Results 1 to 11 of 11
-
06-04-2011, 05:38 #1
εχει δοκιμασει κανεις power plate;
τωρα με το ελλειπτικο στο σπιτι εχω τρελαθει, μ'αρεσει παρα πολυ αλλα δεν "κεντραρει" στη κοιλια μου που εχω τη περισσοτερη χαλαρωση, μου ειπαν για το power plate και βρηκα ενα με 800 ευρω. Αλλα πριν το παρω με δοσεις, μηπως μπορει να μου πει κανεις για προσωπικη του/της επειρια με το μηχανημα;
- 06-04-2011, 05:44 #2
πηρε η αδερφη μου οταν εχασε 40 κιλα,αλλα δεν της εκανε τιποτα...
Απο προσωπικη επμειρια δεν ξερω,αλλα στην αδερφη μου τζιφος....
06-04-2011, 07:03 #3
Eχει απαγορευτει παντου εκτος απο την Ελλαδα... εχει οντω; αποτελεσματα απ'οτι ξερω...
06-04-2011, 13:02 #4
Κοπελαρα μου , αν κανεις power plate μονη σου , το μονο σιγουρο ειναι οτι θα παθεις ασχημο τραυματισμο σε γονατα και μεση.
Ακομα και ενα εκατοστο να καθεσαι λαθος επιβαρυνει τρομερα τα σημεια που σου ειπα.
Power plate ΜΟΝΟ μαζι με εξειδικευμενο γυμναστη αλλιως θα εχεις σοβαρο προβλημα....
06-04-2011, 13:10 #5
Originally posted by marou_laki
Κοπελαρα μου , αν κανεις power plate μονη σου , το μονο σιγουρο ειναι οτι θα παθεις ασχημο τραυματισμο σε γονατα και μεση.
Ακομα και ενα εκατοστο να καθεσαι λαθος επιβαρυνει τρομερα τα σημεια που σου ειπα.
Power plate ΜΟΝΟ μαζι με εξειδικευμενο γυμναστη αλλιως θα εχεις σοβαρο προβλημα....
καλυτερα να χαλασεις αυτα τα λεφτα για συνεδριες σε ενα γυμναστηριο, φτιαχνουν πολυ καλα πακετα με γυμναστικη και power plate μαζι
06-04-2011, 14:46 #6
επειδη ειμαι γυμναστρια κ κανω περσοναλ με αυτο κ εννοειται το εχω δοκιμασει κ σεμενα, εχει αποτελεσματα οντωσ αλλα με τιποτα δν θα σ λεγα να το παρεισ κ να κανεισ απο μονη σ χωρισ καποιον να ξερει.
06-04-2011, 19:28 #7
με τα ιδια χρηματα παιρνεις πακετα σε γυμναστηρια οπως σου ειπαν κ παραπανω, απλα δεν αξιζει να το διακινδυνευσεις μονη σπιτι.
ρωτα καποιον που εκανε στο γυμναστηριο αν θα το εκανε σπιτι μονος, πιστευω θα σου απαντουσαν οπως εγω, δηλαδη οχι...
εχουν δικιο οι κοπελες, το πιο πιθανο να κανεις μια τρυπα στο νερο, αν δε κανεις μαζι κ καμμια τρυπα στην υγεια σου...
για την κοιλια κανε διαδρομο, περπατημα, βοηθα πολυ!
06-04-2011, 21:59 #8
Εγω εχω ενα. Το πηρα εδω και ενα μηνα. Βεβαια, η μητερα μου ειναι φυσικοθεραπευτρια με εμπειρια χρονων. Μου λεει αυτη τι στασεις να παρω ακριβως για να μην επιβαρυνθώ. Η αληθεια ειναι οτι εχω δει μεγαλη βελτιωση. Ιδρωνω ΠΟΛΥ και βλεπω αποτελεσματα. Το θεμα ειναι οπως ειπαν και οι αλλοι η επιβλεψη. Εαν το αγορασεις οπως εγώ απο καποιο καταστημα με επαγγελματικα ειδη γυμναστικης σου δινουν μαζι και dvd. Αν θες να το ρισκαρεις...
07-04-2011, 11:53 #9
θα συμφωνήσω με όλους τους παραπάνω....είναι πολύ καλό αλλά μονο με επίβλεψη καποιον που ξερει αλλιως κ αποτελεσμα πιθανα να μην δεις αλλα και θα τραυματιστεις. εγω εκανα 3 μηνες και η αληθεια ειναι οτι σε συνδυασμο με αλλη γυμανστική και διαιτα ειχα δει τρελα αποτελεσματα......αλλα βεβαια σε γυμναστηριο αγκαλιά με την γυμναστρια μου :smilegrin:
07-04-2011, 15:53 #10
Εκανα για 3 μήνες σε συνδυασμό με διάδρομο 30 λεπτά μετά το μηχάνημα αμφίπλευρη δόνησης. Δεν ήταν power plate το μηχάνημα λεγόταν αλλιώς. Τώρα νομίζω ότι έχει βγάλει και η power plate μηχάνημα με αμφίπλευρη δόνηση. Επειδή το έχω ψάξει πολύ θα πρέπει να βρεις μηχάνημα με αμφίπλευρη δόνηση και όχι ΚΑΘΕΤΗΣ.... Η ΚΑΘΕΤΗ καταστρέφει τα πάντα....
Επίσης μην αγοράσεις γιατί αυτά τα οικιακά πρώτον δεν είναι καλά και δεν κάνουν δουλειά και δεύτερον θέλει επίβλεψη και μάλιστα από καλόν γυμναστή που να ξέρει τι του γίνεται.
Εγώ είδα τεράστια διαφορά στη σύσφιξη .... Πλέον είναι και φτηνά στα γυμναστήρια μπορείς να βρεις με 10 εύρώ το μάθημα.
11-04-2011, 08:41 #11
ουχ τρομαξα... ευχαριστω πολυ κοριτσια =)
εχει ενα γυμναστηριο εδω, αλλα ζηταει 200-κατι ευρω για 3 φορες την εβδομαδα. Και λεει για να δω αποτελεσματα πρεπει να κανω 2 μηνες.
συνολο 400 ευρω, και με σχεδον διπλασια βρισκω για το σπιτι που θα μου μεινει κιολλας αν ξεφυγω παλι στο μελλον.
Ετσι το σκεφτηκα. Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες =)
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία