Results 46 to 60 of 94
Thread: ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ!
-
18-04-2011, 07:01 #46
Καλημερα! Υπαρχουν ενα σωρο κοινωνικες εκφανσεις οπου πρεπει να παριστανουμε ενα αλλο προσωπο για να ανταπεξελθουμε. Αλλα ειναι γελοιο να το κανουμε και εδω μεσα, οταν καλυπτομεθα απο τον μανδυα της ανωνυμιας. Δεν μπορω να μην απανταω οταν βλεπω την παρανοια... Και MKEH78, χαιρομαι πραγματικα που απαντησες, αλλα αν δεν πεις απο την αρχη αυτο π πιστευεις οτι συμβαινει μετα τι θα λες οταν θα ξυπνας καθε πρωι και θα υπαρχουν 100 νεα τοπικς πανω σε ασχετα πραγματα.... ? Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να καταλαβαινουμε και να μην μιλαμε?
Καλημερα και αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολες. Ερχονται πολυ δυσκολες μερες...
- 18-04-2011, 07:24 #47
18-04-2011, 07:27 #48
Ναι πραγματικα... τετοιο ξυλο μονο η Μπαντ και ο Jim Caviziel στα Παθη του Χριστου εφαγαν... :smirk:
18-04-2011, 08:33 #49
Originally posted by MKEH78
με την Bad μιλούσα και εγώ.......
έχω χάσει μάλλον όλα τα γεγονότα.
πάντως κάθε φορά που χτυπάμε κάποιον από εδώ, πρέπει να σκεπτόμαστε,
πως μας διαβάζουν εκεί έξω και κάποιοι που δεν έχουν γίνει μέλη ακόμα
αλλά θα ήθελαν να γίνουν...
όταν βλέπουν τέτοιες ειρωνικές συζητήσεις, τι θα λένε????
όποιος πιστεύει ότι η bad ή κοραλάκι είναι το ίδιο πρόσωπο
με ξαδέρφη ή όχι....... απλά ας μην ασχοληθεί.......
και εγώ δεν πιστεύω πως υπάρχει ξαδέρφη??..
αλλά δεν θέλω να μιλήσω στο άτομο που γράφει με το user name κοραλάκι
εάν το ίδιο το άτομο θέλει να δήξει ένα άλλο πρόσωπο?.. εάν την αφήνατε να
συνεχίσει εδώ σαν να μην ξέρατε τίποτα μπορεί να άλλαζε και η συμπεριφορά της?..
έτσι και αλλιώς αν θέλει να μπει χωρίς να το καταλάβουμε? σίγουρα μπορεί να φτιάξει νέο νικ?
και να μπει?.
18-04-2011, 08:56 #50
και το να μην την ειρωνευτουν και να προσπαθησει καποιος να δει τι κρυβεται πισω απο μια συμπεριφορα χωρις να ειναι ειδικος,αυτο ειναι στηριξη,θα σου πω ενα παραδειγμα,ας υποθεσουμε οτι ο αντρας μου με χτυπαει και ερχομαι και το γραφω εδω,κανεις δεν ειναι ειδικος αλλα τι θα ηταν καλυτερα να μου πουν μια κουβεντα συμπαραστασης η να με ειρωνευτουν?δεν σου λεω οτι θα μου ελυνε το προβλημα μια κουβεντα,καταλαβαινεις πως το λεω?
18-04-2011, 09:00 #51
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
forty σε αυτή την περπιπτωση εσύ θα παραδεχόσουν το όποιο πρόβλημα κ φυσικά θα λάμβανες υποστήριξη,εδώ δεν βλέπω να υπάρχει καμία παραδοχή και καμία "ομόλογια" έχω πρόβλημα βοηθήστε με :wink1:
18-04-2011, 09:29 #52
Το μόνο που γνωρίζω για τη Bad είναι ότι είναι καλόψυχη. Επίσης κατάλαβα ότι θέλει ένα μωρό όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Γιατί τέτοια επίθεση? Γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη μας? Ε, ας την υποτιμήσει, αν αυτό τη βοηθήσει να αισθανθεί καλύτερα στην παρούσα φάση. Σκεφτήκατε ποτέ ότι ίσως ντρέπεται να ζητήσει βοήθεια για μία ακόμη φορά και κρύβεται πίσω από την ξαδέλφη? Και για όσες αμφισβητούν την εγκυμοσύνη της, ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν καημό της. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ξαδέλφη, αλλά εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά γι αυτή και για το μωράκι που περιμένει. Φιλιά, κακό μου κοριτσάκι, και μη στεναχωριέσαι. :love:
18-04-2011, 09:41 #53
Καλημέρα κορίτσια. μόλις διάβασα το θέμα τώρα. Και εμένα χθες μόλις διάβασα 2 ποστ που είχε κάνει το κοραλάκι μου φάνηκε πως ήταν σαν να μιλάει η ίδια η μπαντ. Αν όμως η ίδια θέλει να κριφτεί πίσω από το παλίο την νικ και από μια "ξαδέλφη" είναι δικαίωμά της.
όσο καιρό είμαι εδώ μέσα, διαβάζοντάς την κατάλαβα πως πραγματικά έχει ανάγκη από στύριξη, που όμως δεν είχε τον "όμορφο" τρόπο να την ζυτήσει.
Ισως τώρα, με την εγκυμοσύνη, να ήθελε να κάνει μια διαφορετική προσέγκιση του φόρουμ (εξού και η ξαδέλφη) για να προσπαθήσει ακόμα μια φορά να βοηθηθεί, όχι τόσο για εκείνην όσο για το μωρό. Γιατί μην ξεχνάμε πως, όσο είμαστε μόνη μας, πολλές φορές δεν μας νοιάζει για τις ατασθαλίες που κάνουμε, όταν όμως έχουμε μια ψυχούλα μέσα μας, δεν μπορούμε να παίζουμε με αυτό.
Εγώ προσωπικά την εύχομαι η εγκυμοσύνη της να πάει όσο πιο ομαλά γίνετε, και να ακολουθεί τις οδηγείες του γιατρού και του διατροφολόγου της αν θέλει το μωράκι της να μεγαλώσει σωστά.
Φιλάκια
18-04-2011, 09:49 #54
Δεν έχουμε όλοι την ίδια δύναμη να σταθούμε μπροστά στα λάθη μας. Παιδιάστικο ίσως, αλλά... Αν δεν την τρομάξαμε εντελώς ώστε να εξαφανιστεί, την περιμένουμε με ανοιχτή αγκαλιά!
Και για την ξε-τρομάξω να της πω για μένα: Ψιτ, κακό μου κοριτσάκι, όλες κάνουμε λάθη. Δεν φτάσαμε τυχαία εδώ που φτάσαμε. Φτάσαμε με τον καιρό, μετά από χιλιάδες θερμίδες και άπειρα καταβροχθίσματα. Εγώ προχθές, πάνω που το σώμα μου άρχισε να θυμίζει τον παλιό καλό καιρό, έφαγα, χωρίς προφανή λόγο, μισό κιλό παγωτό μονοκοπανιάς και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ! Πήρα ένα κιλό, αλλά θα το χάσω. Απογοητεύτηκα, γιατί με πήγα (ξανά) πίσω, αλλά όλα διορθώνονται. Αρκεί να υπάρχει θέληση.
18-04-2011, 10:02 #55
Originally posted by AliceSante
για την εγγυμοσύνη όλοι ευχηθήκαμε 1)να ισχύει και 2) να πάνε όλα καλά. μα γιατί να ντρέπεται?????????????? ε να σοβαρευτούμε λίγο.
τελοσπάντων, πάντως αποτι έχω καταλάβει όλες "περιμένουμε" την επάνοδό της ως μπαντ όμως, χωρίς άλλη αποτυχημένη προσπάθεια με αντιπροσώπους. και τέλος,ας εστιάσει στο πρόβλημα που την κατακλίζει και όχι στο ποια θα ναι η επόμενη παιδιαστικη προσέγγιση.
και επίσης , οσο γίνεται, αν το μπορεί να μην υποτιμά τη νοημοσύνη ενος ολόκληρου φόρουμ, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά...
18-04-2011, 10:22 #56
ΝΤΡΟΠΗ????!!!!
Να ήξερες πόσο γνώριμο μού είναι αυτό το συναίσθημα. Αλλά ας ξεκινήσουμε από τα γενικά. Τι είναι ντροπή; Είναι
(α) οι ενοχές που νιώθουμε όταν έχουμε κάνει άσχημο, και προφανώς έχουμε επίγνωση τι έχουμε κάνει,
(β) ο φόβος που νιώθουμε ότι θα μας σχολιάσουν αρνητικά για κάτι (προφανώς όχι για κάτι κακό) που θα κάνουμε και
(γ) ο εξευτελισμός, π.χ. ο ηθικός, για κάτι που έχει συμβεί.
Σχετικά με την (α) ντροπή, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει. Όλοι οι άνθρωποι δηλαδή, γιατί η ντροπή είναι προνόμιο μόνο των ανθρώπων. Κανένας ανθρωπάκος δε θα ντραπεί για κάτι κακό που έκανε. Ακόμη και εάν συνειδητοποιήσει την πράξη του δε θα νιώσει σε καμία περίπτωση ντροπή. Γενικά πιστεύω ότι αυτήν την έννοια της ντροπής την αισθάνονται όλο και λιγότεροι γύρω μας. Θες από άμυνα, θες από φόβο, δεν ξέρω. Μάλλον από φόβο, γιατί η ντροπή σε ξεγυμνώνει, σε κάνει ευάλωτο. Η (γ) ντροπή είναι συναίσθημα κυρίως ομαδικό. Νιώθουμε εξευτελισμό, ντροπή σαν ομάδα που δεν καταφέραμε κάτι, σαν οικογένεια, κλπ.
Από τις παραπάνω περιπτώσεις εκτενώς θα ασχοληθώ με τη (β), την τρομοκρατική ντροπή. Με αυτήν την ντροπή θα έρθω αντιμέτωπος σήμερα, γιατί αυτή είναι που νομίζω μας φρενάρει ως ανθρώπους. Πόσες φορές δε θέλετε να κάνετε κάτι και επειδή ντρέπεστε για την έκβαση της πράξης σας δεν το κάνετε; Δεν ξέρω γιατί αλλά έχουμε χάσει την ελευθερία μας. Επιλέγουμε να μην κάνουμε κάτι επειδή φοβόμαστε μήπως μας κριτικάρουν, μήπως μας σχολιάσουν. Και τι με αυτό; Πώς μπορείς άλλωστε να είσαι σίγουρος ότι οι συνέπειες της πράξης θα είναι αρνητικές; Εδώ είναι και η παγίδα της ντροπής αυτής. Έχει εξετάσει όλες τις πιθανές συνέπειες μιας πράξης μας και προσπαθεί να μας προκαλέσει ντροπή για όλες, μέχρι να μας καθηλώσει, να μας δέσει χειροπόδαρα, να μην μπορούμε να κινηθούμε, ούτε να αναπνεύσουμε. Χρησιμοποιεί διάφορα μέσα, και ο κυριότερος σύμμαχός της είναι το ρομποτάκι. Γιατί από αυτό δε μπορούμε να ξεφύγουμε εύκολα. Ποιο ρομποτάκι; Το δικό σου!! Δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι από την στιγμή που γεννήθηκες πήρες μαζί για πάντα το προσωπικό σου ρομποτάκι; Αυτό το πανούργο ρομπότ έχει χιλιάδες μάτια και μπορεί και παρακολουθεί όλες μας τις κινήσεις. Και όχι μόνο αυτό. Τις καταγράφει κιόλας. Ναι. Και επειδή είναι και πολύ τακτικό τις αρχειοθετεί και έτσι μπορεί να θυμάται κινήσεις σου χρόνια πριν. Δηλαδή, ακόμη και ένα πράγμα, ένα το δα πραγματάκι να έχεις κάνει άσχημο όλα αυτά τα χρόνια, αυτό θα βρει η τρομοκρατική ντροπή, θα το μεγεθύνει, θα το κάνει τεράστιο, κυρίαρχο της ζωής σου, ικανό να σε στιγματίσει ώστε να σε αποτρέψει για κάθε τι άλλο. Και εμείς, σαν παιδάκια πέφτουμε στην παγίδα. Θα παραγκωνίσουμε εκατοντάδες άλλες κινήσεις, για τις οποίες αισθανόμαστε περήφανοι και θα αφεθούμε στην τρομοκρατική ντροπή. Αυτή θα ανασύρει από τη μνήμη του ρομπότ ό,τι μπορεί να της φανεί χρήσιμο. Θα φτιάξει ένα σενάριο τρόμου και θα συνεχίσει. Δεν ξέρω τι να πώ; Ζούμε σε μέρες τρομοκρατίας. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο πιο γρήγορα θα αντιδράσουμε.
Το αποτέλεσμα της ντροπής είναι άνθρωποι δέσμιοι, ανίκανοι να κάνουν το ο,τιδήποτε, άνθρωποι φυτά. Αυτή είναι η αρεστή εικόνα σήμερα.
Μιλώντας για την ντροπή, μου έρχεται στο μυαλό ο Κύρος Γρανάζης. Αυτός ο φοβερός εφευρέτης που φτιάχνει τα πάντα, από μηχανές για ταξίδια στον χωροχρόνο μέχρι πάνσοφα καπέλα. Ζει καθημερινά στον πυρετό των εφευρέσεων του, προσπαθώντας να κάνει τη Λιμνούπολη καλύτερη. Όμως, τα παπιά, όπως και οι άνθρωποι είναι αχάριστοι. Με σημαία τους την τρομοκρατική ντροπή θυμούνται κάποιες ατυχείς εφευρέσεις του και είναι έτοιμοι να τον κριτικάρουν. Το καλό βέβαια με τον Κύρο είναι ότι καταφέρνει και ξεφεύγει από την τρομοκρατική ντροπή και κάνει αυτά που θέλει, επειδή έχει τον Γλόμπο. Αυτός εξουδετερώνει το ρομποτάκι του Κύρου.
Η δική μου σχέση με την τρομοκρατική ντροπή; Χμ?, Κοίτα, όσο και εάν έψαξα Γλόμπο δεν βρήκα, εφευρέσεις δεν κάνω και προφανώς δεν είμαι ο Κύρος. ʼρα, έχω βρεθεί και εγώ αλυσοδεμένος, ανίκανος να κάνω κάτι. Αυτό που προσπαθώ να κάνω προκειμένου να αντιμετωπίσω την ντροπή αυτή είναι να βγάλω από τη μέση το ρομποτάκι μου. Προσοχή όμως: Είναι γλυκό και ύπουλο μαζί, παίρνει χιλιάδες πρόσωπα και όταν θέλει να μας ακινητοποιήσει τελείως παίρνει την μορφή μας (συνείδηση) ή μορφή αγαπημένων μας προσώπων (κοινωνική αποδοχή). Την επόμενη φορά που θα νιώσετε τρομοκρατική ντροπή, απλά αιφνιδιάστε το ρομποτάκι σας, βγάλτε του τις μπαταρίες!!!
18-04-2011, 10:29 #57
"Γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη μας? Ε, ας την υποτιμήσει, αν αυτό τη βοηθήσει να αισθανθεί καλύτερα στην παρούσα φάση. "
E οχι.
Ειναι τοοοσο ανοητο ολο αυτο που συμβαινει που πραγματικα πιστευω οτι εχει πετυχει αυτο που ηθελε:Να ασχοληθουμε ολοι ΞΑΝΑ μαζι της.
18-04-2011, 10:57 #58
Originally posted by Ava
Το μόνο που γνωρίζω για τη Bad είναι ότι είναι καλόψυχη. Επίσης κατάλαβα ότι θέλει ένα μωρό όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Γιατί τέτοια επίθεση? Γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη μας? Ε, ας την υποτιμήσει, αν αυτό τη βοηθήσει να αισθανθεί καλύτερα στην παρούσα φάση. Σκεφτήκατε ποτέ ότι ίσως ντρέπεται να ζητήσει βοήθεια για μία ακόμη φορά και κρύβεται πίσω από την ξαδέλφη? Και για όσες αμφισβητούν την εγκυμοσύνη της, ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν καημό της. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ξαδέλφη, αλλά εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά γι αυτή και για το μωράκι που περιμένει. Φιλιά, κακό μου κοριτσάκι, και μη στεναχωριέσαι. :love:
που παριστάνει το αθώο περιστεράκι, που τάχα δεν γνωρίζει τίποτα από κομπιούτερ και τεχνολογία, αλλά ωστόσο ανοίγει τόπικ και απαντά σαν παιδάκι 5χρονο? πάντα αθώα και χαριτωμένα?
Γιατί να υποκριθούμε κι εμείς οτι δεν καταλάβαμε και να κοροιδεύουμε και τον εαυτό μας και τους συμφορουμίτες μας?
Αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ "παχυσαρκία"? δε νομίζω,!
άλλωστε υπάρχουν ένα σωρο φόρουμ ψυχολογίας που θα τη βοηθήσουν καλύτερα να βρεί τι είναι αυτό που την κάνει να θέλει
να αποδείξει οτι είναι εξυπνότερη απ'ολους , αφου τους κοροιδεύει
18-04-2011, 11:07 #59
Δεν ξέρω Betty μου, τι να πω..
Εύχομαι να μην είναι αλήθεια αυτά που φαντάζομαι. Αν υποψιαστώ ότι ένας άνθρωπος έχει την ανάγκη και κυρίως πραγματοποιεί το να λέει ψέμματα σχετικά με την ταυτότητά του (γιατί άραγε?) ή σχετικά με μία εγκυμοσύνη, που ξέρω πόσο λαχταρά, εμένα δε μου δημιουργεί θυμό, αλλά λύπη.
Προσπάθησα να το ρίξω στην τρελίτσα, για να αποφορτιστεί η κατάσταση, αλλά διαπιστώνω ότι υπάρχει θυμός. Κάπου διάβασα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παίζεται τέτοιο παιχνιδάκι. Είμαι θλιμμένη, γιατί το θέμα μάλλον έχει βαθύτερες προεκτάσεις.
18-04-2011, 11:28 #60
Δεν πιστευω στα ματια μου!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....