ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 94 of 94
    Senior Member
    Originally posted by granita
    mitsokolo το εγραψα γιατι ειναι το συνθημα των παιδιων που συμμετεχουν στους παραολυμπιακους. δλδ τα ιδια τα παιδια ετσι "αυτοαποκαλουνται" για αυτο το χρησιμοποιησα.

κ μαλιστα στις 2 πρωτες συναντησεις επαιξε κ ενα βιντεο που ηταν ενα παιδι κ ελεγε : " ολοι στο δρομο με κοιτανε, με δειχνουν, μιλανε για μενα κ με σχολιαζουν, μερικες φορες με δειχνουν ακόμα κ με το δαχτυλο, ξερω πως οπου κ να παω θα πουν κατι για μένα..με κανουν να νοιωθω διαφορετικος..... ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ"!! κ εκει που πας να κλάψεις όταν λεει το "ειναι υπεροχο" κ σκαει ενα χαμόγελο νοιώθεις ποσο δυναμη εχουν αυτα τα παιδια.
    δε ξέρω αν καταφερα να μεταφέρω το βιντεάκι έτσι οπως το γραψα πάντως ειναι απ τα πιο ομορφα και αισιόδοξα που έχω δει.
    το μετεφερες τελεια............

Senior Member
    Originally posted by Destiny
    Συγνώμη βρε κοπέλα μου έκανες την πατάτα και αντί να την καλύψεις πετάς και το link με το παιδάκι;;; Τώρα δλδ το ''έσωσες'';;;
    Το πρόβλημα δεν είναι η μετάφραση αλλά το επίπεδο.... Και δεν αναφέρομαι στο επίπεδο του αδιανόητου χιουμόρ σου αλλά στο κοινωνικό σου επίπεδο το οποίο πίστεψε με (έχω προσωπική εμπειρία) είναι πολύ χαμηλότερο αυτών των ατόμων....
    Πραγματικά λυπάμαι...

δεν ειχα σκοπο να "σωσω" τιποτα. Εξηγηθηκα και κυριως γιατι οταν μου ζητηθηκε απο την γυναικα στο U2U, ηταν εξαιρετικα ευγενικη, δεν προσβαλε ουτε για μια στιγμη, δεν το επαιξε ανωτερη απο τιποτα και κανεναν. Εαν στη θεση της γυναικας αυτης (γυναικαρας βασικα, απο ΟΛΕΣ τις αποψεις) ηταν κανεις αλλος απο δω, δεν θα ασχολιομουν καν. Διαφορετικος κυκλος ανθρωπων, διαφορετικες αντιληψεις, διαφορετικοι βιοι και νοοτροπια. Εγω το δεχομαι οτι ειμαι διαφορετικη απο σας σε αποψεις και αντιληψη, αλλα απο οτι φαινεται, εσεις δεν δεχοσαστε κανεναν διαφορετικο απο σας και πιανεστε απο την τριχιά και κρεμεστε μεχρι να σπασει. Η γυναικα στο U2U με 2 γραμμες, με εκανε χαλί! Φανηκε η προσωπικοτητα της τοσο πολυ που ευχηθηκα να γνωριζα τετοια ατομα απο κοντα.

Τι να μου πεις και εσυ, που μετα απο απολογια, συνεχιζεις να "βαρας". Τι περιμενεις να γινει τωρα; να αρχισουμε τρολο-πολεμο και εχει ο θεος;

ναι, το χουμορ αυτο ειναι ανωριμο κτλ, το παραδεχομαι και εγω αυτο, αλλα δεν με ενοχλουν λογια ή αφισες. Εσας φαινεται να σας ενοχλει, ειπαμε, διαφορετικοι ανθρωποι, διαφορετικα μυαλα. Δεκτον. Απολογήθηκα διοτι σας εκανα να αισθανεστε ασχημα, τι παραπανω ζητας; Τι θα προτειμουσες εσυ να κανω;

Και απο τα παραπανω που διαβαζω, απο οτι φαινεται μονο ο filliparas καταλαβε τι εννοω. Αλλα δεν πιανομαι απο αυτο το γεγονος, εχει τυχει τοσες φορες να πρεπει να κανω επιπλεον ποστ για να εξηγησω τι ακριβως εννοω γιατι εχει τυχει να πρεπει να εξηγησω το νοημα "τα 2 ειναι εντελως ασχετα, πως τα συνδιαζεις;" επειδη καταλαβαν οι αλλοι οτι ειπα "οι βρεφικες τροφες ειναι προιον διαιτας".

Και κατι αλλο. Τι ακριβως εννοεις εσυ "κοινωνικο επιπεδο"; Ολο το ακουω αυτη τη φραση εδω μεσα και μου φαινεται κανεις δεν εχει ιδεα τι ακριβως ειναι ενα κοινωνικο επιπεδο...

Ok ίσως έχεις δίκιο, δεν έπρεπε να σου απαντήσω, είναι φανερό ότι δεν βγαίνει πουθενά....
    Μάλλον φταίει το ότι όλοι μας είμαστε διαφορετικοί...
    Όσο για το κοινωνικό επίπεδο δεν θα μπω στη διαδικασία να το αναλύσω...
    Καλό Πάσχα!!

Senior Member
    Originally posted by Destiny
    Ok ίσως έχεις δίκιο, δεν έπρεπε να σου απαντήσω, είναι φανερό ότι δεν βγαίνει πουθενά....
    Μάλλον φταίει το ότι όλοι μας είμαστε διαφορετικοί...
    Όσο για το κοινωνικό επίπεδο δεν θα μπω στη διαδικασία να το αναλύσω...
    Καλό Πάσχα!!
    Καλο πασχα να'χουμε, :thumbup:

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567