specific cellulite
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 91
    Senior Member

specific cellulite

Επιτελους αγορασα το specific cellulite σημερα! Θα το ξεκινησω αυριο.10 μερες...για να δουμε!! Χτες τελειωσα και τους ορους της sαnt angelica, και μαλλον πεταξα τα λεφτα μου...Μονο πολυ καλο και λειο και γυαλιστερο δερμα, καμια αλλαγη ουσιαστικη.Κι επειδη δεν προτιθεμαι να δωσω αλλα 43 ευρω(που δεν εχω) σε ορους , πηρα σημερα και της nivea 10 day serum, κι ο,τι θελει ας γινει!

Ανυπομονω για αποτελεσματα απο το specific!
    Οποια αλλη κοπελα το εχει δοκιμασει, η το βαζει, ας γραφει εδω πως τα παει...
    (Οχι πως αυτο ειναι φτηνο...22 ευρω για 10 μερες δεν ειναι και λιγα, και μαλλον θα χρειαστει και 2ο τουλαχιστον κουτι...)

Λοιπον , τελικα τα βρηκα και εγω και θα τα εχω αυριο -μεθαυριο και θα τα ξεκινησω.
    Θα το συνδυασω με μασαζακι με ελαιολαδο που εκανα παλια και ειχα δει αποτελεσματα.
    Για να δουμε...:-D

Senior Member
    marou_laki, το μασαζ με ελαιολαδο ειναι σουπερ! Οπως επισης και το πηλινγκ με ελαιολαδο και ζαχαρη, η ελαιολαδο και χοντρο σιμιγδαλι.(οχι ψιλο! γινεται κρεμα με το τριψιμο!)

Σπιτικο πηλινγκ, ανεξοδο και πολυ αθωο σε σχεση με τα ετοιμα.
    Σημερα ξεκινησα τα specific cellulite, και παρολο που σε πολλα κοριτσια δεν αρεσε η γευση, εμενα μου αρεσε πολυ, γτ μου θυμισε τη γευση απο ενα παιδικο σιροπι που επαιρνα μικρη και τρελαινομουν για τη γευση του!! Αφου ελεγα στη μαμα μου"μαμα, ποτε θα παρω κι αλλο φαρμακο??" χαχαχχαχα

Γενικα εγω δεν ειμαι καθολου του μασαζ και του τριψιματος...τα βαριεμαι ανυποφορα!
    Αλλα επειδη εδω κι ενα μηνα ξεκινησα να το κανω, νομιζω πως εχω αρχισει να συνηθιζω κι ελπιζω να το διατηρησω, γτ κανει καλο και στο δερμα-στην κυτταριτιδα δεν ειδα και καλα αποτελεσματα-και γενικα στην ψυχολογια θα ελεγα...Οσο πιο πολυ πασαλειφομαι με κρεμες και κανω πηλινγκ, τοσο πιο καλα αισθανομαι...πιστευω πως δινω ενα δωρο στο σωμα μου, που το ειχα παραμελημενο, κι απο αποψη περιποιησης κι απο αποψης κιλων.

Βλεπεις, οταν τα κιλα ειναι ετων, δλδ μαζευονται 2 καθε χρονο, μετα ειναι δυσκολο να τα ριξεις...ειδικα οσο μεγαλωνει κανεις.

Θα ενημερωνω για το specific cellulite, καθολη τη διαρκεια που θα το παιρνω.

Senior Member
    καλη αρχη!!!!!!!

Senior Member
    Ευχαριστω granita!!!!! Μακαρι να πανε ολα καλα!

Junior Member
    Καλησπερα και απο εμενα και καλη αρχη κοριτσια στην προσπαθεια σας!!! Να μας ενημερωνετε για τα αποτελεσματα!!!
    Επισης θα ηθελα να ρωτησω εαν εχετε κυτταριτιδα σε μεγαλο βαθμο!!!φαινεται ακομα και εαν δεν πιεζεται το δερμα ή οχι? εχει σημασια για να καταλαβουμε και εμεις τα αποτελεσματα! και να το αποφασισουμε!!!

Senior Member
    εννοείται οτι φαίνεται ακόμη κι αν δεν πιέσουμε το δέρμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Junior Member
    bubble84 εχεις παρει και εσυ το specific cellulite? ειδες αποτελεσματα?

Senior Member
    ναι το πήρα και αρκετά καλά θα έλεγα.....
    πήρα 1 κουτί.... τώρα για δεύτερο το σκεφτομαι!!!!

Senior Member
    Natassa οταν μιλαω για κυτταριτιδα-εγω τουλαχιστον - εννοω να φαινεται απο χιλιομετρα!! αχχαχα! Αν ηταν με την πιεση να την εβλεπα μονο, δε θα μ ενδιεφερε καν! Αρα μιλαμε για κυτταριτιδα και χαλαρωση μαζι.Διακρινω δλδ τα σημεια που εχουν κυτταριτιδα να"κρεμονται" καπως..δεν ξερω πως αλλιως να το εκφρασω.Ειδικα στο εσωτερικο των μηρων.
    Ελπιζω με το σπεσιφικ να γινει κατι, εστω μια καλη διαφορα.
    Περιμενω κι εγω ενημερωση απο ολα τα κοριτσια που το εχουν παρει η το παιρνουν ακομη.

Και για μενα μιλαμε για κυτταριτιδα που φαινεται.Πισω στι ποδι λιγο πιο κατω απο τον πωπο.
    Μπροστα ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα.Βασικα εμενα χειροτερεψε απο οταν ξεκινησα
    αντισυλληπτικα και θελω να την διωξω την ατιμη , οσο γινεται!

Junior Member
    ok!! Καπως ετσι ειμαι και εγω κοριτσια!!!! οποτε περιμενω με αγωνια τα νεα σας!!!! και να ειναι οσο πιο ευχαριστα γινεται!!!

Senior Member
    εγω αναγκαστικα χαπακωνομαι απο γιατρο για αλλο λογο και προς το παρον αλλα και για καιρο ακομη δεν μπορω να παρω τιποτα...εχω και τα celluase gold στο ντουλαπι και με περιμενουν!και η δικη μου η κυτταριτιδα παρα τα λιγα σχετικα κιλα και λογω σωματοτυπου που μαζευω ολα τα κιλα στα μπουτια και κ*λο κανει μπαμ!!οχι μονο οταν ειμαι ορθια αλλα και ξαπλωμενη χωρις να την πιεζω ενω περυσι και στα ιδια κιλα πανω κατω δεν ειχε καμια σχεση με φετος!θελει γυμναστικη το θεμα αλλα ποιος την κανει??γιατι οσο να ναι αν ειναι σφιχτες οι περιοχες θα φαινεται και πιο λιγο!

Κοριτσια , πρεπει να σας το πω , το πηρα απο το pfarmacy4u 17,10 ευρω.Ειναι η πιο φτηνη τιμη
    απο οσες εχω βρει στο νετ και εχω ακουσει και εδω μεσα.Καλα για τα φαρμακεια εξω δε το συζητω...
    Αν πληρωσεις με πιστωτικη/προπληρωμενη δεν πληρωνεις μεταφορικα , ενω αν πληρωσεις με αντικαταβολη
    πληρωνεις 3 ευρω.Ερχεται με κουριερ την επομενη μερα της παραγγελιας!Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη.Σημερα το ξεκιναω!

Υ.Γ.Δεν υπαρχει στη λιστα του pharmacy4u, εστειλα μειλ και συνεννοηθηκαμε!

edit:Η γευση του μου αρεσει πολυ

Senior Member
    Bρε Μαρουλάκι, να σε ρωτήσω γιατί κάποιο λάθος πρέπει νά έχω κάνει...απ'τη στιγμή που παραγγέλνεις σ'αυτό το φαρμακείο, πρέπει να ακολουθήσεις κάποια άλλη διαδικασία; Παρήγγειλα προχτές τα κιλοκίλερ αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση...πρέπει νά πάρω τηλ. ή κάτι τέτοιο;;;;;

Page 1 of 7 123 ... LastLast