Results 1 to 15 of 264
-
05-04-2010, 12:07 #1
Νεο δυναμικό και ολοκληρωμένο ξεκίνημα
Χριστός Ανεστη, να χαιρεστε ολοι τις οικογένειες σας
Λοιπόοοον,
απο αυριο αρχίζω ενα ολοκληρωμένο νεο ξεκίνημα, οι εξετασεις βγήκαν, ειμαι καθαρη απο ορμόνες καποιο θεματάκι υπάρχει με το αιμα μου και θα επαναλαβω γενικη αιματος, ειναι τα λευκα μου αυξημένα
θυροειδη καθαροτατη
και πηγα σε διαιτολόγο αυτη που ειχα ξαναπαει παλιοτερα μου εβγαλε διατροφη την οποία θα ξεκινήσω απο αυριο
Είναι νεο ξεκίνημα για εμενα πιο ολοκληρωμένο απο ποτε, γιατι θα εχω και ψυχολογικη υποστηριξη απο ειδικό και διατροφη απο διαιτολόγο, οποτε πιστευω πως οταν παω να λυγίσω θα με επαναφερει η ψυχολόγος μου.
Πιστευω πως αν δεν τα καταφερω τωρα δεν θα τα καταφερω ποτέ, δεν ειμαι απαισιόδοξη όμως σκέφτομαι θετικά και πιστευω σε εμενα πως μπορω να τα καταφερω.
- 05-04-2010, 14:21 #2
Καλή αρχή καραμελίτσα μου!
αν το χεις βαλει στοχο συνειδητα, ολα θα πανε καλά.. όσα κιλά και αν έχεις να χασεις. ειναι να νιωσεις οτι ηρθε πλεον η κατάλληλη ώρα, και αυτό στο λέω με πληρη επιγνωση..
αν χρειαστεις στήριγμα ή ταρακούνημα.. ειμαστε εδώ. μαζί σου θα παρακολουθούμε την σταθερά πτωτική σου πορεία!! (ουτε το χρηματιστηριο αθηνών να σουν!!)
φιλια πολλα!!!
05-04-2010, 16:01 #3
μη λες αν δε τα καταφερω τωρα δε θα τα καταφερω ποτε...
παντα να ξερεις οτι υπαρχουν κ θα υπαρξουν και αλλες ευκαιριες,
ο οργανισμος σου οταν το παρεις αποφαση να χασεις βαρος θα το κανει,
ειτε αυτο ειναι τωρα ειτε σε 1 ενα χρονο ειτε σε 10.
Σιγουρα οσο παιρνουν τα χρονια ειναι δυσκολοτερο αλλα τιποτε ποτε δεν ειναι αδυνατο!
Απλα τωρα που εχεις ολους αυτους τους ειδικους κ μη (οικογενεια εννοω) να σε στηριζουν θα ηταν συνετο να το εκμεταλευτεις κ να βοηθηθεις οσο γινεται ωστε η προσπαθεια σου να ειναι καρποφορα το συντομοτερο δυνατο χωρις να ταλαιπωρηθεις...
Σου ευχομαι απο καρδιας καλη αρχη, ηπια συνεχεια και δυναμικο τελος!
Να θυμασαι οτι οσο λιγοστευουν τα κιλα τοσο δυσκολοτερο θα ειναι,
να μη πτοεισαι απο κανενα και ειδικα απο τα κιλα,
και εμεις εδω ειμαστε για παρεα κ εναν ανθρωπο να τα πεις!
06-04-2010, 08:17 #4
Χρονια πολλα κι απο μενα σε ολους.
Καραμελα, καλη αρχη σου ευχομαι στην προσπαθεια σου. Ακουγεσαι αποφασισμενη κι αυτο ειναι μεγαλο όπλο για σένα.
Σου εύχομαι καθε φορα που ανεβαιίνεις στη ζυγαριά να χαμογελάς.
06-04-2010, 10:06 #5
Καλη αρχη Καραμελα (ετσι λεγεται και το γατινι μου). Εγω πιστευω οτι μονο εσυ μπορεις να στηριξεις τον εαυτο σου... Βαλε μικρους εφικτους στοχους και ασχολεισου με το καθε κιλο ξεχωριστα και οχι με το πως θα φτασεις -69. Εμενα αυτο με βοηθησε περισσοτερο απ'ολα. Πες οτι στο τελος Απριλιου θελω να ειμαι μειον 5 κιλα. Ο στοχος ειναι εφικτος και οταν τα καταφερεις θα νιωσεις πολυ καλα με τον εαυτο σου... και θα μπορεις να συνεχισεις ακαθεκτη... Και προχωροντας με την διαιτα αν δεις οτι κολας σε συμβουλευω να κοιτας το βαρος που ησουν ενα μηνα πριν. Εμενα αυτο με βοηθαει να εχω ενα μπουσουλα επειδη συνεχεια λεω οτι εχει πεσει η ταχυτητα χασιματος κιλων αλλα αν κοιταξω πχ ποσο ημουν ενα μηνα πριν ειναι -4 κιλα. Αρα παω μια χαρα και το χασιμο δεν εχει μειωθει... Αυτα απο μενα. Καλη συνεχεια. Α αρχη ειναι εκτος του ημησι του παντος ειναι και η πιο δυσκολη... Καλο κουραγιο!
06-04-2010, 10:08 #6
Originally posted by penelope1985
Καλη αρχη Καραμελα (ετσι λεγεται και το γατινι μου). Εγω πιστευω οτι μονο εσυ μπορεις να στηριξεις τον εαυτο σου... Βαλε μικρους εφικτους στοχους και ασχολεισου με το καθε κιλο ξεχωριστα και οχι με το πως θα φτασεις -69. Εμενα αυτο με βοηθησε περισσοτερο απ'ολα. Πες οτι στο τελος Απριλιου θελω να ειμαι μειον 5 κιλα. Ο στοχος ειναι εφικτος και οταν τα καταφερεις θα νιωσεις πολυ καλα με τον εαυτο σου... και θα μπορεις να συνεχισεις ακαθεκτη... Και προχωροντας με την διαιτα αν δεις οτι κολας σε συμβουλευω να κοιτας το βαρος που ησουν ενα μηνα πριν. Εμενα αυτο με βοηθαει να εχω ενα μπουσουλα επειδη συνεχεια λεω οτι εχει πεσει η ταχυτητα χασιματος κιλων αλλα αν κοιταξω πχ ποσο ημουν ενα μηνα πριν ειναι -4 κιλα. Αρα παω μια χαρα και το χασιμο δεν εχει μειωθει... Αυτα απο μενα. Καλη συνεχεια. Α αρχη ειναι εκτος του ημησι του παντος ειναι και η πιο δυσκολη... Καλο κουραγιο!
06-04-2010, 18:28 #7
simfono me penelope1985 kai ego exo ksekinisei apo simera! eimai 100 ta opoia aexisan na mazebontai apo to 2005( stadiaka eginan 100) thelo mexri ta xristoygenna na ftaso ta 65..thelo na pistebo oti tha ta katafero!!!
06-04-2010, 18:29 #8
simfono me penelope1985 kai ego exo ksekinisei apo simera! eimai 100 ta opoia aexisan na mazebontai apo to 2005( stadiaka eginan 100) thelo mexri ta xristoygenna na ftaso ta 65..thelo na pistebo oti tha ta katafero!!!
07-04-2010, 13:36 #9
κοριτσια μου σας ευχριστω ολες, μου δωσατε ακομα περισσότερη δυναμη με αυτα που είπατε.
Να ειστε ολες καλα και καλο χασιμο σε όλες μας
07-04-2010, 14:57 #10
Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΧΤΕΣ ΚΥΛΗΣΕ ΚΑΛΑ!!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!
07-04-2010, 15:05 #11
ναι ναι παρα πολυ καλα
07-04-2010, 22:46 #12
Καλή νέα αρχή καραμελίτσα μου,
ακολούθησε τις συμβουλές της penelope1985, βάζε μικρούς μικρούς στόχους
και κάθε φορά που θα πετυχαίνεις έναν θα αισθάνεσαι υπέροχα.
Σιγά σιγά θα φεύγουν τα κιλά και εσύ δε θα έχεις, ποτέ
τοσα πολλά να χάσεις παρά μόνο 5 τη φορά.!
Σε φιλώ και σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη, είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις αυτή τη φορά!
bikaki , και εσένα σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη, θα είναι ευκολότερο αν δεν σκέφτεσαι όλα τα κιλά
μαζεμένα, αλλά λίγα κάθε φορά!
08-04-2010, 15:53 #13
ναι αυτο κανω! εχω βαλει ως στοχο 5 κιλα το μηνα! σαν να ειναι τα μοναδικα που θελω να χασω! καθε μηνα θετουμε απο την αρχη το στοχο!!! εσυ lilly βλεπω εχασες 20 κιλα ε??? μπραβο!!! να σε ρωτησω κατι? ειδες χαλαρωση στο σωμα σου? ενννοω πολυ ( αυτο που λεμε κρεμεται το δερμα)? γιατι το φοβαμμαι παρα πολυ!
09-04-2010, 11:16 #14
κι εγω ρε γαμωτο αυτο φοβαμαι και σκεφτομαι μηπως κρεμασει το δερμα μου, αλλα θα αρχισω να βαζω κρεμες μπας και σωσω τιποτα
09-04-2010, 18:36 #15
μου εχουν πει πως οταν χανεις με γυμναστικη και οχι γρηγορα (οχι πανω απο 5 κιλα το μηνα) , τοτε τα πραγματα ειναι καλυτερα!! τωρα ας μας απαντησει καποιος που το εχει ζησει ( να εχει χασει αρκετα κιλα)... κοριτσια ειστε εδω????
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή