Cipralex - efexor/arvifax
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Senior Member

Cipralex - efexor/arvifax

Η ψυχ μου έγραψε τα Cipralex για να με βοηθήσουν, τα έχει πάρει κανείς; γνωρίζεται κάτι;

Βασικά έχω ακόμα πρόβλημα με τα efexor κ παιρνω το 37,5 οταν έχω ιλιγους κ τάσεις για εμετο κ θα συνεχίσω να το παίρνω κ αυτο.
    Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα, το efexor 37,5 δεν κυκλοφορεί πλεον, δεν το βρίσκω κ στο φαρμακείο μου είπαν ότι το αντικατεστησαν με το Arvifax 37,5
    υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κ γι αυτα κάτι;

έχω μπερδευτει..

Senior Member
    mmaria εγω επερνα τα σεροξατ και αντικαταστη8ικαν με την παροξετινη.τα ιδια ειναι.αυτα που σου γραψε ποσα μιλιγκραμ ειναι.ειναι για κατα8λιψη ε?

Senior Member
    Το Cipralex (εσιταλοπράμη) ανήκει στους εκλεκτικούς αναστολείς επαναπρόσληψης της σεροτονίνης (SSRIs) και αποτελεί αντικαταθλιπτική αγωγή. Πέρα από την κατάθλιψη, ενδεχομένως να χρησιμοποιείται και για τη θεραπεία κάποιων άλλων διαταραχών, στις οποίες έχουν ένδειξη τα αντικαταθλιπτικά (π.χ. διαταραχή πανικού, διατροφικές διαταραχές κ.ά.)
    k απ\' ότι κατάλαβα το Seroxat - Παροξετίνη πρεπει να ειναι παρομοιου τυπου, δεν γνωριζω κιολας..

με τα τύπου efexor/arvifax -> Βενλαφαξίνη, τι γινεται; δεν μπορω να καταλαβω, αδειασα ενα κουτι κ τωρα φοβαμαι μην με πιασει ιλιγγος κ πρεπει να παρω arvifax, γιατι δεν βρισκω efexor κ ειναι κολλημα, πρεπει να μιλησω με την γιατρο, γιατι δεν ξερω αν κανει επειδη το λεει ο φαρμακοποιος, γιατι θα παιρνω κ τα Cipralex
    μπερδεμα.. μπερδεμα..

Senior Member
    na soy po kati.esto me tous iliggous den 8a mporeis na fas kai 8a eisai stilaki opos eida kiolas ego aman kano na xaso kanena kilo.makari na eixa nauties lol

Senior Member
    ναι καλα.. κοντευω να σκασω.. μπαμ θα κανω..
    ουτε εγω χανω κ το αποδιδω στο όχι οτι τρωω πολυ, γιατι ειμαι με τις μερες μου.. αλλα στο οτι δεν κινουμαι καθολου..
    αλλο θεμα αυτο..
    δεν θα θελες σε καμια περιπτωση να εχεις ναυτιες-ιλιγγο που παθαινω, νομιζω ότι αλλου παταω, αλλου βρισκομαι, ανασαινω κ γερνει το καραβι, φουρτουνα, πολλα μποφορ κ ακινητη που καθομαι, δεν περναει χειροτερεύει κ δεν φευγει ευκολα

παντως αν καποιος εχει παρει τα φαρμακα, θα θελα να μου πει κ αν ειχαν παρενεργειες, αν βοηθησαν κλπ.

Tο σημαντικό είναι να πάρεις τα φάρμακα που σου έγραψε και να ξεκινήσεις τη θεραπεία σου.
    Γιατί αλλιώς την επόμενη φορά που θα πάμε για μπάνιο θα σε βάλω να φας άδειο αχινό με τα αγκάθια......

Senior Member
    loooooooooool ναι να τα παρεις.για να στα γραψανε παει να πει οτι ειναι καλα.

Senior Member
    θα δειξει.. να δεις πως το λεει η παροιμια.. αν καεις απ\'το κουρκουτι, φυσάς κ το γιαούρτι..

Junior Member
    Κι εγώ Μαράκι πιστεύω ότι πρέπει να εμπιστευτείς τον γιατρό σου και να κάνεις μια προσπάθεια με τα φάρμακα που σου προτείνει....στο κάτω-κάτω, δεν έχεις να χάσεις κάτι!
    εγώ σου έχω πει ότι με τα Efexor έχω δει μια βελτίωση αλλά σίγουρα σε κάθε άνθρωπο δρουν διαφορετικά....τα χάπια που λες δεν τα γνωρίζω αλλά καλό είναι να τα πάρεις.....όλα θα πάνε καλά..θα το δεις....εγώ πάντως όρεξη έχω αρκετή για φαγητό....χι,χι,χι . άντε καλή αρχή με την νέα σου θεραπεία.....
    φιλάκια

Senior Member
    βρε τα efexor τα έπαιρνα, αλλα μου καναν κακο κ προσπαθω να τα κόψω, καταργήθηκε το 37,5 που ειναι για το σταδικακο κ το εχουν αντικαταστησει με το arvifax
    αυτο λεω.. αν γνωριζει καποιος τι γίνεται;
    το cipralex θα το παρω.. μπας κ δω κανα καλο!

Junior Member
    Γεια! Παίρνω Cipralex εδώ και 4 μήνες... Η μόνη παρενεργεια που αντιμετωπίζα ήταν κάποιοι ιλλιγγοι με καθε αυξηση της δόσης, που ωστοσο περνούσαν μεσα σε δυο μέρες. ΕΙμαι στην μεγιστη δόση των 20mg... Η καταθλιψή μοθ εχει λυθεί σχεδον, η αγχώδης διαταραχη μου ανήκει στο παρελθον. Τo Cipralex ανήκει στα πιο επαναστατικα αντικαταθλιπτικα που υπάρχουν αυτη την στιγμη στην αγορα.... Ειναι πολύ επιλεκτικα ως προς την δράση τους, πολύ γρήγορα (πρώτη βελτίωση σε 5-10 μέρες) και ουσιαστικα στερούνται παρενεργειων. Ωστόσο για τον καθένα κανει και αλλο φάρμακο... απλα δοκιμασε το!

Member
    παιρνεις το φαρμακο του αλεξη τσιπρα!
    τσιπραλεξ!

Senior Member
    fkm σε ευχαριστώ που έγραψες.. είπα κ γώ, δεν τα παίρνει κανείς!
    παρενέργειες όντως δεν έχω παρατηρήση κ όντως πολύ αποτελεσματικά.. διατηρούμε..

\"εκτος απ\'τον τσιπραλεξ.. χαχα πλάκα έχει dead_can_dance

Senior Member
    συγγνωμη επειδη εδω και 2 μερες παιρνω effexor μαζι με ζολοτριν τι κακο σας εκανε???τι παρενεργειες ειχατε?εγω το παιρνω 2 μερες και καπως ηρεμησα απο το να αυτοκτονησω οι ιδεες βεβαια υπαρχουν ακομη....

Senior Member
    καλησπέρα afrula, απλά σε εμένα δεν ταίριαξε το effexor, με αφησε άυπνη, μες την υπερένταση, με έκανε χειρότερα με λίγα λόγια. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν θα ταιριάξει σε σένα, στον καθένα ότι φάρμακα των βοηθούν.

Page 1 of 2 12 LastLast