δεν μπορω με τιποτα να τηρησω την διαιτα μου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Senior Member
    συμφωνώ απόλυτα με την hws.. με έχει βοηθήσει και μένα πολυ το site και η καταγραφή στο fitness pal...

όλοι μας κάποια στιγμή θα χαλάσουμε τη δίαιτα.. φυσικά και ξέρουμε τι πρέπει να φάμε τι μας παχαίνει και τι όχι..

αλλά μια στο τόσο δεν κάνει κακό να το σπάμε.. παίρνουμε δύναμη άλλωστε έτσι..

Member
    Originally posted by rena75
    μμμ ναι
    ελπίζω να τρως και ενδιάμεσα ε;
    Είπα να χάσω μερικά και να αρχίσω πιο μετά τα ενδιάμεσα (φρούτα), μπορεί και να κάνω λάθος...

Senior Member
    από ότι έχω διαβάσει, είναι απαραίτητο να τρώμε κάθε 2.5-3 ώρες για να λειτουργεί ο μεταβολισμός σωστά.
    έχει αποδειχθεί με μελέτες ότι αποτελεί θαυμάσια μέθοδο, τόσο για να διαχειρίζεσαι το βάρος σου, όσο και για να καταπολεμάς την πείνα. Ο μεταβολισμός όταν δε χρησιμοποιείται μπαίνει σε "sleep mode" κι επιβραδύνεται όταν το στομάχι είναι άδειο για 4 ώρες. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι καις και λιγότερες θερμίδες, γι' αυτό ακόμα κι αν δεν πεινάς προσπάθησε να «τσιμπήσεις» ένα μικρό σνακ ή να πιεις ένα ποτήρι άπαχο γάλα για να συνεχίσει να δουλεύει ο μεταβολισμός σου και να καις περισσότερο.

Senior Member
    Originally posted by rena75
    από ότι έχω διαβάσει, είναι απαραίτητο να τρώμε κάθε 2.5-3 ώρες για να λειτουργεί ο μεταβολισμός σωστά.
    έχει αποδειχθεί με μελέτες ότι αποτελεί θαυμάσια μέθοδο, τόσο για να διαχειρίζεσαι το βάρος σου, όσο και για να καταπολεμάς την πείνα. Ο μεταβολισμός όταν δε χρησιμοποιείται μπαίνει σε "sleep mode" κι επιβραδύνεται όταν το στομάχι είναι άδειο για 4 ώρες. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι καις και λιγότερες θερμίδες, γι' αυτό ακόμα κι αν δεν πεινάς προσπάθησε να «τσιμπήσεις» ένα μικρό σνακ ή να πιεις ένα ποτήρι άπαχο γάλα για να συνεχίσει να δουλεύει ο μεταβολισμός σου και να καις περισσότερο.
    Είναι πάρα πολύ σωστό αυτό που λές. Εγώ εδώ και 5 εβδομάδες είμαι με το ρολόι στο χέρι και το σνακ στην τσάντα. Στην αρχή ήταν κουραστικό και με έκανε να σκέφτομαι συνέχεια το φαγητό, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα το συνήθισα και ξέρω πως παρά τις παρασπονδίες στη δίαιτα και τα λίγα υπερφαγικά, τουλάχιστον κάνω κάτι σωστό

Senior Member
    εεεετσι, μπράβο σου koukoutsi...είναι καλό και για το ζάχαρο (πρόληψη)

Senior Member
    σας ευχαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες σας ! τελικα δεν αντεξα ολο αυτο και πηγα και παλι σε διαιτολογο ! αυτη τη φορα με ειδικευση στις διατροφικες διαταραχες ! μπηκα σε προγραμμα και εχω 1 μηνα να κανω υπερφαγικο η να χαλασω το προγραμμα μου και ειμαι πολυ χαρουμενη ! απ την τελευταια φορα που εγραψα εδω εχω χασει 5 κιλα ! :bigsmile: και συνεχιζωωωωωωω

Senior Member
    συγχαρητηρια! νομιζω εκανες την πιο σωστη κινηση και η επιτυχια σου μεχρι τωρα αυτο αποδεικνυει! κρατα αυτα τα συναισθηματα επιτυχιας που εχεις τωρα καθως και την δυναμη που σιγουρα νιωθεις να εχεις και ακομα πιο ευκολα ο μηνας θα γινει εξαμηνο, χρονος, η υπολοιπη ζωη σου. μια ζωη που εσυ εχεις το πανω χερι και οχι η καθε αδυναμια σου! καλη συνεχεια και παντα ετσι!!!

Senior Member
    πωπω! μπράβο σου xristinakalb

Senior Member
    Μπράβο, Χριστίνα. συνέχισε έτσι

Page 3 of 3 FirstFirst 123