στάση του λεωφορείου και το είδα να έρχεται. Έπρεπε να τρέξω για να το προλάβω και σκέφτηκα ωχ πως να τρέξω, δεν μπορώ, θα λαχανιάσω και δεν θα το προλάβω. Και στο καπάκι σκέφτηκα πόσο ηλίθια είμαι; Αφού τώρα μπορώ να τρέξω, κι έτσι κι έκανα!
01-02-2012, 03:39 #205
Originally posted by yannaki
Κι εκεί που κάναμε τα δικά μας με το μικρό μου ξαφνικά γυρνάει και μου λέει: Μαμα μου σ΄αγαπώ πολύ και είσαι πολύ όμορφη. Και πριν ήσουν αλλά τώρα είσαι ακόμα πιο όμορφη που αδυνάτισες! Είναι 7 χρονών και με αυτή του την κουβέντα με έβαλε σε πολλή σκέψη. Αν ένα παιδί σε αυτή την ηλικία αντιλαμβάνεται τι εστί η διαφορά μεταξύ αδυνατου και παχύσαρκου γιατί μας φαίνεται περίεργο που μας το λένε οι μεγάλοι και πολλοί από εμάς το εκλαμβάνουν ως κακία; Μήπως απλά εμείς πρώτοι και καλύτεροι εστιαζουμε στο πάχος μας και το παιρνάμε στους γύρω μας;
Και από την άλλη σκέφτομαι πως είναι δυνατο τα πρώτυπα σε τόσο μικρές ηλικίες να είναι τόσο έντονα που ένα παιδάκι λέει στη μαμά του οτι σε προτιμώ τώρα περισσότερο από πριν;
Υ.Γ.1. Οταν ο μικρος μου αδερφος εμαθε οτι θα κανω επεμβαση για να χασω τα κιλα μου, μονο που δεν εκλαψε! Με παρακαλαει ακομα να μην την κανω! Γιατι λεει οταν τον αγκαλιαζω γεμιζει η αγκαλια του και δεν θελει να το χασει αυτο! Και οτι αν το κανω γιατι νομιζω οτι δεν ειμαι ομορφη, ειμαι χαζη γιατι ειμαι λεει Θεα!!! Ειναι 11 παρεπιπτοντως!
Υ.Γ.2. 1000 συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη, ειμαι σιγουρη οτι ειναι πολλα, αλλα εχω ξεχασει να γραφω στα ελληνικα! :sniff:
01-02-2012, 09:29 #206
yannaki επέτειο και εσύ ε? πόσο συγκινητικό αυτο που σου είπε το βλαστάρι σου. Κι όμως καταλαβαίνουν και έχουν αποψη. Εγώ δεν θεωρώ ότι ένα παιδάκι τέτοιας ηλικίας έχει αναπτύξει τέτοια "κακα" πρότυπα όχι ακόμη τουλάχιστον. Απλά αυτό που ήμασταν εμείς δεν ήταν απλά μερικά κιλά παραπάνω που μας κατέτασε στην κατηγορία υπερβαρος, αλλά νοσογόνος παχυσαρκία που έχει επιπτώσεις στην ζωή μας γενικά, ουτε να παίξεις μαζι του μπορούσες όπως ήθελες, ουτε είχες την ενέργεια που έχεις, ουτε το χαμογελο,διαθεση, αυρα ουτε ουτε. Ολα αυτά συν την βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης το παιδί φυσικό είναι να μην θέλει την πρώτερη κατάσταση και να προτιμα την νέα , είναι το πακέτο καρδούλα μου.
Επιπλέον θεωρώ ότι τα παιδιά είναι λάθος να θεωρούν φυσιολογικό το παχύσαρκο σώμα , δεν είναι και δεν πρέπει να είναι γιατί αν το πιστέψουν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσουν το πρόβλημα.
Φίλιππε και εσύ με συγκίνησες ( μα τι έχω πάθει??? έγκυος είμαι φτου φτου) . Είναι μοναδικό αυτό το συναίσθημα που βίωσες. Εγώ θυμάμαι είχα καθήσει στο δοκιμαστήριο μονη μου και έκλεγα από την χαρά μου, αφου μέχρι σκεφτηκα να φορέσω το ρούχο ανάποδα να φαίνεται η ετικέτα με το νούμερο , το Νουμερο . Με γεια σου τα καινούργια ρουχαλάκια σου , να τα χαρείς !! Όσο για την βιοχλαπάτσα δεν το συμερίζομαι , συμφωνώ με την πωλήτρια ότι είσαι μυώδης αντρας, τώρα αν έχεις και λίγη χαλάρωση τι να κάνουμε? γιαυτο και τα ρούχα του γυμανστηρίου για το παλέψουμε και αυτό. Προτείνω να διαλέξεις το μαγαζι από όπου πάντα ήθελες να ψωνίσεις και να μπεις να δοκιμάσεις ρούχα, αν έχεις και χρήματα πάρε και κάτι, είναι μεγάλο ψυχολογικο Boost !!!!
02-02-2012, 09:08 #207
Αυτό το συναίσθημα στα μαγαζιά αρχικά το έχω κι εγώ. Δηλαδή ακόμα δεν έχω συνηθίσει στην ιδέα ότι μπορώ να μπω σε όποιο μαγαζί θέλω γιατί μπορώ να βρω στο νουμερό μου οτι θέλω. Το σκέφτομαι : θα έχει για μένα εδώ στο νουμερο μου ή θα είναι όλα μικρά; και μετά συνηδητοποιώ πως πλέον δεν έχω τέτοιο θέμα!
Katie μου αχ πόσα κοινά στοιχεία έχουμε και σε πολλά σημεία διαβάζοντας την ιστορία σου απόρρισα που περάσαμε σχεδόν από τα ιδια στάδια. Καλή συνέχεια και απόλαυση και σε σένα.
Γιωτάκι αυτή πιστεύω είναι και η ουσιαστικη διαφορά . Η δύαναμη να παλεύεις. Πριν πάλευα με τα κιλά μου και μόνο ξέρετε σκέψεις τύπου "πως έγινες έτσι, γιατί δεν μπορείς να τα χάσεις, αχρηστη είσαι κλπ κλπ". Και τώρα παλεύω με τακιλά μου αλλά όχι όπως πριν και δεν μου είναι βραχνάς όπως πριν ένα χρόνο.
02-02-2012, 17:49 #208
ʼντε βρε παιδιά, να τα ζήσουμε κι εμείς οι λεύτερες. :starhit:
02-02-2012, 19:46 #209
Filipara εγω ευχομαι παντα τετοια ζησε αυτο που με πολυ κοπο εχτισες και η προσοπικη μου αποψη ειναι καλυτερα αδυνατος και να εχεις καπια χαλαρωση παρα παχυσαρκος - τσουποτος και με προβληματα υγειας γιατι ειμαι σιγουρος πως οπως και στην δικη μου περιπτωση οταν ειμουν στα 180 κιλα εγκυμονουσαν πολοι κινδυνοι για νοσηματα.
02-02-2012, 22:49 #210
Thaks everyone!
Ιάσονα πριν λίγο καιρό είχα διαβάσει μια αντίστοιχη δική σου ιστορία και είχα πάθει ταύτιση. Συμφωνώ με όσα λες 100% αλλά όπως και να έχει όσο έλεγα στα τέτοια μου(γκουχ γκουχ) η χαλάρωση πριν μερικούς μήνες τόσο με απασχολεί τώρα... λογικό να μας απασχολούν τα τωρινά προβλήματα αλλά σαφέστατα παίρνω χίλιες φορές τη χαλάρωση παρά τη προηγούμενη κατάσταση...
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....