Mporw ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21

Thread: Mporw ?

Senior Member
    σοκολατιτσα εγω τα εχασα με επεμβαση, ειπα την Μαιρη απιστευτο παραδειγμα γιατι τα εχασε μονη της! δε σου κρυβω οτι και στην επεμβαση θελει λιγη προσπαθεια αλλα οχι οση απ το να το κανεις μονος σου.
    σου ευχομαι να κανεις μια καλη αρχη.. γιατι ειναι το ημιση του παντος!

Senior Member
    σε ενα χρονο εχασα 58 κιλα ακομα χανω, πιαστηκα εγγυος ομως τωρα και θα τσιμπησω λογικα μερικα χιχιχι το καλο ειναι οτι δεν θα με αφησει η επεμβαση μου να σαβουριασω κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης ..
    καλη συνεχεια να εχεις οτι θελεις το κουβεντιαζουμε εννοειτε ολα τα κοριτσια εδω βοηθαme η μια την αλλη

Senior Member
    γεια σου σοκολατιτσα και καλως ηρθες!
    ειμαστε ιδια ηλικια και σε καταλαβαινω απολυτα δεδομενου οτι ειμαι και πιο πολλα κιλα απο σενα
    μπορει να ακουγεται κλισε αλλα πραγματικα μια μερα θα ξυπνησεις και θα πεις οχι, βασικα δεν θα πεις τιποτα, απλα θα αρχισεις να κανεις
    σε τετοια φαση ειμαι, με αρκετα πισωγυρισματα
    οσο για τους γονεις σου δεν ξερω τι να σου πω, τι ειναι καλυτερο? να μην μιλανε σαν τους δικους σου ή να μιλαμε ακαταπαυστα για το γεγονος σαν τους δικους μου? νομιζω το ιδιο αποτελεσμα εχει

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    καλα Μαιρακι εισαι το απιστευτο παραδειγμα ετσι? αξιοθαυμαστο και μπραβο σου. ολο θελω να σε ρωτησω ομως πως νιωθεις στα 49 κιλα? εγω προσωπικα τα βλεπω αρκετα λιγα, βεβαια παιζει ρολο και το υψος αν εισαι 1,50 - 1,55 οκ γιατι και μενα η ξαδερφη μου ειναι 1,49 και 42 κιλα αλλα τα βυζακια και τα μπουτακια μια χαρα τα εχει !
    Σε ευχαριστω πολυ! Να σου πω, εχει τα καλα του (σιγουρα) εχει και τα κακα του. Τα εχασα σε περιπου εναμισι χρονο (θα τα ειχα χασει πιο γρηγορα αν δε ξοδευα τους αρχικους μηνες με πειραματα με χαπια και λοιπα αδυνατιστικα προιοντα) αλλα λογω του οτι τα εχασα πολυ αποτομα, εχασα ολο μου το στηθος, εχει μενει δερμα και αδενας και κυριολεκτικα αν σκυψω μπροστα, ειναι σαν ξεφουσκωτα μπαλονια, και εχει πεσει ο πισινος μου. Απο τρουλοτος, σακουλιαζει. Αν ειχα αξιοποιησει το γυμναστηριο και περπαταγα περισσοτερο, θα τα ειχα αποφυγει.

Τωρα θα μου παρει αλλον εναν χρονο να τα συμαζεψω αυτα, το 40αρι που εχω βαλει, αρχικα το'χα για να με "φρικαρω" να μη χαλαρωσω και τα ξαναπαρω γιατι ειμαι ψυχαναγκαστικη υπερφαγος και παλευω να μη βουτηξω τη μουρη μου μες στο πιατο. Τωρα προσπαθω να τρωω αργα, λιγο, και συνεχεια. Επισης οταν βαζω εναν στοχο, συνηθως βαζω ακομα μεγαλυτερο, ωστε αν τα παρατησω να'μαι κοντα στον αρχικο στοχο μου τουλαχιστον. Το συνηθες παραδειγμα που δινω ειναι "αν χρειαζομαι 500 ευρω να μαζεψω, βαζω στοχο να μαζεψω 900, και να τα παρατησω στα 400 παλι κοντα ειμαι, αν τα παρατησω στα 600, εχω κανει τον στοχο μου και λιγο παραπανω".

Αρχικα αρχισα να νηστευω τον πεθερο μου που πεθανε περισυ τον γεναρη, δεν ειμαι θρησκα αλλα ηταν ο πεθερος μου και τον αγαπουσα πολυ, αποφασισα να τον νηστεψω για εναν χρονο διοτι κανεις αλλος με τις δουλειες τους δεν μπορουσαν να το κανουν. Σαν φορο τιμης. Νηστεψα και το λαδι. Δεν ετρωγα και πολλα οσπρια κυριως γιατι ξεχναγα να τα μουλιαζω/βαριομουν, αλλα κοντεψα να κανω ζημια οποτε εσπαγα τη νηστεια μια στις τοσες. Φυγανε 20 κιλα τον πρωτο μηνα και χαρηκα, αλλα ειχα μονημος κοιλια τουμπανο που νομιζα οτι ηταν το παχος μου (η κοιλια μου ηταν σε σημειο που σταματησα να οδηγαω γιατι τα ποδια μου ηταν κοντα για να παω πισω το καθησμα και η κοιλια πολυ μεγαλη να γυρναω το τιμονι) αλλα τελικα αποδειχτικε, εχω κολιτιδα οποτε τοσο καιρο που ημουν στη ουσια βιγκαν, εκανα κακο. Αυτο το ανακαλυψα προσφατα και αρχισα πρωτεινουχα διατροφη (τυπου ατκινς/για διαβητικους) για συντηρηση/να βγαλω το πασχα.

Ντρεπομουν να παω γυμανστηριο, στη αεροβικη ηταν ολες ηδη αδυνατες και κανανε τις κινησεις ανετα, και ημουν εγω που ζοριζομουν να σηκωθω, το συγκεκριμενο μου τη εδωσε γιατι οι δασκαλοι αεροβικης μου φεροντουσταν καπως ρατσιστικα, αν εκανα κατι λαθος, δεν με ακουμπαγανε να μου διορθωσουν το χερι/ποδι στη σωστη κινηση, μου λεγανε απο μακρια. Τις αδυνατες ομως μια χαρα τις ακουμπουσαν. Με εκανε χωμα αυτο.

Οποτε πηρα εναν διαδρομο για το σπιτι, το εβαζα χαλαρο περπατημα πρωτα, μεσα σε 2 εβδομαδες το ανεβαζα σε γρηγορο περπατημα, μετα σε ενα μηνα το ανεβασα σε τζογκινγκ. Ο,τι ωρα γουσταρα, με το να φοραω ο,τι ναναι. Μια ταινια στη τιβι/στον υπολογιστη, στη ησυχια μου, στον χωρο μου. Φροντιζα να μη τρωω πανω απο 1000 θερμιδες/ημερα αλλα να τρωω θρεπτικα πραγματα, πχ δεν θα ετρωγα 2 κομματια τουρτα και μετα τιποτα αλλο, θα ετρωγα λιγο ταχινι, αναλατους ξηρους καρπους, φρεσκια σαλατα, μακαροναδα ολικης κ.ο.κ

Τωρα ταλαιπωριεμαι με το δερμα, πρεπει να χτισω μυς γιατι δεν εκανα καθολου οργανα να αγκυροβολησει το δερμα να τεντωσει. (καπως ετσι μου το εξηγησαν).

Αν και οποιος με βλεπει μου λεει "πρεπει να παρεις 2-3 κιλα" , τους απανταω "θα τα παρω, αλλά σε μυς". Αλλα και λιποβαρη να δειχνω, που δεν ειμαι, οι εξετασεις αιματος μου ειναι αριστες, δεν εχω λιποθυμησει ποτέ, ουτε καν ζαληστει απο δισθρεψια η πεινα, οποτε δε βλεπω γιατι να μην προσπαθησω να εχω ενα σαν-αθλητικο σωμα που εχουν μικρο ποσοστο λιπους. (δε μιλαω για μποντιμπιλντινγκ, γραμμωμενους μυς λεω)

Απλα, ο,τι κανεις, κανε και λιγα οργανα να μη τρεχεις σαν εμενα. Και μη βασιστεις σε προιοντα που υποσχονται. Πολυ νερο και πεισμα και αναλογα πως ειναι οι φιλοι σου, μπορει να χρειαστεις να πεις και ενα "ΕΙΠΑ ΟΧΙ, εσυ φαε ο,τι θες, εγω ειπα θα φαω αυτο ή εκεινο και εληξε η υποθεση" (εγω το χρειαστικα)

Ουφ, οποιος το διαβασε ολοκληρο, θα σε κερασω καφε για τον κοπο σου οποτε εισαι αθηνα :starhit: Ο,τι ερωτηση, δεν εχω κανενα προβλημα να απαντησω, ειτε σε ποστ ειτε στ u2u, Καλη αρχη κουκλα μου!

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    σε ενα χρονο εχασα 58 κιλα ακομα χανω, πιαστηκα εγγυος ομως τωρα και θα τσιμπησω λογικα μερικα χιχιχι το καλο ειναι οτι δεν θα με αφησει η επεμβαση μου να σαβουριασω κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης ..
    καλη συνεχεια να εχεις οτι θελεις το κουβεντιαζουμε εννοειτε ολα τα κοριτσια εδω βοηθαme η μια την αλλη

ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! πωπωωωωωω συγχαρητηρια!! Πολυ χαιρομαι οταν ακουω τετοια :spin:

Senior Member
    πρωτων συγχαρητηρια για την υπομονη και την επιμονη σου , 2ον ΚΕΡΝΑς ΚΑΦΕ (yes!) :lol: :lol: 3on σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!! μακαρι να μου παει καλα η εγκυμοσυνη φοβαμαι αρκετα στην αρχη , θελει προσοχη ... να σ'αι καλα με υγεια!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12