Ασφαλιστικές Εταιρείες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Ασφαλιστικές Εταιρείες

Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά για όλες τις ημέρες.

Σας παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό, αλλά είναι η πρώτη φορά που χρειάζομαι τα φώτα σας για συγκεκριμένο θέμα. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί κάπου αλλού, αλλά μετά απο αναζήτηση στο forum δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να με ενημερώσει για το ποιές ιδιωτικές ασφάλειες καλύπτουν χειρουργικές επεμβάσεις παχυσαρκίας.

Ενδιαφέρομαι να κάνω ιδιωτική ασφάλεια, αλλά κολλάω στο συγκεκριμένω θέμα....

Κάθε γνώμη και πρόταση δεκτή.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας. Και πάλι χρόνια πολλά με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    από όσο θυμάμαι κάποια στιγμή που ήθελα να κάνω ιδιωτική ασφάλεια μου είχαν πει πως σε περίπτωση χειρ δεν θα μου το κάλυπταν γιατί αφορά νόσο προυπάρχουσα της ασφάλειας ή κάτι τέτοιο και φυσικά δεν την έκανα γιατί τι θεώρησα κοροιδία :duh: τώρα δεν ξέρω σίγουρα αλλά υποθέτω κάθε εταιρεία έχει τους δικούς της "κανόνες" κ περιορισμούς,ίσως ένας ασφαλιστής να μπορούσε να σου δώσει πιο συγκεκριμένη απάντηση

Junior Member
    Σίγουρα ένας ασφαλιστής θα έδινε ποιό σαφή και εμπεριστατωμένη απάντηση, αλλά διακατέχονται απο το σύνδρομο του στρεδιού. Για να πάρεις μια σαφή απάντηση ή σου βγάζουν το λάδι ή πρέπει να έχεις τις ικανότητες του Κάλχαντα για να αποκωδικοποιήσεις τις απαντήσεις των...

Η ερώτησή μου αφορά κυρίως κατόχους ατομικών συμβολαίων νοσοκομειακής περίθλαψης ιδιωτικών εταιρειών και δει νέων συμβολαίων, που να έχουν υπόψην τους την συγκεκριμένη ασφαλιστική δικλείδα ή ακόμη καλύτερα ενός ασφαλιστή, ο οποίος είναι γνώστης των πραγμάτων εκ των έσω.

Γνωρίζω πως είναι δύσκολη η απάντηση, αλλά νομίζω πως είναι και ένα θέμα που αφορά αρκετούς απο εμάς.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και την όποια απάντηση.

Senior Member
    Κι εγώ γνωρίζω πως για προϋπάρχουσες νόσους δε σε καλύπτουν οι ιδιωτικές ασφαλιστικές.Βέβαια, καλύτερα να ρωτήσεις.