hello!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17

Thread: hello!!

Senior Member
    Γειά σου Κονίνα, χαίρομαι που διαβάζω νέα σου και που είσαι καλά! Εγω, γνωστός μαϊντανός του φόρουμ:spin:, είμαι εδώ και 2-3 μήνες σε φάση που συμμετέχω πάλι.

Για το καραγκιόζη "δάσκαλο" ή τη διαιτολόγο δεν έχω να πω κάτι, απλά εγκληματίες...

Τα έξι σημεία που παρέθεσες για μένα δείχνουν πρόοδο, είναι πραγματάκια που για σένα λειτουργούν και αυτό μετρά. Για τις φωτογραφίες συμφωνώ οτι απεικονίζουν τη πραγματικότητα πολύ πιο ρεαλιστικά από το καθρέφτη, τώρα για μένα δε θα λειτουργούσε το τρικ με το κινητό αλλά εγώ είμαι γνωστό αναίσθητος, αν εσύ μπορείς να το κάνεις να λειτουργεί σα κίνητρο χωρίς να σε ρίχνει δε βλέπω κάποιο πρόβλημα.
    Κάποτε που σε είχα δει είχες πει, αν θυμάμαι καλά, πως ήθελες να χάσεις 20 κιλά και εμένα μου φάνηκε υπερβολή, από το τικεράκι σου συμπεραίνω πως είσαι περίπου στο ίδιο βάρος και τώρα οπότε θεωρώ πως πιθανόν να είσαι αρκετά κοντά σε ένα υγιές βάρος, έστω κι αν αυτό δε θα σε ικανοποιεί απόλυτα.

Senior Member
    konina:bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::b isou::bisou::bisou::bisou:

Page 2 of 2 FirstFirst 12