ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 94
    Senior Member
    Originally posted by migg
    sorry που επεμβαινω αλλα που το καταλαβατε αν ειναι η ιδια η κοπελα?και ποιο λογο μπορει να εχει??
    αν μπορούσες να απαντησεις σε αυτό το ερώτημα, τότε θα είχες λύσει και το μέγα πρόβλημα της κότας με το αυγό. Τι εγινε πρώτο?
    η κότα ή το αυγό?

Senior Member
    εκτος αν ειναι κ η ναταλια ξαδερφη της!!!!!!!!!πω πω η bad μας εχει περικυκλώσει!!!!!!!

Senior Member
    Το περίεργο είναι οτι ένα άτομο, είτε είναι είτε δεν είναι εδώ, έχει κάνει ένα φόρουμ άνω κάτω!
    Ακόμα και όταν απουσιάζει στέλνει αντιπρόσωπο

Senior Member
    δε συγχιζομαι απλα κληθηκα να παρω θεση και πηρα. θα το πω και αλλη μια φορα τελευταια και ειλικρινα δε θα ξαναασχοληθω, λοιπον εγω με τη μπαντ μιλαγαμε σε καποια θεματα και πραγματικα μου ειχε συμπαρασταθει πολλες φορες, τη κοντρα που ειχε δημιουργηθει με καποια ατομα εδω μεσα δεν την ηξερα και ουτε που την ειχα παρακολουθησει, μετα απο ενα διαστημα αποχης -δικης μου - μπηκα ξανα εδω και την αναζητησα (χωρις να ξερω οτι ειχε αποχωρησει μετα απο κοντρα, νομιζα οτι απλα δε της εκανε καλο η συνεχης ενασχοληση με τα κιλα και αποφασισε να φυγει), ε τοτε ακριβως ανοιξα το θρεντ που τη καλουσα γιατι πραγματικα ηθελα τη συμπαρασταση της. νομιζω οτι θυμαστε ολες τι εγινε τοτε, εβλεπα λοιπον διαφορα ατομα με τα οποια δεν ειχα ποτε προσωπικα μιλησει εγω να γραφουν με τροπο ασχημο για τη μπαντ και να μου επιτιθονται και εμενα προσωπικα για τη προσκληση. ακομα και τωρα με καλουνε γιατι πραγμα? για να απολογηθω εγω για τη συμπεριφορα καποιου τριτου???? και με στοχοποιουν βαζοντας διπλα στο ονομα μου και το τιτλο η φιλη της για να μην εχουμε και καμια αμφιβολια για το ποιον θα πυροβολησουμε next.
    σιγουρα αυτο που εκανε η μπαντ με τη ξαδερφη της ειναι αδικαιολογητο (για τη προηγουμενη κοντρα πραγματικα δε ξερω τι να πω γιατι δε τη γνωριζω). με αυτη της κινηση η μπαντ εβαλε ενα σπορο για να καλλιεργηθει αλλη μια κοντρα αλλα εβαλε σπορο σε ενα εδαφος πολυ γονιμο και ερεθισμενο και ετοιμο να φιλοξενησει και να καλλιεργησει αυτη τη κοντρα.
    αυτη ειναι η θεση μου και σας παρακαλω επειδη δεν εχω ορεξη να κανω καυγαδες ουτε καν διαδικτυακους ας ληξει ΕΔΩ το θεμα με εμενα.
    αλλωστε ελενη νομιζω μεχρι σημερα δεν εχει τυχει ποτε να μιλησουμε οι δυο μας και δε βρισκω το λογο να ξεκινησουμε να μιλαμε με κοντρα και τι κοντρα ? που αφορα συμπεριφορα τριτου. αν κανω κατι εγω που προσβαλει καποιον ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα να το λυσουμε

Senior Member
    Originally posted by BettyG
    Το περίεργο είναι οτι ένα άτομο, είτε είναι είτε δεν είναι εδώ, έχει κάνει ένα φόρουμ άνω κάτω!
    Ακόμα και όταν απουσιάζει στέλνει αντιπρόσωπο
    ΑΚΡΙΒΩΣ!

Senior Member
    Originally posted by granita
    εκτος αν ειναι κ η ναταλια ξαδερφη της!!!!!!!!!πω πω η bad μας εχει περικυκλώσει!!!!!!!
    αυτο που λες ειναι απαραδεκτο ειμαι εδω απο το 2007 !!!

Senior Member
    πλακα εκανα καλε.ουτε που γνωριζομαστε κ δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου.

Senior Member
    Originally posted by koralaki
    τι να πω migg προφανως παρεξηγηθηκε το οτι δεν εφτιαξα νεο nickname...αφου ειμαι ξαδελφη κ εκεινη δε μπαινει γιατι να μη παρω το παλιο της δεν καταλαβαινω...
    καλυτερα δηλαδη που το κανα αφου θα ηταν τσαμπα κοπος αν ειχα φτιαξει νεο, δεν βλεπω να μπαινουν κοπελες για υποστηριξη...
    Ειπα να ενημερωθω κι γω και να μαθω απο οσα εμαθε και εκεινη χωρις να τη βαραινω στη φαση που ειναι,αλλα προφανως ειναι μονοδρομος το θεμα αφου δεν μπαινουν ατομα παχυσαρκα εδω uzzled:
    Αν καποια ξερει καποιο αλλο forum θα το εκτιμουσα πολυ να μου το πει!
    ειμαι 96 κιλα, ειχα φτασει 100 παρα, μια ζωη παχυα ανω των 90 κιλων και με γονεις που δε βοηθουν...εχω ενα πακο με διαιτολογια απο 110-80 κιλα που εκανε η εξαδελφη αλλα δεν μπορω να τα εφαρμοσω...
    ειπανε σε αλλο θεμα να ραψω το στομα μου για να αδυνατισω...συγχαρητηρια σε οσες το εκαναν, ας ραψουν ομως και τη γλωσσα τους που μονο δηλητηριο πεταει...κριμα πραγματικα...
    εγω παντως, 60 κιλα τα εχασα με το να ραψω το στομα μου. Δεν στο ειπαν για κακο. Πως νομιζεις οτι χανονται τα κιλα; με το να καταβροχθιζεις; δεν γεμιζει μια λιμνη με το να τη αδειαζεις, και δεν αδυνατιζεις με το να τρως ασυνάρτητα.

Senior Member
    Originally posted by absolute
    παντως και 1% η ξαδερφη να μην ειναι η μπαντ(λεμε τωρα), στανταρ η γνησια μπαντ θα ειχε μπει στο φορουμ να παρεμβει,εγκυος ή μη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    εγώ δεν καταλαβαίνω, γιατί μια έγκυος , το πολύ ενός δύο μηνών, συμπεριφέρεται σα να είναι άρρωστη και αποφεύγει ακόμη και να γράψει, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω....
    και τσούπ, νάτη πετιέται ... η ξαδέρφη όχι η ρωμιοσύνη εδώ :smilegrin:

Senior Member
    :lol: Γεια σου ρε Betty!

Senior Member
    Originally posted by absolute
    παντως και 1% η ξαδερφη να μην ειναι η μπαντ(λεμε τωρα), στανταρ η γνησια μπαντ θα ειχε μπει στο φορουμ να παρεμβει,εγκυος ή μη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    εγώ δεν καταλαβαίνω, γιατί μια έγκυος , το πολύ ενός δύο μηνών, συμπεριφέρεται σα να είναι άρρωστη και αποφεύγει ακόμη και να γράψει, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω....
    και τσούπ, νάτη πετιέται ... η ξαδέρφη όχι η ρωμιοσύνη εδώ :smilegrin:

Λογικο ειναι, κλωτσαει το μωρο το λαπτοπ απο πανω απο τη κοιλια. (Σε περιπτωση που η κοπελα ειναι οντως εγκυος και ολα αυτα τυχαινουν να ειναι αληθη, ελπιζω πραγματικα να παει καλα η εγκυμοσυνη και να μη ειναι κρεβατωμενη)

Senior Member
    Σίγουρα όλοι μας ευχόμαστε στη bad μια καλή εγκυμοσυνη και καλό τοκετό με ένα γερο μωράκι, αλλά πίστεψε με έχω τρία παιδιά,
    και στις δύο εγκυμοσύνες μου ( τα δύο είναι δίδυμα) δούλευα σχεδόν μεχρι την τελευταία μέρα. (γραφική εργασία)

Τώρα για να κλωστήσει το μωρό το λάπ τοπ , δεν έχεις και πολύ άδικο, εαν μιλάμε για ταινία του Disney, ναι μπορεί να συμβεί ! με το Mickey kai to Donald , ola γίνονται!!
    :roll::roll:

Senior Member
    Εννοειται. η υγεια πανω απ'όλα...

Senior Member
    Σίγουρα όλοι μας ευχόμαστε στη bad μια καλή εγκυμοσυνη και καλό τοκετό με ένα γερο μωράκι, αλλά πίστεψε με έχω τρία παιδιά,
    και στις δύο εγκυμοσύνες μου ( τα δύο είναι δίδυμα) δούλευα σχεδόν μεχρι την τελευταία μέρα. (γραφική εργασία)

Τώρα για να κλωστήσει το μωρό το λάπ τοπ , δεν έχεις και πολύ άδικο, εαν μιλάμε για ταινία του Disney, ναι μπορεί να συμβεί ! με το Mickey kai to Donald , ola γίνονται!!
    :roll::roll:
    ΔΙΔΥΜΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! αχ.. μακαρι να υπηρχε τροπος να'χεις σιγουρα διδυμα! Μια γεννα, 2 παιδια, τα περνας ολα μια φορα!

Senior Member
    με την Bad μιλούσα και εγώ.......
    έχω χάσει μάλλον όλα τα γεγονότα.
    πάντως κάθε φορά που χτυπάμε κάποιον από εδώ, πρέπει να σκεπτόμαστε,
    πως μας διαβάζουν εκεί έξω και κάποιοι που δεν έχουν γίνει μέλη ακόμα
    αλλά θα ήθελαν να γίνουν...
    όταν βλέπουν τέτοιες ειρωνικές συζητήσεις, τι θα λένε????
    όποιος πιστεύει ότι η bad ή κοραλάκι είναι το ίδιο πρόσωπο
    με ξαδέρφη ή όχι....... απλά ας μην ασχοληθεί.......
    και εγώ δεν πιστεύω πως υπάρχει ξαδέρφη??..
    αλλά δεν θέλω να μιλήσω στο άτομο που γράφει με το user name κοραλάκι
    εάν το ίδιο το άτομο θέλει να δήξει ένα άλλο πρόσωπο?.. εάν την αφήνατε να
    συνεχίσει εδώ σαν να μην ξέρατε τίποτα μπορεί να άλλαζε και η συμπεριφορά της?..
    έτσι και αλλιώς αν θέλει να μπει χωρίς να το καταλάβουμε? σίγουρα μπορεί να φτιάξει νέο νικ?
    και να μπει?.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast