ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 94
    Senior Member
    Καλημερα ακικουλακιιι καλη εβδομαδα σε ολες τις τσουπρες και καλη δυναμη!! Ρε κοριτσια ακομα με αυτο το θεμα ασχολειστε; Για ψαχτειτε λιγο! Εχετε πιο συμαντικα θεματα να ασχοληθειτε!

Για μισο λεπτο.Αν η bad ειναι εγγυος , ποιος ο λογος να ψαχνει για διαιτες και να γραφει στο καθημερινο ζυγισμα;
    Φως φαναρι πως ψαχνει τροπους να τραβηξει την προσοχη.Μα για ποσο ηλιθιες μας περναει;

Και για να προλαβω αντιδρασεις.Κανεις δεν αρνηθηκε την στηριξη σε κανεναν.Ημουν νεα και "γερασα" σε αυτο το σαιτ...
    Εχουν δει πολλα τα ματια μου .Εχω δει πολλες αλλοκοτες συμπερφιφορες με τον εναν η με τον αλλον τροπο , αλλα δε δεχομαι
    απο καμια μπαντ να με θεωρει ηληθια.
    Θα ειμαι η πρωτη που θα ξεχασω ο,τι εγινε -γιατι εχουν γινει πολλα- αν βγει και πει μια ειλικρινη συγγνωμη και κανει
    την αυτοκριτικη της. Αλλα ετσι οχι , δε το δεχομαι .Ποσο μαλλον αν βαζει μπροστα μια ψευτικη [;;;;] εγκυμοσυνη.
    Τετοια υπουλα μεσα δε τα σηκωνει ο εγωισμος μου.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Δεν ξέρω Betty μου, τι να πω..
    Εύχομαι να μην είναι αλήθεια αυτά που φαντάζομαι. Αν υποψιαστώ ότι ένας άνθρωπος έχει την ανάγκη και κυρίως πραγματοποιεί το να λέει ψέμματα σχετικά με την ταυτότητά του (γιατί άραγε?) ή σχετικά με μία εγκυμοσύνη, που ξέρω πόσο λαχταρά, εμένα δε μου δημιουργεί θυμό, αλλά λύπη.
    Προσπάθησα να το ρίξω στην τρελίτσα, για να αποφορτιστεί η κατάσταση, αλλά διαπιστώνω ότι υπάρχει θυμός. Κάπου διάβασα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παίζεται τέτοιο παιχνιδάκι. Είμαι θλιμμένη, γιατί το θέμα μάλλον έχει βαθύτερες προεκτάσεις.
    ʼβα μου νομίζω οτι το θέμα είναι πολύ πιο απλό, μη ταράζεσαι, ούτε με ντροπή έχει να κάνει κατα τη γνώμη μου...

Νομίζω οτι απλά η κοπέλα ήθελε να αποχωρήσει και να το κάνει γνωστό σε όλους αυτό, αλλά επειδή την προηγούμενη φορά που ξαναένοιωσε έτσι άνοιξε τόπικ και το ανακοίνωσε αποχαιρετώντας όλους, έγινε μεγάλο θέμα, προτίμησε τώρα να βάλει αντιπρόσωπο την κατα φαντασίαν εξαδέρφη, μήπως και δεν καταλάβουμε οτι αποχωρεί.
    Όσο για την εγκυμοσύνη , μακάρι να είναι αλήθεια και να πραγματοποιηθεί η μεγάλη επιθυμία της.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Δεν ξέρω Betty μου, τι να πω..
    Εύχομαι να μην είναι αλήθεια αυτά που φαντάζομαι. Αν υποψιαστώ ότι ένας άνθρωπος έχει την ανάγκη και κυρίως πραγματοποιεί το να λέει ψέμματα σχετικά με την ταυτότητά του (γιατί άραγε?) ή σχετικά με μία εγκυμοσύνη, που ξέρω πόσο λαχταρά, εμένα δε μου δημιουργεί θυμό, αλλά λύπη.
    Προσπάθησα να το ρίξω στην τρελίτσα, για να αποφορτιστεί η κατάσταση, αλλά διαπιστώνω ότι υπάρχει θυμός. Κάπου διάβασα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παίζεται τέτοιο παιχνιδάκι. Είμαι θλιμμένη, γιατί το θέμα μάλλον έχει βαθύτερες προεκτάσεις.

Ava ολοι εχουμε προβληματα αλλα τα ψεμματα δεν θα βοηθησουν καμια...

Senior Member
    Ούτε και την ίδια τη βοηθούν. Μετάνιωσε, είμαι σίγουρη. Είπε ότι δεν θέλει καν να διαβάζει τα όσα ειπώθηκαν στη Δήμητρα, οπότε ας το σεβαστούμε και ας σταματήσει το θέμα εδώ.
    Και ας έρθουμε για λίγο στη θέση της: Εγώ προσωπικά, αν έμπαινα και έλεγα ότι πχ είμαι η θεία μου και ότι πραγματοποιήθηκαν τα όνειρά μου και εισέπραττα τέτοια απαξίωση, σίγουρα θα ήθελα να εξαφανιστώ από προσώπου γης. Δεν θα τολμούσα να εμφανιστώ ξανά στο φόρουμ ή θα ζητούσα μία τεράστια συγνώμη και φυσικά θα άκουγα όσα θα είχαν να μου σούρουν. Αν, όμως, δεν έχει το κουράγιο? Έκανε μία βλακεία, ας μη δώσουμε άλλη έκταση, πάει και τελείωσε! Πάμε γι' άλλα!

Senior Member
    Ναι Ava να δωσω μια ευκαιρια και μετα οταν τη δωσω να βγει η bad να κοινοποιει τα ποστ μ για να αποδειξει ποσο ασχημα τρεφομαι... δεν ειναι ολα τοσο απλα... και πραγματικα δεν ξερω αν εχω τη διαθεση να ειμαι τοσο μεγαλοψυχη... ειδικα ξεροντας οτι η κοπελα δεν θα ζητησει συγνωμη και δεν θ'αλλαξει αυτη την αρρωστη συμπεριφορα. Πραγματικα αν οντως εννοεις αυτα που λες θαυμαζω την μεγαλοψυχια σου.

Senior Member
    Καλώς ήρθες ξαδέρφη της Bad με το καλοκαιρινό της νικ:shocked2:. Επειδή απ'όσο ξέρω δεν επιτρέπονται οι πολλοί λογαριασμοί για ένα άτομο έκανα report και φαντάζομαι θα φας μπαν όπως και θα κάνω σε κάθε περίπτωση που αντιληφθώ κάτι τέτοιο.

Ελπίζω να βρεις το τρόπο να κάνεις δικό σου λογαριασμό και να είσαι στη παρέα μας.

Senior Member
    Φιλιππε! Αγωνιστικους χαιρετισμους αγορι μου!

Senior Member
    ο Φιλιππος με το γαντι το χειρηστικε ε? χαχαχαχ που πηγε ο αρκουδος σου παιδι μου??? uzzled:
    Πηνελοπακι ''αγωνιστικους χαιρετισμους αδερφια?'' χαχαχα και απο εμενα τοτε! σηκωστε τη γροθια ωρε λεβεντες και παμεεεεε

Senior Member
    Και σε σενα! Λιγη ηρεμια επιτελους...

Senior Member
    Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ακομα και οσες μπηκαν να υπερασπιστουν την bad δεν εχαψαν ολο το στορυ της "ξαδερφης".
    Aσχετα με αυτο οσοι δεν ξερουν καλο ειναι να μη μιλανε....Μηνυμα προς πολλους παραληπτες και οσοι καταλαβαν καταλαβαν...

Senior Member
    κατσε ρε συ ενα λεπτο δηλαδη τι το καναμε το φορουμ στρατοπαιδο? ο ενας απο δω και ο αλλος απο κει?
    εμενα πρωσοπικα στα τετοια μου ποια ειναι και ποια παριστανει οτι ειναι, αλλα απο τη στιγμη που ειχαμε πει 2-3 κουβεντες της ειπα ανοιχτα να παρει θεση και να απαντησει σε αυτα που γραφονται, ομορφα και ωραια, εαν δεν το κανει, απλα επιβεβαιωνει ολο αυτο το πανυγηρι, και τελος.
    ειναι γελοιο να ασχολειτε ενα ολοκληρο φορουμε με τετοια πραγματα, στο κατω κατω οτι μας ενοχλει , γιαυτο υπαρχει και το report

εχετε ακουσει το '' Μην λογομαχίσεις ποτέ με βλάκα,θα σε φέρει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας'' ?

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    κατσε ρε συ ενα λεπτο δηλαδη τι το καναμε το φορουμ στρατοπαιδο? ο ενας απο δω και ο αλλος απο κει?
    εμενα πρωσοπικα στα τετοια μου ποια ειναι και ποια παριστανει οτι ειναι, αλλα απο τη στιγμη που ειχαμε πει 2-3 κουβεντες της ειπα ανοιχτα να παρει θεση και να απαντησει σε αυτα που γραφονται, ομορφα και ωραια, εαν δεν το κανει, απλα επιβεβαιωνει ολο αυτο το πανυγηρι, και τελος.
    ειναι γελοιο να ασχολειτε ενα ολοκληρο φορουμε με τετοια πραγματα, στο κατω κατω οτι μας ενοχλει , γιαυτο υπαρχει και το report

εχετε ακουσει το '' Μην λογομαχίσεις ποτέ με βλάκα,θα σε φέρει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας'' ?
    :thumbup:

βασικα, επειδη εγω ειμαι σε περιεργη φαση, θα προσθεσω τις φρασεις

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Οι αποψεις, δικιες σας. Τα οι 2 φρασεις με καναν και γελασα.

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    :shocked2::shocked2::shocked2:
    ΑΙΣΧΟΣ
    πιο αισχος και απο τα καραγκιοζιλικια της μπαντ

πως γινεται να το βρισκεις αστειο αυτο που ειπες?

Originally posted by click
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    :shocked2::shocked2::shocked2:
    ΑΙΣΧΟΣ
    πιο αισχος και απο τα καραγκιοζιλικια της μπαντ

πως γινεται να το βρισκεις αστειο αυτο που ειπες?
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
    Απλά ασχολίαστο...

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast