Results 76 to 90 of 94
Thread: ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ!
-
19-04-2011, 04:11 #76
Η αγγλική "εξυπνάδα" μιλάει για τα special olympics που είναι για άτομα με διανοητική αναπηρία, εμείς το μεταφρασαμε ως παραολυμπιακούς που είναι τα άτομα με σωματική αναπηρία... όχι πως είναι καλύτερο το πρώτο αλλά λέμε τώρα...
- 19-04-2011, 07:56 #77
Το επίπεδο, απλά συνεχίζει να πέφτει
Και δεν φταίει μόνο 1 μέλος γιαυτό, αλλά όλοι εμείς που το ρίχνουμε ??.
Originally posted by Constance
Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ακομα και οσες μπηκαν να υπερασπιστουν την bad δεν εχαψαν ολο το στορυ της "ξαδερφης".
Aσχετα με αυτο οσοι δεν ξερουν καλο ειναι να μη μιλανε....Μηνυμα προς πολλους παραληπτες και οσοι καταλαβαν καταλαβαν...
Όντος, εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί από την συγκεκριμένη
και με ποιους έχει διαπληκτιστεί? ούτε και θέλω να μάθω βέβαια?..
απλά χαίρομαι που η ίδια δεν μπαίνει πλέον?..
οπότε όλο αυτό θα κοπάσει από μόνο του κάποια στιγμή?.
19-04-2011, 09:58 #78
Originally posted by MerryMaker_Misery
:thumbup:
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
19-04-2011, 10:35 #79
Originally posted by click
Originally posted by MerryMaker_Misery
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
ΑΙΣΧΟΣ
πιο αισχος και απο τα καραγκιοζιλικια της μπαντ
πως γινεται να το βρισκεις αστειο αυτο που ειπες?
κι αν τα κεφαλαία γράμματα σημαίνουν ΦΩΝΑΖΩ στη γλώσσα του νετ, ΝΑΙ ΦΩΝΑΖΩ, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ? ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ?
ΕΛΕΟΣ !!!
19-04-2011, 11:49 #80
Μίζερυ θα σε παρακαλέσω πάρα πολύ να ανακαλέσεις το σχόλιο σου. Όχι δηλαδή ότι θα αλλάξει κάτι αλλά βρίσκω το σχόλιο σου τουλάχιστον αισχρό. ʼλλο να ξεκατινιαζόμαστε εδώ μέσα για διαιτες και γραμμάρια και άλλο να λέγονται τέτοια πράγματα εδώ μεσα.
Αυτοί είναι περισσότερο σεβάσμιοι και άξιοι λόγου από μας που η μόνη μας ενασχόληση είναι να μετράμε θερμίδες.
19-04-2011, 13:31 #81
παιδια επειδη ειμαι εθελοντρια στους παραολυμπιακους απλά να πω οτι εχουν περισσότερα κοτσια απο πολλους και οτι ειναι οι περισσοτεροι δλδ, απ τους πιο καλοσυνατους κ με αγνη ψυχη ανθρωπους που έχω γνωρίσει. ειναι διαφορετικοί απο μας οκ,αλλά να λεγονται αστεια εστω κ αθελα μας για τα παιδια αυτα ειλικρινα μειωνει μονο εμας κ μονο.
19-04-2011, 13:32 #82
επισης οι περισσοτεροι που συμμετέχουν ειναι παιδια που καποιος τους ειπε δε μπορεις να το κανεις αυτο κ αυτα πεισμωσαν κ ειπαν ναι μπορω.κ το εκαναν. με αγαπη και πιστη
19-04-2011, 15:03 #83
Σα δε ντρεπεσαι ρε κοπελια.
19-04-2011, 22:39 #84
Αν προσβαλαν εσας απο το πουθενα να μην απαντουσατε,αλλα εγω δε το εχω αυτο το χαρακτηριστικο.Εξαλλου αυτη ειναι η εννοια του φορουμ.Καποιος λεει κατι και καποιος απανταει.Αν ηταν να μη μιλαμε καθολου δε θα υπηρχε φορουμ αλλα σκορπιοι μονολογοι.
Οσο για το βλακ χιουμορ τι να πω.Καλα τα μανταρινια και οι λιναροσποροι αλλα ας σκεφτομαστε και λιγο πριν γραψουμε κατι.ΕΛΕΟΣ!
19-04-2011, 22:48 #85
ΠΕΣΤΑ!
20-04-2011, 12:48 #86
α, το'χα ξεχασει το τοπικ, ευχαριστω την κοπελα που μου γυρισε τη προσοχη διοτι ουτε καν ηξερα τι ειχε γινει.
Οπως ειπα και στη κοπελα αναφερομουν στο http://www.ifilmdb.com/Crunchyroll/P...20Olympics.jpg που λεγεται "internet meme" και κανω μια επικολληση.
"ναι, τωρα καταλαβα πως μπορει να φανηκε, δεν ηταν ο σκοπος μου να προσβαλω, γενικα σαν ιντερνετακιας παραξερω τα λεγομενα "μεμε" του διαδικτιου, που μετα απο ενα σημειο, δεν κοιτας το τρολινγκ που κανει η καθε φραση/εικονα αλλα κοιτας "τι θελει να πει ο ποιητης". Που μαλλον η μεταφραση στα ελληνικα δεν ηταν οσο ευστοχη προσπαθησα να τη κανω. Τις απολογιες μου αν προσβαλα καποιον στο φορυμ, δεν ηταν στοχευμενο προς το προσωπο τους η καποιο προσωπο συγκεκριμενα."
και προσθετω, "περαν της προσθηκης παραπλησιας φρασης που εκανα quote"
και κατι ακομα....
ΜΑ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΤΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ;;; σοβαρα τωρα... ηταν γλυκο σαν σιροπι!
ο λιναροσπορος που κολλησε παλι;uzzled: τι κακο εχει ο λιναροσπορος δηλαδη;
20-04-2011, 21:36 #87
Συγνώμη βρε κοπέλα μου έκανες την πατάτα και αντί να την καλύψεις πετάς και το link με το παιδάκι;;; Τώρα δλδ το ''έσωσες'';;;
Το πρόβλημα δεν είναι η μετάφραση αλλά το επίπεδο.... Και δεν αναφέρομαι στο επίπεδο του αδιανόητου χιουμόρ σου αλλά στο κοινωνικό σου επίπεδο το οποίο πίστεψε με (έχω προσωπική εμπειρία) είναι πολύ χαμηλότερο αυτών των ατόμων....
Πραγματικά λυπάμαι...
20-04-2011, 23:13 #88
Originally posted by granita
παιδια επειδη ειμαι εθελοντρια στους παραολυμπιακους απλά να πω οτι εχουν περισσότερα κοτσια απο πολλους και οτι ειναι οι περισσοτεροι δλδ, απ τους πιο καλοσυνατους κ με αγνη ψυχη ανθρωπους που έχω γνωρίσει. ειναι διαφορετικοί απο μας οκ,αλλά να λεγονται αστεια εστω κ αθελα μας για τα παιδια αυτα ειλικρινα μειωνει μονο εμας κ μονο.
21-04-2011, 00:06 #89
mitsokolo το εγραψα γιατι ειναι το συνθημα των παιδιων που συμμετεχουν στους παραολυμπιακους. δλδ τα ιδια τα παιδια ετσι "αυτοαποκαλουνται" για αυτο το χρησιμοποιησα.
κ μαλιστα στις 2 πρωτες συναντησεις επαιξε κ ενα βιντεο που ηταν ενα παιδι κ ελεγε : " ολοι στο δρομο με κοιτανε, με δειχνουν, μιλανε για μενα κ με σχολιαζουν, μερικες φορες με δειχνουν ακόμα κ με το δαχτυλο, ξερω πως οπου κ να παω θα πουν κατι για μένα..με κανουν να νοιωθω διαφορετικος..... ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ"!! κ εκει που πας να κλάψεις όταν λεει το "ειναι υπεροχο" κ σκαει ενα χαμόγελο νοιώθεις ποσο δυναμη εχουν αυτα τα παιδια.
δε ξέρω αν καταφερα να μεταφέρω το βιντεάκι έτσι οπως το γραψα πάντως ειναι απ τα πιο ομορφα και αισιόδοξα που έχω δει.
21-04-2011, 00:53 #90
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....