Results 16 to 30 of 235
-
09-04-2011, 05:18 #16
Μπράβο yannaki τέλειο το θέμα που άνοιξες .
Μια εμπειρία με αρκετά κιλά που έχασα ήταν πριν 3-4 χρόνια, όταν με διατροφή ατκινς έχασα 45 κιλά σε 8 μήνες(θα τα έχανα γρηγορότερα αλλά έκανα μια παραλλαγή της που είναι λίγο πιο άνετη αλλά καθυστερεί λίγο παραπάνω σε απόδοση) , από 180 έπεσα στα 135, νόμιζα ότι δεν παταω στο έδαφος ,η ενέργεια μου που ήταν μεγάλη και στα 180, αλλά χάνοντας κιλά έγινε τούρμπο .
όλα ήταν πιο εύκολα όπως τα λέτε κι εσείς , από το πιο απλό καθημερινό, να καθίσεις άνετα σε μια καρέκλα καφετέριας ,από το να δέσεις τα κορδόνια σου με ευκολία , από τη σεξουαλική διάθεση που ανεβαίνει ,από την άνεση στο ντύσιμο ,και όχι όλη την ώρα να διορθώνεις της ζώνες της τιράντες τα παντελόνια και να τράβας της μπλούζες που ανεβαίνουν .από το να βολεύεσαι στο κάθισμα του αυτοκίνητου , από το να μη κουράζεσαι όλη μέρα στη δουλεία και να ανεβαίνει και η απόδοση σου , από το πιο άνετο περπάτημα , ύπνο , και κάθε τι καθημερινό πράγμα που γίνεται πιο εύκολα και πιο άνετα.
Τα κιλά τα έβαλα πάλι μετά από 1+ χρόνο αφού γύρισα ξανά στης παλιές κακές συνήθειες και έτρωγα ξανά πολλούς υδατάνθρακες σε συνδυασμό με πολύ πρωτεΐνη.
Αλλά ετοιμάζομαι να κάνω χειρουργείο (σληβ) για να δώσω ένα τέρμα σε αυτήν την περιπέτεια .
- 09-04-2011, 08:59 #17
welldah σε ευχαριστώ πολύ για το ποστ σου.... ήταν σαν να διάβαζα μέρος την δικιάς μου ιστορίας.... Πραγματικά μου δίνεις δύναμη...
09-04-2011, 10:39 #18
Τωρα που τα λέτε όντως μεγάλες οι αλλαγές, μόνος σου καμιά φορά δε το παίρνεις είδηση, περίεργο. Κι εγώ φοράω παλιά αγαπημένα(και ελάχιστα φορεμένα)ρούχα πλέον και κολυμπάω σε αυτά που φόραγα πριν 3 μήνες. Ακόμα και μερικά από δώρα ή απο αγορές σε στιγμές υπεραισιοδοξίας που δεν είχα φορέσει ποτέ.
Επίσης δε πονάει τίποτα πλέον από γόνατα και κυρίως αστράγαλους που ήταν το πρόβλημα μου, ακόμα και τη μέρα που έπαιξα μπάσκετ. Κάθομαι πιο αναπαυτικά παντού χωρίς το φόβο οτι κάποια καρέκλα μπορεί και να μη με χωρέσει.
Αρκετός κόσμος μου έχει πει κιόλας οτι είναι μεγάλη η αλλαγή και διάφορα κολακευτικά, στο καθρέφτη δε το βλέπω πάντως
Μπράβο ρε συμφορουμιτάκια που με βοηθήσατε να τα διακρίνω, thanks!!! καλή συνέχεια σε όλους!!!
09-04-2011, 12:53 #19
yannaki και polinaki σας ευχαριστώ για τα όμορφά σας λόγια. Είναι υπέροχο να διαβάζω τις αλλαγές που βιώνετε όλοι και να ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα τις νιώσω κι εγώ.
P.S. Απόστολε πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα'ναι( και αυτή τη φορά ελπίζω οριστικά)! :wink1::wink1::wink1:
09-04-2011, 18:05 #20
Φιλιππάκι μου είδες ; Τα 20 κιλά σίγουρα κάνουν τη διαφορά.
Μ΄αρέσει που ανεβαίνω και πάλι σκάλες χωρίς να μου κόβεται η ανάσα(αν και φουλ καπνιστρια).
Μου αρέσει που έκανα αποτρίχωση γιατί δεν σκεπτόμουν"που π'αω ο τοφαλος και ποιος θα νοιαστει!
Μου αρέσει που έκλεισα ραντεβού σε σπα για απολέπιση και μασάζ! (σας είπα ξανανιώθω γυναίκα και αναζητώ αυτες τις μικρες χαρές που μας ανεβάζουν ψυχολογικα!)
Μου αρέσει που βλέπω αυτό το υπέροχο ανοιξιάτικο απόγευμα και ετοιμάζομαι για βόλτα με το γιο μου!!!(ο αντρας μου τρέχεςι το buggy του )
Μου αρέσει....
09-04-2011, 18:09 #21
α και μου αρέσει που μπορώ και φοράω πάλι τα αγαπημένα μου ψιλοτάκουνα χωρίς να πονάω!!!!!
09-04-2011, 19:19 #22
Originally posted by yannaki
α και μου αρέσει που μπορώ και φοράω πάλι τα αγαπημένα μου ψιλοτάκουνα χωρίς να πονάω!!!!!
Αυτό ισχίει και για μένα κιας είμαι μόνο στα 13 κιλά!!!!!
09-04-2011, 21:28 #23
περιμένω την εγκριση απο το ΙΚΑ και λογικά θα προλάβω να μπω χειρουγείο πριν κλείσουν για καλοκαίρι ( επιτροπή 15 Ιουνίου). Το θέμα μου είναι πλέον όχι ο φόβος για το σφάξιμο ( που είναι υπαρκτός) και την ταλαιπωρία της δίψας μετά ( και βρε παιδιά το λένε όλοι ότι με το σληβ δε πεινάς, αλλά μου φαίνεται απίστευτο), ο φόβος μου λοιπον ειναι η χαλάρωση. Διάγω το δεύτερο μιστό της 4ης δεκαετίας της ζωής μου και ήδη υπάρχει χαλάρωση ψηλά στους μηρούς και στην κοιλιά. Χαλάρωση που δεν υπήρχε εκεί πριν απο 5 χρόνια πχ. με το χάσιμο των κιλών, οκ κάνεις γυμναστική ( που μου αρέσει και δε πηγαινα για λογους ,,,ντροπής, βλέπετε στο ελλάντα δνε υπάρχουν πραγματικά γυμναστηρια για αναγεννησιακους), αλλά όλο το περισεύον δέρμα, τι το κάνετε? Υπάρχει περείπτωση να μη χρειαστεί χειρουργείο μετά? παλεύεται το θέμα με τους πλισέδες? ( βλέπετε εγώ εκτος απο τα καθημερινά πραγματα και το τέρμα του πόνου των γονάτων , την εξτρα ενέργεια, προσδοκώ και στο βλέμμα του άλλου φύλου). Στη θάλασσα τι γίνεται? με το μαγιό υπάρχει θέμα αισθητικό?
αυτα,, πλζ χελπ ισα για να ξερω τι θα περιμενω,,,,
09-04-2011, 22:55 #24
Thea μου, εγώ προσωπικά έχω αρκετή χαλάρωση στην κοιλιά. που δεν γλυτώνω την κοιλιοπλαστική με τίποτα. Τώρα αν με την γυμναστικη μπορείς να γλυτώσεις κάτι, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Φαντάζομαι είναι και θέμα δέρματος....
11-04-2011, 00:10 #25
xm,,, βεβαια απο τον αμπακο που κουβαλω καλυτερος ο πλισες, αλλα βρε παιδι μου δεν υπαρχει λυση?? αλλη πλην του σφαξιματος??? σα κοτοπουλο θα νοιωθω στο τελος,,,
11-04-2011, 10:32 #26
Μία ακόμη αλλάγη που έχω παρατηρήσει είναι οτι πλέον δε με χωράει το σπίτι. Απολαμβάνω τον ανοιξιάτικο καιρό και θέλω να είμαι συνέχεια έξω. Να πώ βόλτα στην Αθηνα να πάω βόλτα για καφέ με φίλους να πάω για ψώνια(αυτό δυσκολο γιατί τα λεφτά δεν φτάνουν!!)Γενικά δεν βαριέμαι πια να σηκωθώ από τον καναπέ!!!
12-04-2011, 22:28 #27
υπεροχο τοπικ yannaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω ειμαι πολυυυυυυυυυυυ φρεσκια.......:duh: αλλα εχει αλλαξει η ψυχολογια μου....εξωτερικα οχι δν εχω αλλαξει ιδιαιτερα αλλα το μεσα ειναι αλλιωτικο...... σκεφτομαι το αποτελεσμα.....:tumble: σκεφτομαι οτι το τολμησα....... σκεφτομαι οτι μπορω να ελπιζω σε ολα οσα εσεις παραπανω περιγραψατε.......ολα αυτα τα μικρα που πραγματικα κανουν την διαφορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απο την ημερα που αρχισα να ανεβαινω στην ζυγαρια χωρις να προσευχομαι για το αποτελεσμα.......ενιωσα την διαφορα!!!!!!!!!!!!!!!! θα επανελθω.....πολυ συντομα.....με νεες εμπειριες χαρας:tumble:
μεχρι τοτε....καλη δυναμη σε ολους μας......και ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ......ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kis s:
17-04-2011, 11:51 #28
Και ανεβηκα στη ζυγαρία και βλέπω 97!!!!! Ελα! Τρελάθηκα χοροπήδηξα αλλαξε η διαθεσή μου δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω από την χαρά μου!
Ξαφνικά αισθάνθηκα ακόμη πιο δυνατή σα να ψήλωσα 5 πόντους! Πιο αναλαφρη κοίταζα το καινόυργιο παντελόνι το όποιο έχει σακουλιάσει και αυτό(σε λιγότερο από 2 εβδομάδες και είπα οκ συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατα!!! ΠΑΩ έξω με το γιο μου περπατάω άνετα και δεν κουράζομαι!!!
17-04-2011, 12:09 #29
Αχ τί ωραία Γιάννα μου!!!!!!!! και εις κατώτερα!!!!
Εμείς σήμερα ήμαστε καλεσμένοι για φαγητό, και δεν ήξερα τί να βάλω. Ξαφνηκά έπεσε στα χέρια μου ένα παντελόνι που εφαρμόζει σαν κολάν αλλά είναι από ύφασμα, όχι lycra, και το φορούσα τότε που ήμουνα στα 105 κιλά περίπου. το είχα φορέσει μόνο 2 φορές και μετά δεν μου έκανε.
ΚΑι σήμερα σκεφτόμουνα να το βάλω? μα θα μου κάνει? μπα δεν το νομίζω. κτλ. Τελικά το δοκίμασα, και όχι μόνο δεν μου έκανε, αλλά είχε και πολύ πιο καλή εφαρμογή από τότε που το πήρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και έτσι το έβαλα και έβαλα και ένα μπλουζοφόρεμα το οποίο είναι στενό στην περιφέρεια!!!!!!!!!!
Καλέ πως άλλαξε έτσι το σώμα μου? με έβλεπα στον καθρέφτη και έλεγα μα είναι δυνατόν? έχω μαζέψει τόσο πολύ με μόνο 13.5 κιλά που έχασα?
Αχ νιώθω υπέροχα~!!!!!!
17-04-2011, 22:30 #30
χαίρομαι πολύ με τη χαρά σας κοριτσια, και ευχομαι να τη βιωσω και εγω συντομα!
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή