Πως αλλαξε(και αλλαζει) η ζωή μας μετά την επέμβαση! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 235
    Senior Member
    Σε 2 μέρες κλείνω 7 μήνες μετά την επεμβαση. Τι άλλαξε στη ζωή μου; Πολλά... Είμαι πολυ αισιοδοξη πλέον σχεδόν για τα παντα και μου είναι πιο ευκολο να παλεύω τις καθημμερινές δυσκολίες της ζωής και αυτό οφείλεται στην διαθεσή μου που είναι πιο θετική και με βοηθάει να παλέψω. Η καθημερινοτητά μου σε σχέση με περσι τέτοιο καιρό είναι εντελώς διαφορετική. Βγαίνω έξω χωρίς να ντρέπομαι ,φοράω τα ρούχα που θέλω, τα ψώνια έχουν γίνει απολαυση και όχι βραχνάς αν θα βρω νουμερο....Χωράω στις καρέκλες όπου και να πάω , στη θάλασσα δεν σκάω από τη ζέστη, περπατάω και δεν κουράζομαι, απολαμβάμω το παιχνίδι με το παιδί μου και ενα σωρο μικροπράγματα που με δυσκόλευαν στην καθημερηνότητά μου που δεν μπορούσα να κάνω(όπως το να κόψω τα νύχια στα πόδια μου).
    Αν με ρωτήσει κάποιος αν το μετάνιωσα, η απάντηση είναι ΟΧΙ. Σίγουρα θα ήταν προτιμότερο να τα είχα χάσει αυτά τα κιλά χωρίς επεμβαση αλλά εφόσον δεν μπορούσα να κρατήσω διαιτα και να αλλάξω τρόπο ζωής ήταν η καλύτερη απόφαση που μπορούσα να πάρω για τον εαυτό μου και κατα συνέπεια για τους γύρω μου. Δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα. Εχω ακούσει για πολλούς που τα ξαναπήραν τα κιλά πίσω και για αλλους που κρατιούνται στο ιδιο επίπεδο. Αυτό που ξέρω είναι πως προσπαθώ να αλλάξω στάση απέναντι στο φαγητό και μεχρι ενα βαθμό το έχω καταφέρει. Επίσης έχω βάλει τη σωματική ασκηση στην καθημερηνότητα μου και επιδιώκω να κινούμαι πιο πολύ, να μην βαριέμαι να πάω στο περίπτερο περπατώντας ή να μην παίρνω το ασανσερ για να ανέβω 2 οροφους. Εύχομαι όλοι όσοι έχουν κάνει ή πρόκειται να κάνουν την επέμβαση να απολαμβάνουν αυτά τα μικροπράγματα όπως εγώ και να μπορέσουμε όλοι να κρατήσουμε την απώλεια μας εφόρου ζωής με την όποια προσπαθεια χρειάζεται.

Junior Member
    γεια σας παιδια...! διαβαζω εδω τις ιστοριες σας και επιτελους νιωθω πως καποιος μποει να με καταλαβει...πιστευω οτι μοναχα εσεις μπορειτε να με βοηθησετε..ειμαι 20 χρονων..περισυ πηρα 25 κιλα και απο 70 πηγα στα 95...οταν συνηδητοποιησα οτι ειχα γινει διπλασια αποφασισα να ξεκινησω διατροφη..μονη μου χωρις διαιτολογους , αλλα σωστα..ετρωγα συχνα μικρα γευματα , γραφτηκα γυμναστηριο και καταφερα να χασω 15 κιλα...πηγα στα 80 λοιπον... πρεπει να χασω παρα πολλα ακομη καθως το υψος μου ειναι 1,57 ..το προβλημα μου ειναι οτι οποτε σταματαω τη διατοφη- διατα ξαναπαιρνω...δεν μπορω να το κανω σαν τροπο ζωης..το βλεπω σαν διατα...και καθε φορα που δεν ειμαι καλα η εχω αγχος το ριχνω στο φαγητο και τα γλυκα..απο τοτε ειμαι συνεχεια 80 , 83, 86 , 80 και παλι απο την αρχη..θα μπορουσα να κανω το sleeve στα κιλα και στην ηλικια μου..? νομιζετε θα με βοηθουσε να εχανα 20 κιλα ακομα και να τα διατηρουσα στην υπολοιπη ζωη μου.?? τι θα πρεπει να προσεχω μετα..??? και τι θα μπορω να τρωω.???please help me!!!!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Μαρία,,,,το έγραψες σε ένα-δύο θέματα,μην γεμίζεις σε παρακαλώ με το ίδιο ποστ παντού!

Senior Member
    Μια και επανήλθε το θέμα έστω και από σπόντα, να σας πω κάτι που άλλαξε στη ζωή μου τελευταία.
    Ενώ τα περασμένα χρόνια ελάμβανα κοπλιμέντα για το χαρακτήρα μου κτλ κτλ μόνο,άντε κανένας που και που μου έλεγε ότι έχω ωραία φάτσα, από τότε που η αλλαγή στα κιλά μου είναι εμφανής, παίρνω κοπλιμέντα και για την εμφάνιση, καλά είναι! Το απολαμβάνω!:bisou:

Senior Member
    :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Φοβερή η αίσθηση ε Γιώτα; Κι εγώ το απολαμβάνω αν γίνει κάποιο σχόλιο, σε μένα βέβαια συνήθως γίνεται σε αντιπαραβολή με το "πριν" αλλά ΟΚ, να κάνεις κοπλιμέντο σε άνδρα για την εμφανισή του είναι κάπως ούτως ή άλλως...

Senior Member
    Όντως φοβερή!
    Αναγκαστικά Φίλιππε, νιώθω ότι θα βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα αυτό το "πριν" στα μάτια των άλλων...Ας κρατάμε μόνο την καλή διάθεση κάποιων να μας κοπλιμεντάρουν κ ας ξεχνάμε τα υπόλοιπα!

Senior Member
    Αχ!Τα μάτια-ζυγαριές!
    Κι εγώ τελευταία ακούω αρκετά κοπλιμέντα(σχεδόν απ'όποιον με βλέπει,ακόμα κι όσους συναντιόμαστε τακτικά)
    και η αντίδραση της αμηχανίας μου σε συνδυασμό με την ανικανότητα μου να συμμεριστώ την οπτική τους
    είναι να τους συστήνω επίσκεψη σε οφθαλμίατρο,να επιμένω πως πρόκειται για κανά δυό κιλά,πως είναι ευγενικοί,
    με αγαπούν και με βλέπουν έτσι,πως φοράω μαύρα(εκεί ακούω πως ούτως ή άλλως πάντα μαύρα φοράω)...
    Η αλήθεια είναι πως είναι αγενές αυτό που κάνω,αλλά αλήθεια δε μου αρέσει.Δε θέλω να ακούω κανένα σχόλιο
    για την εμφάνιση μου.Θέλω να περνώ απαρατήρητη ως άυλη ένα πράγμα...Κι όταν κάνουν και τη σύγκριση με το πριν,
    ειδικά με έναν τρόπο που υποτιμά έντονα το πριν,λες και δεν ήμουν και τότε εγώ,η ίδια που τώρα κολακεύουν
    πρόκειται για απόρριψη κι επιβράβευση δύο σε ένα.Τέλος πάντων...Ας κρατήσουμε την καλή τους πρόθεση...

Senior Member
    Εχεις δίκιο Ναταλία μου σχετικά με το πριν ότι αισθάνεσαι πως σε υποτιμά. Καμιά φορά κι εγώ έτσι το λαμβάνω... Από την άλλη όμως όταν μου το λένε άνθρωποι που με αγαπούν και τώρα όπως και πριν με ανεβάζει αρκετά. Από την άλλη δεν χρειάζομαι τα σχολιά κανενός γιατι ακόμη κι εγώ όταν περνάω διπλα σε ένα καθρέφτη και βλέπω την αλλαγή νομίζω ότι πρόκειται για κάποια αλλη....και χαίρομαι μόνη μου! Δεν άλλαξε ο χαρακτήρας μου ξαφνικά επειδή έχασα 45 κιλά. Εξακολουθ'ω να έχω τις ίδιες ανασφάλειες και τους ίδιους φόβους, εξακολουθώ όμως να είμαι και αισιόδοξη για το καλύτερο. Αυτό που άλλαξε μέσα μου και ακόμα προσπαθώ είανι η δυναμη με την οποία αντιμετωπίζω την ζωή μου και ότι παλεύω και πάλι για να είμαι αισιόδοξη.
    Βέβαια την Ναταλία που γνώρισα δεν νομίζω ότι μπορεί να την αλλάξει η απώλεια κιλών και νομίζω πως όσοι μας ξέρουν πραγματικά χαίρονται γιατι μας βλέπουν εμάς πιο καλά...

Senior Member
    σύμφωνα με τον γείτονα μου πρίν ήμουν τέρας και τώρα έγινα ανθρωπος. και αυτό μου το είπε καταμουτρα!!!! τι να πεις ....
    πάντως οι περισσότεροι δεν το εννοουν με τρόπο ότι πριν ήσουν χάλια αλλά για να τονίσουν την μεγάλη διαφορά. Συμφωνώ ότι πρέπει να κρατάμε το κοπλιμέντο, και τελος πάντων ας μην αρνιόματε ότι είχαμε "αφήσει" τους εαυτούς μας να φτάσει σε μια κατάσταση που σίγουρα δεν άρεσε και σε εμας τους ίδιους γιαυτο κάναμε και κάτι τόσο δραστικό για να το αλλάξουμε. Εξάλλου πολλοί είναι επίσης αυτοί που λένε " έγινες μια κούκλα/κούκλος καλά όχι ότι δεν ήσουν πριν αλλά τώρα....φυσάς"

Junior Member
    σύμφωνα με τον γείτονα μου πρίν ήμουν τέρας και τώρα έγινα ανθρωπος. [/quote]
    Katie μου, αν σε θυμάμαι καλά από μια φωτογραφία του πριν... αυτός κι αν θέλει οφθαλμίατρο, που λέει η Nadine! Και μεγάλη χοντράδα, και αναλήθεια.

Senior Member
    Originally posted by synnefia
    σύμφωνα με τον γείτονα μου πρίν ήμουν τέρας και τώρα έγινα ανθρωπος.
    Katie μου, αν σε θυμάμαι καλά από μια φωτογραφία του πριν... αυτός κι αν θέλει οφθαλμίατρο, που λέει η Nadine! Και μεγάλη χοντράδα, και αναλήθεια. [/quote]

σε ευχαριστώ πολύ συνεφια , αυτός δεν θέλει οφθαλμίατρο , είναι απλά μ@@@@ς και άξεστος. εξάλλου ο άνω απαράδεκτος χαρακτηρισμός δεν ταιριάζει σε κανένα παχύσαρκο άνθρωπο θεωρώ!!

Senior Member
    H εσωτερική ομορφιά είναι κάτι που εκπέμπεις είτε είσαι 200 κιλά είτε 100 είτε 50. Οι άξεστοι ήταν είναι και θα είναι άξεστοι. Και πριν σχολίαζαν και τώρα σχολιαζουν. Αυτό που είπα σήμερα σε κάποιον που έιχε να με δει από πριν το καλοκαίρι και με είδε τώρα και του έδειξα την κοιλιά μου που είναι το χάλι της το μαυρό(λόγω της εγκυμοσύνης που είχα ανοιξει οριζοντίως και καθέτως και μετά λόγω κιλών) δεν με νοιαζει η αλλάγη στην εμφάνιση(οχι οτι δε μ΄αρέσει κιολας) όσο το γεγονός πως αισθάνομαι πιο υγιης, με περισσότερες αντοχές σωματικά και ψυχικά και απολαμβάνω και πάλι μικρές χαρές που είχαν γίνει βάσανο. Εξακολουθώ όμως να θεωρώ τον εαυτό μου παχύσαρκο γιατί είναι αρρώστια και θέλει κυρίως για μένα πάντα και ψυχολογική αντιμετώπιση.

Senior Member
    yannaki..... δεν μπαίνω συχνά και δεν έχω παρακολουθήσει την πορεία σου... οπότε το -45 μου ήρθε ξαφνικά είχα μείνει στο -20, μπράβο σου κούκλα είσαι πολύ κοντά στο στόχο σου, και αν γυμνάζεσαι κιόλας ακόμα καλύτερα... καλή συνέχεια !

Senior Member
    Originally posted by synnefia

σύμφωνα με τον γείτονα μου πρίν ήμουν τέρας και τώρα έγινα ανθρωπος.
    Katie μου, αν σε θυμάμαι καλά από μια φωτογραφία του πριν... αυτός κι αν θέλει οφθαλμίατρο, που λέει η Nadine! Και μεγάλη χοντράδα, και αναλήθεια. [/quote]

Συμφωνώ κι επαυξάνω για το Κατερινάκι μας!ʼλλη ομορφιά εκείνη,άλλη η σημερινή.Ο τύπος προβάλλει την εικόνα του εαυτού του!

Senior Member
    Originally posted by alalumaki

yannaki..... δεν μπαίνω συχνά και δεν έχω παρακολουθήσει την πορεία σου... οπότε το -45 μου ήρθε ξαφνικά είχα μείνει στο -20, μπράβο σου κούκλα είσαι πολύ κοντά στο στόχο σου, και αν γυμνάζεσαι κιόλας ακόμα καλύτερα... καλή συνέχεια !
    :thumbup:

Και στα δικά σου Αλαλουμένια μου!Όχι ασφαλώς πως έχεις να χάσεις 45 κιλά...Χάιντε,να τελειώνει ο βραχνάς!ΜΠΟΡΕΙΣ! :love:

Κι εγώ είχα καιρό να προσέξω τικεράκι και μου ήρθε κάπως η αφαίρεση,αν και τη δεκάδα που κυκλοφορεί η κοκόνα μας τη θυμόμουν.
    Εντωμεταξύ έχεις χάσει μέσα σε οχτώ μήνες κάτι παραπάνω από μένα στους δεκαεφτά,συνυπολογιζομένο� � και του κατά πολύ μεγαλύτερου βάρους μου!
    Κοινώς μας ξεφτύλισες,κοπελιά!Κι εδώ όπως στα πετράδια!Και εις κατώτερα!Δώσε μου λίγη ακόμη από τη σκόνη σου να φάω!ʼμα κατέβω πάλι Αθήνα
    να έχεις οπωσδήποτε τον φίλο μου μαζί για να καταλάβω πως είσαι εσύ,αλλιώς μην παρεξηγηθείς αν δε σου μιλήσω...Φιλάκιααααααα :love:

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast