μετά το πάσχα.... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 76
    Senior Member
    αχ αυτο ειναι το θεμα μου το αιωνιο..τα γλυκα...χαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by migg
    αχ αυτο ειναι το θεμα μου το αιωνιο..τα γλυκα...χαχαχαχα
    εγώ τι να πώ?????

Senior Member
    συμπτωση ε?χαχαχα

Senior Member
    συμπτωση ε?χαχαχα
    ούτε αδέρφια να είμασταν!!!!

Senior Member
    χαίρεται και από εμένα χρόνια πολλά..ελπίζω να περάσατε όλοι πολύ όμορφα και να ξεκουραστήκατε..εγώ ξέφυγα αρκετά..η κατρακύλα άρχισε από την παρασκευή όπου πήγα μονοήμερη με κάτι φίλους μου..αλλά εντάξει όχι και τρελά πράγματα...αλλά το καταστροφικό ήρθε από Σάββατο βράδυ προφανώς...συνδιαστικά με το ότι χάλασα τον ύπνο μου...και μέχρι και εχτές άστα να πάνε..κάπως θα προσπαθήσω να τα μπαλώσω από σήμερα και να ξαναμπώ σε πρόγραμμα...φουφ....αυτό που κατάλαβα όμως είναι ότι κάτω από το φαγοπότι των ημερών έσκασαν μύτη υπερφαγικά...ένα είναι σίγουρο μέχρι τις 2 Μάη που είχα προγραμματίσει να ζυγιστώ δεν ακουμπάω το πόδι μου...μπορεί να μην έχω χάσει αλλά στόχος πρέπει να είναι να μην έχω πάρει μετά από τέτοια διατροφική τρελα!!!unk:

Junior Member
    καλησπερα κοριτσια!μολις σας ανακαλυψα τυχαια και ειπα να μπω κι εγω στην παρεα σας μπας και παρω λιγη δυναμη για να συνεχισω αυτο που μολις ξεκινησα!!!!!!!ειμαι 31 ετων μαμα μιας κορουλας 5,5 ετων και.....120 κιλα με 1,70 υψος!!!!!!πριν απο λιγο καιρο ειχα φτασει τα 125 και με μια μικρη προσπαθεια εχασα 5 κιλακια!διαιτολογος στο επαγγελμα (ναι καλα διαβασατε) αλλα δεν ασχολουμαι πλέον καθολου με αυτο!!!!!!θα χαρω πολυ να τα λεμε!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    καλως ηρθατε asi Και girl79...εδω θα μαστε και θα τα λεμε...girl79 κανεις καποια συγκεκριμενα διαιτα τωρα?

Junior Member
    απλα αποφευγω οτι παχαινει πολυ!!!!δεν ειμαι ανθρωπος που μπορω να στερουμε και να καταπιεζομαι!!!!δυστυχως τα παραταω ευκολα!εδω κι ενα διαστημα ομως προσπαθω να αποφευγω τα τηγανητα,αναψυκτικα,ζαχαρη ,το πολυ λαδι στο φαι κι αλλα τετοια!πηρα και διαδρομο και το παλευω οσο μπορω!!!!!
    εσυ σε τι φαση βρισκεσαι?να αρχισω να σας μαθαινω σιγα σιγα!!!!!!!φιλια!θα τα λεμε!!!!!!

Senior Member
    το πιο πολυ που ειχα φτασει ηταν 147 με 1,77....εκανα διαιτα απο διαιτολογο εφτασα τα 130 και μετα ξεκινησα ατκινς και τωρα ειμαι στα 105 και συνεχιζω να φτασω τα 80...

Senior Member
    Originally posted by asi
    χαίρεται και από εμένα χρόνια πολλά..ελπίζω να περάσατε όλοι πολύ όμορφα και να ξεκουραστήκατε..εγώ ξέφυγα αρκετά..η κατρακύλα άρχισε από την παρασκευή όπου πήγα μονοήμερη με κάτι φίλους μου..αλλά εντάξει όχι και τρελά πράγματα...αλλά το καταστροφικό ήρθε από Σάββατο βράδυ προφανώς...συνδιαστικά με το ότι χάλασα τον ύπνο μου...και μέχρι και εχτές άστα να πάνε..κάπως θα προσπαθήσω να τα μπαλώσω από σήμερα και να ξαναμπώ σε πρόγραμμα...φουφ....αυτό που κατάλαβα όμως είναι ότι κάτω από το φαγοπότι των ημερών έσκασαν μύτη υπερφαγικά...ένα είναι σίγουρο μέχρι τις 2 Μάη που είχα προγραμματίσει να ζυγιστώ δεν ακουμπάω το πόδι μου...μπορεί να μην έχω χάσει αλλά στόχος πρέπει να είναι να μην έχω πάρει μετά από τέτοια διατροφική τρελα!!!unk:
    καλήμερα asi!!! ούτε εγώ ζυγίζομαι..μου είχε γίνει έμμονη ιδέα και όσο δεν κατέβαινε, τόσο αγχωνόμουν!!!!

Senior Member
    Originally posted by girl79
    καλησπερα κοριτσια!μολις σας ανακαλυψα τυχαια και ειπα να μπω κι εγω στην παρεα σας μπας και παρω λιγη δυναμη για να συνεχισω αυτο που μολις ξεκινησα!!!!!!!ειμαι 31 ετων μαμα μιας κορουλας 5,5 ετων και.....120 κιλα με 1,70 υψος!!!!!!πριν απο λιγο καιρο ειχα φτασει τα 125 και με μια μικρη προσπαθεια εχασα 5 κιλακια!διαιτολογος στο επαγγελμα (ναι καλα διαβασατε) αλλα δεν ασχολουμαι πλέον καθολου με αυτο!!!!!!θα χαρω πολυ να τα λεμε!!!!!!!!!!!!
    πρώτα απ όλα καλημέρα!!!!να χαίρεσαι την κοράκλα σου και καλως ήρθες!!!! δεύτερον αν και σας μισώ εσάς τους διαιτολόγους όπως και τους γιατρούς είσαι καλοδεχούμενη και ότι χρειαστείς είμαστε εδώ!!!!!!!!

Senior Member
    το πιο πολυ που ειχα φτασει ηταν 147 με 1,77....εκανα διαιτα απο διαιτολογο εφτασα τα 130 και μετα ξεκινησα ατκινς και τωρα ειμαι στα 105 και συνεχιζω να φτασω τα 80...
    1,78 χαζη

Senior Member
    Originally posted by girl79
    απλα αποφευγω οτι παχαινει πολυ!!!!δεν ειμαι ανθρωπος που μπορω να στερουμε και να καταπιεζομαι!!!!δυστυχως τα παραταω ευκολα!εδω κι ενα διαστημα ομως προσπαθω να αποφευγω τα τηγανητα,αναψυκτικα,ζαχαρη ,το πολυ λαδι στο φαι κι αλλα τετοια!πηρα και διαδρομο και το παλευω οσο μπορω!!!!!
    εσυ σε τι φαση βρισκεσαι?να αρχισω να σας μαθαινω σιγα σιγα!!!!!!!φιλια!θα τα λεμε!!!!!!
    εγώ είμαι η αδερφή της μιγγ. 29 χρονων, 174 και είμαι 78,9 (πριν 2 μέρες) μετά από τόσο φαί χτες σκιάζομαι να ανέβω! και εγώ άτκινς!!! έχω και εγώ ένα γιο 9 χρονών!!!

Junior Member
    loukouloukou μου εσυ τι κανεις σε τετοιο φορουμ κοριτσακι μου????τελεια εισαι!!!!!!!ουτε στον υπνο μου δε μπορω να ονειρευτω οτι θα φτασω σε αυτα τα κιλα!!!!!!!να χαιρεσαι και το αγορακι σου!!!!!!

Senior Member
    ΠΕΣ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΣ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χρυσοστομη γιατι εχει μαλλιασει η γλωσσα μου....χαχαχαχαχα Τ ΑΚΟΥΣ??

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast