δεν μπορω με τιποτα να τηρησω την διαιτα μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Senior Member
    μου θυμιζεις εμενα! ειχα πει οτι θα ξεκινουσα με την μαγειριτσα την ανασταση και τελικα ξεκινησα με νηστισιμα απο τις 10 με αποτελεσμα οταν ηρθε η ωρα της μαγειριτσας να ειμαι ηδη σκασμενη. οχι βεβαια οτι με σταματησε αυτο αλλα δεν την ευχαριστηθηκα οπως θα μπορουσα... οσο για την κυριακη του πασχα δεν θελω να θυμαμαι τι εφαγα. αλλα και να ηθελα δεν θα τα καταφερνα με τετοιες ποσοτητες... τουλαχιστον απο την δευτερα δεν εχω κανει μαμακια. αν και με τα χιλια ζορια...

Senior Member
    etsi akrivos kai go !! megalo savvato mexri ts 10 kuria st programma mou.. ! alla meta egine xamos !! kai auto einai p me anisixei..pos kai otan arxisa sta 104 kila toooooso poli dn tha etroga me tpt !! tora gt ??? pos tha xanampo se programma ?? pff

Senior Member
    Originally posted by xristinakalb
    skeftika mipos prepei na allaxo diaitologo.. gt tou leo ti pathaino kai to mono p m leei einai pos einai st mialo m !! ee auto to xero kai go ! voitheia thelo !!!
    Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να αλλαξεις μυαλα και οχι διαιτολογο.Δικιο εχει ο ανθρωπος.Στο μυαλο μας ειναι ολα.Τι θες να κανει παραπανω, να μετακομισει σπιτι σου και να σε παρακολουθει 24ωρες τι τρως και τι οχι?Αν δεν αλλαξεις τροπο σκεψης ΕΣΥ οτι και να σου λενε οι αλλοι,οσες διαιτες και να σου γραφουν παλι θα κανεις τα ιδια.
    Τωρα που υποτιθεται κανεις διαιτα ηδη τρως βλακειες,οταν προσεχεις μονη σου πιστευεις οτι μπορεις να ελεγξεις τον εαυτο σου στις υπερφαγιες?Αν ναι τοτε δοκιμασε το.

Senior Member
    ειναι το απωθημενο, αυτα που εχουμε στερηθει. θα ειναι τοσο δυσκολο οσο ηταν στην αρχη. προσπαθουμε, σφιγγουμε τα δοντια σε καθε πειρασμο και λεμε δεν θα του περασει και μετα σκεφτομαστε ποσο ομορφα θα νιωθουμε με καθε οχι που θα καταφερουμε να πουμε. ξερουμε οτι η καθε μερα που περναει καθαρη θα το κανει ολο και πιο ευκολο. σκεψου πως ενιωθες στα πολλα κιλα σου και πες οχι δεν ξαναγυριζω εκει. δεν αξιζουν ολες οι λιχουδιες του κοσμου να μας ξανακανουν να νιωσουμε ετσι. σωστα?

Senior Member
    tora pou kano tin diaita troo olo xazomares gt xero pos "eimai se diaita ".. pos auto me periorizei ! skeftomai pos an to paro pio xalara k apla prosexo na ipervaino ts thermides p eimai tora na ta katafero... :/

Senior Member
    καλη επιτυχια! ελπιζω να τα πηγαινεις καλα. να εχεις παντα στο μυαλο σου οτι μπορεις! αλλωστε το εχεις αποδειξει!!!

Senior Member
    tora pou kano tin diaita troo olo xazomares gt xero pos "eimai se diaita ".. pos auto me periorizei ! skeftomai pos an to paro pio xalara k apla prosexo na ipervaino ts thermides p eimai tora na ta katafero... :/
    εχεις απολυτο δικιο σε αυτο .. και εγω ετσι παχυνα ..
    λεγοντας απο αυριο διαιτα .. ας φαω τωρα οχι χαζομαρες δεν θα μπορω να φαω .. μετα ετρωγα σωστα για 2 -3 μερες και παλι μετα ας φαω κατι απογορευμενο .. και παλι διαιτα .. και ενας φαυλος κυκλος .. που υποτιθετε ολο διαιτα εκανα και ολο παχαινα ..

Senior Member
    μήπως υποσυνείδητα σαμποτάρεις την εξαιρετική σου πρόοδο;

Senior Member
    αχχχ..αυτο ειναι το κακο ! πως ςδω και 2 μηνες κανω αυτη την "αναπαυλα " αλλα τιποτα !!!
    ασε που βαζω κιλα... τρωω παρα πολυ ! ουτε οταν ημουν 100 κιλα δεν ετρωγα τοσο !!
    και το προβλημα ειναι πως το σωμα μου δεν μου αρεσει ακομα..και ο διαιτολογος μου λεει πως πρεπει να χασω αρκετο λιπος ακομα... αλλα δεν μπορω να το τηρησω με τιποτα ! τρωω λες και εχω βουλιμια.. σε 30 λεπτα θα εχω αδιασει ολο το σπιτι ! πφφ κατι πρεπει να κανω να ξαναμπω σε προγραμμα και πανω απ ολα να το ΤΗΡΩ !! πειτε καμια ιδεα.................
    Κοριτσάκι μου , το μόνο που έχω να σου πω είναι να προσέχεις. Το έχω περάσει ακριβώς αυτό που λες (35 ειχα χάσει, σε 2 χρόνια περίπου)(μετά άρχισα να τρώω όπως λες όσο δεν έτρωγα στα 90, ενώ ήμουν 56) και δυστυχώς τα ξανάβαλα, όλα. Δεν το λέω για να σε στεναχωρήσω, αλλά γιατί τώρα είναι το πιο κρίσιμο σημείο και είναι κρίμα να πάει τόση προσπάθεια χαμένη. Αυτό σκέψου και προσπάθησε να μπεις πάλι σε πρόγραμμα...άντε μη τα παρατήσεις τώρα, φτάνεις στο τέλος!!!1

Senior Member
    Πρόσεξε πολύ...μετά η στεναχώρια εαν τα ξαναπάρεις θα είναι πολύ μεγάλη...και πολλές φορές η θλίψη και η στεναχώρια, η απογοήτευση, μας οδηγούν σε λάθος δρόμους...Αντί να αρχίσεις και πάλι την προσπάθεια μπορεί να πέσεις χειρότερα....Πρόσεξε,κανε ένα διάλειμμα με σωστή τροφή και προσπάθησε να βάλεις πρόγραμμα...να μην στερήσεις τον οργανισμό σου από το γλυκό αλλά να μην το κάνεις ανεξέλεγκτα....αθιέρωσε για 1-2 εβδομάδες ένα σωστό πρόγραμμα όχι απώλειας αλλά συντήρησης...όσο για το λίπος που έχεις παραπάνω ίσως αν έκανες και λίγη γυμναστική να έβλεπες ιαφορά στο σώμα σου ακόμη και με τη συντήρηση...και με καμία κρεμούλα σύσφιξης και πολύ νερό...όλα λίγο ή πολύ βοηθούν είτε το σώμα είτε την αυτοπεποίθησή μας...φιλάκια και καλή συνέχεια:smirk:

Member
    Σας καταλαβαίνω. Και εγώ έχω τάσεις να παρατώ συνεχώς τη δίαιτα μου! Μπορεί να πηγαίνω καλά ή να κολλήσει η ζυγαριά και να σκεφτώ δε βαριέσαι... Και τρώω ό,τι μου έρθει! ( εχτές τη νύχτα για παράδειγμα έφαγα σπανακόπιτα, μια μεγάλη σοκολάτα με φουντούκια 140γρ, τσιπς και γύρο!) Πόσο πάνω ήταν η ζυγαριά σήμερα μπορείτε να φανταστείτε...

Senior Member
    boy23 se καταλαβαίνω...όλοι "παραστρατούμε" (δε μου αρέσει πολύ αυτή η λέξη), αλλά νομίζω είναι ανθρώπινο. ίσως λόγω στέρησης με τη δίαιτα, έχουμε ξεσπάσματα; ίσως για κάποιο λόγο σαμποτάρουμε οι ίδιοι τον εαυτό μας για να μην είμαστε στα "επιθυμητά" κιλά; αν είναι το πρώτο, είναι εύκολο να το λύσεις με το να αφήνεις τον εαυτό σου να τρώει κάτι που του αρέσει ανά τακτά διαστήματα. αν είναι το δεύτερο, πρέπει να βρούμε την αιτία της αντίστασής μας

Member
    Βασικά δεν ακολουθώ συγκεκριμένη δίαιτα, επειδή δε μαγειρεύω. Τώρα προσπαθώ να φτάσω στα 82.5 που ήμουν πριν 4 μήνες... Τρώω το πρωί δημητριακά και τη νύχτα δύο φέττες σλάις άσπρο με γαλοπούλα. Το μεσημέρι τρώω ό,τι θέλω απλά σε κανονική ποσότητα. Οπότε κανονικά δεν έπρεπε να είχα αυτά τα ξεσπάσματα... Βέβαιά όπως λες και εσύ είμαστε άνθρωποι και δε λειτουργούμε πάντα όπως θα έπρεπε. Πιστεύω περισσότερο ισχύει αυτό που λες με τη στέρηση. ʼτομα που ακολουθούν στερητικές διαιτές είναι πιο εύκολο να κάνουν υπερφαγικό.(λόγω πείνας και μετά αφού νιώθουν ότι χάλασαν τη δίαιτα τρώνε τα πάντα!)

Senior Member
    μμμ ναι
    ελπίζω να τρως και ενδιάμεσα ε;

Senior Member
    Χριστίνα,
    Θερμά συγχαρητήρια για τον αγώνα σου και τα μέχρι τώρα θεαματικά αποτελέσματα!
    Δεν είμαι η κατάλληλη να σου πω πως θα τηρήσεις την δίαιτά σου, γιατί και εγώ όταν με παίρνει η κατρακύλα, δύσκολα μπορώ να σταματήσω.
    Τώρα τελευταία όμως τα πάω σχετικά καλά και δεν κάνω υπερφαγικά.
    Με έχει βοηθήσει η καταγραφή στο fitnesspal και εδώ. Το ότι έχω κάθε μέρα να δώσω αναφορά ιντερνετική με βοηθάει να κάνω λιγότερα υπερφαγικά. Αλλά φυσικά, αυτό δεν είναι πανάκεια! Είμαι απλά αισιόδοξη, όσο πιο μακριά στο παρελθόν είναι το τελευταίο υπερφαγικό μου!
    Όταν δεν είσαι καλά και θέλεις να φας μήπως να μπαίνεις στο ιντερνετ να μιλάς εδώ ή με φίλους; Μήπως να παίρνεις ένα τηλέφωνο να ξεχνιέσαι;
    Πάντως είναι κρίμα, τόση προσπάθεια να πάει χαμένη. Μην τα ξαναπάρεις τα κιλά! Δεν πειράζει αν δεν χάνεις, αλλά προσπάθησε σε πρώτη φάση να μην κάνεις υπερφαγικά και ας μένεις σταθερή σε κιλά.

Καλή δύναμη!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast