μετά το πάσχα.... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 76
    Junior Member
    εγω τα λεω κι αμα χρειαστει θα τα ξαναπω!αλλα μ'ακουει κανεις?????????????????????????????????

Junior Member
    migg μου πρεπει να νοιωθεις πολυ ομορφα τωρα με 40 κιλα μειον,ετσι??????καλη συνεχεια κοριτσακι μου!!!!!

Senior Member
    καμια σχεση με πριν απο θεμα αντοχης ντυσιματος κλπ..βεβαια εχω πολυ δρομο ακομα...:-((
    να σαι καλα και εσυ καλη δυναμη...

Senior Member
    Originally posted by girl79
    loukouloukou μου εσυ τι κανεις σε τετοιο φορουμ κοριτσακι μου????τελεια εισαι!!!!!!!ουτε στον υπνο μου δε μπορω να ονειρευτω οτι θα φτασω σε αυτα τα κιλα!!!!!!!να χαιρεσαι και το αγορακι σου!!!!!!
    τέλεια εγώ?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ� �χαχ
    γέλασα δυνατά!!!!

Senior Member
    Originally posted by migg
    ΠΕΣ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΣ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χρυσοστομη γιατι εχει μαλλιασει η γλωσσα μου....χαχαχαχαχα Τ ΑΚΟΥΣ??
    δεν τα λέγαμε χτες βράδυ εμείς?δεν σου έδειξα?

Senior Member
    εγω τα λεω κι αμα χρειαστει θα τα ξαναπω!αλλα μ'ακουει κανεις?????????????????????????????????
    ε?ποιος????τι είπες?
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Γεια σας-γεια σας!!!!
    Χθες αργά γύρισα από τις διακοπές μου και ο απολογισμός έχει ως εξής:
    Έλειψα 6 μέρες, δεν έχασα, δεν πήρα, έφαγα από όλα τα καλά με πολύ σαλάτα, πρόσεξα την ποσότητα όσο μπορούσα, και αν έτρωγα κανονικά το μεσημέρι φρόντιζα το βράδυ να φάω ελαφριά, γενικά είμαι ευχαριστημένη από τον εαυτό μου!
    Αυτααααααα τώρα τα κεφάλια μέσα :starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    το καλο ειναι που δεν πηρες destiny...μπραβο σου και σενα...

Junior Member
    Originally posted by loukouloukou
    loukouloukou μου εσυ τι κανεις σε τετοιο φορουμ κοριτσακι μου????τελεια εισαι!!!!!!!ουτε στον υπνο μου δε μπορω να ονειρευτω οτι θα φτασω σε αυτα τα κιλα!!!!!!!να χαιρεσαι και το αγορακι σου!!!!!!
    τέλεια εγώ?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ� �χαχ
    γέλασα δυνατά!!!!
    εγω παντως δεν ακουσα τιποτα!!!!!!!:spin::spin::spin::spin:

Originally posted by migg
    το καλο ειναι που δεν πηρες destiny...μπραβο σου και σενα...
    Ευχαριστώ πολύ!!! :smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by Destiny
    Γεια σας-γεια σας!!!!
    Έλειψα 6 μέρες, δεν έχασα, δεν πήρα, έφαγα από όλα τα καλά με πολύ σαλάτα, πρόσεξα την ποσότητα όσο μπορούσα, και αν έτρωγα κανονικά το μεσημέρι φρόντιζα το βράδυ να φάω ελαφριά, γενικά είμαι ευχαριστημένη από τον εαυτό μου!
    ΜΠΡΑΒΟ
    παρα παρα παρα πολυ καλα!! :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by Destiny
    Γεια σας-γεια σας!!!!
    ένα μπράβο και από μενα στο κορίτσι παρακαλώ!

Ααααχ! Κορίτσια ευχαριστώ πολύ!!!
    Η αλήθεια είναι ότι είχα πολύ άγχος για το αν θα διαχειριστώ σωστά τα 3 συνεχόμενα τραπέζια που έγιναν και τα άπειρα γλυκά που υπήρχαν στο σπίτι!!
    Είμαι και πρωτάρα στις δίαιτες (είναι η δεύτερη φόρα που κάνω δίαιτά και την πρώτη φορά έκανα ανάμεσα σε Πάσχα και Χριστούγεννα όποτε δεν είχα κανένα πρόβλημα) αλλά πήγε μια χαρά!!! :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin::smilegrin:

Junior Member
    Καλημερα!
    Εγω μαλλον εχω καποιο ειδικο προβλημα εκτος ενα που γνωριζω μετα απο εξετασεις αιματος κ υπερηχογραφηματα!

Τρωω εδω κ 2 χρονια τουλαχιστον πολυ υγιεινα κ θερμιδες κανονικες, απλα δεν γυμναζομαι οπως πριν 2 χρονια που κ παλι δεν εχανα κιλα!

Το πασχα κ οπως καθε μερα , δεν εφαγα γλυκα, δεν εκανα υπερβολες, δεν ηπια, μονο μισο ποτηρακι σπιτικο κρασακι,
    κ δεν εφαγα (οπως παντα) πετσουλες κ λοιπα λιπακια!!!!!!!!!!!!:sniffle::sniffle:
    μπουτακι αρνιου στον φουρνο με λιγο μουσταρδουλα πολλα βοτανα κ μυρωδικα, κ πατατουλες ,
    τις υπολοιπες ολες ημερες κοτοπουλακι με πατατουλες στον φουρνο κ μπριζολακια φουρνου παλι!:starhit:

Senior Member
    Originally posted by mitsakos
    Καλημερα!
    Εγω μαλλον εχω καποιο ειδικο προβλημα εκτος ενα που γνωριζω μετα απο εξετασεις αιματος κ υπερηχογραφηματα!

Τρωω εδω κ 2 χρονια τουλαχιστον πολυ υγιεινα κ θερμιδες κανονικες, απλα δεν γυμναζομαι οπως πριν 2 χρονια που κ παλι δεν εχανα κιλα!

Το πασχα κ οπως καθε μερα , δεν εφαγα γλυκα, δεν εκανα υπερβολες, δεν ηπια, μονο μισο ποτηρακι σπιτικο κρασακι,
    κ δεν εφαγα (οπως παντα) πετσουλες κ λοιπα λιπακια!!!!!!!!!!!!:sniffle::sniffle:
    μπουτακι αρνιου στον φουρνο με λιγο μουσταρδουλα πολλα βοτανα κ μυρωδικα, κ πατατουλες ,
    τις υπολοιπες ολες ημερες κοτοπουλακι με πατατουλες στον φουρνο κ μπριζολακια φουρνου παλι!:starhit:
    να ξερες πόσο σε ζηλεύω!!!!

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast