Mporw ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Thread: Mporw ?

Junior Member

Mporw ?

Γεια σας! Είμαι καινούργια στην παρέα. Δεν ξέρω πως βρέθηκα στη σελίδα, πως έφτασα εδώ, μάλλον με βοήθησε ο θεός δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω. Είμαι 22 χρονών και 110 κιλά. Δεν ξέρω πως έφτασα τόσα πολλά.. απλά δεν ξέρω. έφαγα θα μου πεις, ναι, τη να πω ψέμματα ; πάντα ήμουν αφράτη, το χοντρή δεν μπορώ να το πω, καταλαβαίνεται αλλά πως έφτασα εδώ... Δεν μπορώ αν δεν φάω κάτι γλυκό έστω μια μέρα, τρελένομαι τα νεύρα μου. Χθές πήγα σε μια γιατρό, βιοπαθολόγος κάτι, μου έβγαλε ποιες τροφές δεν πρέπει να τρώω θα δω διαφορά λέει, και πρέπει κάτι να κάνω κουράζομαι έρχεται το καλοκαίρι και θα πρέπει να βγάλω το μπουφάν και τα φούτερ η καρδιά μου ζορίζεται. Σας λέω λέω αλλά που αλλού να τα πω ; οι γονείς μου δεν λένε τίποτα μην με στεναχωρήσουν και που έλεγαν παλιά έβγαλαν τίποτα ; οχι. αλλά το βλέπω στα μάτια τους με λυπούνται νοιώθουν άσχημα εγώ περισσότερο. Γράφω και κλαίω άλλοι στον κόσμο δεν έχουν να φάνε και εγώ έγινα έτσι, ψυχολογιά μηδέν. Ευχαριστώ που σας βρήκα και ξέρω ότι εκεί έξω δεν είναι όλες κορμάρες και ότι θα προσπαθώ με παρέα.

Senior Member
    Καλώς ήρθες σοκολάτα, να ξέρεις οτι ήδη έχεις κάνει σπουδαία βήματα για να πετύχεις το στόχο σου.
    Το πρώτο είναι η γιατρός, που με τις συμβουλές της θα καταφέρεις να αποκτήσεις καλές διατροφικές συνήθειες
    και το δευτερο είναι αυτό που μόλις είπες " εκεί έξω δεν είναι όλες κορμάρες" .
    Και βέβαια όχι!; Όσο για το αν μπορείς να χάσεις τα περιττά σου κιλά, ούτε να το σκεφτείς, μπορείς και αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Καλώς ήρθες λοιπόν και όλες μας είμαστε εδώ για σένα, για παρέα για κουβεντούλα και για ότι άλλο χρειαστείς.

Senior Member
    σοκολάτα καλώς μας ήρθες. σου ευχομαι καλή αρχή.μη τα βλέπεις βουνό, βάζε μικρούς στόχους κ μέρα με τη μέρα θα σαι όλο κ πιο κοντά. μη φοβάσαι κ μην απογοητεύεσαι. μια απόφαση είναι όλα.

Senior Member
    Καλως ήρθες! Σίγουρα θα σου φαίνεται βουνό να χάσεις τα κιλά και μπορεί να κοιτιέσαι στο καθρέφτη και θα λες εγώ να γίνω αδύνατη δεν μπορώ να με φανταστώ! Αλλά γίνεται! Θέλει πείσμα και υπομονή! Βέβαια μέτρο όλα! Βάλε στον εαυτό σου κάποια περιθώρια δηλαδή για πχ. μέσα σε 2 με 3 χρόνια να τα έχεις χάσει. Και σε πρώτη φάση χωρίζεις τα κιλά που θες να χάσεις ανά μήνα. Κάθε φορά καινούριος στόχος και θα δεις όταν θα πετυχαίνεις κάθε στόχο θα σου δίνει μεγάλη χαρά!
    Όσο για τα γλυκά και εγώ τα λατρεύω, εξού και το ψευδώνυμο.. μπορείς να τα περιορίσεις αισθητά με 1 γλυκό ανά 2 μέρες αρχικά κτλ. Και σιγά σιγά να αντικαταστήσεις τις σοκολάτες και οτιδήποτε άλλα με πιο υγιεινά γλυκά όπως το μέλι! Σε εμένα έπιασε και τρώω γιαούρτι με μέλι (από χωριό όμως γιατί δεν μου αρέσουν τα τυποποιημένα) σχεδόν κάθε μέρα.

Junior Member
    Καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστώ πολύ!

Θέλω να βάλω στόχους, να καταφέρω να κάνω κάτι έστω μέχρι το καλοκαίρι έχει πέσει τόσο η ψυχολογία μου που όλα μου φαίνονται βουνό και μαύρα.
    Αλλά τόση ώρα διαβάζω πόστ βλέπε τα τικεράκια που έχετε από κάτω με τους στόχους σας και τα κιλά που χάσατε και λέω δεν γίνετε αφού τα κατάφεραν αυτοί μπορώ και εγώ.
    Ξεκινάω δυναμικά από τώρα γιατί άμα πω πάλι μετά το Πάσχα, μετά όταν γυρίσω σπίτι μετά μετά μετά τη Δευτέρα κτλ θα χάσω τελείως το τρένο.
    Δεν ξέρετε πόσο με βοηθάτε γιατί δεν είμαι και άνθρωπος που μιλάει τα πνίγω όλα μέσα μου όπως πνίγω τις σοκολάτες.

Junior Member
    Όσο για το γιατρό φίλοι μου, μου έκανε ένα τεστ με κάτι ηλεκτρόδια, κράτησα απλά δύο ράβδους και μου έβγαλε μια λίστα με τροφές που δεν πρέπει να τρώω.
    Γιατρός είναι με πτυχίο κανονικά όχι κομπογιανίτης.
    Είναι τεστ τροφικής δυσανεξίας κάτι τέτοιο. Θα το τηρήσω θα δω πως θα πάει και θα σας πω σε δυο εβδομάδες. Μου είπε ότι τις πρώτες δυο θα δω διαφορά σε πόντους, και θα νοιώσω το στομάχι μου ανάλαφρο. αντε να δούμε. πρώτη φορά μετά από πόσα χρόνια; ούτε να σκεφτώ δεν θέλω μπαίνω ξανά σε "δίαιτα"

Senior Member
    Καλο κουραγιο κουκλα μ. Βαλε τον πρωτο στοχο να πεσεις απο τα 100 και συνεχισε με μικρους στοχους

Senior Member
    Μην απογοητευτείς αν δεις ότι δεν έχει κατέβει η ζυγαριά αλλά οι πόντοι μειώθηκαν! πολλές φορές δε συμβαδίζουν αυτά τα δύο. Το θέμα είναι οι πόντοι. Και αν έχεις δυσανεξία σε κάποια τρόφιμα είναι λογικό να είσαι πρησμένη γιατί δεν μεταβολίζεται ο οργανισμός σου και αν σταματήσεις να τα καταναλώνεις θα ξεπρηστείς. Λογικά έτσι θα γίνει.
    Συμβουλή απλά μην αγχωθείς αν δεν έχει κατέβει η ζυγαριά οκ; Μπορεί και να κατέβει δε ξέρω απλά να το έχεις στο νου σου. Το σημαντικό είναι να χάσεις πόντους.:wink1:

Junior Member
    Έχω και διάδρομο στο σπίτι κρεμάστα αύριο πρωί πρωί θα κάνω, φοράω όταν κάνω και μια σακούλα-φόρμα να πω ; για να ιδρώνω πιο πολύ. Ο θεός βοηθός.
    Πόντους να χάσω θέλω να δώ διαφορά στην κοιλιά και στις ραγάδες γιατί γέμισα και από αυτές. Εδώ θα είμαι να σας τα λέω.

Senior Member
    Καλως ηρθες κοπελαρα μου. Και εγω απο 110 αρχισα (120 το υψηλοτερο που εχω φτασει ποτε). Δε θα σου πω ψεμματα, εχει διαδικασια, αλλα ειναι πρωτα θεμα μυαλου και πεισμα και μετα διατροφης. Θα τα καταφερεις =). Οπως ειπε η πινελοπη, κοψε σε μικρα κομματια, 5 - 10 κιλα πρωτα, να σιγουρευτεις για τη θρεψη σου (δηλαδη, μη φας μια παστα ολη μερα και πεις 300 θερμιδες, καλυτερα φαε 800 θερμιδες σε λαχανικα και θρεπτικα φαγητα, εχω παρατηρησει σε μενα τουλαχιστον, οσο καλυτερα ποιοτικο το φαι, τοσο πιο ευκολα τα χανω) και ο,τι χρειαστεις, ρωτας στο φορυμ =)

Senior Member
    καλα Μαιρακι εισαι το απιστευτο παραδειγμα ετσι? αξιοθαυμαστο και μπραβο σου. ολο θελω να σε ρωτησω ομως πως νιωθεις στα 49 κιλα? εγω προσωπικα τα βλεπω αρκετα λιγα, βεβαια παιζει ρολο και το υψος αν εισαι 1,50 - 1,55 οκ γιατι και μενα η ξαδερφη μου ειναι 1,49 και 42 κιλα αλλα τα βυζακια και τα μπουτακια μια χαρα τα εχει !

Junior Member
    ΜerryMaker πες μου ότι έχασε 50 κιλά ! σε πόσο διάστημα και θες να φτάσεις 40 γιατί ;

Junior Member
    Κοπελάρες μου ευχαριστώ τι να πω, μόλις πριν μου είπε η γιαγιά μου ( η καλή μου ) να μου δώσει τσουρέκι και είπα όχι έφαγα ένα μικρό γυαουρτάκι. Πάμε καλά!!!!

Junior Member
    mitsikolo

εσύ σε πόσο καιρό τα κατάφερες ; γιατί εσύ και αν δεν είσαι παράδειγμα. άλλως άνθρωπος θα πρέπει να έγινες.

Senior Member
    Καλως ηλθες σοκολατιτσα! Ο αγωνας της απωλειας των κιλων,δεν ειναι ευκολος,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Αλλα!τιποτε δεν ειναι ακατορθωτο..Με υπομονη και επιμονη,ολα μπορουν να γινουν!

Page 1 of 2 12 LastLast